Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan közeledjünk a nőkhöz?

Hogyan közeledjünk a nőkhöz?

Az egyik legnagyobb hiba, amit a férfiak elkövetnek az udvarlás során, hogy túl sokat beszélnek magukról. Tehát, ha az ellenkezőjét teszed, és hagyod, hogy ő beszéljen szenvedélyeiről, érdeklődési köréről, hobbijairól, terveiről, érzéseiről vagy múltjáról, akkor már előnyben vagy, mert már a kezdetektől fogva empatikusnak tűnsz.

A legjobb módja, hogyan udvarolj egy lánynak:

Meg kell értened, hogy egy igazi nőt nem csábítanak el az izmaid, a pénzed, a sikered, a kalandvágyad, a vicceid vagy a munkahelyed. A nők elcsábítását az teszi lehetővé, ahogyan ezeket a dolgokat használod.

Persze, csak abban az esetben, ha rendelkezel ezek közül egy, vagy több tulajdonsággal. Ha nem, ne aggódj. Számos technika és tipp létezik arra, hogyan közeledj a lányokhoz. Ezeket, bármelyik férfi használhatja, akár korábbi saját tapasztalatai alapján, vagy akár anélkül is.

Hogyan közeledjünk a nőhöz?

Hinned kell magadban. Minden férfiban van valami, ami megkülönbözteti a többiektől. Valami, ami előnyt jelent számára, a szerelmi játékban. Tehát csak ki kell derítened, hogy mi ez, és utána használd a saját javadra. Használd, a nők meghódítására.

A legjobb módja annak, hogy egy lányt napközben megközelítsünk.

A napközbeni játék az egyik legjobb dolog. Sokkal jobb, mint este, vagy éjszaka. Ez alapvetően azt jelenti, hogy napközben könnyebb megközelíteni a lányokat, könnyebb beszélgetésbe elegyedni velük. Könnyen szóba elegyedhetsz velük például egy könyvesboltban, a buszra várva, vagy bevásárllás közben.

Miért jobb napközben?

Éjszaka, a nők védekező ösztöne nagyon erős. Egy éjszakai szórakozóhelyen tudják, hogy sok férfi akar majd beszélni velük. Ez, segít nekik növelni az egójukat is, mivel sok férfi könyörög a figyelmükért.

Napközben nem számítanak arra, hogy idegenek közelednek hozzájuk. A reakciójuk gyakran meglepő és általában meglehetősen pozitív. A férfiaknak mindössze 1%-a közeledik a lányokhoz napközben, és ettől értékesebb leszel a szemében. Máris jobb helyzetbe kerültél, mint a legtöbb férfi.

Éjszaka a bárokban, vagy a kocsmákban a nők sokkal éberebben figyelik a környezetüket. Legtöbbször a baráti társaságuk veszi körül őket, ami egy kivülálló férfi számára elég komoly akadályt jelent az ismerkedésben.

Természetesen nemcsak barátok vannak körülöttük, hanem más potenciális udvarló jelöltek is. Olyan férfiak, akik magasabbak, gazdagabbak, jóképűbbek és csábítóbbak, mint te. Mindezek ellentmondanak azon szándékaidnak, hogy hogyan közeledj egy olyan lányhoz, aki tetszik neked.

Hogyan lehet ezeket a nehézségeket leküzdeni, a szórakozóhelyeken?

Elég egyszerű: tanuld meg azt, hogyan közeledj a nőkhöz, napközben.

A legjobb módja annak, hogyan közeledjünk a nőkhöz.

Nem csak EGY legjobb módja van annak, hogy megközelíts egy olyan lányt, aki tetszik neked. Számos módszert követhetsz ahhoz, hogy sikeres legyél a csábítás művészetében. Ne feledd el, hogy a közeledés, csak az első lépés!

Kerüljd el, a sztereotípiákat

Lehet, hogy a legjobb barátodnak tévedhetetlen technikája van a lányokhoz való közeledésben, és ez soha nem vall kudarcot (vagy legalábbis mindenkinek ezt mondja). A tévéből tanulta, szóval szerinte igaznak kell lennie… Gondolhatod, mennyire eredményes…

De meg kell értened, hogy ha valami működik néhány ember számára, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy neked is működnie kell. Egyes srácok azzal védekeznek, hogy a legjobb módja annak, hogy úgy közelítsenek meg egy lányt, akit kedvelnek, ha megnevettetik Őt. De mi van, ha nincs humorérzéke?

Rögtön kiderül, hogy ez a technika nem neked való! Lehet, hogy mások nagyon divatos ruhákat használnak, de mi van akkor, ha nem érzed jól magad velük?

Találd meg, a saját módszered!

Ne használd ugyanazokat a kifejezéseket, vagy udvarlási szokásokat, mint más férfiak. Nincs szükséged olyan forgatókönyvre, amely megtanítja, hogyan kell megközelíteni a nőket. Ha elképesztően szép, valószínűleg hallott már minden tipikus csajozós dumát ami az eszedbe jut. Például: „Mit csinál egy ilyen lány, mint te?” vagy „Tanulsz vagy dolgozol?”

Próbálj valami eredeti  dolgot kitalálni arra, hogyan közeledjünk a nőkhöz. Legyen az romantikus, vicces, vagy meglepő. Ez, tőled és attól függ, hogy milyen lányt szeretnél elérni. Mondj neked valami eredetit, valami olyat, ami nem hétköznapi dolgot, és rögtön felhívod magadra a figyelmét.

Légy magabiztos!

A játék, hogy közeledj egy olyan lányhoz, akit szeretsz (barátnőként vagy csak egyéjszakás kalandként), attól a pillanattól kezdve elkezdődik, amikor bekerülsz az ő látókörébe. Amíg nem beszélsz vele, sok mindent figyelembe kell venned, hogy ne rontsd el már az elején a közeledésed. Valószínűleg, ő még mielőtt te kimondanád az első szavaidat, már úgy döntött, hogy lehetőséget ad neked, vagy udvariasan elutasít.

Miért dönt úgy, hogy nem nem foglalkozik veled? Nos, ez egyszerű: testbeszéd. Minden, amit fizikailag megmutatsz neki, elárulja, mennyire vagy magabiztos, határozott és kalandvágyó. Például a reakciód, amikor rád nézett, az arckifejezésed, a mosolyod vagy a járásmódod.

Próbáld meg jól érezni magad! Még akkor is, ha elutasítanak!

Tudtad, hogy a sikeres „Angry Birds” játék alkotói a korábbi kudarcok nagy sorozatának eredményeként születtek? A fejlesztők majdnem tönkrementek anyagilag, és ez volt az utolsó esélyük.

Tehát, még ha korábbi projektjeik elutasításra kerültek is, lényegében egy illúzióval próbálkoztak. Tehát ugyanez történik, amikor megpróbálod kitalálni, hogyan közeledj a lányokhoz. Az elutasítást is tekintsd, a folyamat részének.

A lényeg az, hogy jól érezd magad, a flörtölés közben. Ha így teszel, azt is megtudhatod, miért nem sikerült a dolog. Ezzel, lehetőséged lesz rá, hogy legközelebb ne kövesd el ugyanazt a hibát. Pihenj, és élvezd a pillanatot. Sokkal könnyebb, mint gondolnád!

Hogyan közeledjünk a nőkhöz, utcán?

Ha meglátsz egy számodra vonzó nőt, olyat aki azonnal vonz, és közeledni akarsz hozzá, ne habozz csak menj. Igen, habozás nélkül indulj el felé. Magabiztosan kell járnod, emelt fővel. Húzd ki magad, és ügyelj arra, hogy magabiztosnak tűnj.

Ilyennek kell lennie, az első találkozásnak. Ha már előtte állsz, tartsd meg ezt a kialakított képet. Meg kell törnöd a jeget azzal, hogy hozzásszólsz.

 • Légy vicces,
 • Légy érdekes (legalábbis neki)
 • Rá koncentrálj, (ha egy kicsit ismered őt tudsz valami olyat, amit ő kedvel; ha nem ismered, akkor találj ki valami olyat, amivel lenyűgözheted őt)

Az egyik legnagyobb hiba, amit a férfiak elkövetnek az udvarlás során, hogy túl sokat beszélnek magukról. Tehát, ha az ellenkezőjét teszed, és hagyod, hogy ő beszéljen szenvedélyeiről, érdeklődési köréről, hobbijairól, terveiről, érzéseiről vagy múltjáról, akkor már előnyben vagy, mert már a kezdetektől fogva empatikusnak tűnsz. Ez pedig egy vonzó tulajdonság a nők számára.

Soha ne felejtsd el, hogy ennek a találkozásnak, egy telefonszámmal kell végződnie! Ellenkező esetben, nem léphetsz a következő szintre.

Hogyan ne közeledjünk a nőkhöz?

Tehát, mint mindig, most is vannak bizonyos dolgok, amelyeket egy férfinak soha nem szabad megtennie. Amikor megpróbálod megtalálni a legjobb módot, hogy közeledjen egy lányhoz, figyelj!

 • Ne légy negatív. Ne kritizálj, ne ítélkezz, és ne mondj szomorú dolgokat. Emberek, lányok és fiúk, mindannyian szeretnék jól érezni magukat. Nevetni akarnak, élvezni a pillanatot.
 • Ne légy elbizakodott. Ne kérkedj magaddal, a munkáddal, a pénzeddel vagy a tárgyaiddal. Ha te tényleg egy nagyszerű ember vagy, ne mondd el neki. Ha úgy alakul, ő úgyis rájön magától.
 • Ne mondj rosszat másokról. Ez a kisebbrendűségi komplexusodat árulja el neki.
 • Soha, soha, soha, soha, soha, soha, ne beszélj arról, hogy a volt barátnőid milyenek voltak. Ha így teszel, azt gondolhatja a lány, hogy róla is a háta mögött fogsz majd beszélni akkor, ha a dolgok nem mennek jól köztetek.
 • Ne mondd, hogy nem szereted a gyerekeket, vagy a háziállatokat. A nők megpróbálnak olyan férfiakat találni (legtöbbször ösztönösen), akik tökéletesen megfelelnének apának és férjnek. Szóval, pofa be!
 • Ne mutass semmiféle tiszteletlenséget iránta, azért amiért ő nő. Ide tartoznak a szexista megjegyzések, cselekedetek vagy viccek: ezzel totál idiótát csinálsz magadból.
 • Ne hízelegj neki állandóan, mert elege lesz belőle. Ha túl gyakran bókolsz neki, pont az ellenkezőjét éred el, mint amit szeretnél. Egy-egy bók jó, de ha túlzásba viszed, az már nem lesz vonzó a számára, csak unalmas.
 • Ne légy durva. Ha szeretnél valami kedveset mondani neki, próbálj neki beszélni a szeméről, a szájáról, az intelligenciájáról vagy a humorérzékéről. Említsd meg, milyen szép a válla, stb…
 • Ne búcsúzz el! Hagyd meg a számod és mondd meg neki, hogy hívjon fel. Nem fogja megtenni. Kérdd el a telefonszámát, és hívd fel ott, azonnal. Ha rákérdez, hogy most ellenőrzöd-e a számot nyugodtan mondd meg neki, hogy nem. Mondd meg, hogy ezért csörgeted meg őt, hogy a telefonjában a te számod legyen, az első telefonszám. Ne lepődj meg, ha téged hív majd először!
 • Soha ne mondd neki az első randevútokon, hogy tetszik neked. Ez, kezdőknek való! Ez egy olyan tipikus hiba, amit sok férfi azért követ el, mert nagyon izgulnak. Nem tudják kordában tartani az érzelmüket.

Légy higgadt! Ne mondd azt neki, hogy szereted! Legfeljebb csak akkor, mikor már ő a kedvesed. Ne korábban! Soha ne hitesd azt vele, hogy kételkedsz bármiben, amit mond. Soha ne gondolja rólad, hogy kételkedsz bármiben, ami vele kapcsolatos. Még akkor sem, ha valóban így van! Ezek az alapjai annak, hogyan közeledjünk a nőkhöz!