Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Testbeszéd, Flörtölés egy pasival

Intelligens módszerek a testbeszéddel flörtölés egy pasival

Intelligens módszerek a testbeszéddel flörtölés egy pasival

Testbeszéddel flörtölés!

Nehéz kihívásnak tűnhet a flörtölés. Az, hogy így kell rávenni egy srácot, arra hogy felfigyeljen rád, vagy ráébredjen arra, hogy tetszel neki. A férfiak, amikor csak célzásokat teszel neki, nem mindig értik meg azt, hogy flörtölsz vele.

Néha egy kicsit több erőfeszítésre van szükséged ahhoz, hogy egy srác valóban észre vegye, hogy érdeklődsz iránta. Az, hogy vére észre vegye, hogy a viselkedéseddel csak azt próbáltad meg kitalálni, hogy ő is érdeklődik-e, irántad. A testbeszéd, amely a flörtölés alapjának számít, és amivel kacérkodni próbálsz egy sráccal, az egyik legjobb módszer arra, hogy zöld utat adj neki, hogy ő is viszonozza az érdeklődést.

Néha, amikor nem tud önállóan kimondani dolgokat, a testbeszéd egyértelműen kimutathatja, hogy flörtölni próbálsz azzal a sráccal, aki téged érdekel. Nézz meg néhány módszert a testbeszéd használatáról, és mutass felé egy kis érdeklődést.

Ezt is olvasd el: A férfi testbeszéd

Hogyan használjuk a testbeszédet flörtöléshez?

Simítsd hátra a hajad!

Ez egy finom gesztus. Amikor hátra simítod a hajad vagy játszol a hajaddal, azt sugallja a veled szembenálló számára, hogy egy kicsit zavart vagy mellette. Ha kissé zavart vagy a fiúval szemben, akkor ő talán csak annyit ért belőle, hogy egy kicsit több szeretnél lenni számára mint barát és, hogy érdeklődsz iránta.

Ne ess túlzásokba ezzel a gesztussal. Aranyos, kacér módja a testbeszéd használatának de neki, egy kicsit oda kell figyelnie, erre a jelzésre. Azonban lehet, hogy annyira finom jelzés, hogy neki eszébe sem jut ezt, értelmezni.

Mosolyogj rá és flörtölés közben, nézz a szemébe

Elmesélhetsz egy viccet, vagy egy kis humorral is kommunikálhatsz egy olyan sráccal, aki iránt érdeklődsz. Csak mosolyogj rá, és nézz a szemébe, amikor vicces. Nagyon szexinek, és aranyosnak fogja találni. Még egyszer mondom, ez egy finom gesztus. Így lehet, hogy egy kicsit fokoznod kell a testbeszédével.

Ezt is olvasd el: Hogyan flörtölnek a fiúk

Tedd el a mobiltelefonodat, vagy hagyd figyelmen kívül, ha csörög

Manapság, a technológia átveheti az uralmat az emberek életében. Ha, egyszerűen elteszed a mobiltelefont a találkozáskor, a srác észreveheti, hogy nem úgy ül ott előtted, mintha valami jobbra várnál. Ha te egyszerűen figyelmen kívül hagyod, a telefon csörgését, akkor észreveheti, hogy számára most te fontosabb vagy, mint más.

Adj neki egy őszinte mosolyt

Keresd vele a szemkontaktust, és adjon neki egy igazi, őszinte mosolyt. Ha vicces, vagy ha olyasmit mond, ami csak mosolyra késztet, feltétlenül nézz a srác szemébe, és villants rá egy széles mosolyt.

Soha ne legyen erőltetett a mosolyod, vagy a nevetésed csak azért, hogy felkeltsd az éreklődését. Néha lehet, hogy csak rá kell nézned, és úgy érzed, hogy mosolyognod kell rá. Ez egy nagyon jó módszer arra, hogy a testbeszéddel flörtölj a sráccal.

Finom érintések is a flörtölés része

Ha valamiről beszél, és te azt viccesnek találod, nevetés közben érintsd meg finoman, a karját. Akkor is használhatod ezt a gesztust, ha valami komoly dologról beszél. Ezzel is tudatod vele, hogy felkeltette az érdeklődésed az amit mond, és hogy figyelsz rá.

Ha ki kell menned a mosdóba, vagy valamiért ott kell hagynod egy pillanatra, gyengéden tedd a vállára a kezed, miközben felállsz. Talán még egy „kóbor hajszálat” is megigazíthatsz a frizurádon. A srácok szeretik ezt a finom és gyengéd érintést, és ez is egy nagyszerű módja, hogy testbeszéddel flörtölj. Mutasd meg neki, hogy nyitott vagy rá, és csak rá figyelsz

Ha enyhén a szemébe nézel a srácnak, vagy felé fordulva teszed keresztbe a lábad, az neki azt mutatja, hogy figyelsz rá. Ez nem feltétlenül a flörtölés módszere, de ez is egy jó módja annak, hogy megmutasd, hogy az a pillanat számodra, csak róla szól. Soha ne tedd keresztbe a karjaid magad előtt, mert ettől zárkózottnak vagy dühösnek tűnhetsz. És te, egyáltalán nem ezt az üzenetet szeretnéd megjeleníteni.

Ezt is olvasd el: Hogyan kell elcsábítani egy fiút?

Beszélgetés közben, hajolj a srác felé

A flörtölés ezen módja azt mutatja meg számára, hogy figyelsz arra, amit mond. Azt is meg mutatja, hogy te azt szeretnéd, hogy ő is figyeljen rád. Ha egy kicsit közelebb kerültök előfordulhat, hogy „véletlenül” meglököd őt. Ha flörtölsz vele, ez az érintés sem véletlen.

Amikor beszélsz, légy élénk és ne légy unalmas.

Létezik olyan testbeszéd, amely már olyan, mintha beszélnél vele. Beszélj úgy, mintha övé lenne a világ, és tedd őt magabiztossá. Amikor beszél, ne nézz a padlóra, vagy a háta mögé. Nézz a szemébe, amikor beszélsz hozzá, és tartsd fel a fejed mutass neki önbizalmat.

Vedd fel a szemkontaktust

Nem lehet eléggé hangsúlyozni a fontosságát, ennek a gesztusnak. Beszélgetés közben szemkontaktust kell teremtened vele. De, ne tartsd fenn túl sokáig, mert a akár kínos is lehet a számára. Még ha fél másodpercről is van szó, tudatnod kell vele, hogy ránézel, hogy lásd a reakcióját, vagy hogy valóban figyelsz arra, amit mond. Légy laza, és ne bámuld őt.

Vizsgáld meg, az arcát.

Az ilyen tekintet, nagyon sokat elárul, egy férfi számára. Ha szemkontaktust létesítesz valakivel, aki érdekel téged, attól egy kicsit megemeli a pulzusát. A z ilyen helyzet egy férfiben felszabadít minden olyan hormont, amely a személyes vonzalomhoz kapcsolódik. Ha az állától a feje tetejéig végigpásztázod az arcát, az a számára határozott érdeklődést jelent.

Változtasd meg az arckifejezésedet

Ha a srác, akivel vagy rád kacsint, vagy bólint feléd mutasd meg, hogy inkább szórakoztatónak találod, mintsem, hogy taszítana az arckifejezése. Ha mosolyog, húzd fel kissé a szemöldököd. Ezzel, azt jelezed neki, hogy te is érdeklődsz iránta. Ne ess, túlzásokba! Különben azt gondolja majd, hogy túlságosan is érdeklődsz irántuk.

Rebegtesd azokat a szempillákat

A testbeszéd során, ez az egyik legegyértelműbb jelzés, egy férfi számára. De még ha nem is nézel rá így, akkor is lenézhetsz a földre, mintha ártatlanságodat mutatnád ki felé. Közben, egy kicsit megrebegteted a szempilláidat. Ne vidd túlzásba ezt sem, különben furcsának tűnhet. Ez, egy jó alkalom arra, hogy az ujjaiddal a hajad egy tincsét is megigazítsd. Mutasd meg neki, hogy flörtölés hangulatban vagy!

Ezt is olvasd el: Hogyan kell flörtölni egy pasival

Enyhén ereszd le a vállad, amikor lezárod a szemeid.

Lehet, hogy közel ülsz ahhoz a sráchoz, akit szeretsz. Amikor találkozik a tekintetetek egy enyhe mozdulattal emeld meg azt a vállad, amely a közelebb van felé. Közben egy kicsit dőlj felé, majd a vállad engedd le.

Ne mozgasd az egész karod. Egy kicsit döntsd felé a fejed, amikor ezt a mozdulatot teszed. Ha azon kapod magad, hogy a vállad az irányába nézel, akkor a pozíciód, amelyben vagy, magadra vonja a tekintetét.

Hajolj oda, hogy a fülébe beszélj

Zsúfolt helyen vagytok, és túl hangos a zaj? Vagy olyan emberek közelében vagytok, akik nem igazán akarják hallani a beszélgetéseteket? Hajolj hozzá egy kicsit, és mondd a fülébe, amit mondani szeretnél.

Légy mellette, nyugodt

Egy srác sokat tud kiolvasni a testbeszédedből, ha nyugodt vagy. Persze lehet, hogy valami miatt izgatottabb vagy, de ha a mozdulataid túlságosan gyorsak, akkor úgy számára tűnhet, mintha szoronganál, vagy valami miatt idegesebb lennél. Csak lazíts és hagyd, hogy a dolgok a megfelelő ütemben történjenek.

Merész vagy? Fogd meg a kezét!

Lehet, hogy ez egy kicsit merészebb módszer, mint amit általában használni szoktál. Lehet, hogy épp együtt sétáltok, és a kezeitek egymáshoz érnek. Fogd meg a kezét! Akár egy percre is! A másik kezeddel, finoman meg is paskolhatod az ő kezét. Ha tetszik neki, nem húzza el a kezét. Ha összerezzen, lehet, hogy vagy ideges, vagy nem tudja, hogyan reagáljon egy merészebb mozdulatodra.

Az enyhe érintések nagyszerűek, a szem pedig nagyon erős fegyver, a flörtölés módszerei között. Összességében csak legyél természetes. Néha, ha érdeklődsz valaki iránt, a kacérabb gesztusok a természetesek. Soha ne vidd túlzásba egyiket sem. Az érintéseknek és pillantásoknak, természetesnek kell lenniük.