Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan kezeljük az elutasítást, online randevúzás során

Hogyan kezeljük az elutasítást, randevúzás során

Ha, már egy ideje facér vagy, valószínűleg, valamikor már te is kipróbáltad, az online társkeresést. Mindíg legyél nyitott arra, hogy elfogadd az elutasítást anélkül, hogy az önértékelésed megsínylené.

Az online társkereső, az online randevúzás, egy kicsit kemény és durva lehet, ezért a legjobb, ha vastag bőrt növesztünk az arcunkra, mielőtt belépünk az online társkeresés világába.

Ha, már egy ideje facér vagy, valószínűleg, valamikor már te is kipróbáltad, az online társkeresést.

Bár, a virtuális társkereső határozottan megváltoztatja azt a játékot, amikor új emberekkel találkozhatunk és új kapcsolatokat létesítünk, ennek is megvan a maga árnyoldala.

A hátborzongató levelezések, egy másik bolygóról érkezett lénnyel. Alkalmi kapcsolatra vadászók tömegei. Ezek mellett készülj fel arra is, hogy megküzdj a hirtelen eltűnő kísértetekkel, és a gyakran közönséges elutasítással, miközben új romantikus kapcsolatokat próbálsz keresni.

Ha, még nem ismered a társkereső alkalmazásokat, és már több potenciális érdeklődő visszautasított, meg kell tanulnod feldolgozni és megfelelő módon kezelni a tapasztalatokat, az elutasítást, és pozitív lélekkel kell tovább folytatnod.

1. Szeresd magad

 • A boldogság kulcsa az, hogy mindig magadat helyezed az első helyre. Ha a lendület, vagy a frekvencia nem egyezik valakivel, az rendben van.
 • Már az elejétől kezdve légy őszinte magadról és arról, hogy mit keresel a kapcsolatban. És ha nem érzed azt, hogy egy oldalon vagytok, megkímélheted magad a nagyobb energiabefektetéstől és a jövőbeli szívfájdalmaktól.

2. Ne állj bosszút, a következő jelölteden

 • Bár az online randevúzás során tapasztalt elutasítások, ördögi gondolatokat válthatnak ki bennünk, nem szabad bosszút állni, ha valaki mással randevúzol. Semmit nem kell bizonyítanod, a következő jelöltnek.
 • A bosszúrandevúzás, elhamarkodott döntés lehet. És teljesen biztos, hogy a legrosszabb megoldás mindkettőtök számára.
 • Ez mellett az is tény, hogy egyáltalán nem fair dolog, a másik személlyel szemben. Emiatt komoly érzelmi kihatásokhoz vezethet, minden érintett számára.

3. Találkozz olyan emberekkel, akik kedvelnek téged

 • A hasonló gondolkodású, hasonló világnézettel rendelkező emberek, mindig szívesen vannak egymás közelében.
 • Vedd körül magad a barátaiddal és a családoddal, abban az időszakban, mikor érzelmileg sebezhető vagy.

4. Blokkold őket

 • A letiltás a legjobb müódja annak, hogy ne legyél szemtanúja semminek, amit az tesz, aki elutasított téged.
 • Bár szélsőséges megoldás, megfontolhatod, ha valahol a jelenlétük miatt sebezhetőnek és megalázotnak érzed magad miatta.

5. Nem mindenki lát olyannak, amilyen valójában vagy.

 • Békülj ki azzal, hogy nem mindenki látta meg benned az értékes tulajdonságokat.
 • Ne feledd, hogy az online társkereső nem ad lehetőséget olyan mélységkig megismerni a másikat.
 • Vannak, akik ránéznek a hiányosságaidra, és az lesz majd a lényeges ami miatt elutasítanak. Anélkül, hogy megismernék, a jó tulajdonságaidat.
 • Ahelyett, hogy kigúnyolnád őket emiatt, mentsd el a valódi történetet, az arra érdemeseknek.

6. Oszd meg egy barátoddal, és csökkentsd az érzelmi terhet.

 • Nincs is jobb, mint a romok eltakarítása azáltal, hogy kinyitod az érzések özönét, egy jó hallgató előtt.
 • Oszd meg barátaiddal, hogy pontosan mi történt, hogy könnyebben megbirkózz az érzéssel.

7. Binge watch

 • Válassz ki egy sorozatot, és nézd meg úgy, hogy rákattansz. Ez, segít elterelni a figyelmed a visszautasításról és arról, hogy ez negatívan alakítsa az önbecsülésed.Meg fogsz lepődni, ha találsz egy releváns sorozatot, amelynek az eseményeivel, a való életben is találkoztál. Ezek is segíthetnek megbirkózni, az érzelmi károkkal.

 

Az igazság az, hogy az online randevúzás kemény és durva lehet. Ezért a legjobb, ha vastag bőrt növesztünk az arcunkra, mielőtt belépünk az online társkeresés világába. Mindíg legyél nyitott arra, hogy elfogadd az elutasítást anélkül, hogy az önértékelésed megsínylené.

Ha úgy érzed, hogy kudarcot vallottál, vizsgáld meg az eseményeket és elemezd ki. Tedd ugyanezt mindkettőtök viselkedésével is. Ezek után érezd magad kényelmesebben. Így, senki sem tudja manipulálni a gondolataidat, senki nem érheti el nálad, hogy úgy gondolkodj magadról, aminek eredményeként kényelmetlenül érzed magad.