Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

10 dolog, amit a pasik utálnak

10 dolog, amit a lányok csinálnak, amit a pasik utálnak

Nem szabad általánosítani, de mindkét nemnek van néhány olyan tulajdonsága, amit a másik nem szeret. Nem titkolhatjuk, hogy a nők bonyolultabbak, mint a férfiak. Szóval, ez nektek szól, gyönyörű hölgyek! Figyeljetek arra a néhány dologra, amit a férfiak nagyon nem szeretnek.

Sok olyan dolgot csinálnak a nők egy kapcsolatban, amit a pasik utálnak. Van egy régi mondás, amely szerint a férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak. Azonban a férfiak, és a hölgyek közötti különbségek nem olyan nagyok. Az igazság viszont az, hogy mindannyiunknak vannak olyan furcsaságai és szokásai, amelyek bosszantják a párunkat és olyan, aminek nem is nagyon van van értelme, a másik számára.

Valószínűleg ez megerősíti azt a tényt, hogy néha milyen furcsán működik az agyunk. Ez a cikk arra a tíz dologra összpontosít, amelyet a lányok csinálnak, de bosszantóak lehetnek a barátjuk számára.

Mi az, amit a pasik utálnak, a lányokban?

Túlzott féltékenység

Hölgyeim, ne feledjétek, hogy a barátotok veletek van! Emellett megvan az oka annak, hogy a párod úgy döntött, téged választ egy szoros párkapcsolat felépítésére. A pasik, általában megértik a féltékenységet, a kapcsolat kezdetén. Ilyenkor mindent megtesznek, hogy bebizonyítsák barátnőiknek, hogy nem érdekli őket egyetlen másik hölgy sem.

De ha te, mint barátnő, túlzottan féltékeny vagy más nőkre, a későbbiekben a férfi ezt talán nem fogja megérteni. Ehelyett azt fogja gondolni, hogy elhanyagolt mindent, amit érted tett, és megpróbálta megmutatni, hogy törődik veled. Hölgyeim, ne feledjétek, hogy egy srác, aki szeret titeket, akkor sem tesz semmi furcsát, ha két vagy több olyan barátja van, aki történtesen lány.

Ezt is olvasd el: Tönkreteszed a kapcsolatod?

Túlfüggőnek lenni

Nos, minden barát segíteni szeretne a barátnőjének, és boldoggá is szertné tenni. De, minden férfi számára hatalmas teher, ha egyedül nem tud mit kezdeni. Nem kell hátradőlnöd és elvárnod, hogy a párod mindent megtegyen helyetted. Minden kapcsolatban kellenek olyan dolgok, amit nem kell együtt csinálnotok. Végtére is, különböző dolgokat is kedvelhettek, nem kell szeretnetek ugyanazokat a dolgokat. És természetesen a hobbitok is lehet eltérő.

Ezt is olasd el: 5 módszer az egészséges kapcsolathoz

Túl kevés ruha

Lehet, hogy a barátod vonzónak és ellenállhatatlannak talál bizonyos ruhákban. De ez, nem azt jelenti, hogy bulizni, vásárolni vagy bármilyen más nyilvános helyre is fel kell venned azokat. Ilyen helyekre, nem kell partyruhákat felvenni. Bőven jó oda, egy sima farmer is.

A srác talán azért esett beléd, mert a ruha felfedte az alakodat, mint például a dekoltázs vagy a combod formája. Azonban ne feledd, hogy az a tény, hogy szereti látni a dekoltázsodat, nem jelenti azt, hogy ezt minden más férfinak meg kell mutatnod. tedd el ezeket a kis szoknyákat, és rövid ruhákat egy meghittebb alkalomra.

Másként viselkedik a barátai és a kollegái előtt

A lányok szeretik dicsőíteni a barátjukat a kollégáik, és barátaik előtt. Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kell változtatnod a viselkedésed azért, hogy a barátai azonnal megkedveljenek. Ne feledd, hogy az ilyen viselkedés zavarba ejti a őket. Csak viselkedj normálisan a barátai, és kollégái előtt is. Végül is szeret téged, és büszke rád. Légy önmagad!

Ezt is olvasd el: Mikor elfogadható a kompromisszum egy kapcsolatban?

Túl erős smink

Jó dolog, sőt és ajánlott, hogy tökéletesnek tűnj a párod számára. De ne feledd, nem kell túlzásba vinni a sminket. Talán az egyszerűség, és néhány hiányosság az, ami miatt szerelmes lett beléd. Csak sminkeld magad a szokásos módon! Próbálj meg minél természetesebben kinézni.

Túl érzelmesnek lenni

A lányok szeretnek sírni! Néhányuk pedig, egyenesen hajlamos sokat sírni.  Ez nem jelenti azt, hogy neked is túl érzékenynek kell lenned. Látnia kell benned, az erős nőt! És azt, hogy ha kell, sokmindent el tudsz intézni, egyedül is. Nem nehéz visszatartani, a könnyeidet. Nem kell minden nap azt látnia, hogy sírsz. Mert, amit a pasik utálnak, az a sok nyafogás.

Ezt is olvasd el: 36 jele annak, hogy egy férfi érzelmileg kötődik hozzád

Amit a pasik utálnak, az a túl sok pletyka

Hölgyeim! Tudnotok kell, hogy barátotok ritkán törődik a pletykatörténetekkel. Lehet, hogy a barátod átugorja azt, amiről beszélsz, és úgy viselkedik, mintha felkeltette volna az érdeklődését, de egyáltalán nem szereti a pletykákat. Teljesen kikapcsol, amikor elkezdesz pletykálni másokról.

Amit a pasik utálnak az, ha a túl sokáig tart a készülődés

Minden férfi azt várja egy nőtől, hogy késsen néhány percet. A barátod megérti, hogy egy nőnek több időre van szüksége ahhoz, hogy elkészüljön. Tudja, hogy nem csak néhány percre van szükséged a sminkeléshez és a felkészüléshez, De, nem kell őt túl sokáig váratnod. Ha túl minden, mindíg sokáig tart, az megőrjít még egy türelmes fickót is.

Figyelmet keresők

A másik dolog, amit a pasik nagyon utálnak a lányokban az, ha egy lány mindíg a figyelem középpontjában akar lenni. Jól fogja érezni magát, ha megdicséred. Amellett, hogy ezeket a bókokat mondod amikor együtt vagytok, pozitív megjegyzéseket tehetsz a kabátjáról, a hajáról, vagy bármiről, amije van. Még, nyilvános helyeken is mondhatsz neki ilyet. Ha te az a típus vagy, aki mindíg a találkozó középpontjába helyezi magát előfordulhat, hogy a pasik nem fognak vonzónak találni.

Ezt is olvasd el: 43 bók, amit a férfiak szívesen hallanak. Bókok férfiaknak

Zsémbesség, morgolódás

Lehet, hogy a fiú elfelejt megtenni egy-két dolgot. De ez, nem jelenti azt, hogy ragaszkodnod kell ahhoz, amit kitaláltál. Ha zsémbes típus vagy, akkor valószínű, hogy többé nem törődik azzal, amit mondasz.

Amit a pasik utálnak, azzal a legrosszabb esetben, akár el is riaszthatod magadtól. Ha úgy érzed, hogy a párod elfelejtett valamit, csak udvariasan emlékeztesd őt. Nem kell vele, folyamatosan szekálni.