Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Szerelmes smsek

Szerelmes üzenetek és smsek a feleségednek

Szerelmes üzenetek és smsek a feleségednek

Sokszor egyszerűen csak azt akarjuk, hogy az emberek, akikre nagyon számítunk, elmondják nekünk, hogy ők is szeretnek minket.

Ezek a szerelmes üzenetek, amelyek kimondottan a feleségednek szólnak, olyan lehetőséget teremthetnek számodra, amelyeket nem érdemes kihagynod.

Mert, az egyik legszebb módja annak, hogy kommunikáld a feleséged iránt érzett szerelmedet az, ha szerelmes üzeneteket küldesz neki.

Hogyan foglalnád össze a szerelmet úgy, hogy az valóban leírja az érzéseidet? Hogyan írnál le egy érzést, amely a lelked mélyéhez kötődik? Nehéz megmondani, de ezeknek az üzeneteknek a segítsgével lehetőséget kapsz arra, hogy a megfelelő módon fejezd ki ezt, a partnerednek.

A szerelem egyike azon egyedi érzéseknek, amelyeket olyan nehéz szavakba önteni. Végtére is a szerelem, egy kimondhatatlan dolog. A szerelem az az égő tűz a lelked közepén, amely azt mondja neked, hogy „ennek a nőnek a szükségletei, a tiéd felett állnak.” Még akkor is, ha ennek nincs logikus értelme.

Ezt is olvasd el: Szerelmes SMSek

A szeretet, az emberi természet alapvető teljesítőképességéről beszél. Arról amely képes nagy, és nemes tettekre. Szóval, mi lehetne jobb módja annak, hogy kifejezd a mély csodálatod és elismerésed a feleséged iránt, mint néhány szerelmes idézet?

És mi ebben a legjobb rész? Az, hogy ezeket bármikor, bárhol használhatod! Nincs szükség különleges alkalomra, és nem kell nagy gesztusnak következnie.

Sokszor egyszerűen csak azt akarjuk, hogy az emberek, akikre nagyon számítunk, elmondják nekünk, hogy ők is szeretnek minket. Ne hagyd, hogy a másik fél csodálkozzon az érzéseiden.

Lehet, hogy az üzeneteid egyszerűek, de a bennük lévő szavak sokáig a szívében maradnak.

Ezt is olvasd el: Szerelmes smsek feleségnek

Szerelmes üzenetek a feleségednek

 • Minden nap látom, a szerelem erejét kibontakozni. Jobb emberré változtatott attól mint, amilyen voltam. Őszintén szólva, téged szeretni, nekem a minden. Szeretlek édesem!
 • Egész nap bámulhatnálak, és nem fáradnék el. A napomat azzal tölthetném, hogy veled foglalkozzak és szerelmeskedjek veled anélkül, hogy unatkoznék. Őszintén ott vagyok, ahol lenni szeretnék.
 • Mit szeretnél vacsorára? Ma szolgálatodra állok, gyönyörű nő. Szeretlek!
 • Még ha csak néhány évig is élhetnék, akkor is szívesebben lennék veled mint, hogy az egész életemet nélküled töltsem. Annyira szeretlek, angyalom. Alig várom, hogy a karjaidban tölthessem a ma estét.
 • Biztosan sikerült néhány dolgot rendbehoznom az előző életemben, hogy életem hátralévő részét, veled tölthessem. Te, egy olyan ajándék vagy, amelyet soha nem veszek természetesnek, Teljes szívemből szeretlek.
 • Te vagy a legmegfontoltabb ember, akivel valaha találkoztam. Életem minden napján annak örülök, hogy veled tölthetem életem hátralévő részét. Nagyon szeretlek, kedvesem!
 • Te vagy a megválaszolt imám. Te vagy minden, amire valaha is vágytam, és még több. És életem hátralévő részében úgy foglak szeretni téged, ahogy megérdemled. Jó reggelt drágám!
 • Nyugalmat, és békét hozol az életembe! Őszintén szólva nem tudtam, mire van szükségem, amíg be nem léptél az életembe. Szeretlekt téged most, és mindig, kedvesem!
 • Szívesen lemondok a szingli státuszomról. Az összes előnye mellett, amit most élvezek, azon töprengek, hogyan bírtam ki ilyen sokáig, mielőtt a feleségemmé lettél. Szeretlek, angyal!
 • Te vagy a legcsodálatosabb nő, az életemben! És nem azért mondom ezt, mert a feleségem vagy, vagy mert minden részem a tiéd. Azért mondom, mert ez az igazság!

Ezt is olvasd el, mert ezek is szerelmes üzenetek: 50 költői jó éjszakát smsek a lánynak, akit szeretsz

Szerelmes smsek és üzenetek a feleségednek

Hogyan mutatod meg a feleségednek, hogy értékes? Az ajándékokon, a pénzen és a meglepetés bulikon kívül az egyik kiváló módja ennek a szerelmes üzenetek küldése, NEKI.

 • Nem elég azt mondani, hogy örömforrás vagy számomra. Az igazság az, hogy te magad vagy az én örömöm! Te vagy számomra a béke, a biztonság és még sok minden más… Nagyon hálás vagyok az ajándékért, kicsim. Szeretlek.
 • Mindent, amit valaha akartam, a karjaidban megtaláltam. Nem gondoltam volna, hogy meg tudom valósítani az álmaimat, és a vágyaimat. De lásd, sokkal többet tapasztalok meg, mint amennyit az élettől kértem.
 • Nincs olyan nap melletted, amely ne tenne boldoggá. Te vagy az egyetlen ajándék, amiért mindig hálás vagyok, Istennek. És életem hátralévő részét azzal fogom tölteni, hogy úgy bánjak veled, mint a királynővel, aki vagy.
 • Te vagy az EGY a millióból. Tudom, hogy ezt mondom neked újra, és újra. De ez nem közhely, ha ez az igazság. Te vagy az egy a millióhoz, és örülök, hogy a feleségem vagy. Szeretlek édes!
 • Nem hiszem, hogy valaha is belefáradhatok abba, hogy hálát adjak Istennek, amiért nekem adott. A te fajtád ritka, és örülök, hogy örökké veled lehetek!
 • Alig várom, hogy családot alapíthassak veled. Úgy értem tudom, hogy már egy család vagyunk. De alig várom, hogy jöjjenek a gyerekeink. Alig várom, hogy az életünk hátralévő részét együtt töltsük. Alig várom, hogy lássam az örökséget, amit építünk. Szeretlek kicsim!
 • Bárcsak megismételhetném mosolyodat, a világ különböző részein. Határozottan megnyugtatja az emberek idegeit, és segít jobb hellyé tenni a világot. Remélem szép napod van!
 • Az, ahogyan szereted a körülötted lévő embereket, az az, ami engem lenyűgöz. Annyira adakozó vagy, olyan kedves és olyan gyönyörű. Határozottan melletted lettem férfi, és sokkal jobb ember lettem. Jó reggelt szerelmem!
 • Legyen a mi életünk egyre jobb, és jobb. Találjuk meg az erőt ahhoz, hogy ellavírozzuk, bármit is sodor elénk az élet. Nagyon szeretlek!

Ezt is olvasd el: Romantikus üzenetek

Szerelmes üzenetek a távoli feleségnek

Lehet, hogy a feleséged most távol van tőled, de az biztos, hogy nem lesztek külön, örökre. Ezekkel a szerelmes üzenetekkel biztosítod őt az elkötelezettségedről, és visszaszámolsz a napig, amikor végre együtt lehettek.

 • Annyira hiányzol. Nagyon nehéz, hogy nem ébredek fel melletted, vagy nem érzed, hogy összebújunk az éjszaka közepén. Nagyon hiányzol, kicsim.
 • Néha elgondolkodom, hogy megéri-e ez a távolság. Úgy értem tudom, hogy olyan terveink vannak a jövőre nézve, amiket mindketten szeretnénk magunknak, és a gyerekeknek. De nem vettem figyelembe, milyen nehéz lesz külön élni életem szerelmemtől. Nagyon hiányzol, édesem! És számítok a napra, amikor végre újra együtt lehetünk.
 • Lehet, hogy most nem vagyunk együtt, de száz százalékig megvan a támogatásom és az erőm. Hamarosan látjuk egymást, és akkor minden szívfájdalom elmúlik. Annyira szeretlek, drágám.
 • Minden nap szerelmes vagyok beléd. Annak ellenére, hogy a telefonálás, a videohívás és az SMS-ezés mindennapos nálunk. Minden nap meg vagyok győződve arról, hogy te vagy az egyetlen nő a számomra.
 • Még mindig te vagy az egyetlen, akinek el akarok mesélni mindent a napjaimról, még akkor is, ha messze vagy. Még mindig te vagy az egyetlen nő a szívemben, életem szerelme, akivel örökké együtt akarok lenni.
 • Segít, ha tudom, hogy hamarosan végre láthatlak. És, hogy ezúttal nem kell külön lennünk egymástól!. Kivéve, ha úgy döntünk. Visszaszámolok, szerelmem.
 • Ha arra gondolok, hogy hamarosan visszatérsz, újra reményt és erőt érzek. Például, ha arra gondolok, hogy végre újra a karjaimban tarthatlak, elég ahhoz, hogy reggel megkezdjem a napomat. Nagyon hiányzol, kislány!
 • Lehet, hogy messze vagy, de soha nem kétséges a hűségem, és az irántad érzett szerelmem. Soha nem szegem meg, a neked tett ígéretemet.
 • Minden nap újra belédszeretek. Nincs más magyarázat arra, hogyan dobog a szívem, ha rád gondolok, vagy hallok felőled. Alig várom, hogy jövő héten hazaérj. Az lesz az év, fénypontja!

Ezt is olvasd el: Hogyan írjunk SMS-t egy kedvelt lánynak?

Romantikus üzenetek a szerelmednek

 • Az, ahogyan egymás kezét fogjuk és, ahogy szavak nélkül bámuljuk egymást. Nagyon szeretlek!
 • Szeretlek! jobban szeretlek, mint bárki mást! És meg vagyok győződve arról, hogy az örökkévalóságot melletted akarom leélni. Rengeteg szeretet kapok tőlled, édesem.
 • Mutass nálad fényesebb csillagot. Mert, úgy színezted az életemet, ahogy azt soha nem gondoltam volna. Ragyogsz, és mindent felülmúlsz. Nagyon szeretlek téged, kedvesem!
 • Veled a nappalaim, és az éjszakáim tűzijátékkal telnek. Napjaim csodálatosakká váltak, éjszakáim pedig olyan dolgokká, amelyekről azt hittem, hogy csak az álmaimban léteznek. Nagyon szeretlek, feleségem! Szeretlek!
 • Még mindig te vagy számomra, a legkedvesebb ember a világon. Az idők változhatnak. Az évszakok jönnek, és mennek. De te vagy az, akivel most és mindig együtt akarok lenni. Szeretlek, feleségem!
 • Minden alkalommal izgalommal tölt el az, hogy veled találkozhatok. Szeretek veled ébredni, és alig várom, hogy minden nap hazaérjek hozzád. Te vagy az egyetlen nő számomra, kicsim. Te vagy, az egyetlen nő!
 • Te vagy a szerencsecsillagom! Amióta megismertelek, az életem az egyik szerencsétől, a másikig tart. A döntéseim sokkal egészségesebbek, és az életem sokkal jobb! Köszönöm mindazt, amit értünk teszel, kicsim! Szeretlek!
 • Feleségül vettem egy királynőt! Nincs más szó arra, hogy valaki egy olyan fenséges, gyönyörű, kedves és előkelő embert jellemezzen, mint te. Egymillió nő vagy egyben, és én nap mint nap szerelmes vagyok beléd.
 • Többet adsz, mint bárki más a világon! Te vagy a biztonságos helyem, a jobbik felem, életem szerelme, szívem királynője és álmaim nője. Szeretlek téged!
 • Alig várom, hogy a lányunk megszülessen végre! Ennek ellenére nem szeretném, ha a dolgok megváltoznának köztünk. Szeretem az együtt töltött csendes időket, a nevetést, a sétákat és minden mást, ami a kettő között van. Függetlenül attól, hogy mi történik tudom, hogy én itt leszek veled. És, én is teljesen benne leszek.
 • Szerelmes üzenetek tucatjait kezdtem írni neked, de közben ezerszer is elpirultam! Remélem, hogy most te is tudod, mire gondolok, és te is elpirultál, egy kicsit! 😀