Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

10 jel, hogy a volt barátnőd túl van rajtad

10 jel, hogy a volt barátnőd túl van rajtad

Ez a tíz legmegbízhatóbb jel arra utal, hogy az exed túl van rajtad. Ha ezekkel a jelekkel találkozol, neked is tovább kell lépned.

Tehát mi a valós helyzet közted, és a volt barátnőd között? Mondjuk, 3 éve külön vagytok, de mégis, mennyire vagy biztos abban, hogy a volt kedvesed már nem téged szeret?

Ha azok közé tartozol, akik eddig nem voltak biztosak abban, hogy a barátnődnek vannak-e még érzelmei irántad, ez az írás sokat segíthet. Olvasd tovább, és tudj meg többet róla.

10 dolog ami azt jelzi, hogy a barátnőd túl van rajtad!

Új telefonszám

A telefonszám lehet az első és az utolsó dolog, amely fenntarthatja a kapcsolatot közted, és a volt barátnőd között. Ha ő még nem lépett tovább szinte kizárt, hogy a megváltoztassa a telefonszámát.

Ez az utolsó szál, amely megőrzi a lehetőséget, a reményt, hogy esetleg újra összejöjjön veled. Azonban, ha számváltozás miatt már nem tudsz vele kommunikálni, felejtsd el. A volt barátnőd, már továbblépett.

Kevesebb, vagy semmi sms

A szerelmesek sms-eznek egymással. Még a volt szerelmesek is, írhatnak egymásnak. Lehet, hogy a szavak nem olyan édesek mint korábban, de az a tény, hogy a volt barátnőd, még mindig üzenget neked (még ha feleslegesnek is tűnik), annak a jele, hogy még nem tudta elengedni az érzéseit. A lány, már túl van rajtad.

Ha azonban ritkán, vagy egyáltalán nem kapsz SMS-t, az azt bizonyítja, hogy te és a volt barátnőd, már külön úton jártok.

Ezt is olvasd el: Hogyan írjunk SMS-t egy kedvelt lánynak?

Nincsenek e-mailek

Talán azok közé tartozol, akiknek reggelente az első dolga, az e-mailek ellenőrzése. De, nem az irodai munkák miatt. Hanem azért, mert szeretnéd látni, hogy a kedvesed küldött-e neked üzenetet.

Most, hogy már nem vagytok együtt, még mindig kapsz tőle e-maileket? Mikor kaptál tőle utoljára, e-mailt? Ha a neve már nem jelenik meg az e-mail fiókodban, nyugodtan mondhatjuk, hogy a barátnőd túl van rajtad.

Fiókváltás a közösségi oldalon

Ez hasonló, a telefonszám megváltoztatásához. Néha, ez az egyetlen módja annak, hogy újra kommunikálj vele a Facebookon, Twitteren, Instagramon keresztül. Az, aki nem akarja, hogy kapcsolatba lépj vele, mindent megtesz azért, hogy lehetetlenné tegye a vele való kommunikációt.

Hallottad egy barátodtól, hogy a volt barátnőd már megváltoztatta a fiókját a közösségi oldalakon? Ha igen, a volt barátnőd végleg elvesztette azt az érzést, amiről azt hitted, hogy még mindig megvan.

Ezt is olvasd el: Hogyan kezeljük az elutasítást, online randevúzás során

Lakóhely változása

Könnyen meg lehet szakítani a kapcsolatot, egymás között. De a helyzet az, hogy a volt szeretők tudják, hogy hol lakik a volt kedvesük. A lakhely egy másik tényező, amely segít eldönteni, hogy a volt barátnőd végül elfogadta-e a szakítást.

Ha a volt barátnőd megváltoztatta a lakóhelyét, nem kell tovább gondolkodnod azon, hogy érez-e még valamit irántad. Szinte biztos, hogy elvágta a fonalat, ami mindent összeköt veled. Ez egyértelmű jele annak, hogy a volt barátnőd nem akar többé ne találkozni veled.

Már nem érdekli, ha a szakításotokról beszélsz

Beszéltél mostanában, a volt pároddal? Fájdalom, és keserűség nélkül tud beszélni, az egykori szerelmi történetedről? Ha ez utóbbira igen a válasz, akkor kétségtelen, hogy a volt barátnőd már nem ragaszkodik a korábbi közös emlékeitekhez.

Nem lehet úgy valakinek beszélni a szakításotokról, amikor az érzés még mindig ott van. De abban a pillanatban, amikor valaki már kétségek, és fájdalmak nélkül beszél az előző szerelmi kapcsolatáról, már nem érez semmit.

Flörtölést veled, értelmetlennek tartja

Az egyik legjobb módja annak, hogy megtudd, hogy a barátnőd szeret-e még téged, ha a flörtölni próbálsz vele. Csak, két különböző válasz lehet. Felfedi, hogy még mindig reménykedik benne, vagy őszintén elmondja, hogy nincs értelme. Ha ez utóbbi történik, felejtsd el. Ne viselkedj úgy, mintha a mozdulataid felébresztenék a szeretetet.

Ezt is olvasd el: Hogyan kell flörtölni egy lánnyal: A legjobb módszerek

Közvetlenül elmondja, hogy már nem érez irántad semmit

Miért kell ezt ilyen bonyolulttá tenni, ha közvetlenül vele beszélve megtudhatod, mit érez valójában. Ha a volt párod, minden habozás nélkül elmondja neked, hogy már nem szerelmes beléd, ideje továbblépni a következő fejezetre.

Valaki mással van kapcsolatban

Az egyenlet, egyszerű. Amikor együtt voltatok, szerelmesek voltatok. Amikor a volt barátnőd már kapcsolatban van valaki mással, akkor vége annak, ami köztetek van.

Nem fogad el meghívást

Nincs jobb módja annak eldöntésére, hogy ex-barátnőd még mindig téged szeret-e vagy sem, mint meghívni őt egy esküvőre. Természetesen, lesznek kifogások, meg minden. Ha ne fogadja el a meghívást, akkor biztos lehet benne, hogy továbblépett.

Ez a tíz legmegbízhatóbb jel arra utal, hogy a barátnőd túl van rajtad. Ha ezekkel a jelekkel találkozol, neked is tovább kell lépned.

Ezt is olvasd el: 6 konkrét jel, amiért most egyedülállónak kellene lenned