Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan kell elcsábítani egy férfit?

Hogyan kell elcsábítani egy férfit?

Amikor arról van szó, hogyan kell elcsábítani egy férfit ne hidd, hogy egyáltalán nem érdeklődik irántad, és ne gondold azt sem, hogy túlzottan érdeklődik irántad. Mindkét dolog csalódást okozhat neked. Csak engedd el magad. Látni fogod, hogy hamarabb megpróbál majd téged elcsábítani, mint gondolnád.

Nehéz feladat lehet az, hogyan kell elcsábítani egy férfit! De nem lehetetlen. Sőt! Ez, egy tökéletesen megvalósítható és viszonylag egyszerű dolog. Ha tudod, hogyan kell csinálni.

Először is nézzük meg, mik a szükséges lépések egy férfi elcsábításához, kezdve az alapokkal, és eljutva a végpontig, ami a kapcsolat kezdete. Ahogy sejted, ez egy változó időtartamú folyamat, de mindig pozitív eredménnyel jár:

1. Lépés: A férfi pszichológia megértése

Néha a nők azt hiszik, hogy a férfiak egyszerűek, de ez nem így van. Mire megtanulod, hogyan gondolkoznak valójában, munkakapcsolatot kapsz.

2. Lépés: Alkalmazkodj hozzá

Ha rendelkezel ezzel a tudással, elkezdhetsz dolgozni az életmódjához való alkalmazkodáson. Ezt gyakran félreértik, és nem akarom, hogy most is ez megtörténjen. Ez most nem arról szól, hogy megváltoztatod a jelenlegi állapotodat, hanem arról, hogy alkalmazkodsz.

Ez azt jelenti, hogy bár szeretheted az elektronikus zenét, de ne okozzon gondot reggae klubokba járni. Ha tudod, hogy a pasid az utóbbit szereti, akkor gyakrabban menj el vele egy reggae klubba, mint elektronikus zenei klubba.

Ez nem azt jelenti, hogy megváltoztatod a személyiségedet. Nem azt jelenti, hogy megváltoztatod azt, amilyen vagy. Hiszen, senkinek sem szabad megváltoznia, amikor megpróbál elcsábítani egy másik embert!. Ez azt jelenti, hogy fel kell venned a személyiséged azon aspektusait, amelyek a legjobban működnek a másik személlyel, és használd ki azokat.

3. Lépés: Lépj be a látóterébe!

Már kihoztad magadból azokat a dolgokat, amelyekről úgy gondolod, hogy tetszeni fognak neki. Természetes, hogy már végeztél egy kis kutatást is az életmódjával kapcsolatban. Biztos vagy benne, hogy így jobban kijöhetsz vele, és itt az ideje, hogy felfigyeljen rád.

Lehetetlen elcsábítani egy férfit anélkül, hogy tudná, hogy létezel. Ezért, az első dolog, amit meg kell tenned, pontosan ez: Vetesd észre magad a pasival! Tégy meg mindent azért, hogy a pasi észrevegye, hogy létezel. Elmehetsz egy olyan szórakozóhelyre, ahova jár, beugorhatsz a boltba, ahol dolgozik, Stb…

Számos módja van ennek. Ebben a kérdésben az a fontos, hogy meglásson téged. Tudjon róla, hogy létezel! Beszélgess vele, még akkor is, ha ez nem fontos. Hagyd meg neki a kérdést: „Ki ez a lány?” Csavard el a fejét…

4. Lépés: Keress közös barátokat, közös helyeket.

Ha egyszer megtudja, hogy létezel, de te nem próbálsz továbbra is jelen lenni az ő mindennapjaiban, akkor megtörténhet, hogy bár érdekesnek vagy vonzónak talált téged az első találkozáskor, nem érdeklődik irántad tovább.

Ezért közös barátokat, helyeket vagy közös tevékenységeket kell találnod. A három dolog közül legalább kettővel elérheted a kivánt eredményt. Gyakrabban lehetsz vele.

5. Lépés: Legyen kötetlen beszélgetés

Miután megvannak ezek a többé-kevésbé rendszeres találkozók, kötetlen beszélgetést folytathatsz vele. Olyan beszélgetést, aminek a segítségével közös elemekre bukkanhatsz. Mivel, már kérdeztél egy kicsit róla, és tudod, hogy a pasi mit szeret és mit nem, a beszélgetéseket úgy irányíthatod, ahogy jónak látod. Azért, hogy olyan területre tereld a témát, ahol a pasi jól érzi magát.

A cél jelenleg az, hogy baráti beszélgetéseket folytass vele. Nem nagy ügy, csak azért, hogy egy kicsit jobban megismerjétek egymást. De erősen ajánlom, hogy ezen a ponton légy észnél. Tartanod kell egy bizonyos távolságot, ezzel is növelned kell benne a kíváncsiságot.

Ne feledd azt sem, hogy ezekben a helyzetekben jobbára mindig többen lesznek jelen. Ezért talán jobb, ha nem feded fel az összes kártyádat előtte, vagy a barátai előtt.

6. Lépés: Hozz létre egy jó helyzetet mindkettőtöknek

Az idő múlásával (ami lehet, hogy csak pár hét, de lehet akár több hónap is), egy olyan pillanatban, amikor együtt vagytok valahol, exkluzív helyzetet teremthetsz magatoknak.

Ez idő alatt, lehet mélyebb beszélgetéseket folytatni, táncolni, tetszés szerint irányíthatod a témát (minden ember más, és a lehetőségek sokszínűsége miatt, csak egy iránymutatást lehet adni).

Végül, amikor eljött az ideje, elkérheted tőle a mobilszámát. Vagy megkérdezheted, hogy a srác nem akarja-e elkérni a tiédet. Nem feltétlenül jó, ha ez már előtte megtörténik. Ahogy olvashattad, a csábításban fontos lépésről lépésre haladni, hogy a srác érdeklődése egyre nagyobb legyen.

7. Lépés: Találkozz vele gyakrabban

Ha megvan a mobilszáma, és felveszed vele a kapcsolatot, akár a közösségi hálózatokon, Whatsappon, stb… Elkezdhetsz vele gyakrabban találkozni, kettesben. Így minden olyan témával foglalkozhattok, amelyek nem tartoznak a környezetében lévő emberekre.

A legjobb, ha valahogy ráveszed a srácot, hogy Ő hívjon meg téged. Ez azért jobb megoldás, mert bár valóban érdeklődsz iránta, mégis képesnek kell lenned arra, hogy megfordítsd a folyamatot. Hogy a srác azt gondolja, hogy ő akar elcsábítani téged.

Az az egyik alapvető eleme hogy egy srác beléd szeressen, hogy elhiteted vele, hogy ő az, aki téged elcsábít, és nem fordítva.

8. Lépés: Beszéljetek személyes témákról

Idővel, ahogy továbbra is randevúztok, továbbléphettek a személyesebb témákról szóló beszélgetésekre. Ez egy fontos szempont, hiszen azzal, hogy személyes témákról beszélgetsz vele ráveszed, hogy megnyíljon. Ha egy srác úgy érzi, hogy egy lány előtt megnyílhat, őszinte lehet, akkor azzal a lánnyal és jól fogja érezni magát. Ez esetben, veled. Ezt, egy kötelező elérned nála, ha kapcsolatot akarsz kezdeni.

Ezenkívül, amikor a srác megnyílik előtted, olyan dolgokat tudhatsz meg róla, amelyeket előzőleg nem, vagy csak nehezen lehetett észrevenni. Például valószínű, hogy elmondja neked a családjával kapcsolatos problémáit, vagy egy rossz pillanatot, ami megtörtént az életében, stb.

9. Lépés: Tudasd vele, hogy kedveled. De, anélkül, hogy ezt szóban elmondanád neki.

Ezen a ponton ő lesz az, aki megpróbál közeledni hozzád. Ott vagy, ahol akartad! De, ha te nem vagy biztos benne teljesen, hogy te is kapcsolatot vele létesíteni, azt mindenképp a tudtára kell adnod.

Nem kell elmagyarázni, hogyan mondd el egy férfinak, hogy kedveled. Anélkül, hogy ezt szóban elmondanád neki. Sok módja van annak, hogy ezt tudasd vele, és ehhez nincs szükség szavakra.

10. Lépés: Vidd el egy varázslatos helyszínre

És végül, ha már mindketten biztosak vagytok abban, hogy együtt akartok lenni, már csak az utolsó lépésre lesz szükséged! Találkozz vele, egy varázslatos helyen!

Egy olyan hely, ahol jól érezheted vele magad! Anélkül, hogy mások zavarnának. Ahol hagyhatod, hogy feltámadjon a szerelem… És ahol ő, mindenről gondoskodik!

Hogyan kell elcsábítani egy férfit?

Itt olvashatsz majd néhány egyszerű, és könnyen végrehajtható tippet. Ezek segítségével a fenti lépések mindegyike, gond nélkül teljesíthető.

Mosoly

A személyes kapcsolatokban az egyik legjobb gesztus a mosoly. A mosoly azt jelzi, hogy jól érzed magad a másik személlyel. És ez mindig előnyös, ha el kell csábítani egy férfit.

Ne próbáld meg elrejteni a mosolyod. Ha valami megnevettet, nevess! Ha nem látsz rá okot, vagy ha különösen szomorú vagy azon a napon, engedd el a rossz gondolatokat. Engedd el a rossz érzést! Hagyd, hogy az arcodon megjelenjen az a mosoly.

Mutasd neki, a legjobb oldalad

Nyilvánvaló, hogy mikor arról van szó, hogy ha el kell csábítani egy férfit, nem jelenhetsz meg előtte igénytelen ruhában. Az alábbiakban olvashatsz néhány szempontot, amelyekre ügyelni kell a tökéletesség érdekében:

  • A hajad.
  • A szád.
  • Parfüm.
  • Smink.
  • Ruházat.

Ennek az öt pontnak a tökéletes megvalósításával lehetetlen lesz, hogy ne vegyen téged észre. Ha a srác azt látja, hogy te odafigyelsz a megjelenésedre, a legjobbat adtad magadból! Azonban nagyon fontos, hogy ne akarj mindenáron divatosnak lenni. Olyan ruhákat viselj, amelyek jól állnak neked.

Mutasd meg neki, amit látni akar!

Nem csak a legjobbat kell megmutatnod magadból, hanem azt is, amit ő látni akar. Próbáld meg felajánlani neki azt, ami elérhető, és amiről tudod, hogy tetszik neki. Vannak dolgok, amelyek minden férfi számára vonzóak (nem kell elmagyarázni, hogy pontosan mik is ezek), de ezek, minden férfira jellemzőek.

Maradj rejtélyes!

A rejtély a kulcsa annak, hogy megkedveljen téged. Az alábbiakban olvashatsz néhány olyan dolgot, amelyek segíthetnek abban, hogy elmozduljatok a párkapcsolat felé:

Ne meséld el az élettörténeted: kulcsfontosságú, hogy rávedd arra, hogy ő akarjon többet megtudni az életedről. Mert, ez növeli a vágyát arra, hogy beszéljen veled. Arra, hogy többet tudjon meg rólad. Ha kéri, csak részleteket mondj neki.

Légy nyugodt!

Érdemes a lehető leghamarabb beszélgetésbe elegyedni vele a Whatsappon vagy a Facebookon. Ne próbálj meg futni utána. A rejtély megőrzésének kulcsa a nyugalom! Hagyd, hogy ő kérje el az elérhetőségeid. És ha végre felhívott télged, szánj időt a válaszadásra.

Ne hagyj rá, mindent!

Az már világos, hogy amikor egy férfi megtudja, hogy a nő érdeklődik iránta, megszűnik az érdeklődése. Ezért ne hagyd abba a mindennapos megszokott teendőidet. Látni fogja, hogy nem ő az egyetlen fontos dolog, az életedben. És legyünk ősziknték, azért mert új kapcsolat van az életedben, még nem áll meg az élet.

Hagyd, hogy a srác többet akarjon!

A fentiekkel összhangban, ha jelenleg még csekély érdeklődést mutat, és mindent jól csináltál, akkor ő lesz az, aki mindig többre vágyik majd.

Íme néhány tipp, amelyek segíthetnek:

Legyél te az, aki először fejezi be a beszélgetéseket.

Fontos szempont, hogy te fejezd be először a beszélgetéseket. Nem mindig kell megtenned, de legtöbbször neked kell befejezned a beszélgetéseket. Így, mindig beszélni akar majd veled.

Ne tölts vele túl sok időt.

Ha valakivel túl sok időt töltünk együtt, előbb, vagy utóbb belefáradunk abba a személybe. Ha azonban korlátozott időt tölthetünk vele együtt, mindig többet akarunk. Alkalmazd ezt az ötletet, amikor találkozol vele.

Fejezd be a beszélgetést, amikor egy érdekes ponthoz értek: Nem ugyanaz, ha akkor fejezed be a beszélgetést, amikor már nincs mit mondanotok egymásnak. Fejezd be akkor, amikor a beszlgetésetek a legérdekesebb ponthoz ér. Ha ezt teszed, akkor a srácban erős vágyat ébresztessz arra, hogy újra beszélhessen veled.

Ne mutasd magad túl könnyen elérhetőnek.

Ahogy olvastad, ha valamiből túl nagy a „kínálat”, az már nem vonz minket. Szeretjük a korlátozott dolgokat, és ezek nem mindig jobbak, mint azok, amelyekből bőséges kínálat van. Használd a vele töltött időt, ennek a kritériumnak a betartásával. Keresd az egyensúlyt, hogy a srác érdeklődése egyre erősebb legyen.

Flört

Egy másik tipp, amelyet követned kell, az kétségtelenül a flörtölés. Mondd el neki, hogy kedveled, anélkül, hogy szóban elmondanád neki. Ez, alapvető része annak, hogyan kell elcsábítani egy férfit.

Hagyd, hogy meglepjen, miközben őt bámulod. Amikor nem beszélsz, vagy nem tartod a szemkontaktust, hagyd, hogy meglásson az arcodon, egy enyhe mosolyt. Ezzel azt fogod neki üzenni, hogy kedveled őt.

Figyeld a testbeszédet!

Olvasd el az egyik előző írást a férfi testbeszéd 40 jeléről. Ebben sokmindent megtudhatsz arról, mire kell nála figyelned.

Mert az emberek, ösztönösen is nagy jelentőséget tulajdonítanak, a testbeszédnek. Figyelj a saját testbeszédedre, hogy ezzel is azt sugalld neki, hogy kedveled őt. Az olyan egyszerű dolgok, mint például az, hogy a lábaiddal felé fordulsz, amikor vele beszélsz, vagy az, hogy hátraengeded a karjaidat, amikor vele beszélsz, olyan apró változások a testbeszédedben, amelyek érdeklődést és magabiztosságot jeleznek felé. És ő, ezt észre fogja venni.

Mutasd magad egy kicsit idegesnek!

Az elpirulás, vagy az ajkak finom beharapása, a másik személy iránti érdeklődés félreérthetetlen jelei. Ezért hagyd, hogy megtörténjen veled. Ne próbáld meg, elkerülni. Szavak nélkül is azt mondod vele, hogy kedveled.

Használd a humort!

A humor elengedhetetlen része a flörtölésnek. Fontos, ha el kell csábítani egy férfit. Hasznos lesz, ha meg kell törni a hosszú, kínos csendeket. Ez mellett a humor, segít kellemes légkört teremteni, számotokra. De figyelj oda. Ha vicceket kezdenél mesélni, az nem az a humor, amir eilyenkor szükséged van. És fontos, hogy ne azzal humorizálj, hogy csúfold őt, vagy magadat.

Mutasd magad, egy kissé esetlennek.

Egy másik fontos elem annak érdekében, hogy egy férfi megkedveljen téged az, ha egy kissé ügyetlennek tűnsz. A férfiak hajlamosak arra, hogy megvédjék „nőiket”. És ez a tulajdonságuk, mélyen beléjük ivódott. Adok néhány tippet, amit érdemes megfontolni:

Mutasd magad egy kicsit félősnek.

A pókoktól való félelem lehet valós vagy sem. De, ha nem félsz a pókoktól, ha látsz egyet tégy úgy, mintha rettegnél tőllük. Nem számít, ha tarantula farmod van otthon, akkoris tégy úgy, mintha félnél a pókoktól. Ez a srácot majd arra készteti, hogy megóvjon téged a „veszélytől”, és ez segít abban, hogy kialakíts benne, egy kötődést.

Felejtsd otthon a kabátodat!

Egy másik klasszikus példa, hogy otthon felejted a kabátod. Így, neki kell kölcsönadnia a sajátját. Jellemző jelenet a filmekben, de egyértelmű példa arra, amiről itt olvasol.

Mutasd magad egy kicsit határozatlannak!

Még ha erős jellemű nő is vagy, érdemes lehet egy kicsit határozatlannak mutatnod magad bizonyos dolgokban olyankor, amikor vele vagy. Ez segít abban, hogy a srác ismét olyan döntést hozzon, amely segít megteremteni a védelem légkörét.

Olyan dolgok, amelyeket semmiképp nem szabad megtenned!

Az írás kiegészítéseként pedig olvashatsz néhány dolgot, amelyeket semmi esetre sem szabad megtenned, mert ezek visszaüthetnek. Ezek olyan dolgok, amelyeknek köszönhetően a srác, elveszítheti az érdeklődését, irántad.

Ne adj oda neki mindent, egyszerre.

Tényleg tudni akarod, hogyan kell elcsábítani egy férfit? Légy titokzatos, és hagyd, hogy többet akarjon! Nyilvánvaló, hogy ha mindent egyszerre odaadsz, amit akar, az teljesen ellentétes ezzel a céllal.

Ha folyamatosan megadod neki mindazt, amit akar, elveszíti az esetleges érdeklődését. Ezért haladj lassan, és racionálisan töltsd el vele az időt. Tedd rá, hogy mindig többet akarjon.

Ne légy azonnal egyértelmű!

Ez mindenekelőtt a te érdekeidet szolgálja. Vagyis arányosnak kell lennie a vele töltött idővel, hogy mindig többet akarjon. Azonban, neked is ugyanezt kell tenned.

Azért nem lehetsz egyértelmű, mert elpusztítod az összes létező, felfedezésre váró rejtélyt. Mindig rejtélyesnek kell tűnnöd, amit idővel neki kell lepleznie. Eltitkolhatsz valamit, amit valójában triviálisnak tartasz, de benne kíváncsiságot vált ki, és ez számít.

Ne hidd azt, hogy ő az egyetlen!

Egyetlen férfi (vagy nő) sem egyedi, ezért ne kezeld őket úgy. Ha egy nap például vele vagy, és felbukkan a baráti társaságod, ahol több pasi van, akkor jól el tudsz beszélgetni a többi sráccal is, és még flörtölni is tudsz egy kicsit.

Ez ellentmondásosnak tűnhet abban a folyamatban, hogy hogyan csábítsunk el egy férfit, ellentétesnek tűnhet azzal, hogy téged akarjon, de egyáltalán nem az. Hadd lássa, hogy veszélybe került az esélye arra, hogy veled legyen. Ez egyszerűen arra készteti őt, hogy jobban érdeklődjön irántad, és méginkább arra törekedjen, hogy elcsábítson téged. Ez az, amit te keresel.

Ezt is olvasd el: Hogyan kell felvidítani egy férfit?

Ne légy féltékeny!

A féltékenység érdekes lehet, ha megmutatod vele a srácnak, hogy érdekel téged. De, ha túl gyorsan mutatod meg neki, akkor semmi jót nem fogsz elérni. Ebben az értelemben, ha azt látod, hogy egy másik lánnyal is flörtöl, beszéld meg vele nyugodtan, és humorral. Ez több mint elég lesz ahhoz, hogy észrevegyen téged.

Ha féltékenységet mutatsz, vagy túlságosan erőlködsz, azt fogja gondolni, hogy a veled való kapcsolatban ki akarod sajátítani magadnak, ami számára ijesztő lehet. Ez pedig komoly visszalépés lehet a kialakuló kapcsolatban.

Amikor arról van szó, hogyan kell elcsábítani egy férfit ne hidd, hogy egyáltalán nem érdeklődik irántad, és ne gondold azt sem, hogy túlzottan érdeklődik irántad. Mindkét dolog csalódést okozhat neked. Csak engedd el magad. Látni fogod, hogy hamarabb megpróbál majd téged elcsábítani, mint gondolnád. Nem pedig fordítva.