Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

12 tipp, hogyan flörtölj egy pasival

hogyan flörtölj egy pasival

hogyan flörtölj egy pasival

Tanuld meg, hogyan flörtölj egy pasival. A sok kommunikációs megoldás mellett, a fiúkkal való flörtölés, akár sms-ben is megoldható. Az sms szövegek mellett, számos csevegő- és üzenetküldő platform létezik, de akár közösségi média is alkalmas a flörtölésre.

A következő tippek hasznosak lehetnek, akár egy olyan sráccal flörtölsz, akivel már találkoztál vagy ha egy olyan sráccal, akivel most ismerkedtél meg, az interneten keresztül. A pasival folytatott flörtölésnek van néhány nyilvánvaló előnye, amelyeket érdemes kihasználnod.

A kérdéseidet anélkül teheted fel neki, hogy találkoznál vele.
Kaphatsz időt a gondolkodásra, mielőtt válaszolsz neki.
Nem beszélsz vele négyszemközt, így nem zavarod őt és ő sem zavar téged.

Ha követed ezeket a tippeket, nemcsak biztos lehetsz benne, hogy helyesen teszed de elkerülheted a zavarbaejtő helyzeteket.

A flörtnek végülis, három célja van:

  1. Ha többet akarsz megtudni róla,
  2. Hogy felkeltsd a figyelmét, az érdeklődését.
  3. Hogy felizgasd a képzeletét, amíg újra nem találkoztok.

Ha nem szoktál sms-ben flörtölni, ezek a tippek minden bizonnyal segítenek majd neked, és megkönnyítik a dolgod. Vizsgáld meg őket, egyenként.

Ezt is olvasd el: Testbeszéd, Flörtölés egy pasival

12 tipp, hogyan flörtölj egy pasival, sms szöveggel

1. Ne told túl, az elején.

Vedd lazán. Ha üzenetet küld neked, az nem jelenti azt, hogy feleségül akar venni! Még csak az első lépést teszi meg, és most a te kezedben van, hogy kíváncsiságát és képzelőerejét felizgasd! Ha túl nagy nyomás alá helyezed őt, ellentétes eredményt fogsz nála elérni. Ha megmutatod neki, hogy elég menő vagy, az felkelti az érdeklődését irántad.

2. Legyél rejtélyes.

Egy rejtélyes hozzáállás a szövegben, fokozhatja a rejtélyességed! A férfiak mindig ilyenek. Mindig, valami titokzatos dolog érdekli őket. Minél titokzatosabb valami, annál kíváncsibbak. És a kíváncsiságuk készteti őket arra, hogy többet tegyenek, hogy felfedjék, hogy megismerjék azt. Azzal, hogy rejtélyes vagy, valójában arra csábítod, hogy lépésről lépésre haladjon előre.

3. Várj egy kicsit, a következő válasz előtt.

Ne rohanj azonnal, hogy válaszolj. Ha mindig másodperceken belül válaszolsz az üzenetére, az azt jelenti, hogy kétségbeesett vagy. A férfiak nem szeretik azokat a nőket, akik ilyennek tűnnek. Azt hiszik, hogy nem lesz elég terük. Őszintén szólva, gyakran van okuk is rá, hogy elhiggyjék.

Ha nem válaszolsz azonnal neki, nem fog úgy tűnni, mintha ott ülnél a telefonod fölött és csak az ő üzenetét várnád. És akkor ez a flörtölés, minden bizonnyal nagyobb kihívást jelent majd a férfi számára. Mivel a férfiak azzal a természettel születnek, hogy meghódítsák a nőket, minden bizonnyal jobban érdekli őket a kihívásokkal teli kapcsolat nő megszerzése.

Ezt is olvasd el: Hogyan flörtölnek a lányok: flörtöl velem?

4. Ne haragudj rá, ha későn válaszol.

Az élet, nem csak az SMS-ezésről szól. Az embereknek sok dolguk van, így a srácnak is, akivel flörtölsz. Ne haragudj rá, azért, mert nem azonnal válaszol neked. Hagyd, hogy elvégezze az épp aktuális feladatát, hogy befejezzen néhány fontos dolgot, mielőtt válaszolna. Adj neki, elég teret. Így, mégjobban érdeklődni fog irántad. Ezzel azt is tudatod vele, hogy megértő és türelmes ember vagy. Ki ne szeretne egy türelmes, és megértő ember közelében lenni? Fontos dolog abban, hogyan flörtölj a pasival.

5. Ne mindig ő indítsa el, a csevegést.

Elgondolkodhatsz azon, hogy miért ne te küldhetnél neki sms-t, először. Ez természetesen nem azt jelneti, hogy csak te kezdeményezz, mert az nagyon nem jó. Egyszerűen azért, mert akkor nagyon úgy tűnik majd, hogy nyomulsz nála. Ne feledd, a nyomulós lányok unalmasak és ijesztőek.

Először, te küldj neki egy SMS-t, az első 3. vagy 4. napon. Aztán várd meg, míg a többi napon ő ír neked először. Legyél türelmes. Ez egy jó módszer is lehet annak megállapítására is, hogy a srác érdeklődik-e irántad, vagy sem. Miért töltenél sok időt egy olyan sráccal, akit nem érdekelsz?

6. Legyél egy kicsit „szemtelen”.

Az, hogy egy kicsit „szemtelen”, nem jelenti azt, hogy beszélned kellene, a szexről! Ez azt jelenti, hogy kicsit nyíltabb, és kifejezőbb lehetsz a véleménynyilvánításban, vagy a kérdések megválaszolásában. A férfiak néha unalmasnak találják azokat a lányokat, akik nagyon udvariasan és formálisan szövegelnek. Legyél egy kicsit, szemtelen. Ne habozz, és ne legyél túl félénk sem. Légy bátor, mégis maradj tiszteletre méltó. Az a lány, aki képes megfelelően viselkedni, nagyobb tiszteletet kap attól a sráctól, aki kedveli.

Ezt is olvasd el: Hogyan tégy rá jó benyomást, az első randevú során

7. Ne kezdj vitába.

Ez egyszerűen, nevetséges lenne! Valószínűleg, Ő is zavarban van! Amikor smsben flörtölsz egy sráccal, soha ne kezdj vitába még véletlenül sem. Az üzenetküldés, nem a győzelemről szól! Habozás nélkül elmondhatod a véleményed. De ez nem jelenti azt, hogy mindig a te véleményed a helyes. Nem fog téged okos lánynak tartani attól, hogy vitázol vele. De makacs, idegesítő lánynak fog látni, aki nem éri meg azt, hogy foglalkozzon veled. Ez is az egyik alpja annak, hogyan flörtölj, egy pasival.

8. Válaszolj, az ő érdeklődésére is.

Nagyon fontos, hogy néhány érdeklődő kérdést tegyél fel a hobbijaival, és érdeklődési körével kapcsolatban. Ez megmutatja neki, hogy te is érdeklődsz iránta, és nem vesztegeti azzal az idejét, hogy válaszoljon neked. Segít abban is, hogy jobban megértsd a személyiségét.

9. Légy önmagad.

Sms-ezés közben, ne színészkedj. Ha nem vagy humoros, ne erőltesd a dolgot. Lehet, hogy szereti a humoros énedet a csevegésben, de amikor tényleg megismer téged, az már nem fogja őt lenyűgözni. Sőt, az első találkozás alkalmával még csalódást is okozhat. Csak légy, önmagad. Amíg jól érzed magad, a magad módján ragyoghatsz. Még valami! Légy barátságos. Mindenki szereti, a barátságos lányokat.

Ezt is olvasd el: Hogyan flörtölnek a fiúk: flörtöl velem?

10. A bókok segíthetnek neked, de ne flörtölj túl intenzíven.

Ne félj bókolni neki, de ne vidd túlzásba. Tedd meg egyszer, de csak a megfelelő helyzetben. A túl sok bóktól azt fogja gondolni, hogy ez a szokásos flörtölésed. Így pedig úgy tűnik majd neki, hogy számodra nincs semmi különös, a vele kapcsolatos bókokban.

11. Ne tűnj kétségbeesettnek.

Száz kérdés egymás után tönkreteszi mindazt, amit eddig elértél nála. Ne tűnj kétségbeesettnek, még akkor sem, ha az vagy. Ezenkívül ne használj sok kérdőjelet a kérdéseiben, és ne tedd ugyanezt, a felkiáltójelekkel sem. Végül, a túl sok hangulatjel használata, hasonló eredményekkel járhat.

Minél kevesebb hangulatjelet használsz az sms szövegben, annál elegánsabbnak, és kevésbé gyerekesnek fogsz tűnni. Ha tudod, mikor kérdezz és mikor hagyd abba, az jót tesz a flörtölésnek.

12. Ne beszélj túl sokat, magadról.

Adj neki rá lehetőséget, hogy ő is meséljen magáról. Az SMS-küldés, kétirányú kommunikáció. Információcseréről van szó, hogy mindketten jobban megértsétek, megismerjétek egymást. Mi értelme lenne sms-t küldeni egy srácnak, ha az egész csak arról szól, hogy kidumáld magad? Nemcsak unni fogja a témát, de egyszerre el is veszítheti az érdeklődését is.

Összegezve, mindenki flörtölhet a kiszemelt sráccal, sms-ben, de az már más dolog. Kövesd a fenti flörtölési tippeket, tanuld meg, hogyan flörtölj egy pasival, és ezzel magasabb szintre emeled a kapcsolatotokat.

Sok sikert, a flörtöléshez.