Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Kategória: Ünnepi smsek

Oldal 1/1

Az alábbiakban, ünnepi smsek gyűjteményét olvashatod. Több témában is készítettünk sms gyűjteményt, hogy megtalálhasd az épp aktuális ünnephez, vagy eseményhez tartozó sms szöveget.

Mert, ha nem tudsz személyesen ott lenni vele, használj sms szövegeket üdvözletre és jókivánságra, a lenti gyűjteményből. Ezzel, örömteli hangulatot teremthetsz a barátaidnak, és a családodnak.

Amikor visszatér az ünnepi szezon előfordulhat, hogy nem találod meg, a legjobb módot a barátok és munkatársak köszöntésére. Ha üzleti és szakmai területekről van szó, a legtöbb ember nem tévedhet azzal, ha csak annyit küld el sms-ben, hogy „Boldog Ünnepeket”.

De mi van akkor, ha annál többet szeretnél mondani, mint a Boldog Ünnepeket. Mi van akkor, ha úgy szeretnél írni egy teljesértékű üdvözletet , ahogyan azt egy belőségesebb kapcsolatban lévő ismerős írná?

Ha tanácstalan vagy, mit mondj, tekintsd meg az alábbi ünnepi üdvözlő smsek és üzenetek hatalmas gyűjteményét. Egyszerűen hozzáadhatók egy üzleti vagy alkalmi e-mailhez, vagy egy üdvözlő kártyához, hogy örömteli ünnepeket kívánj a barátaidnak és családtagjaidnak.

Az alábbiakban megtalálod kedvenc vicces ünnepi üzeneteinket, valamint ünnepi smseket.

Ünnepi smsek: