Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Szerelmes smsek

Szerelmes smsek feleségnek

Szerelmes smsek feleségnek

Sok romantikus dolgot mondhatsz a feleségednek! Ezek a rövid szerelmes jegyzetek a feleséged számára, különleges érzést kelthetenek.

Miért jók a szerelmes smsek feleségnek? A legtöbb nő meghatódik a szép szavaktól, amit az általa kedvelt férfitól hall. Éppen ezért, ha romantikus üzeneteket küldesz a feleségednek, valami fontosat fogsz közölni vele.

Ez, egy gyönyörű módja annak, hogy elmondd neki, mekkora áldás Ő számodra. Ez az egyik legjobb módja annak, hogy megmutasd, hogy te azt szeretnéd, ha a házasságod jól működne. Hogy bizonyítsd neki, hogy szerelmed mindig fontos a számodra. Ez azt jelenti, hogy igazán szereted őt.

Miért ne kezdhetnéd el azonnal, hogy a kedvesed jól érezze magát ezekkel a romantikus és édes üzenetekkel? Nyugodtan küldj annyi szerelmes smst, kedves üzenetet, amennyit csak akarsz. Mert a párod, nem fog belefáradni abba, hogy a szerelmi vallomásaidat olvassa. És ne feledd, a kedvesed miatti érzett sebezhetőség, nem jelent gyengeséget.

Ezt is olvasd el: Szerelmes üzenetek

Szerelmes smsek feleségnek

1. Több szempontból is megváltoztattad az életemet, mint amit le tudnék írni. Annyira kiszínezted a világomat, hogy nem is emlékszem rá. milyen volt az életem nélküled. Nagyon szeretlek, kedvesem.

2. Békét hoztál az életembe. Még a családomra is kiterjesztetted ezt a békét, és a gyógyulást. Hihetetlen nő vagy és örülök, hogy én vagyok az a férfi, akivel együtt éled az életed. Szeretlek, kislány.

3. Következő életemben újra, és újra feleségül vennélek. Kisebb, és nagyobb okok miatt is. Rossz napokat is beleértve, újra és újra téged választanálak. Szeretlek édes.

4. Nem tudtam az elégedettség jelentését addig, amíg nem találkoztam veled. Betöltötted az üres helyeket, az életemben. Meghoztad nekem azt az örömöt és optimizmust, amire nem is tudtam, hogy szükségem van. Te vagy a legjobb!

5. Mindenemet neked köszönhetem. Mellettem álltál, megküzdöttél velem a mélypontokon és a csúcsokon, és közben mindvégig szerettél. Nem szerethetlek kevésbé, kedvesem.

Ezt is olvasd el: Romantikus hiányzol smsek, üzenetek

6. Mindig emlékezni fogok, az esküvőnk napjára. Tudom, hogy ennek természetesen jelentősnek kell lennie. De emlékezni fogok rá, mert mindent hozott, amire szükségem volt, és még többet. Téged hozott nekem. Szeretlek édes.

7. Mindig a szerelmem leszel. Mindig is álmaim nője leszel. Mindig nálad lesz a szívem, a lelkem és a testem. Remélem, ma is jó napod van. Szeretlek!

8. Köszönöm, hogy feldobtad a napomat. Köszönöm, hogy felráztad a világomat. Őszintén szólva, nem tudok elképzelni olyan életet, amelyben ne lennél benne. Légy a feleségem örökre!

Szerelmes üzenetek, a kedvesednek

9. Soha nem lesz kétséges a szerelmem, irántad. Mert minden nap úgy fogok élni, hogy úgy szeretlek, ahogy megérdemled. Minden nap úgy fogok élni, hogy teljesítem a neked tett fogadalmam. Életem hátralévő részében azon fogok dolgozni, hogy olyan jó életet adjak neked, amit megérdemelsz.

10. Még mindig megdobogtatod, a szívemet. Még mindig arra késztesz, hogy fölig érő szájjal vigyorogjak. Akkor nyertem el az Oscar-díjat, amikor beleegyeztél, hogy velem élj. Őszintén szeretlek, drága feleségem. Szeretlek.

11. Miattad szeretem a házasságot. Szeretem, hogy milyen az életem, mert te is benne vagy. És őszintén tudom, hogy a mennyben vagyok, mert mellettem vagy. Szeretlek kedvesen.

12. Határozottan tudom, hogy nem létezem nélküled. És azt, hogy az életem nyomorúságos lenne, ha nem lennél benne. Szóval soha ne hagyj el! Szeretlek, lány!

13. Rajtad kívül senkivel sem szeretném megosztani, az életem hullámvölgyeit. Fiatalkorom felesége vagy, szívem királynője, és nagyon szeretlek.

14. Imádom, hogy tudok játékos lenni anélkül, hogy félnék attól, hogy megítélsz. Szeretem a többi részem, amit felfedezek, mert házasok vagyunk. Teljesen szeretlek, ifjúkorom felesége !

15. Annyira szeretek hazatérni, hozzád. Az érzés, még egy pizzánál is jobb. És tudod, mennyire szeretem a pizzát! Nagyon örülök, hogy az életemben vagy.

Többféleképpen lehet szeretni a feleségedet. Ezek a szerelmes smsek feleségnek, az egyik biztos módja annak, hogy a szeretett hölgy a felhők fölött sétáljon, és fülig érő vigyorral gondoljon rád, a nap hátralévő részében.