Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

6 konkrét jel, amiért most egyedülállónak kellene lenned

6 konkrét jel, amiért nem tenne jót neked, egy új kapcsolat.

Honnan tudod hogy még nem vagy túl az előző kapcsolatodon? Itt 6 olyan jelet olvashatsz, ami alapján biztosan el tudod dönteni, kell-e neked, egy új kapcsolat.

Azt érzed, hogy kell egy új kapcsolat? Amikor egyedülállók vagyunk, mindenki és minden azt súgja, hogy változtassunk ezen. A családunk azt akarja, hogy „keressünk már végre valakit magunknak, hogy megállapodjunk”. A barátaink, folyamatosan randikat szerveznek nekünk.

A társadalom azt mondja nekünk, hogy kisebb értéket képviselünk, ha egyedülállók vagyunk. De komolyan keresnünk kell-e bármilyen kapcsolatot? Az alábbiakban megismerheted néhány konkrét jelét annak, hogy most egyedül kell maradnod. És képzeld csak! Nincs ezzel semmi baj.

Jó volna már, egy új kapcsolat?

1. Még mindig követed az exed, a közösségi médiában. Lehet, hogy ragaszkodsz ahhoz, hogy túl vagy rajta. De ha tényleg így lenne, nem gondolnál folyton az exedre. Nem néznéd a facebook-os történeteit, és nem lennél mérges, amikor azt látod, hogy ő már továbblépett.

Tegyél annyi szolgálatot a következő kapcsolatodnak, hogy vársz, amíg teljesen túl leszel rajta. Még az előtt, hogy valakivel összeállsz.

Ezt is olvasd el: Az érzelmileg éretlen ember

2. Amikor valaki megkérdezi, mit akarsz a partneredtől, fogalmad sincs, hogyan válaszolj.

Tudod, hogy meg akarod találni a szerelmet, de az, hogy a volt párod most kivel van, egy folyamatos árnyékként vetül rá az elmédre. Bár biztosan találhatsz magadnak valakit, aki betölti ezt a helyet, de valószínűleg jobb ha megvárod, amíg pontosabban meg tudod fogalmazni, hogy mit szeretnél.

Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a következő kapcsolatod, csak ártani fog nektek. Igen, nem csak neked, hanem mindkettőtöknek.

3. Törlöd, és újratelepíted a társkereső alkalmazásokat anélkül, hogy ténylegesen randevúznál. Lehet, hogy nem játékként kezeled az alkalmazásokat, de ez nem jelenti azt, hogy rendeltetés szerűen használod azokat.

Az helyett, hogy bárkivel randiznál, akivel összebarátkozol, mindig találsz valami kifogást, hogy miért nem teszed. Talán itt az ideje, hogy végleg töröld ezeket az alkalmazásokat.

Ezt is olvasd el: Tönkreteszed a kapcsolatod?

4. Úgy gondolod, hogy a szerelem minden problémádat megoldja? Hogy jó volna már, egy új kapcsolat? Bárcsak találnál valakit, akit szerethetsz, és akit viszontszeretne? Akkor boldog lennél? Szerinted, az úgy jobb lenne?

Sajnos, az élet nem egy tündérmese vagy egy aranyos romantikus komédia. A boldogság, alapvetően belülről fakad. Meg kell várnod, amíg nagyobb biztonságban érzed magad.

Alkalmas vagy már, egy új kapcsolatra?

5. A barátaid is látják, hogy neked még nem kell új kapcsolat, már nem próbálnak összehozni téged senkivel. Gyakran keresték a lehetőséget, hogy összehozzanak valakivel, de már nem. Lehet, hogy kifogytak a jelöltekből, vagy talán világosabb számukra, hogy szünetre van szükséged. Akárhogy is, szánj egy kis időt arra, hogy teljesen kihagyd a randevúzást.

6. Már nem keresed, a lehetőséget. Természetesen, ha nem is keresel magadnak olyasvalakit, akivel randevúzhatnál, az egy hatalmas jel. Arra, hogy hallgatnod kell a megérzéseidre, és továbbra is szinglinek, facérnak, egyedülállónak kell maradnod. Itt az ideje, hogy dolgozz magadon!

Ezt is olvasd el: 5 módszer az egészséges kapcsolathoz

Ha a fenti jeleket tapasztalod magadon, akkor egyértelmű, hogy neked még nem kell új kapcsolat. Csak szórakozz, vagy olyan dolgokat csinálj, aminek semmi köze a romantikához. Az összes személy aki szóba jöhet, továbbra is létezni fog, ha már te is újra készen állsz a randevúzásra.