Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Jó reggelt üzenetek

Cuki jó reggelt üzenetek

Cuki jó reggelt üzenetek

A nap megfelelő indítása, fontos része az egészséges életmódnak. Vannak, akik szokásukká teszik a meditációt, vagy egyszerűen egy kis olvasást, hogy elkezdjék a napjukat. De ha történetesen van egy szerelmed akire gondolni szoktál, érdemes a napot egy cuki jó reggelt üzenet küldésével kezdheted.

Mindennek fejlődnie kell! Beleértve azt is, ahogy kifejezzük magunkat. Annak is, ahogy megfogalmazzuk az üzeneteinket. Míg a cuki jó reggelt üzenetek, továbbra is az egyik legnépszerűbb szeretetnyelv maradtak, az évek során drámaian megváltozott annak a módja, ahogy megosztjuk egymással az érzéseinket. Úgy tűnik, hogy a személyre szóló üzenetek, egyre ritkábbak.

És úgy tűnik, hogy egyre inkább online történik, még a mindennapi kedveskedés is. Sajnos. Ugyanis a személyes kommunikációnál hatásosabb, nincs. De ne aggódj, ez összességében mégsem olyan rossz, mint amilyennek hangzik. Mert, amíg a technológia megakadályoz bizonyos a testben végbemenő folyamatokat, egyben azt is lehetővé teszi számunkra, hogy gyakrabban kommunikáljunk partnereinkkel, a nap folyamán.

Lehet, hogy egy kései ébresztő miatt, hajnalban kihagytad a „jó reggelt” pillanatot, de ezt mindig pótolhatod, cuki jó reggelt üzenetekkel. Természetesen előfordulhat, hogy nem mindig állnak össze a megfelelő szavak. Ezért van itt ez a felsorolás, amelyek közül kiválaszthatod azt a cuki jóreggelt sms szöveget, amely a segítségedre lesz.

Jó reggelt üzenetek

Itt jön egy újabb édes reggel, amely örömet és boldogságot hoz. De, hoz még egy lehetőséget, hogy tudassam veled, hogy mindig a szívemben maradsz. Jó reggelt, királynőm!

Minden éjszakám és napom, tele van a szerelmed csodáival. Szép reggelt kívánok neked és köszönöm, hogy ez a különleges és csodálatos nő te vagy, az én életemben.

Most még csak egy reggel van, de már nagyon hiányzol!
Jó reggelt cukorfalat! Szeretnélek téged megcsókolgatni, és jól megölelgetni.

Remélem, hogy minden nap találkozni fogunk! Ha te is így
gondolod, akkor minden nap együtt leszünk. Jó reggelt, édesem!

Kedvesem, remélem, csodálatos napod lesz ma! Remélem, hogy az ég olyan kék lesz, mint a szemed, és a nap olyan fényes, mint a mosolyod!

Ez is érdekelhet: Jó reggelt smsek

Romantikus jó reggelt üzenetek, szerelmeseknek

A világ összes asszonya között, te vagy Isten legjobb terve! Te vagy a bizonyíték arra, hogy az „igaz szeretet” szó valóságos. Szerelmem, örömöm, életem, napfényem, mindig dédelgetni foglak. Jó reggelt édes!

Szeretném tudatni veled, hogy folyamatosan csak rád gondolok! Remélem, hogy nagyszerű napod lesz! Emlékezz a szavaimra: „Ha nincs nagyszerű napod, nekem sincs!”

Ébredj fel kedvesem! Remélem, már éhes vagy mert, omlettet készítettem, csók körítéssel!

Soha nem gondoltam volna, hogy ránézek egy lányra, és azt gondolom: „Hú, még szebb, ha alszik!” Annak ellenére, hogy a sminkeddel reggel eltakarod az arcodat, még mindig úgy gondolom, hogy az nélkül is nagyon vonzó vagy! Szép napot kedvesem!

Csodálatos napot kívánok mára! Annak ellenére, hogy esik az eső…
De a mosolyod, bármelyik nap felvidíthat! És remélem, soha nem veszíted el!

Ezt is olvasd el: Szerelmespárok reggeli szokásai

Jó reggelt smsek, lányoknak

Minden reggel eszembe jut, milyen szerencsés pasi vagyok azért, mert lehetőségem van jó reggelt smst küldeni neked és így tudatni veled, milyen sokat jelentesz nekem! Ezen a különleges reggelen szeretném tudatni veled, hogy szeretlek, és sosem hagyom abba! Jó reggelt, édesem!

Jó reggelt kedvesem, remélem, jó napod lesz!
A nap süssön a te gyönyörű arcodra, és tartson melegen, ha nem vagyok ott.

Szeretlek nézni amikor alszol! Olyankor mindig arra gondolok, milyen szerencsés vagyok, hogy egy ilyen gyönyörű nő van mellettem az ágyban! Még akkor is, ha néha horkolsz.

Szeretek melletted ébredni! Látni a csodálatos mosolyodat, a csodálatos szemeidet, és hallani a hangodat: „Jó reggelt drágám”.

A reggeli nap, gyengéden simogatja az arcodat! Csókollak téged, kedvesem! Legyen csodálatos, a mai napod is!

Lehetetlen látni a szemed szépségét, a gyönyörű reggeli nap ragyogása nélkül. Tehát várjuk meg, amíg a reggeli nap felragyog, mert szeretném látni a fényes jövőt, a te bájos szemeidben. Jó reggelt, szerelmem!

Az emberek, néha nem támogatják, hiányolják egymást! Néha, nem törődnek egymással! Semmi sem hasonlítható, a mi kapcsolatunkhoz. Számomra te vagy a legértékesebb ember, az egész világon. Jó reggelt szerelmem, nagyon hiányzol.

Kelj fel szerelmem! Szép reggelt, szép napot és kitartó mosolyt egész nap.

Olyan jó érzés, amikor reggel felkelek, és látom, hogy üdvözletet kaptam attól, aki törődik velem! Köszönöm, és szép napot kedvesem!

Ennek a hideg reggelnek a szellője, a romantikus érintésed csodálatos érzésére emlékeztet! Egy édes érzésre, amelyet a bőrömön érzek, és örömöt kelt bennem. Jó reggelt kedvesem!

Az első napsugarakkal jövök hozzád, mint a szél lágy szellője! Csak azért, hogy elmondjam neked, mennyire hiányzol! Jó reggelt, szerelmem!

Olyan vagy, mint egy gyertya az életemben, amely megérinti és megolvasztja a szívemet minden alkalommal, amikor felébredek. Csodálatos reggelt, kedvesem!

A felkelő nap első sugarai megérintik, megcsókolják az arcodat, és finoman jó reggelt mondanak neked.

Ébredj fel szépségem! A reggeli nap megcsókolja a szemedet! Remélem,
hogy a napod rendben lesz! Mindig rád gondolok.

Szerelmem, én akarok lenni az egyetlen ember a szívedben, mert csak te vagy az én szívemben! Annyira szerelmes vagyok beléd, hogy minden éjjel a karjaidban szeretnék aludni, és úgy ébredni, hogy a velem ölelkezel. Jó reggelt, szerelmem!

A napsugarak megcsókolják az arcodat, a szél megérinti a bőrödet, ébredj fel édesem, és legyen szép napod!

A nap, minden reggel azt mondja: „Ragyogj úgy, mint én”
És az ég azt mondja: „Célozd meg a magasságot”
Én azt mondom: „Szeretlek, édesem! Tökéletes napot!”.

Hagyja, hogy a reggeli napfény mosolyt fessen az arcára, Hagyja,
hogy az öröm szivárványa töltse be szívét!
Szép napot, szerelmem!

Ezt is olvasd el: Jó reggelt smsek a párodnak

Cuki jó reggelt üzenetek, a barátnődnek

Szerelmes vagyok beléd, te gyönyörű! Melletted minden reggel, érdemes felébredni!

Jó reggelt szerelmem! Itt van a ma reggeli tippem: nem kell smink. A tökéletességeddel fogsz lenyűgözni mindenkit! Szeretlek!

Te vagy életem öröme, a szívem fénye, és az első gondolat az eszemben édesem!

Szeretnék minden reggel melletted ébredni, csókolni téged és azt mondani: Jó reggelt kedvesem! Szeretlek.

Angyalt küldtem, hogy vigyázzon rád, amíg alszol!
Hamarosan visszajött, és azt mondta nekem, hogy az angyalok nem vigyáznak más angyalokra. Szép reggelt!

A mai időjárás-előrejelzés az Ön számára:
A mosoly esője,
Az öröm szele,
A nyugalom köde,
A szórakozás hava,
És a szerelem virága!

Jó reggelt, napsütés! Nagyon boldog, hogy te vagy az első, akinek minden reggel SMS-t küldök! Csak nevetéssel, és sikerekkel teli napot akartam kívánni, annyira hiszek benned. Szeretlek!

Kelj fel és ragyogj, hercegnő! Minden reggel úgy ébredek, hogy nem hiszem el, hogy az én párom vagy.  Csak emlékeztetni akartalak rá, hogy nagyon szeretlek kicsim! Szép napot, szerelem!

Nehéz ilyen őrülten szerelmesnek lenni valakibe, mert még aludni sem tudok, hiszen állandóan rád gondolok! Te vagy a legcsodálatosabb emberi lény, akivel valaha találkoztam! Azt akarom, hogy ezt mindenki más is tudja! Szeretlek, kincsem!

Csak egy másodpercbe telik, hogy minden reggel rád gondoljak, de a megnyugtató mosoly, amit az arcomra helyezel, egész nap tart. A mosolyod, az inspirációm! A te hangod, a motivációm. A te szereteted, az én boldogságom. Szeretlek kedvesem! Jó reggelt!

Vannak, akik azt mondják, hogy a reggelek nem lehetnek jók. De ez csak azért van, mert nem találkoztak, veled. Minden reggelemet, egy gyönyörű mesévé teszed, és én mindent megteszek azért, hogy te is így érezz irántam. Jó reggelt, napsütés!

Legyen színes a napod, mint a kert virágai, ezt kívánom neked ma reggel. Légy olyan vidám, mint egy csecsemő kacagása. Szeretlek éjjel, és szeretlek reggel! Neked, szívem, jó reggelt kívánok!

Tegnap jó éjszakát kívántam neked, és most jó reggelt kívánok! Te vagy a legjobb, és mindig is az leszel. Ragyogj tovább kedvesem!

Ezt is olvasd el: Jó éjszakát üzenetek a barátnődnek

Szerelmes reggeli üzenetek

Szeretek minden napkeltét, mert minden reggel arra emlékeztet, hogy van még egy napom, amit álmaim nőjével tölthetek. Jó reggelt szívem!

Tegnap este hűvös mosollyal feküdtem le, mert tudom, hogy érezni fogod az álmaimat. De ma reggel mosolyogva ébredtem, mert nem voltál álom. Jó reggelt életem!

Szerelmesnek lenni egy olyan csinos angyalba, mint te, a legjobb dolog a világon! Minden reggelért érdemes vágyakozni, minden veled töltött másodperc, a szerelmemmel jól eltöltött másodperc. Jó reggelt szívem!

Minden új napfelkelte új esélyt ad arra, hogy jobban szeresselek! Jó reggelt, drágám! Remélem, csodálatos napod lesz!

A szerelmem, a szívem, az örömöm és mindenem vagy! Amíg nem találkoztunk és nem szerettünk egymásba, a reggel soha nem volt különleges. Most ez az egyik legjobb pillanatom! Engedd meg, hogy küldjek neked egy kedves jó reggelt üzenetet, tele sok szeretettel.

Jó reggelt kedves! Csak azt akarom, hogy tudd, hogy az irántad érzett szeretetem olyan erős, mint a legragyogóbb csillag, és mindig úgy fog ragyogni!

Még akkor is, ha minden este becsukom a szemem, te vagy az, akit magam előtt látok. Te egyszerűen az álmom sztárja vagy! Csak az dobja fel a reggeleimet, ha rád gondolok! Jó reggelt szívem!

Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is szerelmes leszek. Nagyon boldog vagyok, hogy találkoztam veled, mert már tudom, hogy az életem így lett teljes. Jó reggelt kedvesem, és csodálatos napot kívánok neked!

A melletted ébredés olyan, mint az amikor felveszed az ingemet, és kimész a konyhába reggelit készíteni. Ha olyankor rád nézek, azt gondolom: Hú, annyira örülök, hogy engem szeret!

Jó reggelt kedvesem, szép napot kívánok! Nagy mosoly, és minden úgy alakul, ahogy szeretnéd!

Édesem! Remélem, pontosan olyan reggeled lesz, mint az enyém, ami olyan szép, mint még soha. Csodálatos napot kívánok, és találkozunk ma este!

Ha valaki reggeli üdvözletet küld neked, az azt jelenti, hogy minden alkalommal,
amikor felébred, rád gondol. Tökéletes napot, édesem!

Jó reggelt, napfényem! Remélem, az álmaid olyan édesek voltak, mint te.

A cuki jó reggelt üzenetek lényege egyértelmű! Ezek is ugyanolyon fontos szerelmes üzenetek, mint bármelyik másik szerelmes szöveg. A fontos, hogy ezek a szerelmes sms szövegek minden esetben személyesek legyenek mert anélkül nem adják át az igazi érzéseidet.