Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

9 jel, hogy egy nő csak tartalékként tart téged

9 jel, hogy a nő nem szeret eléggé, csak tartalékként tart

Egy valódi kapcsolatban kölcsönös bizalomnak, tiszteletnek és szeretetnek kell lennie. Ha ezek az elemek hiányoznak, ideje újraértékelni és rangsorolni az önértékelésedet.

Amikor egy nő csak tartalékként tart téged, nem szeret eléggé, olyankor meglehet, hogy bár érdeklődik irántad, de igazából nem téged tart, a legjobb választásnak. De, ha egy nő valóban szerelmes beléd, akkor elhiheted, hogy kérdés nélkül tudni fogod.

Mint minden dolog a párkapcsolatban, ez is a finom jelek megértéséről szól. És hadd mondjam el, hogy ezek a jelek, mindig ott vannak.

Íme néhány jel, amely segít kitalálni, hogy egy nő igazán szeret-e téged, vagy csak B tervnek tart.

Ezt is olvasd el: A jó kapcsolat alapja

1) Nem figyel rád eléggé

Az egyik legárulkodóbb jele annak, hogy egy nő nem igazán rajong érted, ha nem figyel rád eléggé. A kapcsolatokban, a következetesség kulcsfontosságú. Ha valaki valóban érdeklődik irántad, erőfeszítéseket tesz arra, hogy kapcsolatba lépjen veled és kommunikáljon veled.

Ha azonban egy nő csak tartalékként tart téged, akkor azt érezheted, hogy elhanyagol téged. Nem keres, nem érdeklődik irántad… Lehet, hogy egyik nap nagyon figyelmes és kacér lesz veled, másnap pedig távolságtartó lesz, vagy akár nem is reagál az üzeneteidre.

Ez, eléggé egyértelmű jele annak, hogy nem fektet be túl sok energiát a kapcsolatotokba. Kedve szerint, a saját igényei szerint bánik veled. Egyszerűen csak használ téged mert, nem szeret eléggé. Ehelyett valószínű, hogy csak B tervnek tart téged, vagyis elővesz téged olyankor, amikor szüksége van valakire, aki elszórakoztatja.

Ismerősen hangzik?

Lehet, hogy itt az ideje, hogy átértékeld, hol állsz vele. És ne feledd, megérdemelsz valakit, aki értékel téged.

2) Szinte soha nem ő keres téged

Ez egy olyan jel, amely igazán egyértelmű. Bár gyakori, hogy azok a srácok, akik udvarolnak egy lánynak, izgalmukban nem veszik észre, de ettől még egyértelmű jel. Ha mindig te keresed őt, ha mindig te szervezed a randevúkat, ha mindig mindent te intézel és ő a kisujját sem hajlandó mozdítani azért, hogy veled legyen, akkor gondolkozz el, hogy mi a helyzet. Nagyon valószinű, hogy nem szeret eléggé.

Amikor egy nő igazán vágyik rád, akkor beszélni akar veled. Ellenőrizni akar téged, hallani akar a napodról, és meg akarja veled osztania saját életének egyes részeit. Persze lehet, hogy egyes nők visszafogottabbak, de akkor is érdeklődést mutatnak az életed iránt.

Ezt is olvasd el: A bizalom jelei

3) Kerüli, hogy bemutasson téged az ismerőseinek, családjának

Ha egy nő őszintén rajong érted, be akar mutatni a barátainak és a családjának. Ezek a bemutatkozások a részét képezi annak, ahogy integrál téged az életébe. Ezzel mutatja meg azt, hogy veled tervezi a jövőjét.

De, ha tartalékként tart téged, elkerüli ezeket a bemutatkozásokat. Lehet, hogy kifogásokat keres, vagy témát vált, amikor a téma felmerül. Ha folyamatosan elkerüli a bemutatást, az annak a jele lehet, hogy nem képzel el hosszú távú jövőt veled. Mert,  nem szeret eléggé.

4) Nem érdekli a személyes életed

Ha valaki őszintén rajong érted, érdeklődést fog mutatni az életed, az érdeklődési köreid és a tapasztalataid felé. Kérdéseket tesz fel és beszélget veled, hogy jobban megismerjen.

Lehet, hogy azt tapasztalod, hogy ritkán érdeklődik a napodról vagy az érdeklődési körödről. Lehet, hogy témát vált, amikor személyes dolgokról beszélsz, vagy nem emlékszik a vele megosztott részletekre. Egyszerűen nem érdekli, hogy mi van veled, mert nem szeret eléggé.

5) Nem elkötelezett a tervek iránt

A jövőbeli események vagy kirándulások tervezése, minden kapcsolatban az elkötelezettség jele. De ha egy nő nem igazán rajong érted, akkor lehet, hogy nem egyértelmű, vagy nem elkötelezett a közös dolgok megtervezésében.

Észreveheted, hogy mindig „túl elfoglalt”, vagy folyton azt mondja, hogy „majd meglátjuk”, amikor tervezel valamit, vagy valamilyen programot javasolsz. Lehet, hogy az utolsó pillanatban mondja le a terveket, kevés magyarázattal vagy magyarázat nélkül.

Ezek mind annak a jelei, hogy nem foglalkozik veled komolyan, hogy nem szeret eléggé. Ha valóban érdekelné, izgatottan várná, hogy találkozzon veled, és együtt tervezne programokat.

De azzal, hogy nem kötelezte el magát, nyitva tartja a lehetőségeket, vagyis csak tartalékként tart téged.

Ezt is olvasd el: Mitől lehetünk szerelmesek?

6) Nem nyílik meg előtted, érzelmileg

Amikor egy nő szeret téged, megengedi magának, hogy sebezhető legyen. Megosztja veled az álmait, a félelmeit és érzéseit. Ez az érzelmi nyitottság, a valódi kapcsolat egyik legfontosabb sarokköve.

Ha azonban csak tartalékként tart téged, akkor nem tartja fontosnak, hogy megismerd. A beszélgetéseitek, többnyire felszínesek. A mindennapi történésekről szólnak, de soha nem mélyül el a személyesebb ügyekben, mert  nem szeret eléggé.

Az érzelmi intimitás hiánya, szívszorító dolog. Úgy érzed, mintha kívülről néznél befelé, mintha soha nem engednének be teljesen a belső világukba.

Nem így néz ki egy szerető, elkötelezett kapcsolat. Egy valódi kapcsolatban, mindkét fél hajlandó megosztani, minden gondolatát a párjával. Teljes mértékben.

7) Még mindig tartja a kapcsolatot az exeivel

Nos, eredendően nincs semmi baj azzal, ha egészséges barátságot tartasz fenn egy exeddel. De ha gyakran beszél az exeivel, vagy ha úgy tűnik, hogy érzelmi támogatást kér tőlük, az jel lehet.

Ha valaki őszintén rajong érted, akkor jó és rossz időkben is tőled vár támogatást, és vigaszt. De ha még mindig az exeire támaszkodik, az azt jelezheti, hogy nem áll készen a továbblépésre.

8) Nem törekszik arra, hogy megértsen téged

A megértés kétirányú utca, minden kapcsolatban. Amikor egy nő igazán szeret téged, erőfeszítéseket tesz arra, hogy megértse és elfogadja a nézőpontodat, az érzéseidet és a tapasztalataidat.

De ha csak tartalékként tart téged, mert nem szeret eléggé, akkor nem érdekli igazán az, hogy mi van veled, mit miért gondolsz úgy, ahogy. Nem is törekszik arra, hogy megértse a nézőpontodat. A megértés hiánya miatt elszigeteltnek, és megbecsületlennek érezheted magad.

Ezt is olvasd el: Honnan tudod, hogy egy lány kedvel téged?

9) Nem viszonozza az érzéseidet

A legjelentősebb jele annak, hogy egy nő nem szeret téged, ha nem viszonozza az érzéseidet. Ha mindig te vagy az, aki kifejezi a szeretetét, gesztusokat teszel, és ő soha, vagy csak nagyon ritkán viszonozza, az egyértelmű jele annak, hogy nem úgy gondolja a dolgokat, ahogy te. Nem szeret eléggé.

Ha viszonzatlan szeretetet érzel, nagyon fontos, hogy kommunikáld az érzéseidet. Ha még mindig nem viszonozza, akkor valószínűleg tartalékként tart téged.

Záró gondolatok: Ez az egész, az önbecsülésről szól

Az emberi kapcsolatok dinamikája összetett. Gyakran kihívást jelent, eligazodni. De mindennek a lényege egy alapvető dolog, amelyet soha nem szabad aláásni. Ez, az önbecsülés.

Ha olyan helyzetben találod magad, ahol biztonsági másolatként tartanak, akkor elengedhetetlen, hogy emlékezz a saját értékedre. Megérdemelsz valakit, aki őszintén értékel téged, értékeli a jelenlétedet és viszonozza az érzéseidet.

Egy valódi kapcsolatban kölcsönös bizalomnak, tiszteletnek és szeretetnek kell lennie. Ha ezek az elemek hiányoznak, ideje újraértékelni és rangsorolni az önértékelésedet.

Az, ahogyan mások bánnak velünk, gyakran tükrözi, hogyan bánunk magunkkal. Mindig győződj meg arról, hogy egy kapcsolat minőségét illetően magasra teszed a lécet. Mert ahogyan hagyod, hogy bánjanak veled, te magad is csak annyira tartod magad.