Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan legyél határozott férfi, a lányok közelében

Hogyan legyél határozott férfi, a lányok közelében

A férfiak félénkségét, számos tényező okozhatja. Fontos, hogy ezeket az okokat azonosítsuk és elemezzük, mert így könnyebbé válik az ellenük való védekezés. Ha az okokat megértjük, nagyban segít gyorsan megszüntetni ezt a problémát.

Hogyan legyél határozott férfi, a lányok közelében? Ez, egy nagyon fontos kérdés, a legtöbb férfi számára. A kérdés nem csak a fiatalokat, de gyakran az idősebb férfiakat is érinti.

Sok férfi szeretne elbeszélgetni nőkkel, de túl félénkek hozzá. Szerencsére, a megoldás nem elérhetetlen. A félénkséget le lehet győzni, és a közhiedelemmel ellentétben, nem is kell hozzá túl nagy erőfeszítés.

Mielőtt azonban elvont módszereket keresnél, amelyek segítenek elveszíteni félénkséged meg kell értened, a probléma okait. Ha az okokat megértjük, nagyban segít gyorsan megszüntetni ezt a problémát.

Az 5 legfontosabb oka annak, miért lesznek a férfiak szégyenlősek, a nők közelében!

A férfiak félénkségét, számos tényező okozhatja. Fontos, hogy ezeket az okokat azonosítsák és elemezzék, mert így könnyebbé válik az ellenük való védekezés. Az 5 legfontosabb ok:

Negatív múltbeli tapasztalatok.

„Mindenki a múltbeli tapasztalatok összessége” mondta Kelley Armstrong. Bármi is történt a múltban, bizonyos szempontból formálta a jellemünket. Néhányunk erősebb, határozott, más sebezhetőbb vagy óvatosabb lett.

Ha az életedben minden nő, mindig erős és határozott természetű volt, természetes, hogy ennek megfelelően közelíted meg őket. Nehezebben tekinthetsz rájuk romantikus lélekként, mert a tudatalattidban a nőkről nem ilyen képzeteid vannak.

Ez akkor is igaz, ha korábban olyan lányok utasítottak vissza, akiket nagyon kedveltél, és az a visszautasítás neked, nagyon fájt. Senki sem akar megint, egy újabb sérülést magának.

Az elutasítástól való félelem.

Talán ez a leggyakoribb ok, amiért a férfiak visszariadnak a nőkkel való beszélgetéstől. Senki sem szereti az elutasítást – a férfiak még kevésbé, mert a nők pozitív reakcióját macsó tulajdonságnak tekintik, míg az elutasítás a vesztesek tulajdonsága.

Ez az érzés felerősödik, ha olyan nő közelében vagy, akihez vonzódsz, mert a tőle való elutasítás tönkretenné; ennélfogva növelné a félelmed. Ami viszont félénkké és határozatlanné tehet a nők közelében.

Tapasztalatlanság

Mindannyian így kezdtük. Amikor valami új dologgal szembesülsz még nem feltétlenül tudod, hogy mit csinálj. Természetes, ha egy kicsit félsz attól, hogy rosszul csinálod a dolgod és, hogy emiatt és mások vicceinek célpontjává válsz.

„Mit kérdezzek tőle? Hogyan kezdjek vele, beszélgetést?” Ezek mind olyan kérdések, amelyekre választ szeretnél kapni, mielőtt egy lányhoz fordulsz.

Alacsony önbecsülés

„Az alacsony önbecsülés olyan, mintha behúzott kézifékkel vezetnénk végig az életet.” mondta Maxwell Maltz. Ha alacsony az önbecsülésed, tartani fogsz attól, hogy közeledned kell a nőkhöz. Mert attól fogsz tartani, hogy ők majd nem találnak érdemesnek arra, hogy beszéljenek veled vagy, hogy nem vagy elég jó nekik.

Alacsony önbizalom

„A sikert leggyakrabban azok érik el, akik nem tudják, hogy a kudarc elkerülhetetlen.” mondta Coco Chanel. Az alacsony önbecsüléshez hasonló mikor attól tart valaki, hogy lesz sikeres a nőknél. Az, ugyanúgy megakadályozza, hogy félelmek nélkül közeledj a nőkhöz.

Ha azt hiszed, hogy nem tudod, akkor tényleg nem tudod! És ez, egy ördögi körét állítja be, a kudarcnak. Higgy magadban, mielőtt bármit is tennél! Még akkor is, ha közeledsz valakihez.

Hogyan legyél te is határozott férfi, a lányok közelében?

Nincs egy mindenki számára megfelelő gyógyszer, amelyet bevehetnél. Nincs olyan megoldás, ami egyik napról a másikra, Supermanné változatna téged. Ezért, az első dolog, amit el kell fogadnod, hogy nincs olyan csodalépés vagy gyógymód, amely egy csókkal békából herceggé változtatna.

Olyan vagy, amilyen vagy, és emiatt nem kell szégyenkezned. Hogy megkedveljenek téged, egy fokozatos folyamat. Ehhez a három dologra van szükség.

Türelem, Gyakorlás és kitartás.

A második dolog, amit tenned kell – és talán ez lesz a legfontosabb az egészben –, hogy elmondd magadnak, hogy a saját döntésed az, hogy eljutsz a célodig. Ez az te hosszú utazásod, Kezdd egy apró lépéssel, és annyival is közelebb kerültél az úticélhoz.

Kövesd az alábbi lépéseket, és elég gyorsan odaérsz:

Csináld!

Ahhoz, hogy tudd, hogyan kell viselkedni és beszélni a nőkkel, tapasztalatot kell szerezned. A tapasztalatszerzéshez pedig gyakorolni kell. Mi lehet jobb módja a gyakorlásnak, mint a képességeid tesztelése női barátaiddal? Csináld. Beszélgess nőkkel.

Nem lesz szükséged arra, hogy romantikus kapcsolatba kerülj velük. Ha csak beszélsz velük, akkor megnyugodhatsz körülöttük, és fokozatosan megtanulod, hogyan kezdj el, és tarts fenn egy beszélgetést. Ennek köszönhetően leszel határozott férfi.

A bónusz az, hogy mindig tanácsot kérhetsz a (lány)barátaidtól, akkor, ha nem tudod hogyan közelítsd meg, az álmaid nőjét. Örömmel nyújtanak majd neked, segítő kezet.

Tudnod kell, hogy félénknek lenni, teljesen normális dolog.

Mindenki ideges egy kicsit, ha olyasmit tesz, amiben fontos számára az eredmény. Még egy felvételi beszélgetés is, idegessé tesz mindenkit. Mert mindenki azt akarja, hogy megkapja az állást. Ugyanígy vagyunk a vizsgákkal, vagy akkor is ha, ha egy idegennel beszélünk, stb…

Ez azért van így, mert jó benyomást akarsz tenni, vagyis nyerni akarsz. Normális dolog az, ha ilyenkor egy kicsit félünk. Nem csak, meg kell értened, de el is kell fogadnod, hogy normális dolog egy kicsit félénknek lenni a nőkkel szemben. Mert azt akarod, hogy kedveljenek téged. Nincs ezzel, semmi baj!

Készülj fel, az elutasításra!

„Ha nem vársz semmit, hajlamos vagy meglepődni, amikor megkapod.” mondta Malcolm Forbes. Amikor felteszel egy kérdést, bármilyen kérdést, készülj fel az elutasítsra.

Sok okból mondhatnak neked „NEM”-et.

Lehet, hogy a másik fél épp nincs jó hangulatban, van barátja, ideges lehet valami miatt, stb… Ne vedd személyes sértésnek. Újra megpróbálhatod máskor, vagy kereshetsz egy másik lányt.

Növeld az önbecsülésed, légy te is határozott férfi!

Ha alacsony az önbecsülésed tudd, hogy a magadról alkotott pozitív kép felépítése, időbe telik. A jó hír az, hogy miután azonosítod és elfogadod a problémát, a megoldás jól és gyorsan működik.

Néhány gyors lépés:

Beszélj magadról pozitívan, és dolgozz keményen azon, hogy minden magadról alkotott negatív képet, szót elkerülj. Nem használunk olyan kijelentéseket, mint például: „Ó! Idióta vagyok”, „Teljesen reménytelen eset vagyok”, „utálom magam”, stb…

Ehelyett mondd azt, hogy „Csodálatos vagyok”, „Méltó vagyok a szerelemre ”, „Hibát követtem el. És akkor mi van? Hiszen épp tapasztalatot gyűjtök.” A pozitív önjellemzés, fokozatosan elűzi a negatív énkép romboló gondolatait. Ennek eredményeként, megnő az önbecsülésed is és idővel, határozott férfi leszel.

Öltözz fel!

Ez, nem jelenti azt, hogy kizárólag dizájnerruhákat, vagy háromrészes szmokingot viselj. Ez azt jelenti, hogy olyan ruhát viselsz, amiben jól érzed magad. Ha úgy gondolod, hogy jól nézel ki a ruháidban, jól is fogod érezni maga. Ha jól érzed magad, az önbizalmad is megnő.

Tanuld meg azt a készséget!

Van akinek ez a készség, magától jön. Nem baj, ha ez veled nem így van. Meg is tanulhatod, a nőkkel való beszélgetés készségét. Rengeteg leírás, olvasnivaló létezik arról, hogyan lehet megközelíteni egy nőt és elnyerni a figyelmét. A legtöbb hasznos ismertető teljesen ingyenes, és online elérhető. Így, semmi sem akadályozhat meg téged, a tanulásban.

Légy szakértő!

Találj valami olyat, amit tényleg szeretsz csinálni! Légy a legjobb ebben az egy dologban. Az a tudat, hogy te vagy a legjobb, vagy az egyik legjobb a szakterületeden, újra fog definiálni téged.

Nem csak a saját magad, de mások véleménye is megváltozik rólad. Abban a pillanatban, amikor megtudod magadról és a csontjaidban érzed a dolgot, „mester” leszel.  Nem számít, hogy miben vagy nagyon jó, a tudat magabiztosabbá tesz téged. Egy határozott férfi pedig, vonzó a nők számára.

Találd meg az álmodat, és tűzd ki magad elé az életcélod!

Azt hiszed, ennek semmi köze ahhoz, hogy ne legyél félénk a lányokkal szemben? Nagyon nagyot tévedsz! Az a férfi, aki meghatározta a céljait, magabiztossá és összeszedetté válik. Ha jól érzed magad a bőrödben, ez megmutatkozik a beszédedben, és a viselkedésedben is.

És ez az önbizalom az,  amitől határozott férfi leszel!
Ez az,amit a nők teljesen ellenállhatatlannak találnak!