Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan vonzzuk be és hogyan kell elcsábítani egy nőt

Hogyan csábítsuk el a nőket

Ki kell érdemelned a lány bizalmát, hogy jól érezze magát melletted! De, légy óvatos! Lehet, hogy barátként tekint rád, vagy ami még rosszabb, úgy lát téged, mintha a báttya lennél.

Nem számít, hogy megpróbálsz elcsábítani egy nőt, ha az a vágyad, hogy magadhoz vonzd a lányt, vagy azt szeretnéd, hogy szerelmes legyen beléd. Ma felfedjük a legjobban őrzött titkokat, hogyan vonzzuk be a lányokat, és hogyan kell elcsábítani egy nőt. Készülj fel és kezdjük is!

A férfiak magányt, és szorongást érezhetnek, ha egy ideje nincs partnerük. Sőt, ez a nőkkel is megtörténhet. Ez a két probléma könnyen megoldható, ha tudod, mit akarnak a nők, és hogyan érd el őket.

És persze nem számít, hogy egy bárban ülő lányról van szó, egy régi barátról, akit szeretsz, házas vagy egyedülálló, idős vagy fiatal. Még az sem, hogy a nők különböznek egymástól mert, mindegyikükben sok közös van. Az információ hatalom, és a műfaj ismerete előnyt jelent, amikor megpróbálod elcsábítani őket.

Bár már olvashattál arról, Hogyan közeledjünk a nőhöz, de ez a férfiak számára egy kimeríthetetlen téma.

Hogyan kell elcsábítani egy nőt? Miért buktatnak el minket, a hagyományos módszerek?

Filmeket és tévésorozatokat nézel, és van egy képed arról, milyennek kell lennie, a szerelemnek. A rideg valóság azonban teljesen más! Az eredmények, nyilvánvalóak: a legtöbb férfi elég rossz játékos a csábítás játékában.

Hogyan vonzzuk be, a nőket?

A probléma az, hogy sok fiú úgy gondolja, hogy egy lány elcsábításához nagyon bonyolult szerelmi technikák mestereinek kell lenniük, és az egész folyamat sok trükköt igényel. Ily módon a férfiak, elfelejtik céljukat (a nőt), miközben minden erőfeszítésüket bonyolult tervek kidolgozására, haszontalan készségek fejlesztésére, és az egész folyamat félreértésére fordítják.

Ha azon tűnődsz, hogyan csábíts el nőket, figyelned kell arra, amit most olvasni fogsz. Egyszerű, de hatékony technikákra van szükséged, akár azt szeretnéd, hogy a gyermekeid anyja legyen, vagy csak egy egyéjszakás kalandra vágysz.

Hogyan vonzzuk be a nőket, szavakkal?

Az önbizalom a legjobb fegyver a csábításban
Írtunk már arról, hogyan kell határozottnak tűnni, egy randevú során. Fontos, hogy ez az írás csak kiegészíti az alábbiakban olvasható tanácsokat.

Ha azt gondolod, hogy a nők jobban szeretik a kockahasat és az izmos karokat, mint egy magabiztos férfit, akivel órákig el tudnak beszélgetni, akkor totális tévedésben élsz. Lehet, hogy a természet nem ajándékozott meg elképesztő testtel és/vagy arccal, de sokat nyerhetsz ha más, tulajdonságaidat fejleszted.

A legfontosabb dolog, ha nőkkel foglalkozol, hogy magabiztosan bánj vele, és jó és stabil kapcsolatot építs ki. Ha képes vagy elérni őt és elnyerni a bizalmát, akkor a munka legnehezebb részét már elvégezted.

Meg kell értened, hogy az önbizalom megsokszorozza a természetes vonzerőt. Az önbizalomhiány az ellenkező hatást váltja ki.

A lányokban a megérzés, egy veleszületett tulajdonság. Tisztázzuk tehát: a legtöbben könnyen felismernek egy olyan srácot, aki megjátssza magát. Hacsak, nem vakítja el őket a szerelem, ami a kapcsolat elején, még nincs meg. Tehát próbálj meg, eredetinek lenni. Ne használd a tipikus felszedési módszereket. A lány, azonnal tudni fogja a szándékaid, és bizalmatlan lesz veled szemben.

Legyél más! Gondolj a hölgyekkel való beszélgetés sajátos (és őszinte!) módjaira.

Bókolj neki, és Ő megadja amit akarsz

Ez ellentmondónak tűnhet annak, amit korábban az eredetiségről mondtunk, de nem az. Ha valami kedveset mondasz egy lánynak, könnyen érdeklődhet irántad. A nők szeretik, ha a férfiak csodálják őket (még ha néhányan ezt nem is ismerik be), mindaddig, amíg őszinték.

Hogyan lehet elcsábítani egy nőt?

Tehát annak érdekében, hogy boldoggá tedd, próbál bókolni a láénynak. Dicsérd a szemét, a mosolyát, vagy egyszerűen csak tudasd vele, hogy szerinted tényleg szórakoztató/érdekes/okos, vagy bármi, ami rá vonatkozik.

De légy óvatos, és ne bókolj neki túl sokat. Ha túl sokat bókolsz neki, az számára unalmasnak és unalmasnak tűnhet. Találd meg, az egyensúlyt!

Nevettesd meg, éstöbbet tudsz meg róla, mint amire valaha is számítottál

A nőket nemérdeklik, az unalmas fiúk. Azok, akik állandóan, csak egy dologról beszélnek. Szeretnek örülni, nevetni. Tehát, ha azt látod, hogy mosolyog vagy nevet rajtad, valószínüleg sokat javítottál az esélyeiden. Ez nem azt jelenti, hogy állandóan vicceket kell mondanod, csak azért, hogy szórakoztasd. Egyszerűen, csak légy humoros.

Ezt is olvasd el: Hogyan kezeljük az elutasítást, online randevúzás során

Milyen témákról beszélgess, ha csábítani akarsz?

Ha randevúztál azzal a különleges lánnyal, vagy csak beszélgetsz a munkahelyeden vagy az egyetemen, akkor azt is tudnod kell, hogy bizonyos témákat kerülnöd kell. Kivéve, ha mindketten szeretitek azokat a témákat.

A vitatott témák, például a politika vagy a vallás, mert ezek elég kemény vitákhoz vezethetnek. Ezek azok a témák, amik pillanatok alatt elronthatják az első randevút.

 • Te, te, te és csak te. Természetesen beszélhetsz magadról, de próbáld őt fontossá tenni. Az egocentrikus fiúk, nem bírják túl sokáiig…
  Nagyon intim kérdések, mint például a szüzesség, vagy hogy hány emberrel feküdt le… Ezekhez semmi közöd. Az ilyen kérdések nagyon kellemetlenné tehetik az randevút.
 • A volt szeretőid. Főleg akkor, ha még mindig hiányzik a volt barátnőd! Nem korrekt az, ha a lánynak, akivel randizol, a szerelmi problémáidról beszélsz.
  Pénzügyek: mennyit keres ő vagy te, milyen ruhamárkákat használ, mennyibe került az autója… Ezekhez sincs semmi közöd.
 • Elkötelezettség és/vagy gyerekek: meg akarod ijeszteni? Nem az első rendevúkra való téma az, hogy hány gyereket szeretne.

És itt van egy lista azokról a témákról, amelyekről beszélhettek.

Ambíciók az életben: mik az álmaid, vagy mit szeretnél elérni a karrieredben, vagy általában az életedben. Mutasd be neki az elképzeléseidet. Kérdezd meg az ő céljait! Lehet, hogy közelebb vagy a sikerhez, mint gondolnád.
Barátok: ha vicces történeteket mesélsz neki, azzal őt is megnevetteted.

De azt is megmutatod neki, hogy mennyire fontosak neked a barátaid!

 1. Család: azért fontos erről beszélni, mert ez sokat megmutat a másik személyiségéből. Nem ugyanaz, ha valaki minden szombaton, az unokahúgával együtt jár moziba, mint az, aki semmilyen kapcsolatban nem áll a családjával. Ha úgy gondolod, hogy nem érzed jól magad a témával kapcsolatban, egyszerűen váltanod kell!
 2. Utazás: mely országokban jártatok, vagy melyikbe szeretnétek eljutni, tökéletes témája lehet a kellemetlen csendeknek.
 3. „Erről az jut eszembe, amikor…” – ezt a kezdetet használhatod olyan történetekhez, amelyek a múltban történtek veled, és viccesek vagy érdekesek lehetnek a partnered számára.
 4. Közös hobbik: talán egy online játékos fórumon, vagy a környékbeli filmkulbbon keresztül találkoztál vele. Élvezned kell, ha arról beszélsz, amit mindketten szerettek. A szenvedélyeidről!

Hogyan csábíts el egy lányt, testbeszéddel.

Az első javaslat az, hogy olvasd el egy korábbi írásunkat, A férfi testbeszéd 40 jeléről.

Ebben az írásban olyan információkat találsz, amelyek elsajátításával, akár tudatosan alakíthatod a rólad alkotott véleményét. Nem túl szép dolog, de akár sikeres is lehet.

A tekinteted fontossága.

Ha elkerülöd a tekintetét amikor ő rád néz, bizonytalannak és éretlennek fogsz tűnni. Ebben teljesen biztos lehetsz. Valószínűleg elveszíti érdeklődését, irántad. De ugyanakkor meg is ijesztheted őt, ha folyamatosan bámulod azt várva, hogy rád nézzen. Kellemetlen lehet a számára, és tolakodónak tűnsz miatta.

Tehát a tanács az, hogy találd meg az egyensúlyt, és tartsd a szemkontaktust anélkül, hogy hátborzongató lennél. Ha jól csinálod, hamar eljön annak az idejeje amikor észreveszed, hogy ő csak egy lopott pillantást vetne rád, de összenéztek. Amikor beszél hozzád, és nem a szemedbe néz, hanem a szádat figyeli.

A testhelyzeted

A testtartásodnak nyitottnak, és barátságosnak kell lennie. Ha keresztbe teszed magad előtt a karjaidat, az egy képzeletbeli gátat hoz létre közted, és az elcsábítani kívánt nő között. Ezzel csökkentve, a vele való intimitás valószínűségét. Ugyanez történik, ha valamit a kettőtök közé teszel. Például egy poharat, vagy a saját kezed. Ezzel azt jelzed, hogy tartod a távolságot!

Ha a vállad és a lábaid ellentétes irányba mutatnak, akkor úgy tűnik számára, hogy elkerülöd őt, és valahogyan „menekülni” akarsz. Ez megint nem jó.

Ha nyitott vagy másokra, akkor sebezhetőbb is vagy. De itt most de nem kockáztatsz, nem is nyersz, igaz? Tehát próbáld meg mindkét oldalon tartanod a kezeidet, nézz a lány szemébe, és mutasd meg milyen karizmatikus jellem vagy.

Ezt is olvasd el: Hogyan kell elcsábítani egy férfit?

Tartsd kordában, a tested.

Igen, ez nehéz! Hiszen, nem mindig tudjuk kontrollálni a testünket. Egyszerre izzadhatunk, remeghetünk, fokozódik a pulzusunk, dadoghatunk és hülyeségeket is mondhatunk. De van néhány tipp arra, hogy a lehető legjobban irányíthasd a tested:

Irányítsd a légzésedet! Így, minden testrészed nyugodt, és csendes lesz. Lassan, és mélyen lélegezz, mielőtt beszélni kezdenél vele.

Próbálj meg barátként tekinteni rá. Így, bármiről kényelmesen beszélhetsz neki. Ő is ember, és nem istennő! Még akkor sem az, ha te azt hiszed róla.

Meg kell győznöd magad arról, hogy megkaphatod, amit akarsz! Gondolkodj pozitívan, és próbáld meg hangosan kimondani a tükör előtt. Igen! Meg tudom őt szerezni!

A legjobb tanács a csábításhoz:

Okosan el kell kerülni, a barát zónát!

Ki kell érdemelned a lány bizalmát, hogy jól érezze magát melletted! De, légy óvatos! Lehet, hogy barátként tekint rád, vagy ami még rosszabb, úgy lát téged, mintha a báttya lennél. Azon kívül, amiről korábban beszéltünk, van egy nagyon fontos dolog, amit nem lehet elhanyagolni. A lánynak, szexuálisan kell vonzódnia hozzád! Ez az egyik legnehezebb akadály, ami egy nő elcsábításának útjában áll.

Ha elfelejtesz fizikai vonzalmat kelteni benne, és túl kedves vagy vele, akkor minden erőfeszítésedet egy barátság felé vezeted. Ez nem jó semmi másra, csak, hogy későb végignézd, ahogy egy másik srác elcsábítja. Ha azt szeretnéd, hogy éjjel a te ágyadban legyen, és ne csak egy búcsúpuszit kapj az arcodra, ezt vedd figyelembe.

És kérlek, ne kövesd el azt a hatalmas hibát, hogy rosszul bánsz a lánnyal. Éppen ellenkezőleg, a legjobbat kell nyújtanod anélkül, hogy kétségbeesetten keresnéd a szerelmet, és azzal együtt, a magányt. Mert, ha a lány észreveszi rajtad, hogy mennyire kapaszkodsz, elveszíti az érdeklődését.

Néhány tipp, a nők fizikai vonzalámnak felkeltéséhez:

A személyes higiénia elengedhetetlen! A jó illat nagyon fontos ahhoz, hogy vonzónak tűnj. Öltözz fel normálisan anélkül, hogy megváltoztatnád a stílusod. Ha olyan ruhában jelensz meg a randevún, amit egyébként sosem szktál hordani, a lány azonnal észreveszi rajtad, hogy kényelmetlenül érzed magad. A tiszta és rendezett ruha, alap!

Figyelj a hajadra! Tisztának kell lennie, nem mehetsz oda zsíros fejjel. Gusztustalan, ha az az első gondolata, hogy kenyeret lehetne kenni a fejedről.. A frizurád lehet egyszerű, de ne légy kócos, és igénytelen, lenőtt hajú. Ugyanez vonatkozik, a szakálladra is! Nem kell divatszakállat vágatnod sokezerért, de ne legyen benne a tegnap esti vacsorád. Se, a mai reggelid. Az, amellett, hogy tök gusztustalan, egy tuti tipp arra, hogy az első pillanatban elriaszd a lányt. A tiszta, és ápolt megjelenés olyan alapvető, mint az, hogy levegőt veszel.

Próbáld meg egészségesen tartani, a tested. Nem gáz, ha nem vagy kigyúrva mint egy pitbull, de tartsd egyenesen a hátad, ne legyenek karikásak a szemeid, légy kipihent, szellemileg összeszedett, meg hasonlók… Sokat dob a helyzeteden akkor is, ha pálcika ember vagy.

Alakíts ki, érzelmi kötődést

Nem számít, hogy ő egy régi barát, vagy csak most találkoztál vele. Ha tudni akarod, hogyan kell elcsábítani a lányokat, érzelmi köteléket kell kialakítanod. Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy feleségül akarod venni, de az igaz, hogy egy lánynak egy éjszakás kalandhoz is szüksége van valamiféle kapcsolatra.

Hogyanlehet érzelmi kapcsolatba lépni a nőkkel?

Senki sem tudja, mi jár egy lány fejében! De, van néhány közös pont, amelyben minden nő megegyezik és ezt fontos tudnod ahhoz, hogy megértsd a női pszichológiát. Ennek köszönhetően, a legjobb eredményeket érheted el, a nők elcsábításának terén.

Fontos, hogy egy nő egyértelműen tudja, hogy szeretsz vele lenni. Szereted vele tölteni az időt, és jól érezed vele magad.
Figyelj arra, amit mond, és ne feledkezz meg, az apró részletekről. Egy nőnek éreznie kell, hogy ő fontos a számodra. Beszélgess vele egy jót, nevettesd meg, és legyen jó a hozzáállásod. Alkalmazkodj minden helyzethez.

Tervezz vele, válalj kockázatot, és légy nagyon türelmes.

Soha ne hagyd, hogy a sors döntsön helyetted. A csábításhoz, szükséged van egy jól megfontolt tervre. Át kell gondolnod, hogyan fogsz felöltözni, hol fogsz vele együtt vacsorázni, mit fogsz neki mondani, hogyan tudod kontrollálni az idegességedet, milyen bókokat mondhatsz neki. Számítanod kell minden helyzetre. Figyelembe kell venned, minden apró kis részletet.

A tervezés nem azt jelenti, hogy trükköket kell használnod a csábításhoz. Az őszinteség nagyon fontos, de fel kell készülnöd, és mindent meg kell tenned. Pont, mintha vizsgáznál. Vagy, mintha egy prezentációt kellene tartanod a főnöködnek. Összességében, magabiztosnak, határozottnak kell látszanod.

A nők lassabban esnek szerelembe, mint a férfiak. Ezért állj készen arra, hogy egyszer vagy többször elutasít, mielőtt igent mondana neked, egy randevúra. Kockáztatnod kell, és közben el kell buknod náhányszor, majd és újra próbálkoznod kell. Nem könnyű, de tényleg megéri!

Hogyan NE próbálj meg elcsábítani egy nőt?

A ZAKLATÁS = KATASZTRÓFA

Te is tisztában vagy vele, hogy ha beleszeretsz egy lányba, szeretnél minél több időt együtt tölteni vele. De, ez azt eredményezheti, hogy ráragadsz és ez kellemetlen helyzethez vezethet. Üldözőnek tekinthet, ezért ezt mindenáron kerülnöd kell! Időt kell adnod a nőnek mert, ahogy korábban mondtam, több időbe telik, mire a nők szerelmesek lesznek.

Az, hogy nem vagy állandóan vele, titokzatossá teszi a kapcsolatot. Hiszen, hiányozni fogsz neki, és keresni fogja a lehetésget a találkozásra. Csak várd ki! Nagyon kedvesnek kell lenned, de nem túlzottan, mert ez kiábrándító tud lenni. Emellett a barátság felé is sodorhatja, a kialakuló kapcsolatot. A barátságot, hagyd meg másnak.

Próbáld megismerni, de ne faggasd ki. És nagyon kérlek, ne kérdezz nagyon intim dolgokat! Majd elmondja neked, amikor ő úgy érzi, hogy el akarja mondani.

Sose csapd be, őt!

Ahogy korábban is mondtam, a nők már jóval előre láthatják, ha komolytalan vagy. És lehet, hogy egy-két alkalommal be tudod őt csapni, de ez nem fog sokáig tartani. Játssz tiszta játékot! Használj korrekt megoldásokat és technikákat. Próbáld megérteni, hogy mit gondolnak, éreznek és mit szeretnek.

Ne légy hamis!

Amint azt életünk során, számos filmben láthattuk, sok férfi hazudik nőknek, hogy ágyba csalják őket. És talán, csak talán, el is érik a céljukat. De ugye, nem gondolod, hogy ez fair lenne velük szemben?

Senki sem szereti a hazugságot, sem a nők, sem a férfiak. Ne feledd: ne tedd másokkal azt, amit nem szeretnél, hogy veled tegyenek!

Ne próbáld, megvenni őt!

Ő nem egy tárgy, és nincs ára! Természetesen, sok lányt vonz a pénz, a jó autó és a jó munka. De vajon, ez az a fajta lány, akit szeretnél magad mellé? Van pénzed, remek autód és jó munkád?

Mindig jó érzés kis ajándékokat kapni, egy különleges alkalomra, vagy akár csak úgy, minden ok nélkül. De, ne próbálj neki nagyon drága dolgokat venni anélkül, hogy annak személyes jelentése lenne. Ha adni akarsz neki valamit, ne az anyagi értékre gondolj. Próbálj értelmes ajándékot venni. Olyat, aminek jelentése van.

Ehhez viszont, alaposan meg kell ismerned őt. Tudnod kell, hogy mit szeretne, hogy mit szeretett volna gyermekkorában, melyik a kedvenc írója, vagy milyen zenét szeret hallgatni. Lehet egy apróságnak is komoly jelentése a számára.

Még ha jók is a szándékaid (efelől nincs kétségünk), ha túl drága ajándékokat adsz nőknek, bizonytalannak és manipulatívnak tűnhetsz. Egy lány ezt rosszul értelmezheti. Például meghívod egy luxus vacsorára, és azt hiszi, hogy cserébe, kapni akarsz valamit. Ezek után két lehetőség van: elszökik és soha nem jön vissza, VAGY csak a pénzedért jön vissza.

Fontos, de nem ő az egyetlen

Gondoskodnod kell róla, kedvesnek kell lenned, figyelned kell rá.. De, ne gondolj arra, hogy az egész világon egyedülálló. Valószínűleg nagyon könnyen elérhető lesz, ami nem kívánt közömbösséget vált ki belőled, iránta. Soha ne hagyd el a barátaidat vagy a családodat egy lány miatt, mert míg előbbiek mindig ott lesznek neked, de ezt egy párkapcsolatban sosem lehet megígérni.

Ezenkívül soha ne fejezd ki túl korán, az érzéseidet. SOHA nem KELL azt mondanod, hogy „szeretlek” az első, második vagy harmadik randevúdon. Ne siesd el a dolgokat, ússz az árral, és nézd meg, mi történik. Várd meg, amíg a lány egyértelmű jeleket ad. Várd meg, mielőtt hatalmas hibát követsz el.

Nem tudod őt megygyőzni, hogy szeressen

Tegyük fel, hogy mindent megpróbáltál, minden tanácsot követtél, elterveztél, kockáztattál, és mégsem sikerül elcsábítani azt a nőt. Nos, tudnod kell, hogy nem tudod erőltetni az érzéseidet, és lehet, hogy egyszerűen nem vonzódik hozzád. Lehet, hogy soha nem is fog.

Ennek számos oka lehet: lehet, hogy boldog egy másik férfival, nem talál vonzónak, barátként tekint rád, vagy egyszerűen nem az vagy, akit Ő keres. Ne próbáld meg elhitetni vele, hogy te lennél az ő tökéletes választása.

Nem számít, hogy megígérted neki, hogy mindenkinél jobban fogod szeretni. Ha ő nem érzi ugyanezt, az nem fog megváltozni a könyörgéseddel. A logika, és a racionalitás itt nem játszik szerepet. Nem változtathatja meg az érzéseit. Miért nem próbálkozol, egy másik lánnyal? Talán életed szerelme, máshol vár rád!