Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

A férfi vonzalom jelei

A férfi vonzalom jelei

A vonzalom, kétirányú utca. És nem csak a jelek dekódolásáról szól, hanem az ösztönökben, és érzésekben való bizalomról is.

10 jele annak, hogy egy férfi nagyon vonzódik hozzád!

A férfi vonzalom jelei, eléggé egyszerűek. Kíváncsi vagy, hogy a srácnak tetszel-e? Mostanában beszéltél vele, de valamiért nem akar közeledni? Nos, amikor a srácok beleszeretnek valakibe, gyakran így viselkednek. Ez, a természet és a kémia keveréke. Lehet, hogy lemásolják a mozdulataidat, mélyen a szemedbe néznek, vagy gyengéden megérintenek téged.

A biológia, a társadalmi normák és a valódi kapcsolat iránti vágy arra készteti őket, hogy megtegyenek dolgokat. És ezek a dolgok árulkodó jelei annak, hogy nagyon vonzódnak hozzád.

De, mi ezek a dolgok?

1) A szemkontaktus is, a férfi vonzalom jele

A pszichológia szerint, a hosszan tartó szemkontaktus, kialakuló vonzerővel jár, mivel valódi érdeklődést és kapcsolatot mutat. Ha egy srác valóban beléd van habarodva, a tekintete rajtad marad. Nem csak rád néz, hanem láthatóan figyel.

Annyira szívja magába a szépségedet, amennyire csak tudja. De mélyen legbelül azt is akarja, hogy te is észrevedd ezeket a pillantásokat. Ez az ő módszere arra, hogy elmondja neked, hogy szeret téged. De ezt, szavak nélkül tesz.

Néhány nő számára ez elég ahhoz, hogy rájöjjön, a férfi valóban vonzódik hozzá. Mások számára nem annyira. Tehát menjünk tovább.

Ezt is olvasd el: A férfi testbeszéd 40 jele

2) Teste feléd fordul, érdeklődést mutatva

Figyelj arra, hogyan helyezkedik el, amikor veled van. Ha közvetlenül veled szemben áll, az azt mutatja, hogy teljes mértékben részt vesz a beszélgetésben.

A nyitott és nyugodt testbeszéd azt sugallja, hogy kényelmesen érzi magát, és érdekli az, amit hall. Ez pedig összhangban van, a nem verbális kommunikációval kapcsolatos pszichológiai elméletekkel.

És nem igazán kell sok energiát elhasználnod ahhoz, hogy megértsd, mennyire igaz ez. A fizikai közelség, egyszerűen sokat számít. Ha a beszélgetések során egy kicsit előre hajol az azt jelenti, hogy érzelmileg közel áll, és kötődik hozzád. Pszichológiailag ez azt jelenti, hogy több intimitást és személyes kapcsolatot szeretne veled.

Gondolj csak arra, hogyan érzed magad, amikor vonzódsz valakihez. Csak a lehető legközelebb akarsz lenni, hozzájuk. És amikor nem vagy a közelében, akkor is folyton ott van az elmédben.

3) Öntudatlanul utánozza a mozdulataidat

Észrevetted már, hogy öntudatlanul lemásolja a gesztusaidat vagy mozdulataidat?  Nos, a tükrözés a kapcsolat finom jele. Legtöbbször, tudat alatt történik. A pszichológia úgy véli, hogy az emberek azért utánoznak másokat, mert így szeretnék a hasonlóság érzetét kiváltani. Így, könnyebb kiépíteni egy kapcsolatot.

De ez, nem csak akkor történik meg, ha valaki vonzódik hozzád. Ez mindig, és szinte minden beszélgetésben megtörténik. Vannak, akik tudatosan használják a technikát azért, hogy másokban felidézzék az egyetértés, és az egység érzését.

Amikor beszélnek veled, szándékosan ugyanazokat a mozdulatokat teszi mint te, hogy kapcsolatot teremtsen. És most, hogy tudsz róla, észre fogod venni, hogy ez megtörténik.

4) Gyakran és finoman megérint

A fizikai érintkezés, még akkor is, ha csak egy könnyű érintés a karodon vagy a válladon, vonzalmat jelez, igaz? Ha előrehajol és megérinti a karodat, vagy akár csak lesöpör valamit rólad, az azt jelenti, hogy megpróbál kapcsolatba lépni veled.

Ismét olyan közel akar lenni hozzád, amennyire csak lehetséges, és meg akarja mutatni, hogy veled van. Pszichológiailag, az érintés endorfint, vagyis, boldogság hormont” szabadít fel, ami intimitást teremt.

Természetes, hogy meg akarsz érinteni valakit, akihez nagyon vonzódsz. Még ha csak egy pillanatra is.

Ezt is olvasd el: Mit jelent, ha a férfi megérint

5) Nevet a vicceiden (még a nem túl vicceseken is)

Nevet a vicceiden. A hasonló humorérzék létfontosságú, minden kapcsolatban.

Ha viccesnek találja a vicceidet, az pozitív jel. Pszichológiailag a nevetés is endorfinokat szabadít fel, hozzájárulva a pozitív társuláshoz azzal a személlyel, aki nevet.

Azt is akarja, hogy lásd a lazább oldalát, ezért megmutatja a humorát és játékosságát, hogy azt hidd, szórakoztató vele lenni. És ez nagyon fontos, amikor valaki újjal találkozol. Mert, az emberek szeretik a humort, és ez is nagyszerű módja annak, hogy megtörjék a jeget az interakció során.

6) Úgy tűnik, őszintén érdekli, amit mondasz

Úgy tűnik, valóban érdekli, amikor beszélsz?  Ha aktívan figyel és annak megfelelően reagál, az erős kapcsolatot és vonzalmat feltételez. Pszichológiailag ez, nagyfokú elkötelezettséget és érdeklődést mutat a mondanivalója iránt.

Ha érdeklődést mutat az életed iránt azt jelenti, hogy jobban meg akar ismerni. Mélyebb kapcsolatot szeretne kiépíteni a megosztott személyes információkon keresztül.

És ha felidézi az apró részleteket, amelyeket megosztottál, az azt mutatja, hogy figyel és értelmezi, amit mondasz. Egyszerűen felszívja minden szavadat és eltárolja az elméjében, hogy nyomokat találjon.

Ne lepődj meg, ha meglep egy kicsi, de átgondolt ajándékkal, ami egy korábbi beszélgetésben elhangzott dologhoz kapcsolódik.

7) Rendszeresen bókokat ad a megjelenésedre vagy a személyiségedre azok egyértelműen a férfi vonzalom jelei

Amikor egy srác bókokat osztogat, akár a külsődről vagy a fantasztikus személyiségedről, az elég egyértelmű jele annak, hogy tetszel neki.

Ha dicséri a megjelenésedet, legyen szó a ruhádról, a frizurádról vagy csak az általános megjelenésedről, az azt jelenti, hogy észreveszi és értékeli is az erőfeszítést, amit a megjelenésedbe fektetsz.

De a humorérzékeddel, kedvességeddel, intelligenciáddal vagy bármely más személyes tulajdonságoddal kapcsolatos bókok azt sugallják, hogy nem csak a megjelenésre összpontosít.  Látja, és értékeli azokat a tulajdonságokat is, amelyek egyedivé és érdekessé tesznek téged.

Ez azt jelenti, hogy nemcsak fizikailag vonzódik hozzád, hanem élvezi a társaságodat is, és értékeli azt, aki emberként vagy.

Ezt is olvasd el: 12 tipp, hogyan flörtölj egy pasival

8) Kicsit ideges

Ez a A férfi vonzalom jelei közül, az egyik legklasszikusabb jel. Nem azt mondom, hogy minden férfi ideges, amikor nőkkel beszél, de sokan igen. Félnek attól, hogy az egészet elrontják azzal, hogy valami rosszat mondanak vagy tesznek.

És egy kis idegesség, még kedves is lehet. Pszichológiailag ez annak a jele, hogy jó benyomást próbál benned kelteni, mivel az idegesség gyakran kíséri a pozitív észlelés iránti vágyat.

9) Beszélgetéseket kezdeményez

Ha ő az, aki rákérdez nálad, hogy „Hé, milyen a napod?”, vagy csak csevegés céljából hív, az egyértelmű jel. Ez azt jelenti, hogy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy kapcsolatban maradjon veled.

Pszichológiailag ez összhangban van azzal a koncepcióval, hogy kezdeményezzük a kapcsolat kialakítását. Amikor egy srác gyakran megkeres téged, látja benned a potenciált, és értékeli a veled már meglévő kapcsolatot.

Nem csak arra vár, hogy megtedd az első lépést. Aktívan szeretne a napod, és az életed része lenni. És végső soron, az első lépés megtétele bizonyos szintű érzelmi befektetést igényel. Erőfeszítéseket tesz, hogy ápolja a kettőtök között meglévő kapcsolatot.

10) Megigazítja a haját, a ruháját amikor a közelében vagy

Ha elkezdi igazgatni a haját, a ruháját akkor, amikor észreveszi, hogy a közelében vagy, ez akár egy tudatalatti erőfeszítés is lehet, arra hogy lenyűgözzön téged.Pszichológiailag, ez összhangban van azzal az elképzeléssel, hogy a lehető legjobb fényben mutassa be magát, hogy vonzza a potenciális társat.

Tehát ha megigazítja a haját, kisimítja a ruháját, vagy gyorsan ellenőrzi magát a tükörben, amikor a közelben vagy, az azért van, mert a lehető legjobb fényben akarja bemutatni magát. Reméli, hogy észreveszed és tetszeni fog, amit látsz.

Ezt is olvasd el: 40 kis titok, hogyan legyél vonzó

Záró gondolatok, férfi vonzalom jeleiről

Amikor ki kell találnod, hogy egy férfi vonzódik-e hozzád, minden arról szól, hogy figyelj az apró dolgokra. Ismerned kell, mik a férfi vonzalom jelei és attól kezdve, ahogyan rád néz, egészen addig, ahogyan beszélgetéseket kezdeményez. Ezek a cselekedetek, gyakran hangosabban beszélnek, mint a szavak.

De a vonzalom, kétirányú utca. És nem csak a jelek dekódolásáról szól, hanem az ösztönökben, és érzésekben való bizalomról is. Élvezzétek az ismerkedést, és ne felejtsetek el szórakozni az út során. Ha pozitív hangulatban vagy, és észreveszed ezeket a jeleket, akkor jó esély van arra, hogy a srác szerelmes beléd.