Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Kategória: Szerelmes smsek

Oldal 1/4

A szeretet kifejezése, néhány szerelmes üzeneten keresztül, mindig különleges dolog. Mutasd meg, mennyire szereted a kedvesedet néhány egyszerű, de tartalmas romantikus szerelmes üzenettel. Fejezd ki iránta érzett háládat, néhány kedves szóval.

Elsőre nehéznek tűnhet megtalálni, a megfelelő szavakat ahhoz, hogy a szeretet érzését megfelelő módon tudd kifejezni. De ha csak egy pillantást vetsz ezekre a megható szerelmes üzenetekre, biztosan megtalálod köztük azt, amelyiket kerested.

Ezeket az üzeneteket használhatod szerelmes smsként, vagy a leveleidben, de akár Facebook- vagy Instagram-bejegyzésként is. Ezekkel az üzenetekkel megmutathatod, mennyire szereti őt a szíved.

Szerelmes smsek, és romantikus üzenetek gyűjteménye

Ha rá gondolsz, időnként szerelmes smsek tömkelegét, vagy romantikus sms üzeneteket küldhetsz neki az itt megtalálható sms szövegek közül. Ha szerelmes szöveges üzeneteket keresel a barátnődnek, jobbik felednek, itt találod meg a legjobb szerelmes szöveges üzeneteket.

Nem kell nagy költőnek lenni ahhoz, hogy kifejezd, mit érzel iránta. Az egyszerű, és megható szöveges üzenetek elegendőek. Ha ünnep van, választhatsz az itt található születésnapi köszöntő smsek, vagy névnapi üzenetek közül is.

Ugyanígy találhatsz jó reggelt smseket, valamint jóéjszakát üzeneteket is, de vicces sms szövegek közül is választhatsz. Amit itt nem találhatsz meg, a szakítós és a szomorú sms üzenetek, mivel a szomorúság nem található meg a lapjainkon.

Mivel, nem csak szerelmesek küldenek egymásnak üzeneteket, választhatsz édesanyádnak, a barátaidnak is köszöntő sms szöveget.

Szerelmes smsek: