Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

A srácok szeretik a félénk lányokat?

A srácok szeretik a félénk lányokat?

Remélem, ezek a tippek és arra ösztönöznek, hogy megtaláld azt a férfit, akitől végre te is felsóhajtassz.

A félénk lányok számára, elég nehéz lehet kapcsolatot teremteni srácokkal. Ha félénk vagy, gyakran gondolsz olyanokra, mint, „A srácok szeretik a félénk lányokat ?” A válasz igen.” A srácok, több okból is szeretik a félénk lányokat. Leginkább azért, mert ez a tulajdonság védelmező érzését kelti bennük, a lány iránt. Ez a tulajdonság, a férfi pszichéjében van.

Bár a modern világban a férfiakat és a nőket egyenlőként kezeljük, eredendően a férfiak voltak a család ellátói, a védelmezői. A nők pedig a család, és az otthon gondozói.

A lányok félénksége lángra lobbantja ezt a sajátos, és nagyon ősi tulajdonságot a férfiakban. És legyünk őszinték, a férfiak, szeretik ezt az érzést. Ezen kívül, sok más oka is van annak, hogy a férfiak miért találják nagyon vonzónak a félénk lányokat.

10 fő oka annak, hogy a férfiak miért szeretik, a félénk nőket

Sok férfi úgy érzi, hogy a merész és erős nők elkeseredettek. Csodálják őket a munkahelyükön, haverként, csapatjátékosként, de sok férfi számára nem lenne kényelmes, ha egy erős, agilis nő, a barátnőjük vagy az élettársuk szerepében lenne.

A fiúk kedvelik, a félénk lányokat?

Ezeknél a férfiaknál a „félénkség” lesz az a fő tulajdonság, amit keresnek egy nőben, amikor romantikus kapcsolatokra vágynak. Mert ez, lehetővé teszi számukra, hogy átvegyék az irányítást. Úgy érzik, felelősséget vállahatnak anélkül, hogy meg kellene küzdeniük érte. Az ezzel kapcsolatos tanulmányok, 10 fontos okot azonosítottak, amiért a „női félénkséget” a legtöbb férfi pozitív tulajdonságnak tekinti.

A félénk, szinonimája a nőiesnek

A félénkség, a nőiességgel szinte felcserélhető jellemző. Természetes tulajdonságnak tűnik egy nő számára, mert törékenységet és ártatlan szépséget jelent.

Ezt is olvasd el: A 20 legjobb jel, hogy egy félénk srác kedvel téged

A félénkség, az ártatlanságot szimbolizálja

A legtöbb férfi számára a félénkség az ártatlanságot, valamint a szív és az elme tisztaságát jelenti. Ellenállhatatlanul vonzódnak a félénk nőkhöz, mert a „csúnya világban” ártatlannak és romlatlannak tűnnek.

A félénk lányok „ritka fajtává” válnak

A mai világban, ahol a nők vállvetve járnak a férfiakkal az élet minden területén, a „lovagias férfiak” és a „félénk nők” gyorsan eltűnő fajták. A lovagias férfiak eltűntek, mert a nők úgy érzik, tudnak magukról gondoskodni. A nők úgy érzik, hogy ha félénkek, a férfiak nem veszik őket komolyan. Ritkaság lévén a félénk nő, akaratlanul is „nagy fogás” lesz.

A félénk lányok titokzatosan néznek ki

Tény, hogy a férfiak szeretik a titokzatosságot, a nőkben. Kihívó elemet ad hozzá, amely egyszerre izgalmas és csábító. Van mit keresni, van mit megfejteni. Ahogy a lány belemelegszik hozzá, úgy érzi, elnyerte a szívét, elméjét, és a bizalmát.

A félénk lányok romantikusabbak

A félénkség azt is jelentheti, hogy nincsenek beavatva a szerelembe, ami meglehetősen izgalmas fogalom a férfiak számára. Az első szerelem erős és gyönyörű! Minden férfi arról álmodik, hogy talál egy lányt, aki úgy néz rá, mint „az első szerelme, a lovagja a ragyogó páncél”. Ez a félénk lányokat ellenállhatatlanná teszi, a férfiak számára.

Ezt is olvasd el: Hogyan flörtölnek a lányok: flörtöl velem?

A félénk nők kevesebbet beszélnek

A nők arról ismertek, hogy képesek sokat beszélni. Ezt pedig, nem sok férfi tekinti pozitív tulajdonságnak. Néhány férfi, inkább fordítva szereti. Ezeknek a férfiaknak a félénk nő nagyon vonzó, mert kevesebbet beszél és többet hallgat.

A félénk nők, intenzívebbek

Egyesek úgy vélik, hogy a félénk nők intenzívebben szeretnek, mivel nagyon komolyan vesznek mindent, amit csinálnak. Ezért úgy érzik, hogy amikor szerelmesek lesznek, teljesen elkötelezik magukat a kapcsolat mellett.

A félénk lányok, ügyetlenebbek a szerelemben

Van egy ügyetlenség, ami kéz a kézben jár a félénkséggel. Ezt, sok férfi vonzónak találja. Egy félénk lány ostobaságát, gyakran édesnek és lenyűgözőnek tekintik. A férfiakat vonzza ez a tökéletlenség, mert ez a szerelmi tapasztalatlanságra utal. És ez az a terület, ahol a legtöbb férfi szeret irányítani. Verseny hiányában, könnyű a legjobbnak lenni.

A félénk nők nem vitatkoznának, túl sokat

A közhiedelem szerint a legtöbb nő, természeténél fogva vitatkozó. Nincs garancia arra, hogy a félénk nő később nem szerzi meg ezt a tehetséget! Mégis, ez az egyik legfőbb ok, amiért a férfiak szeretik a félénk nőket.

A félénk lányok szebben néznek ki

Egyes férfiak nagyon vonzónak találják a magabiztos nőket. Mások, vonzónak találják a félénk nőket. Egy félénk lány testbeszéde, a finom mozdulatok, a lesütött szemek, a félénk mosoly és egyebek együttesen ellenállhatatlan csomagot alkotnak azoknak a férfiaknak, akik a kiszolgáltatottságot tartják a legszembetűnőbb tulajdonságnak.

Ezt is olvasd el: 12 tipp, hogyan flörtölj egy pasival

A fiúknak tetszenek, a félénk lányok?

5 tanács a vonzerőd növeléséhez.

Akár félénknek, akár szégyenlősnek szeretnél tűnni, íme néhány tipp, amelyek segíthetnek abban, hogy megtaláld álmaid férfiját.

A magabiztosság és a félénkség, nem ellentétei egymásnak. A félénkség nem azt jelenti, hogy alacsony önbizalommal vagy önbecsüléssel rendelkezünk. A munkahelyi magabiztosság, és a romantikus dolgokban való félénkség kombinációja, olyan párosítás, amelynek kevés férfi tud ellenállni.

Ha kevesebbet beszélsz, az jó. Próbáld hagyni, hogy ő beszéljen a legtöbbet. A férfiak szeretnek magukról beszélni, és gyakran csodálják azokat a nőket, akik türelmesen tudják hallgatni a néha buta viccelődésüket.

Válogasd össze a ruhatárad, a félénkség fokozása érdekében. A dögös, szexi ruhák nem tűnnének megfelelőnek, egy félénk nőn. Ez nem azt jelenti, hogy viktoriánus stílusban öltözöl, azonban jó lenne, ha nem látszana túl sok bőr, vagy dekoltázs.

Amikor a félénk, nem vonzó! 3 dolog, amit érdemes megjegyezni

Túlságosan ragaszkodó viselkedés

Igen, a srácok szeretik a félénk nőket. De a rászoruló, és túlságosan ragaszkodó lányok taszítják őket. Senki sem szereti azt a lányt, aki mindenért hozzá fut.

Ne légy megalázkodó

A félénkség akkor vonzó, ha ártatlanságnak tűnik. Elveszíti vonzerejét, ha a lányok megalázkodnak. A férfiak nehezen tudják tisztelni azt a nőt, aki önmagát nem tudja tisztelni.

Ezt is olvasd el: Szerelem, vagy csak kötődés?

A „félénk” nem azt jelenti, hogy „unalmas”

Lehetsz egyszerre félénk, és egyben érdekes is. Engedjük meg neki, hogy a randevún a legtöbbet ő beszéljen, és bátorítsuk arra, hogy megossza velünk a gondolatait, és az érzéseit mert, az gyönyörű.

Remélem, ezek a tippek és arra ösztönöznek, hogy megtaláld azt a férfit, akitől végre te is felsóhajtassz.