Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan flörtölnek a fiúk: flörtöl velem?

Hogyan flörtölnek a fiúk: flörtöl velem?

Amikor az érzések kifejezéséről van szó, a lányok gyakran nyilvánvalóbbak és őszintébbek. A srácok pedig, nehezen mutatják ki az érzéseiket, a nyilvánosság előtt.

Nehéz megválaszolni azt a kérdést, hogyan lehet megállapítani, amikor flörtölnek a fiúk veled. Egyúttal, nagyon könnyen megválaszolható kérdés, ha tudod, hogyan kell olvasni a jelekből. Néha, nehéz lehet olvasni a fiúk testbeszédét, de elmondjuk, hogyan kezdje el.

Hogyan flörtölnek a fiúk?

Először is, mielőtt megpróbálod kideríteni, hogy flörtöl-e veled, három dolgot kell előre tudnod:

Vannak férfiak, akik minden komoly szándék nélkül, egyszerűen csak azért flörtölnek lányokkal, mert kedvelik a flörtölés okozta izgalmakat. A sikerélményt, ahogy egy nő kacérságát kiváltják, az izgalmat, amit a helyzet okoz.

Ha egy fiú flörtöl veled, az nem azt jelenti, hogy szerelmes beléd. Akár tudatosan teszik azt, akár spontán reakcióként, a férfiak gyakran flörtölnek vonzó lányokkal.

A tudósok, és a szakértők a csábításnak, különböző fajtáit határozták meg. A csábítás művészete bonyolult dolog, és nem minden fiú viselkedik ugyanúgy, vagy beszél ugyanarról a lányokkal. Éppen ezért, ismerned kell a flörtölés különböző fajtáit, hogy megtudd, ha egy srác megpróbál téged elcsábítani.

Ezek a jelei annak, ha veled flörtölnek a fiúk:

 1. Az őszinte srác: Figyelmesebbek, egyenesen a szemedbe néznek, és nem bánják, ha a személyes dolgaikról beszélnek. Nyitottak mások felé, és nagyon jól érzik magukat a lányok között, mivel nem próbálnak eltitkolni semmit.
 2. A hagyományos úriember: A hagyományos alatt azt értjük, hogy azt hiszi, neki kell megtennie az első lépést. Az ilyen férfiak, beszélgetés közben hajlamosak, egy kicsit a lány felé hajolni, ha a lány társaságában ellazulnak. Szeretnek a figyelem középpontjában lenni, és klasszikus udvarlási módokat használnak.
 3. A művelt ember: természetesen, ez alatt nem azt kell érteni, hogy a többiek nem tanultak. De, ez a srác különösen művelt. Az ilyen srácok, egy kicsit bonyolultabbak mivel, akár fizikai távolságot is képezhetnek, kettőtök között. Amint kényelmesebben érzik magukat, lassan közelednek hozzád, és nyíltabban kezdenek flörtölni.
 4. A „fizikus”: a névnek semmi köze a fizikához. Ez a becenév azért jött, mert ezek azok, akik már a kezdetektől szeretnének megérinteni. Nagyon egyértelműen közelednek hozzád, fizikailag is. Kissé megérinti a karodat, vagy a hátad, akár. már az első randin. Ez kellemetlen és kínos helyzeteket is eredményezhet.
 5. A vicces fiú: Valószínűleg nem a legjóképűbb, vagy a legokosabb srác a környéken. De biztosan tudja, hogyan kell megnevettetni egy lányt. És ennek a tudásának köszönhetően, nagyon sok pontot tud szerezni, ha lányokkal flörtöl. Ő az első, aki megtöri a jeget, és vicces dolgokat csinál.

Mostantól, ha beszélgetésbe elegyedsz egy sráccal, meg tudod majd különböztetni, hogy ő a fentebb felsoroltak közül, melyik alaptípusba tartozik. Ez alapján pedig azt is el tudod majd dönteni, hogy a fiú éppen flörtölni próbál-e veled!

Ezt is olvasd el:  Hogyan flörtölnek a lányok: flörtöl velem?

Tanuld meg felismerni azt, ahogy flörtölnek a fiúk veled.

Amikor az érzések kifejezéséről van szó, a lányok gyakran nyilvánvalóbbak és őszintébbek. A srácok pedig, nehezen mutatják ki az érzéseiket, a nyilvánosság előtt. Valószínűleg ennek az az oka, hogy a legtöbbjüket még mindig az szerint a régi elv szerint nevelték, hogy a fiúknak keménynek kell lenniük, és nem szabad érzelmeket kimutatni.

Az, hogy hogyan lehet felismerni, hogy egy fiú flörtöl-e veled, egy kicsit más, mint a valódi érzéseinek felfedezése. Ebben az esetben a legtöbb férfi olyan, mint a nyitott könyvek: megmutatják, mit akarnak kapni. Tehát, hacsak az ember nem dolgozott ki speciális technikákat a mozdulatainak elrejtésére, elég könnyen észreveheted az egyértelmű jeleit annak, ha egy fiú flörtöl veled. Csak annyi a fontos, hogy figyeld meg, mit és hogyan csinál.

Figyelj és ne tévedj, mert lehet, hogy lekésed életed lehetőségét!

 • Dicsér téged.
  Ha a fiú elég bátor, megdicséri a hajad, a frizurád vagy akár az alakod. Meg kell értened, hogy a férfiak, általános szabályként hisznek, az indokolatlan bókok szépségében. Ritkán dicsérik a lányok ruházatát, vagy az ékszereit. Azonban, ha flörtölésre vágynak, vagy potenciális szeretőt keresnek, lényegében mindent megdicsérnek, egy lányon.
 • Megpróbál lenyűgözni téged, és a barátaidat.
  Próbáld meglátni a különbséget ez, és a magas ego között! A non-verbális nyelv, a testbeszéd ismerete nagyon fontos része annak, hogy képes legyél felismerni, egy srác kedvel-e téged. Más szóval, minden, amit beszéd nélkül mond, csak mozdulatokkal, gesztusokkal és testtartással.

Ezt is olvasd el: Hogyan kell elcsábítani egy férfit?

Lássunk néhány példát arra, ahogy flörtölnek a fiúk:

Ha állandóan téged néz, az azt jelenti, hogy figyel rád. Megpróbálja kideríteni, miért nevetsz, ki az a srác, akivel beszélsz, és biztonságban vagy-e. Ez egy természetes ösztön. Így, ha minden alkalommal, amikor ránézel azt látod, hogy, téged néz, semmi kétséged nem lehet.

Ugyanebből a szempontból, ha egy társaságban valamit egy csomó ember előtt magyaráz, de úgy néz rád, mintha csak te állnál vele szemben, akkor eléggé egyértelmű,. hogy le akarja kötni a figyelmedet.

És a tekintette is feltárhatja számodra, az igazságot.

Ha egy fiú vonzódni kezd egy lányhoz, a pupillái kitágulnak, A másik az, ha egy férfit nem érdekel egy nő, akkor összehúzódnak a pupillái. Bájosan mosolyog rád a távolból és akkor is, amikor együtt beszélgettek. Jól érzi magát, és ezt tudatni is akarja veled!

Az elpirulás olyan testfunkció, amelyet nem tudunk kontrollálni. Így, ha egy fiú elpirul a jelenlétedben, akkor biztos lehetsz benne, hogy határozottan kedvel téged. Valójában bármelyik férfi el tud pirulni, ha meglát egy gyönyörű nőt!

A férfiak, néha hajlamosak utánozni a mozdulatainkat.

Természetesen öntudatlanul teszik, és ez nagyszerű jele annak, ha egy lány tetszik egy fiűnak. Jó jele annak is, ha egy fiű, élvezi ha veled van. Például, te nevetsz, és ő is nevet, esetleg az asztalra teszed a kezed, iszol, vagy megérinted a hajad, és a fiú egy kis csúszással, de megismétli ezeket a dolgokat.

Ha csípőre teszi a kezét, az annak a jele, hogy a fiú nagyon igyekszik.

Arra törekszik, hogy magabiztosnak és férfiasnak tűnjön számodra. Továbbá, ha egy kicsit lehajtja a fejét, az azt jelenti, hogy kedvel téged. Ha egy kicsit feléd hajtja a fejét, akkor biztosan biztosan flörtölni próbál veled. Ez, önkéntelen jele annak, ha valaki odafigyel rád, és érdekli, amit mondasz. Ha nem így van, akkor a fiú, nagyon jól tud színlelni.

A nők szeretik, ha meghallják és megértik őket! Ő kezdi az összes beszélgetést. És ehhez, gyakran használ hülye kifogásokat. Például, egy vicces képet vagy, egy véletlenszerű viccet.

Alig várja a fizikai érintkezést, ami általában „véletlennek” tűnik. Ez azt jelenti, hogy megpróbálja felhívni magára a figyelmet, és ez csak ürügy, hogy elkezdjen beszélni veled.

Ezt is olvasd el: 15 jele annak, hogy egy srác jobban szeret téged, mint egy barát

Olyan dolgok, amelyek flörtölésnek is tűnhetnek, de nem azt jelentik.

Ami a kapcsolatokat, a csábítást és a flörtölést illeti, a dolgok néha elkezdenek összezavarodni, összességében kissé zavarossá válni.  Ilyenkor, elveszítjük a logikus gondolkodási képességünket. Gyakran megpróbálunk valamilyen transzcendentális jelentést találni, még a jelentéktelen cselekedeteknek is.

Mindenféle kicsavart módon keresünk magyarázatot olyan dolgokra, amelyek igazából egyáltalán nem is jelentenek semmit. Szóval megszállottá válunk egy egyszerű „helló” jelentésével kapcsolatban is, vagy hogy mit értett azon, hogy „majd találkozunk!”

És természetesen, igyekszünk pozitív dolgokat látni ezekben az interakciókban. Félreolvashatjuk a nekünk tetsző fiú minden gesztusát, mozdulatát és szavát. Az elménk logikus része azt mondja, hogy ez nem jelent semmit. De, az érzéseink összezavarhatnak minket, és olyankor elkezdünk reménykedni, izgatottak lenni, minden apró dolog miatt.

Ilyenkor, ez az egész folyamat a „tetszel neki vagy sem?” vagy „Flörtöl velem vagy sem?” fárasztóvá és eredménytelenné válik. A barátaink, ilyenkor nagyon hamar megunnak minket.

Tehát, mielőtt bármilyen döntést hoznál, vedd figyelembe a következőket:

 • Még azt az egyszerű tényt, hogy a pasik sokkal szembetűnőbbé válnak, mikor egy nőt el akarnak csábítani, a nőknek mindössze 28%-a veszi észre.
 • Ennek szöges ellentéte, hogy a fiúk gyakran látják a flörtölés jeleit ott, ahol egyébként  nincsenek.

Ezt is olvasd el: 12 tipp, hogyan flörtölj egy pasival

Igen, ha mosolyog és viccelődik, az jó jel, de légy óvatos, de ez nem mindig a szexuális vágy miatt van. Tény, hogy ilyenkor nem mindig flörtölnek a fiúk. Talán, ő ilyen! Próbáld meg kitalálni, hogy másokkal, különösen a lányokkal is ugyanígy viselkedik-e.

Tanuld meg megkülönböztetni a flörtölést a barátságosságtól, vagy a szívélyességtől. Ha valaki kedvesen és tisztelettel bánik veled, odafigyelve rád, akkor lehet, hogy egszerűen csak szívélyes, és nem feltétlenül flörtölni próbál veled.