Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

20 jele annak, ha a férfi érez valamit a nő iránt

20 jele annak, ha a férfi érez valamit a nő iránt

Mik azok a jelek, amik megmutatják, ha a férfi érez valamit a nő iránt? Mi az, amiből egyértelműen megtudod, milyen ha egy férfinak titokban tetszik egy nő.

Egy férfi akár kedvelhet is téged, de ettől még egyáltalán nem biztos, hogy kimondja. Ha egy férfi nem mondja ki azt, amit érez, az néha félreértéseket okozhat.
Ha viszont te ismered azokat az egyértelmű jeleket, amelyek megmutatják neked, hogy erős érzelmeket táplál irántad akkor lehet, hogy nem kell megvárnod, amíg hangosan kimondja. Lehet, hogy tudni fogod, mit érez, és mit próbál mondani a cselekedeteivel.

De, mik azok a jelek, amik megmutatják, ha a férfi érez valamit a nő iránt? Mi az, amiből egyértelműen megtudod, milyen ha egy férfinak titokban tetszik egy nő.

Gyakori, hogy egy férfi megváltozik, amikor szerelmes. Nem kellenek hozzá tudományos kutatások, hogy tudjuk, hogy a szerelem érzelmi és viselkedésbeli változásokat okozhat. Teljesen normális emberi tulajdonság, hogy érzelmileg jobban ráhangolódunk annak a személynek a szükségleteire, akit szeretünk. És a szerelmes férfi, sokkal empatikusabb, boldogabb és elégedettebb.

Neked nőkként pedig nehéz az, amikor már készen állsz egy új szerelemre, de nem vagy biztos benne, hogy a kedvelt személynek vannak-e érzései irántad. Teljesen természetes, hogy olyan jeleket keresünk, amelyek megerősítik érzelmeiket. Hiszen, ha egy kicsit félénkebb férfival van dolgod, te is felteszed magadnak a kérdést, milyenek azok a jelek amiből tudom, hogy érez irántam valamit?

Ha megfigyeled a tetteit, meghallgatod a szavait, és odafigyelsz a finom jelzésekre, az segíthet enyhíteni a kétségeidet, és betekintést nyújthat a valódi érzéseibe. Ráadásként ha egy kicsit megismered a férfi testbeszéd jeleit, hamarabb észreveszed, ha a férfi érez valamit a nő iránt.

Ezt is olvasd el: A férfi testbeszéde ha tetszel neki

Az alábbiakban megismerhetsz néhány jelet, amelyek segíthetnek észrevenni, ha a férfi érez valamit a nő iránt.

1. Elég gyakran néz téged

Az egyik lehetséges jele annak, hogy érzelmeket táplál irántad az, amikor nem tudja levenni rólad a szemét. Minden alkalommal, amikor lehetősége van rá, megnéz téged. Ez a tekintet lehet intenzív, és mély és érzelmekkel teli. Tehát ne keverd össze a bámulást azzal a tekintettel, amit akkor látsz, ha egy férfi megnéz téged. Ha rajtakapsz egy férfit azon, hogy téged bámul, zavarában mosolyoghat és akár még el is pirulhat. Talán, azon gondolkodik éppen, hogyan érez irántad, és hogyan mutathatná meg, mit jelentesz meg neki.

2. Ha a férfi érez valamit a nő iránt Mindig közel akar lenni hozzád

Ha a férfi érez valamit a nő iránt, megpróbálhat közel állni hozzá. Dönthet úgy, hogy közel ül hozzá, csapattársa lesz, megjelöl egy csoportos eseményt, stb… Lehet, hogy az embernek nem kell sokáig, és keményen gondolkodnia erről. Ez, természetesen megtörténhet. Lehet, hogy minden lehetőséget megragad, hogy közel legyen ahhoz a személyhez, akit szeret, ami ebben az esetben, te vagy.

3. Észre sem vesz másokat.

Az egyik lehetséges jele annak, ha a férfi érez valamit a nő iránt, hogy nem fog észrevenni másokat. Lehet, hogy elkerüli, hogy mással flörtöljön. Amikor egy férfi szerelmes beléd, a figyelme csak a tiéd. Ez határozottan kellemes érzés lehet, ha mindketten ugyanúgy éreztek, egymás iránt.

4. Megmutatja a sebezhető oldalát

Az ember, amennyire csak lehetséges, próbál keménynek tűnni. Ha azonban komoly érzései vannak irántad, és megbízik benned, akkor elkezdheti megmutatni neked a sebezhető oldalát. Még meg is nyílhat, neked.

5. Ha a férfi érez valamit a nő iránt folyamatosan SMS-ez, hív és csetel vele

Az egyik árulkodó jele annak, hogy erős érzelmeket táplál irántad, amikor megpróbál folyamatosan kommunikálni veled. Rendszeresen rád ír, vagy felhív telefonon. Lehet, hogy már reggel tudatja veled, hogy te vagy az első, akire ébredés után gondol. Ezenkívül akár jó reggelt smst, és jó éjszakát smseket is küldhet, hogy tudassa veled, hogy gondol rád. Lehet, hogy te vagy az első, aki megtudja, van-e valami jó híre.

Ezt is olvasd el: Cuki jó éjt üzenetek

6. Hülyén viselkedik, amikor veled van

A férfiak, néha küzdenek érzelmeik feldolgozásával. Egyesek, amikor elkezdenek belédszeretni, furcsán viselkedhetnek. Bár lehet, hogy ezt nem szándékosan teszik, ez mégis azt jelezheti, hogy érzései lehetnek irántad. A lehetséges oka annak, hogy a férfiak furcsán viselkednek, amikor szerelmesek. Lehet, hogy egy kicsit zavarodottak, és megpróbálják feldolgozni érzéseiket, ezért néha idegesen, kínosan és akár ostobán is viselkedhetnek.

7. Ha a férfi érez valamit a nő iránt, megpróbálja megnevettetni

Az egyik lehetséges jele annak, hogy erős érzéseket táplál irántad, amikor megpróbál megnevettetni. Most megkérdezheted, miért van ez? Ha valaki fontos neked, azt akarod, hogy boldog legyen, igaz? Lehet, hogy mindent megtesz, hogy megnevettessen, mert ha boldog vagy, akkor ő is boldognak érezheti magát.

8. Mindig mosolyog, amikor együtt vagytok

Ha valaki boldog és szerelmes, észrevehető a csillogás a szemében. Ha észreveszed, hogy akit szeretsz gyakran mosolyog, és csillog a szeme, akkor szinte biztos, hogy ő is szerelmes beléd. A szeretet és a ragaszkodás, bárki hangulatát megjavíthatja. Amikor valaki szerelmes, megtapasztalja, hogy milyen a boldogság.

9. A barátainak is bemutat

Egy férfi, akinek már vannak érzései irántad, eldicsekszik rólad a barátainak. Az is lehet, hogy egyszerűen csak elmesél rólad egy történetet. Akárhogy is teszi, tudatni akarja a többiekkel, hogy szeret téged. Ne lepődj meg, ha a barátai rád mosolyognak, és megjegyzik: „Ó, szóval ő az!” Ez egy eléggé egyértelmű jele annak, hogy egy férfi szerelmes.

10. A családjának is bemutat

A férfi bemutatott téged, valamelyik családtagjának? Lehet, hogy azt akarja, hogy a családja tudjon rólad, ugyanúgy mint a barátai. Lehet, hogy nem túl feltűnően, de megemlíthet téged, amikor a családjával van, és ez is jelent valamit. Ne lepődj meg, ha egy nap arra kér, gyere és ebédelj együtt a családjával. Ez is, egy kedves gesztus.

11. Megosztja veled, a gyermekkori emlékeit

Amikor valaki megosztja veled gyermekkori emlékeit, az annak a jele, hogy érzelmeket táplál irántad. Ez a gesztus tükrözheti a bizalmat és vágyat, hogy kapcsolatba lépjen veled. Ezért is ez az egyik jele annak, hogy szerelmes beléd. Azáltal, hogy felfedi személyes tapasztalatait és érzelmeit a múltjából, arra törekedhet, hogy elmélyítse az életének megértését, és elősegítse a kettőtök közötti szorosabb köteléket.

12. Tartalmasak a beszélgetéseitek

Ha a férfi érez valamit a nő iránt, szeret veled beszélgetni. Ez egy lehetőség arra, hogy jobban megismerjen, és emellett minden amit rólad tud, érdekessé válik számára. A beszélgetések lehetnek komoly témák, például terveket, pénzügyeket, vallási hiedelmeket és egyebeket is megbeszélhettek.

13. Mindig bókol neked

A bókok lehetnek azok, amelyeken keresztül a férfi megmutatja, hogyan érzi magát. Dicsérheti az eredményeidet, az intelligenciádat és természetesen a szépségedet is. Észrevesz minden részletet rólad, és értékelheti őket. Tehát, ha egy férfi folyamatosan dicsér téged és édes bókokat ad, ez lehet az egyik jele annak, hogy hosszú távon erős érzései vannak irántad.

14. Féltékeny

Az egyik lehetséges jele annak, hogy erős érzelmeket táplál irántad, amikor féltékeny lesz. Bár lehet, hogy nem ad hangot az érzéseinek, de egy ember cselekedetei, akkor is pengeéles képet adnak az érzéseiről. Ha érez valamit irántad, akkor előfordulhat, hogy nem tudja kontrollálni a reakcióját, amikor azt látja, hogy valaki más megpróbál udvarolni neked. Észrevetted, hogy hirtelen megváltozott a hangulata? Abbahagyta a beszélgetést veled, vagy csak egy rövid oké-val, vagy egy nemmel válaszolt? Segíthet, ha megkérdezed tőle, és megerősíted az érzéseit.

15. Gondoskodik rólad, még nyilvánosan is

Honnan lehet tudni, ha a férfi érez valamit a nő iránt? Egy ember, aki szerlmes beléd még nyilvánosan is támogatni fog téged. Lehet, hogy kinyitja neked az autó ajtaját, csinál neked egy kávét, vagy bármi olyat tesz, ami jelzi az irántad érzett szeretetét. Az ösztöneid megmondhatják Érezni lehet a gesztusaiban. Ez az egyik igazi jele annak, hogy kedvel téged.

Ezt is olvasd el: Honnan tudod, hogy egy férfi kedvel téged?

16. Védelmez

Ami a jeleket illeti, az egyik lehet az, hogy védelmez téged. Lehet, hogy mindent megtesz, hogy segítsen neked, megkönnyítse a dolgodat, és ott legyen, amikor szükséged van rá. Ha olyan jeleket keresel, amelyek arra utalnak, hogy egy srác érzelmeket táplál irántad, keress egyértelmű jeleket.

17. Ajándékokat ad.

A szerelmes férfiak egyik legédesebb gesztusa, hogy váratlan ajándékokkal lepnek meg. Nem kell, hogy drága ajándékok legyenek. Ez lehet egy csésze kávé, egy süti, egy doboz csokoládé, vagy talán egy csomag cukorka. Ha egy férfi váratlanul ajándékokkal halmoz el, akkor lehet esély arra, hogy kedveljen téged.

18. Időt tölt veled, miközben nem csináltok semmit.

Megpróbál veled lenni, annak ellenére, hogy nincs semmi dolgod? Beszélgetés vagy evés után az ágyban fekszik vagy filmeket néz veled, de még mindig jól érzi magát. Ha mosolyogsz, mert tudod, hogy ezt csináltad a valakiddel, az már jel számodra! Ne feledje, hogy még a csend is élvezetes lehet, ha azzal a személlyel van, akit szeret.

20. Emlékszik minden kis, és nagy részletre, rólad

Lehetséges elfelejteni a fontos dátumokat, amikor a munka, vagy az élet dolgai miatt, túlterheltek vagyunk. De, ha egy férfi minden részletre emlékszik rólad, és gondoskodik arról, hogy különlegesnek érezd magad, még akkor is, ha tényleg nagyon elfoglalt, akkor lehet, hogy beléd van habarodva. Ha emlékszik a kedvenc színedre, kávédra, süteményedre és még a kedvenc tv műsorodra is, az azt jelentheti, hogy több mint különleges vagy számára.