Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Névnapi smsek, köszöntők

Névnapi sms üzenetek, virágnevű lányoknak

Névnapi sms üzenetek, virágnevű lányoknak

Ha egy lány tényleg közel áll hozzád, az érzéseket és a melegséget nem szabad kihagynod még a névnapi sms-ből.

A névnapi sms üzenetek, kimondottan azonknak jönnek jól, akik távol vannak a szeretteiktől.  A női virágnevek kedvesnek, és nagyon nőiesnek hangzanak. Ezért is lehet az, hogy te is a virágnevek között találod meg azt, amit a kislányod nevének keresel. De ha már van olyan ismerősöd, akinek virágneve van, a névnapjára te is küldhetsz neki, névnapi smst.

Az alábbiakban találsz néhány olyan javaslatot, amit felhasználhatsz ötletként. Válaszd ki, a szerinted legmegfelelőbbet és fogalmazd át úgy, hogy abból egy személyes névnapi sms váljon. Figyelj rá, hogy nem mindenkinek szabad érzelmekkel és melegséggel teli üzenetet küldeni. De, ha egy lány tényleg közel áll hozzád, az érzéseket és a melegséget nem szabad kihagynod még a névnapi sms-ből sem.

Ezt is olvasd el: Névnapi smsek

Névnapi sms üzenetek

Mert szerettél engem egy hóvirág gyengédségével, egy rózsa szenvedélyével és egy vadvirág melegével, mert csodálatos vagy, a világ összes virága legyen veled! „Boldog névnapot kivánok!”

Keresztény ünnep lévén, csak Istenre tudok gondolni, és kérni Őt, hogy védje meg családjainkat és szeretteinket, bárhol is legyenek! Áldja meg az időket és a világot, amelyben élünk.

Ma felejtsd el, ki vagy, és ébredj fel a természetben való  életre! Legyél pillangó, és ülj a tisztaság első virágára!

A világon minden megváltozik, és csak a virágok nyílnak ki újra, minden tavasszal! És  te olyan csodálatos vagy,  mint a világ összes virága! Boldog névnapot kivánok!

Hintsd meg életed útját virágokkal: hóvirágokkal, hogy lelked fiatal és tiszta maradjon, rózsákkal, amelyeket örökké szeretni kell, és százszorszépekkel, hogy mindig emlékezz mosolyogni. névnapot kivánok!

Virágot kapsz a születésnapodra… Tanulj meg minden virágtól szeretni, gyengédnek lenni, felvilágosítani a körülötted lévőket, hagyni, hogy csodáljanak, örömet és ünneplést hozni … névnapot kivánok!

Mert minden tavasszal virágzik a virág,
Mert fiatalok vagyunk és barátok,
Mert hiszek mindenben, ami szép,
sok boldogságot kívánok!

A rózsák, amelyeket életedben gyűjtöttél, hadd fonódjanak össze ma egy csokorban. A szeretet virágai díszítsék az életedet, és lássák, hogy minden vágyad teljesül.

Mert különleges ember vagy, a világ összes virágát és egy őszinte „boldog névnapot kivánok”  egy szépséges virágnak!

Gyönyörű virágok nőjenek az utadban, hosszú napokat és sok boldogságot kívánok. Boldog névnapot!

Neved napján kívánom, hogy minden jó és szép dolog megtaláljon téged, és ragyogjon rád a boldogság, a siker felé vezető utadon. Boldog névnapot kivánok!

A legszebb virágok, a legőszintébb kívánságok egy csodálatos napra és egy eredményekkel teli évre. Boldog névnapot kivánok!

Ma, gyönyörű nap lévén, és tudva, hogy ez a te napod,  a reggel illatában szeretnék gratulálni. Boldog névnapot kivánok!

Minden alkalommal, amikor megnézed ezeket a virágokat, tudod, hogy valaki, távol, rád gondol. Szeretném, ha több módja lenne annak, hogy elmondjam, mennyit jelent nekem. Küldök neked egy csókot, amely minden virág szirmaiban rejtőzik!

Arra a napra, amikor az ajtóban vársz,
és a gyönyörű nevedért,
minden jót kívánok!

Legyen az életed olyan szép és színes, mint ez a virágcsokor!

A rózsák, amelyeket életed teljében gyűjtöttél, hadd fonódjanak össze ma egy csokorként beteljesülve. A szeretet virágai díszítsék életedet, és lásd, hogy minden vágyad teljesül! Mindig rózsaszirmok övezzék utadat, szemeid úgy csillogjanak, mint a nap sugarai, olyan életed legyen, mint a kedvenc történeteidben, beteljesült álmok mellett, csak boldog pillanatokat tudj adni annak, akit szeretsz… Boldog névnapot kivánok!

egy óceánnyi egészséget, egy hegynyi szerencsét, egy teherautónyi pénzt, és őszinte boldog névnapot kivánok!