Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

A férfi testbeszéd 40 jele

Amikor egy olyan srác jelenlétében vagy, akit kedvelsz, de nem vagy biztos benne, hogy tetszel-e neki, mindenképpen nézd át ezt a 40 férfi viselkedési mintát.

Amikor egy olyan srác jelenlétében vagy, akit kedvelsz, de nem vagy biztos benne, hogy tetszel-e neki, mindenképpen nézd át ezt a 40 férfi viselkedési mintát.

Egy lány számára nehéz lehet felismerni, hogy valóban érdeklődik iránta egy srác. A legtöbb srác, gyakran megnézi a lányokat, függetlenül attól, hogy van e kedvesük. Ha ismered a férfiak testbeszédét, könnyen megálapíthatod, hogy valóban érdeklődik-e irántad vagy sem. A férfi testbeszéből azt is könnyedén megállapíthatod, hogy szerelmes-e vagy sem. Számos módja van annak, hogy a pasik testbeszédét értelmezd.

Ezt is olvasd el: Testbeszéd, Flörtölés egy pasival

Íme, a férfi vonzalmának 40 egyértelmű  jele.

#1. Csak rád mosolyog.
A srác mosolyog rád? És, ha egy másik nő köszön neki, de nem mosolyog vissza? Valószínű, hogy érdeklődik irántad.

#2. Sok szemkontaktus.
Ha valóban érdeklődik irántad, akkor gyakran keresi a tekinteted. Még egyértelműbb, ha egyúttal egy nagy vigyort is kölcsönöz neked.

#3. Közvetlenül veled szemben áll.
Nem csak a válla van egy vonalban a tiéddel, hanem a térde és a lába is közvetlenül feléd néz. Ez a férfi testbeszéd  egy intimebb jelzése, amely azt mutatja, hogy közelebb szeretne kerülni a lányhoz.

#4. Nevet azon, amit mondasz.
Még akkor is, ha hülyeségeket mondasz vagy valamilyen bűnrossz viccet mesélsz neki? Egyértelmű, nem?

#5. A hangja felerősödik.
Ha hirtelen észreveszi, hogy beszédtávolságon belül van, hirtelen feléd fordul, és felemeli a hangját, hogy halld, amit mond?

#6. Megigazítja az ingét, vagy hátrasimítja a haját.
Gyorsan rendbeszedi magát, amikor látja, hogy belépsz a szobába? A kezét a hajába túrja, megigazítja az ingét? Nem foglalkozik tovább azokkal az emberekkel, akikkel volt, mert bementél a szobába. Ez egy olyan nyom, amelyet érdemes megjegyezni.

Ezt is olvasd el: Honnan tudod, hogy egy férfi kedvel téged?

#7. A sportpályán mutatkozik.
Miután látja, hogy besétálsz a lelátóra vagy a játékasztal közelébe, hirtelen elkezdi megmutatni, milyen keményen tud labdát dobni, dartot dobni? Amikor felgyorsítja a játékát, az azért lehet, mert azt akarja, hogy észrevedd őt.

#8. A testbeszéde pozitívabb lesz.

Férfi testbeszéd

Lehajtotta a fejét? Aztán beléptél a szobába, ő pedig felemelte a fejét, és pozitívabb testbeszéd-pózt vett fel. Ez egyértelmű jele annak, hogy örül, hogy lát téged.

#9. Nem rezzen meg, ha megérinti.
Egyes srácok elkapják a kezüket, amikor megérinted őket. Mert valójában egyáltalán nem akarják, hogy megérintsék, vagy bizonytalanok veled kapcsolatban. Még az is lehet, hogy úgy gondolnak rád, mint egy nővérre, és egyáltalán nem érzik kényelmetlenül, hogy megérintsenek. De ha egy srác pozitívan reagál akkor tudod, hogy legalább kedvel téged.

#10. Férfias testtartást vesz fel.
Ez egy jellegzetes testtartás, amelyet a nők általában nem használnak. Ez, többnyire nem szándékos a férfi részéről. Kihúzza magát, kitolja a mellkasát, miközben kicsit behúzva tartja a hasát. Azt is fontos megjegyezni, hogy azonnal megteszi-e ezt azután, hogy észrevett téged, és minden alkalommal megteszi-e, amikor meglát?

#11. Érdeklődő tekintetet látsz az arcán.
Minden alkalommal, amikor megjegyzést tesz, vagy kérdést tesz fel, iváncsi tekintettel az arcán, várja a választ?

#12. Hirtelen ideges lesz, amikor köszönsz neki.
Elpirul az arca, motyog, és leejti a tollat? Valószínűleg fontos neki, hogy jó benyomást keltsen számodra.

#13. Soha nem fordít hátat neked.
Ha egy srác érdeklődik iránta, akkor te leszel a figyelme középpontjában. Soha nem fogod elterelni a figyelmét, és addig nem fordul el tőled, amíg el nem kell búcsúznia.

#14. Téged bámul.
Észrevettél egy srácot, aki bámul téged, de amikor látja, hogy észreveszed, elfordul? Aztán amikor később megfordulsz, hogy ránézz, máris visszanéz rád? Ha többször is megtörténik, annak jó oka van, és valószínű, hogy kedvel téged.

#15. Értékeli a megjelenésedet.
Amellett, hogy azt mondja, milyen jól nézel ki ma, bólogat a megjelenésedre, és mosolyog. Előfordulhat, hogy rábólint egy adott kabátra vagy kiegészítőre, amelyet viselsz.

Ezt is olvasd el: A srácok szeretik a félénk lányokat?

#16. Szemöldökemelés.
A férfiak szándékosan felemelik a szemöldöküket, válaszul valamire, amit mondtál. Ez azt jelezheti, hogy érdeklődik a mondandód iránt. Ez egy barátságos reakció lehet, ezért fel kell venned, a férfi testbeszéd listájára.

#17. Elteszi a készülékeket.
Amikor odamész hozzá, tudatosan igyekszik eltenni a mobiltelefont, és addig marad távol, amíg be nem fejezi a csevegést.

#18. Behódoló pózt vesz fel.
Randalírozott a barátaival, amíg meg nem látott téged? Aztán egy barátságosabb pózt vett fel, nehogy megrémisszen.

#19. Mindig körülötted lóg.
Egy nagy helységben vagytok, ahol a barátaival is együtt tudna lógni, de ehelyett mindig néhány méterre van tőled. Valószínű, hogy érdeklődik irántad, és nagyon szeretne beszélni veled.

#20. Ő véd téged.
Amikor emberek tömegén át sétáltok, ő átvezet téged, és finoman arrébb taszítja az embereket az útból?

#21. Megérint téged.
Remélhetőleg tiszteletteljes érintés lesz, különben baj van a sráccal. De, vajon megérinti-e a kezed, a karodat, vagy megölel? Ezek a fizikai jelek azt jelzik, hogy nyilvánvalóan kedvel téged.

#22. Összeráncolja a homlokát, amikor egy másik sráccal csevegsz.
Bosszús az arckifejezése, amikor egy másik sráccal beszélsz? Csípőre teszi a karját fenyegető pózban? Valószínű, hogy féltékeny arra a másik srácra.

#23. Elköszön, de tétovázik.
A srác elköszön, de aztán elhúz néhány másodpercet, mielőtt elindulna? Lehet, hogy azért, mert kedvel, és habozik elhagyni a körnezeted.

#24. Megszelídíti a durva gesztusait.
Ha ő egy olyan srác, aki általában szeret durva kézmozdulatokat használni, akkor ezeket nem használja annyira aktívan, a jelenlétedben.

#25. Tükrözi a mozgásodat.
Észrevetted, hogy tükrözi a mozdulataidat? Ez az utánzás azt is jelezheti, hogy rád koncentrál, mert érdeklődik irántad. Ezt az elméletet úgy is tesztelheted, hogy kortyolsz egyet az italodból, megérinted a hajad, vagy előrehajolsz, és meglátod, hogy lemásolja-e.

#26. Az arca feléd néz, de a teste nem.
Ez gyakran szándékos trükk a részéről, mivel sokan tudják, hogy valakivel közvetlenül szembefordulva azt jelenti, hogy kedvel téged. Lehet, hogy kicsit játszik veled.

Ezt is olvasd el: A 20 legjobb jel, hogy egy félénk srác kedvel téged

#27. Behatol a személyes teredbe.
Ez az aranyos srác behatol a személyes teredbe? Csak egy kicsit van közelebb, a társadalmilag elfogadhatóhoz? Ez arra utalhat, hogy kedvel téged. Akár egy kicsit közelebb is húzódhatsz hozzá, hogy megnézd, hátrébb lép-e vagy sem.

#28. Bocsánatot kérve megérint.
Ez a srác mindig bocsánatot kér, és mikor beszélgetés közben megérinti a karod? Lehet, hogy őszintén aggódik amiatt, hogy mit gondolsz róla, és egy kicsit túlzásba viszi a dolgot, mert túl ideges.

#29. A szeme a környezetedet pásztázza.
Amikor odamegy hozzád, ​​körbenéz, hogy lássa, kik vannak körülötted? Ennek az az oka, hogy megpróbálja meghatározni, hogy kivel vagy, mit csinálsz. Megpróbálja megítélni a helyzetet, hátha elérhető vagy számmára.

#30. Megpróbál elkerülni téged.
Lehet, hogy nagyon kedvel téged, de úgy érzi, hogy te nem így nem vagy vele, ezért mindent megtesz, hogy elkerüljön téged. Nem akar zavarba jönni, de ha utoléred, őszintén örül, hogy lát. Az ilyen típusú srácoknak, egy kicsit több bátorításra van szükségük.

#31. Tetőtől talpig végignéz.
Lehet, hogy tényleg oda kell figyelned azért, hogy ezt észrevedd, mert ezt titokban próbálja megtenni.

#32. Feléd hajol.
Egy srác, aki szilárdan a földön tartja a lábát, de egy kicsit előrehajol anélkül, hogy elfordulna. Ezzel egy olyan pozitív testbeszéd, amely azt mutatja, hogy valóban érdeklődik irántad.

#33. Nyíltan végigmér téged.
Nem akar megbántani, de meg kell mutatnia, hogy tetszik neki, amit lát. Ezért, időnként lefelé pillanthat.

#34. A hangja elmélyül.
A férfiak, tudat alatt le fogják engedni a hangjukat, hogy férfiasabb legyen. Tartsd szemmel, ezt a jelet.

#35. Visszanéz rád.
Miután egy fiú elbúcsúzott tőled, visszanéz rád, még utoljára? Talán szomorú, hogy csak másnap láthat téged újra.

#36. Figyelmen kívül hagyja, a külső zavaró tényezőket.
Kiabálnak egymással az emberek a távolban, vagy csörög a mobilja, mégis rád irányítja a figyelmét? Szándékosan figyelmen kívül hagy, minden zavaró tényezőt, mert csak rád akar koncentrálni.

#37. Előtted táncol.
Ha egy bárban vagy szórakozóhelyen vagytok és ő odamegy hozzád és rádköszön, miközben még táncol? Ez azt jelenti, hogy azt akarja, hogy csatlakozz hozzá a táncparketten.

#38. Kérésed nélkül eléd tesz, valamit.
Tudja, hogy szükséged van a tűzőgépre vagy a sóra? Átad neked egy zsebkendőt? Automatikusan válaszol az igényeidre anélkül, hogy kérned kellene?

#39. Követi a tempódat.
Ha együtt sétáltok, ő is ugyanazt a tempót tartja, mint te? Talán még lépni is ugyanabban a tempóban lép, mint te. Kedvel téged! Ezt, akár gyorsítással vagy lassítással is tesztelheted, hátha követi a változásokat.

#40. Mozog a jelenlétedben.
Ha látsz egy férfit, aki gyakran mocorog a jelenlétedben, annak az lehet az oka, hogy érdeklődik irántad. Talán a következő taktikáját tervezi, hogyan tartsa fenn az érdeklődésed. Le kell foglalnia a kezét, miközben ezt teszi.

Amikor egy olyan srác jelenlétében vagy, akit kedvelsz, de nem vagy biztos benne, hogy tetszel-e neki, mindenképpen nézd át ezt a 40 férfi testbeszéd mintát. Ezek mindegyike, közvetve, vagy akár egyértelműen arra utalhat, hogy a srác érdeklődik irántad. Ha több ilyen jelet is észreveszel, az jó jel lehet.

Most, hogy tudod, melyek ezek a jelek, nagyobb sikereket érhetsz el, a romantikus kalandjaidban.