Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

17 dolog, amit kerülni kell az első randevún

17 dolog, amit kerülni kell az első randevú során

17 dolog, amit kerülni kell az első randevú során

Az első randevú valójában könnyebb, mint amilyennek hangzik. Azonban, nem meglepő, ha ideges leszel. Rajtad múlik, hogy nyugodtan veszed-e a dolgot, és elmúlik-e a lámpalázad. Ez nem egy teszt, és nem ez az egyetlen esélyed, hogy azzal lehess, akivel szeretnél. Alaptétel, hogy lehetőség szerint legyél vicces és szórakoztató.

Fontos jó benyomást hagyni, és annyira nem is túl nehéz. Rengeteg időd van felkészülni, arra a napra. Általában ésszerű, hogy mit kell tenned az első randin, és mit nem szabad. De ne legyél biztos abban, hogy mindenki betartja ezeket az irányelveket. Ha nem szeretnéd, hogy az első randevú katasztrófává váljon, kövesd ezeket a dolgokat, amelyeket az első randevúkon kerülni kell.

Első randevú: 17 dolog, amit ne csinálj!

1. Ne menj oda, koszosan!

Kíváncsi lehetsz, miért került be ez is és, miért ezzel kezdem a listát. Ez azért van, mert azt olvastam valahol, hogy az emberek majdnem 29%-a, főleg férfiak, fürdés nélkül mennek el randevúzni! Lenyűgöző, mi? Ami a nőket illeti lehet, hogy ez az arány alacsonyabb, de nagy arányban vannak azok a nők is, akik elfelejtik leborotválni a lábukat és más testrészeiket.

Ezt is olvasd el: Hogyan kell randevúzni lányokkal?

2. Ne késs az első randevútokról!

Ez a pont, nagyon nagyon fontos. Képzeld el, hogy a hidegben és az esőben várod, hogy eljöjjön a kiszemelt. Biztos vagyok benne, hogy nem fog tetszeni se neked, se neki, ha várnia kell. Tehát ne késs el az első randevúdról, de inkább egyik randevúról sem. Bármi is legyen, időben kell odaérned.

Ez valóban súlyos hiba, és rossz jel a jövőre nézve. Ha késik, nyilvánvalóan azt gondolja a párod, hogy ő csak egy másik lány, vagy ő csak egy másik srác és nem veszed komolyan. Komolyan veszed, a randevút? Inkább egy kicsivel elébb érj oda, de ne késs el. A késésre, nincs kifogás!

3. Soha ne „oszd szét, a számlát”.

A számla kifizetése, csak férfiaknak való. Egyetlen nő sem akar randevúzni, egy fukar férfival. Ha nem is akarsz fizetni, az első randevú során, hogyan lehet felelős a felesége jövőjéért, és a kapcsolatért? Csak légy úriember, fizess bármit amit akar, és soha ne panaszkodj a számlára. Lehet, hogy egy kicsit sokba kerül, de nagyon fontos!

4. A randevú előtt ne egyél, büdöset.

Öt napja várod ezt a pillanatot, de édesanyád megfőzte kedvenc ételedet, amiben fokhagyma van? KATASZTRÓFA! Fokhagymát, hagymát és a hasonló kajákat, a büdös ételeket, tilos randevú előtt fogyasztani! Ha arra számítasz, hogy zökkenőmentesen fog lezajlani a randevú, ne egyél semmi büdöset.

Nem akarod, hogy kínosan érezze magát a párod amikor kinyitod a szád, igaz? Mindig megvan a lehetőség, hogy egy csókkal fejezd be a randevúzást! Az első csók meghatározó! Szereted, a rossz büdös csókokat?

5. Ne hagyd, hogy a párod egyedül jöjjön.

Ez is férfiaknak való. Mivel megkértél egy lányt a randevúra, menj érte, és vedd őt fel. Udvariatlanságnak számít megkérni, hogy egyedül jöjjön. Egyébként, ne is próbálj panaszkodni a nagy távolságra, vagy más kifogásokra. Te vagy a társa, és a védelmezője! Gondoskodnod kell róla, hogy a párod is biztonságban hazaérjen!

Ezt is olvasd el: 28 igazán romantikus első randevú ötlet

6. Ne csak magadról beszélj.

Az első randevú az a pillanat, amikor megismerhetitek egymást. Ha csak magadról beszélsz anélkül, hogy megadnád neki a lehetőséget, hogy megossza a történeteit, akkor az nem randevú. Ez, egy beszéd. Ez nem annak bemutatása, hogy milyen tökéletes vagy. Add meg neki is a lehetőséget, hogy felfedezzen téged!

7. Ne beszélj túl sokat, a múltbeli kapcsolataidról.

Ha túl sokat beszélsz egy korábbi kapcsolatról, azt jelenti, hogy még mindig nem vagy túl rajta és nem biztos, hogy készen állsz, egy új kapcsolatra. Példaként említheted az exed, de ne ess túlzásba. Tarts egyensúlyt, kérdezd meg a párod az ő exéről is. A cél az, hogy egymást ismerjétek meg, és ne az exeiteket.

8. Ne beszélj a házasságról, és a gyerekekről az első randevún.

Ez a téma túl komoly, az első randevúhoz. Ki mondta neked, hogy a párod meg akar házasodni, és gyereket akar tőled? Ha erről beszélsz, kétségbeesettnek tűnhetsz! ez pedig, nagyon ijesztő. Haladj lépésről, lépésre. Még csak az első randin vagy! Millió más témáról is lehet, beszélni.

9. Ne légy arrogáns vagy durva.

Az arrogancia, a durvaság a tökéletes módja annak, hogy tönkretedd a hangulatot. Legyél barátságos, és tartsd tiszteletben a beszélgetést! Érezze jól magát a párod. Senki sem szereti, ha sértegetik. Ha egészséges kapcsolatot tervezel ne feledd, hogy a tisztelet, a legfontosabb összetevője egy kapcsolatnak!

10. Ne csak igennel, vagy nemmel válaszolj.

Hé, mit csinálsz? Nem, egy kvízjátékban veszel részt! Megértem, hogy ideges vagy de állj meg, egy percre. Miért mentél el randizni? Nem te vagy az egyetlen, aki meg akarja ismerni a párját. Az is így van vele, aki előtted ül! Hidd el, ez igaz! Oszd meg a történeteidet, és ne számold a szavaidat. Izgasd fel a fantáziáját, és a dolog sokkal jobban fog menni.

Ezt is olvasd el: 80 kérdés, amit már az első randevú során kell feltenni egy srácnak

11. Ne ítélkezz felette az első randevú során!

Tudom, hogy mindig is bíró szerettél volna lenni, de ez nem a megfelelő hely erre. Soha ne ítéld el nyíltan a párodat. Lehet, hogy nem értesz egyet valamivel, de nem azért vagy ott, hogy jobb emberré tedd őt.

Csak tartsd meg magadnak, a véleményed. A végén lehet, hogy nem ő lesz a megfelelő személy, akivel kapcsolatot szeretnél létesíteni. Nincs miért megbántani, őt!

12. Ne játssz a mobiltelefonoddal.

Igen, elmentél randevúzni, hogy megmutasd a barátaidnak, hogy van egy ember ezen a földön, aki randevúzni akar veled! Izgalmas, nem? Te is nagyon elfoglalt, és sikeres üzletember lehetsz, de ezt körülbelül 2-3 órára elfelejtheted. Némítsd el, vagy kapcsold ki a mobilodat.

Azt nem mondom, hogy hagyd otthon, de ne vedd elő! Nevetséges, ha folyamatosan megszakítod a beszélgetést, hogy bejelentkezz a Facebookra, vagy válaszolj egy üzleti telefonhívásra. A napnak 24 órája van, szánj néhányat a randevúra is. Ez az első randevúd, emlékszel?

13. Ne szakítsd félbe, a történetét.

Ez együtt jár a fentiekkel. Millió módon félbe lehet szakítani valakit, beszélgetés közben. De kérem, ez az első randevútok, ne csináld! Ha félbeszíktod őt, az a tiszteletlenség jele. Neked pedig mindig tisztelned kell, a partnered. A jó hallgató, mindig pontokat nyer. Nem csak az első randevú alkalmával, hanem általában véve is, egy kapcsolatban.

14. Ne mutogasd magad.

Tele vagy pénzzel? Aston Martint vezetsz? Megteheted, de ma ne ragaszkodj ehhez! Ne fukarkodj, de ne is kérkedj a pénzeddel. A közeljövőben, úgyis bőven lesz időd, bemutatkozni. De, ha jövőt akarsz a pároddal, ne az első randin szőrd a pénzt. Tényleg, létezik olyan egészséges kapcsolat, amely pénzen és drága autókon alapul? Csak úgy kérdezem…

15. Ne kommentálj más embereket.

Ez a játék közted, és a párod között zajlik. Semmiképp ne állíts magad közé, egy harmadik személyt. Nem azért vagy ott, hogy a barátaidról vagy a melletted álló nőről beszélj. Másokra tett megjegyzések, más eredményeket érnek el, mint amit szerettél volna. A legjobb esetben, még egyszer el kell menned az első randevútokra!

Ezt is olvasd el: Jelek, hogy egy fiú többet akar

16. Ne flörtölj más nőkkel.

Alaptétel, megint. Megpróbálom nagyon komolyan leírni. Óriási bunkóságnak számít, amikor más nőkkel flörtölsz a randevúd alatt. A flörtölés alatt azt értem, hogy ne is bámulj más nőket. Ha azonban nem érdekel a partnered, legalább annyira tisztelned kell őt, hogy addig fékezel, amíg véget nem ér. Ennyi!

17. Ne itasd le magad, az első randevú során.

Megértem, hogy ez egy kínos pillanat mindkettőtök számára, de óvatosnak kell lenned. Egy kis ivás biztosan segít. De jobb megölelni a partnered, mint a vécécsészét. Vagy, együtt aludni a hálószobában, mint egy kórház szobájában, gyomormosás után. Biztos vagyok benne, hogy egyetértessz velem!

Egy plusz tanács csak azért, mert elolvastad az előző 17-et!

Nem könnyű erről normálisan írni, szerintem ez teljesen nyilvánvaló. Az a szörnyű, hogy a fentebb leírtak, tényleg megtörténnek! Ha a fentieket nem érted, vagy neveteségesnek tartod, a randevúzás nem neked való! Megvan?