Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Jó reggelt üzenetek

Jó reggelt smsek

Jó reggelt smsek

A nap megfelelő indítása, fontos része az egészséges életmódnak, és a reggeli szokásoknak. De, ha történetesen van egy szerelmed, akire gondoltál, érdemes elkezdheted a napot egy kedves, jó reggelt sms üzenet küldésével.

Az alábbi írásban olyan jó reggelt smsek és üzenetek olvashatók, amelyeket bátran elküldhetsz a kedvesednek. A szerelem aranyos szavai a legjobb módja annak, hogy nyugodt mosolyt csalj a barátnőd, vagy feleséged arcára. Biztos, te is tudod, hogy egy jól eltalált szerelmes sms után, te magad is több szeretetet kapsz a kedvesedtől. Hiszen a romantika, mindenkinek megnyitja a szívét.

Semmi sem jobb érzés, mint reggel arra ébredni, hogy meglátod életed szerelmének kedves sms üzenetét. A csendes pihenés után, a párod értékelni fogja, hogy már korán reggel gondolsz rá.

Egy kedves jó reggelt kívánság, olyan pozitív érzéseket ébreszthet fel a párodban, amely után egész nap csak rád gondol. Amikor a szeretet érzése felbukkan az elmédben, csak írd le őket. Hiszen ezek a gondolatok tökéletesek arra, hogy szerelmes jóreggelt smsben megoszd a pároddal. Várj vele reggelig, hogy romantikus üzenetben tudasd vele az érzéseid.

Romantikus jó reggelt smsek, lányoknak

Jó reggelt, nyuszi! Remélem, jól aludtál és most jobban érezed magad, mint valaha. Csak emlékeztetni akartalak arra, hogy jobban szeretlek, mint magát az életet, és a szívem mindig veled van. Még akkor is, ha fizikailag nem lehetek melletted. További szép napot!

A legfurcsább álmaim olyankor vannak, amikor nem alszol velem. A jelenlétedben, sokkal nyugodtabbnak érzem magam. Azt hiszem, számomra nincs visszaút. Ragaszkodom hozzád. Remélem, rendben vagy! Kellemes reggelt, szerelem.

Tudom, hogy valószínűleg nem kelsz fel az ágyból délig, de mégis nagyon szép napot kívánok neked. Legyen a ma reggel, valami varázslatos dolog kezdete. Szeretlek! Jó reggelt!

Mostanában, sokat álmodom rólad. Nem tudom, hogy miféle varázslat ez! teljesen elvarázsoltál. Alig várom, hogy találkozzunk és elmondjam, mi történt álmomban. Imádni fogod.

Kicsim, ébren vagy? Semmi rossz nem történt, csak őrülten hiányzol! Élvezd a reggelt, én addig is úton vagyok, hozzád.

Ezt is olvasd el: Jó reggelt sms

Jó reggelt smsek és üzenetek, a barátnődnek

Ma igazán szerencsésnek  érzem magam, és biztos vagyok benne, hogy ennek te vagy az oka. Szeretném ezt a gyönyörű érzést megosztani, a világ legcsodálatosabb nőjével. Jó reggelt, szerelmem!

Nagy mosollyal kezded a napod? Mert ha nem, én mindent megteszek azért, hogy mosolyogj. Szeretlek, és őrülten hiányzol! Ölellek és csókollak!

Egy napot veled kezdeni a legjobb dolog, ami velem történhet. Utálom elhagyni az ágyat, és elbúcsúzni tőled! Csak ne feledd, hogy rád gondolok, és mindenkinél jobban szeretlek. Szép napot, kicsim.

Hogyan lehet fényesebbé válni, mint a Nap? Te vagy az egyetlen, aki tudja a választ erre a kérdésre! Élvezd a reggelt, és ne felejtsd el, hogy te vagy a leghihetetlenebb nő a világon. Szeretlek!

Édes jó reggelt kívánni, neki

A reggeli első SMS-küldése, a legkielégítőbb és legnyugtatóbb dolog az egész világon. Tudom, hogy ébren vagy, és felkészülsz arra, hogy megtedd, amit tenned kell. Szeretek erre gondolni! Szeretlek téged! Legyen szép napod!

Most jöttem rá, hogy mindig te vagy az első gondolatom, minden reggel. Ennyi év után, még mindig rád gondolok! Legyen a napod tele szeretettel, békével és harmóniával! Megérdemled, hogy te legyél a legboldogabb ember!

Jó reggelt, szerelem! Csak emlékeztetni akartalak arra, hogy megéri felkelned. Gyönyörű, okos és bátor vagy és ezeket, senki sem veheti el tőled. Hiszek benned! Remélem, remek reggeled lesz!

A reggelek nélküled, számomra színtiszta kínzás. Ki készíti nekem a legjobb csésze kávét? Ki fog hozzám bújni, amíg el nem kések a munkából? Nagyon hiányzol, kicsim! Azt akarom, hogy örökre a karjaimban maradj! Szeretlek! Csodálatos napot!

Tudtad, hogy szinte minden éjjel rólad álmodom? Gyakorlatilag, folyamatosan a fejemben vagy. Úgy érzem, hogy te vagy minden, amire gondolok, és imádom! Ez a nap sok elégedettséget, és boldogságot hozhat neked. Szeretlek!

Jó reggelt sms üzenetek, feleségeknek

Eljött egy új nap, és nagyon örülök, hogy lehetőségem van veled tölteni. Legyen reggeled békével és harmóniával telt. A kávé íze maradjon a nyelveden, mint a tegnapi csókod az ajkamon.

Bárcsak most is, veled lehetnék. A melletted ébredés, a legjobb dolog az egész világon. A hangod boldogsággal tölti el a reggelemet és remélem, hogy a lehető leghamarabb meghallom. Jó reggelt, szerelmem!

Remélem, hogy a valaha volt legjobb reggeled lesz, napsütésem! Mindened megvan, hogy jobbá tedd ezt a világot! Soha ne felejtsd el, hogy mindig melletted leszek, hogy némi támogatást nyújtsak. Szeretlek, jó reggelt!

Mindig hatalmas mosollyal az arcomon ébredek, mert minden álmomban ott vagy! Te vagy az oka annak, hogy minden reggel boldogan ébredek. Csak arra van szükségem, hogy szeresselek, drágám! Remélem, te is mosollyal kezdted a napodat.

Jó reggelt, az egész világ legszebb hercegnőjének! A nap süt, a madarak énekelnek, de semmi sem hasonlítható össze veled. Te vagy életem fénye, és remélem, hogy ez az üzenet erőt ad neked, hogy átvészeld a legnehezebb napot is!

Ezt is olvasd el: Romantikus jó reggelt üzenetek

Jó reggelt idézetek lányoknak

A reggelek, nem jók nélküled! Hiányzik a hajad illata, és a ragyogó mosolyod. Minden alkalommal látni akarom, amikor felébredek. Mindenesetre remélem, hogy csodálatos reggeled lesz! Szeretlek!

Jó reggelt, napsütés! Itt az ideje, hogy felébredj és szembenézzen a való világ néhány problémájával. Tudod, hogy segítek neked megbirkózni bármivel, igaz? Mindig emlékezz arra, hogy jobban szeretlek, mint bárki mást ezen a bolygón.

Minden szeretetem, a legszebb csipkerózsikának küldöm! Alig várom, hogy találkozzunk, és addig csókoljam azokat a karamell ajkakat, amíg el nem zsibbadnak. Legyen boldog, és békés a reggeled. Szeretlek!

Amióta megismertelek, minden reggel a boldognak érzem magam. Hatalmas szerencse egy olyan világban ébredni, ahol az enyém vagy. Őrülten hiányzol, életem minden másodpercében. Remélem, csodálatos reggeled lesz, szerelmem.

Nem szeretem a cukrot a kávémban, mert a szerelmed úgy megédesíti az életemet, ahogy semmi más nem tudja. Nagyon hiányzol, és alig várom, hogy láthassalak! Békés és szép reggelt kívánok, kicsim! Végtelenül szeretlek!

Aranyos jó reggelt smsek, lányoknak

Jó reggelt, Csipkerózsika! Tudom, hogy nehéz korán kelned, de talán a gondolat, hogy ma találkozunk, megkönnyíti a dolgodat. Remélem, hogy élvezni fogod ezt a napot! Nagyon szeretlek!

Nyomorultul érzem magam, amikor nincs lehetőségem felébredni melletted, szerelmem! Te vagy a legjobb dolog, ami valaha történt velem, és mindent megteszek, hogy minden egyes napod tökéletes legyen. Később találkozunk, kislány!

Olyan vicces, hogy milyen gyorsan megszoktam, hogy minden reggel látlak. Amikor látom a mosolyodat, otthon érzem magam, és tudom, hogy minden rendben lesz. Remélem, csodálatos napod lesz, kislány. Viszlát!

Itt az ideje, hogy felébredj, kicsim! Rengeteg virtuális ölelést és csókot küldök, hogy valami jóval kezdd a napot. Te vagy a legszebb lány a világon, és szeretném, ha emlékeznél erre. Alig várom, hogy később találkozzunk.