Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Szerelmes smsek

112 szerelmes SMS

112 szerelmes SMS

112 szerelmes SMS

Ennyi szerelmes sms közül, bárki kiválaszthatja a számára megfelelő üzenetet. Kapcsolatodnak szeretetre és odafigyelésre van szüksége! Az itt összeállított szerelmes sms gyűjteményből, csak egy képes megadni neki a szükséges figyelmet.

Itt az ideje, hogy ezekkel az sms szövegekkel megmutasd, mennyire szereted a párod. Ha szerelmes sms -t keresel neki, akkor jó helyen jársz! Válaszd ki gondosan, ezt az egyetlen szöveget!

112 szerelmes SMS

1. A Te szerelmed egy olyan láng, amely megemésztette a szívemet. Így már kibírom, az örökkévalóságig. Még, ha a gyertyák és a fák elolvadnak és leégnek, mindig szívemből szeretni foglak téged.

2. Küldök neked egy mosolyt, ami örökké tart. Az irántad érzett szerelmem, az idők végezetéig fog tartani, mert elragadtad a szívemet Te vagy a legjobb társ, akit mindeddig nem találtam.

3. Az irántad érzett szeretetem nem felelősség. Ez egy olyan dolog, amit életem hátralévő részében érezni akarok.
Az irántad érzett szerelmem nem játék, és nem játszom a szíveddel. Én, aki érezem az igaz szerelmet, szerelmemnek hívlak.

4. A szívem, mindig érted dobog. Minden, amit szeretnék, egy olyan világ, amelyben a szerelem édes érzése van bennem.
Életem hátralévő részében, csak téged szeretlek!

5. A nap nem látogathatja meg a Földet, de ide küldi a sugarait. A felhők nem érkezhetnek a folyóhoz, csak esőt küldenek.
Nem lehetek veled, de szeretetemet küldöm neked.

6. Eltekintve attól, hogy élelmiszerre, vízre és levegőre van szükségem, minden nap szükségem van a szeretetedre, és a törődésedre is. A világ legszerencsésebb emberének érzem magam, mert engem szeretsz. Életem minden napját érdemessé teszed újraélni.

7. Az irántad érzett szerelmem a következőkön múlik:
Megértés, tiszta szív, akivel törődni kell, és valaki, akivel megoszthatom hátralévő életemet. Az, hogy rád gondolok, boldoggá tesz! Te vagy minden, amire szükségem van.

8. Nevezz önzőnek, de akkor is azt akarom, hogy az enyém legyél. Még akkor is, ha szeretni téged bűn lesz.
Szeretni akarlak egész életemben! Mert amióta beléptél az életembe, megkóstoltam, milyen édes érzés, szerelmesnek lenni. Szeretlek.

9. Megijesztesz, ahogy a szemembe nézel.
Megijesztesz, ahogy azt mondod: ‘Szeretlek’.
Attól, hogy megijesztesz, csak mégjobban szeretlek.

Ezt is olvasd el: Romantikus SMSek a feleségednek

Romantikus szerelmes sms

10. Hadd legyek az a könnycsepp, amely megfogan a szívedben, megszületik a szemedben, az arcodon él, és az ajkaidon hal meg. Én akarok lenni minden, ami számít neked.

11. A szerelmed, a mennyország. Soha nem gondoltam volna, hogy a szerelem ilyen varázslata, megtörténhet a földön.
Soha nem hittem, hogy szerelmes leszek, amíg fel nem tűntél az életemben.

12. Minden egyes szavad,
Minden érintésed,
Valahányszor megcsókolsz.
Mindezek miatt, a lelkem még jobban éget, és vágyakozik utánad.

13. Mint a hajnali harmattól csöpögő szirmok, úgy kitisztítod a fejemet.
Mint, a tiszta öröm minden évszakban, úgy ragyogsz a szememben.
Semmi sem hasonlítható, a szépségedhez. Szeretlek.

14. Életem szerelme maradsz. Áldottnak érzem magam, amiért megtaláltalak és megígérem, hogy szeretni, ápolni foglak életem minden pillanatában. Emlékeztetsz, életem jó dolgaira.

15. Sok szeretetet hozol, az életembe.
Gyönyörű, csodálatos édesem, Neked adom minden szeretetemet, mert te jelented nekem a világot. Kész vagyok, téged örökké szeretni.

16. Van, amikor boldoggá teszel, és van amikor úgy érzem, hogy összeomlik a kapcsolat. De, akármikor is legyen, mindig szeretni foglak, és tudom, hogy a lelkem mélyén szeretni foglak. Az örökkévalóságig.

17. Bárcsak most szorosan ölelhetnélek és érezhetném, hogyan dobog a szívem a szerelmedért.
Te maradsz az a csodálatos dolog, amit bárki szeretne az életében.

18. Tiéd leszek az idők végezetéig, mert irántad érzett szerelmem, sohasem fog elapadni.
Te uralod a szívemet, a lelkemet, és egész lényem a tiéd. Szeretlek kedvesem.

19. A szívem irántad érzett szeretete több, mint amit el tudnék magyarázni. Minden együtt töltött pillanattal, egyre erősebbé válik. Szeretlek most, az utolsó leheletemig.

Ezt is olvasd el: Romantikus smsek és idézetek

Egyszerű szeretlek sms szövegek

20. Az irántad érzett szerelmem varázslatos. örömmel szeretlek gondoskodom rólad, mert a szívemet melengeti az, hogy rád gondolok. Teljes szívemből szeretlek.

21. Nem tudom abbahagyni, hogy szeresselek, kedvesem. Ez azért van így, mert csak te, és senki más nem érdemli meg a szerelmemet. Ez túl értékes valakinek, rajtad kívül. ez a valaki pedig én vagyok.

22. Szerelmünket elrendelték. Ezért vagyunk egyenlők, te és én az áldással. Te vagy a legjobb a világon.

23. Ne ígérj nekem mást. Már teljesítetted azt az ígéretet, amit soha nem tettél (ez a mindenem). Az, hogy az életemben vagy, a mindent jelenti számomra.

24. A szerelem nem a pénzedről, a testedről vagy a kapcsolataidról szól. Arról van szó, hogy megtaláld a hiányzó részt magadban. Most találtam meg benned, az enyémet.

25. Tanítsuk meg a világot, szeretni. A legdrágább ajándékot adtad, nekem. Szeretetet adni nekem volt minden, amire szükségem volt, és még annál is több.

26. Tudom, hogy nem ülünk egymás mellett de érzem, a jelenlétedet magam körül. Mindig értékelni foglak a szívem mélyén, és szeretni foglak minden nap, örökké.

27. Akárcsak az esőben égő tűz, benned akarok élni. Édes szerető szívedben, örökké veled akarok lenni. Szeretlek.

28. Azért élek, hogy neked adjam a testem, a lelkem és a szívem. Élnem kell, hogy minden szeretetemet neked adjam.
Úgy fogok élni, hogy a megfelelő férfi legyek az életedben. Szeretlek téged.

29. Illatos gyertyák, gyönyörű rózsák, és a szerelem egyvelege. Csak erről álmodozom. Te vagy a legjobb lány, aki valaha a szívembe került, és életem hátralévő részét azzal akarom tölteni, hogy csak téged szeretlek.

Ezt is olvasd el: Őszinte szerelmes üzenetek a feleségednek

Romantikus szerelmes SMS a kedvesednek

30. A világ tetején érzem magam, amikor ezt a szót hallom ajkadról: Szeretlek. Még ha ezerszer elmondod is nekem, hogy ‘Szeretlek’, akkor sem fogok belefáradni a hallgatásába, mert a lelkemhez szól.

31. El sem tudom képzelni, hogy egy napot eltöltsek nélküled. Rosszabb lesz, mint 30 perc séta a forró Nap alatt.
Életem hátralévő részét veled szeretném leélni, mert az, hogy rád gondolok értelmet ad a napomnak.

32. Mindig tudatom veled, hogy te vagy a napom, a holdam, a csillagaim és az örömöm. Áldás vagy számomra, és életem minden napján szeretlek.

33. Imádkozni fogok Istenhez, hogy továbbra is boldoggá tegyen téged! Mert, ha boldognak látlak és mosolyogsz, az széppé teszi a napomat. A gyönyörű arcodat látni, a legfantasztikusabb dolog az életemben.

34. Egy áldott nap azzal kezdődik, hogy rád gondolok! Boldogsággal tölt el, amikor hallom a kedves hangodat. Te vagy a legjobb dolog, az életemben.

35. Szeretem az élet minden szépét de téged, jobban szeretlek! Mert, te vagy a fantasztikusság meghatározása, és a szerelmed a MENNYISÉG. Felragyog a szívem, ha rád gondolok!

36. Amióta az enyém lettél, minden, amit akartam és kérni fogok, az az örökké tartó szerelmed. Túl sokat kérek, kicsim? Tudnom kellene, mert jobban szeretlek, mint önmagam.

37. Még egy pillanatra sem tudok arra gondolni, hogy nélküled létezek. Szeretni akarlak, és boldog vagyok tőle.

38. Szerelmes vagyok beléd de, mindenki azt hiszi, hogy őrült vagyok.
Szerintem isteni, mert áldás vagy számomra és a világ számára.
Köszönet minden nap, a halhatatlan szeretetért.

Ezt is olvasd el: Romantikus, szerelmes üzenet, nőknek

A legjobb Szerelmes SMS-ek

39. Mélyen legbelül arra vágyom, hogy veled legyek! Hogy ne csináljak mást, csak bámuljalak téged. Mert, a világ gyönyörű, ha veled töltöm az életem. Ha a szemedbe nézek, látom az élet szépségét.

40. Szívesen élek még egy napot a földön, mert minden egyes napot nászúttá teszel.
Mit kínálhat még, az élet? Köszönöm a szereteted kosarát, amit naponta adsz nekem. Szeretlek drágám.

41. Képzeld el a finom virágszirmok illatát. Finom, mégis jellegzetes illat. Ezeket akarom élvezni, miközben a közelemben vagy. Szeretlek.

42. Szeretni téged gyönyörű, még akkor is, ha megpróbálom visszatartani az összes gyönyörű érzést, ami túl hihetetlennek tűnt ahhoz, hogy valódi legyen. Kéred a szerelmemet, és az mindig a szolgálatodra áll. Szeretlek én angyalom.

43. Szerelmed tiszta, mint a mennyország. Édes, mint a csokoládé, és olyan illata van, mint a rózsaszirom illata.
Köszönöm, hogy mellettem vagy, amikor szükségem van rád.

44. Nem merem elképzelni az életet, a kedvesem nélkül.
Egy olyan világgá tetted az életemet, ahol az álmok valóra válnak, és a jövő boldoggá válik. Nagyon szeretlek, angyalom.

45. Nem kell az oltár előtt állnom, hogy tudjam, szeretni, tisztelni és gondoskodni fogok rólad. Minden nap ezt fogom csinálni, és most kezdem. Szeretlek kedvesem!

46. ​​Feladom, az első naptól fogva szeretlek, amióta megismertelek, és még nem mondok le rólad.
Életem végéig lehetek, a szeretőd?

47. Kicsim! Te, Isten áldása vagy! Mert, akkora szakértelemmel szeretsz engem, és én még soha életemben nem voltam ilyen boldog azért, hogy van valakim.

Ezt is olvasd el: Szerelmes üzenetek és smsek a feleségednek

Gyönyörű szerelmes SMS fiúknak

48. Sokan úgy gondolják, hogy a szerelem fenntartása drága. Nem bánom, hogy nyomorult vagyok, mert veled lehetek. Amikor veled vagyok, a világ leggazdagabb embere, a boldogság töredékét sem érzi, a szívemben.

49. Azon a napon, amikor megismertelek, életre kelt bennem a szerelem.
Az, hogy szeretlek, felébresztette bennem az erőt. Soha nem éreztem ennyire jól magam, azért mert ennyire szeretek valakit.

50. Végre túlszárnyaltad a védelmemet, és a szerelmed rabjává tettél.
Vigyél magaddal bárhová, mert nem bírom túlélni nélküled. Egész életemet annak szentelem, hogy örökké szeretlek.

51. Ha nem ontod rám a szerelmedet, lehet, hogy nem lettem volna az az ember, akit ma látsz. Ezt a pillanatot, a dolgos napomból arra használom fel, hogy elmondjam: „Köszönöm, hogy szeretsz.”

52. A szerelem, csak egy olyan természetes emberrel tetszetős és kellemes, mint te.

53. A szeretet izgalmas érzése, valamint a nyugalom légköre, amelyet magaddal hozol, egyenértékű az előttünk álló boldog jövővel. Áldottnak érzem magam, hogy a te embered lehetek.

54. Ha csak másoknak lenne olyan szép a szerelmük mint nekem, akkor mindenki élete végéig szerelmes akarna lenni.
Elegendő szeretetet adtál nekem, és minden képzeletemen felül, megfűszerezted az életemet. Teljes szívemből szeretlek.

55. Körbevezetlek a világban.
Olyan dolgokat veszek neked, amiktől elakad a lélegzeted.
Megnevettetlek, hogy elfelejtsd a bánatodat.
Örökké szeretni foglak, hogy boldoggá tegyelek.

56. Még akkor is, ha a világ kihűl, és úgy érzed, hogy valami kimaradt. Mindig jusson az eszedbe, hogy olyan emberek vesznek körül, akik szeretnek téged, és bármire képesek, hogy mosolyt csaljanak az arcodra. Én is, közéjük tartozom.

Ezt is olvasd el: Szerelmes smsek lányoknak

Szerelmes sms lányoknak

57. Örömöt és nyugalmat találok, amikor körülötted vagyok. Nem tudom megmagyarázni, de szeretem minden részét. Szeretném, ha tudnád, hogy szerelmem örökké veled marad.

58. Bárhová megyek, mindig van valami, ami emlékeztet rád. Van ez a varázslat, ami a gondolataim végül, mindig rád tereli. Csak veled akarom leélni az életem, mert szeretlek.

59. Még, ha a szereteten kívül semmi mást nem tudok neked ajánlani azt akarom, hogy éppen ezt a pillanatot ünnepeljük.
Ez az egyetlen ajándék, amit az élet ad nekünk. szívből szeretlek.

60. Fogalmad sincs, milyen érzéseket váltasz ki belőlem. Felgyújtod a szerelemnek azt a szikráját, amiről nem is tudtam, hogy van bennem. Mindig is szeretni foglak, fiú.

61. A szerelem csodálatos. Egész nap csak veled vagyok itt bent, a szívemben.

62. Boldog vagyok, ha rád gondolok. Izgalmas dolog szeretni, téged. Minden kétséget kizáróan megértem, hogy egész életem körülötted forog.

63. Itt élsz a szívemben! Egy pillanatra se képzeld el, hogy kidoblak a szívemből a lakbér miatt. Életem végéig ott fogsz élni. Sok szeretettel kedvesem.

64. Más lányok is látták, milyen különleges vagy számomra. Valószínűleg puccsot hajtanának végre érted. De nem engedem, hogy ezt lássák. Örökre magamban tartalak.

65. A szerelem nem pénzbe kerül, hanem a szívbe. Neked adom a szívemet, mert biztos vagyok benne, hogy biztonságosabb a kezedben, és szeretlek, a legnagyobb szeretetet fogom adni a szívemnek, amit sehol a világon nem érezhet.

66. Te vagy az én szívverésem! Rád bízom a szívemet, mert te vagy az egyetlen, akinek a legbiztosabb kezei vannak, hogy megtartsd. Te vagy az a lány az egész világon, aki tudja, hogyan szeressen úgy, ahogy megérdemlem.

Romantikus, szerelmes SMS

67. Biztos angyal vagy a mennyből, mert békét és boldogságot hoztál a szívembe, amióta beléptél az életembe. Köszönöm, hogy értékeled a velem kapcsolatos apróságokat.

68. Figyelni fogom lépteid, és a közeledben leszek, amikor szükséged van rám. Szeretlek, és semmi sem fogja megváltoztatni azt, ahogyan irántad érzek.

69. Az élet értékes pillanatai azok, amelyeket azzal töltünk, hogy szeretünk valakit, aki az életet ismételten értelmessé teszi. Újra, és újra értelmet adsz az életemnek.

70. Az életem színes lett, mert hiszek a szerelmedben. Ez a legjobb döntés, amit valaha hoztam. Csodálatos, hogy ott vagy, mert minden álmomat valóra váltod.

71. Szia fiú! Egy kismadár azt mondta nekem, hogy most új napot kezdtél, ezért eldobtam ezt a szöveget, és további szép napot kívánok. Soha ne felejtsd el, hogy minden erőmmel szeretlek téged!

72. Csodálatos lesz, ha egész nap a karjaimban leszel. De, ezt hagyom addig a napig, amikor találkozunk. Érezd jól magad, kicsim. Mindig szeretni foglak.

73. Te vagy minden, amire valaha is vágytam, még akkor is, amikor nem tudtam, hogy mire van szükségem. Bízom benned, és ez nagyon sokat jelent a számomra. Megvan a szeretetem, és a bizalmam. Hű maradok hozzád mindörökké, és imádlak.

74. A szeretet tiszteletet, imádatot, és elkötelezettséget jelent. Míg mások alábecsülik ezeket, én habozás nélkül átadom őket. Te vagy az én, hercegnőm.

75. Te vagy a jelenem, és a szerelmed a jövőm. Érzem, ahogy megérintem az eget, csak azért, mert a szeretőm vagy. Köszönöm, hogy a világ legjobb szerelmét adtad nekem.

Szeretlek SMS a szeretteidnek

76. Az ember nem látja meg az igaz szerelmet olyan szavakban, amelyek szájból jönnek, és megédesítik a fület. Hanem egy olyan beszélgetésben igen, ami az egyik szívből fakad, és a másik szívét szólítja. Mindig szeretni foglak, mert megadod nekem azt az édes érzést, amiért az életem hálás marad. Te vagy az egy, a millióból.

77. Tudom, milyen gyönyörűvé tetted az életemet, milyen értékes vagy számomra, és milyen csodálatos lett a világom, mióta megismertelek. Szeretni foglak ma, holnap és a következő napokon mindíg.

78. Attól a naptól fogva, amikor megtudtam, hogy az emlékezés olyan ajándék, amelyet senki sem lophat el, megőrzöm a kettőnk közös emlékeit. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan további kedves emlékek várnak ránk. Alig várom, hogy életem hátralévő részét, veled tölthessem.

79. Még ha nagyon sokakat szerettem is, senki sem hasonlít hozzád! Mert, senki sem olyan egyedi és finom, mint te.
Szóval szeretlek, még ha ez az utolsó megbízatásom is, ezen a földön.

80. Az élet nem lesz emlékezetes, a gyönyörű arcod mosolya nélkül. Az utolsó fillér pénzemet is becserélem, hogy egész nap mosolyogj nekem. Neked van a világ legaranyosabb arca, és nem csak akkor, amikor amikor mosolyogsz.

81. Szeretlek és dédelgetlek minden szempillantásban, szívem minden dobbanásában, az utolsó erővel, amit belül érzek.
Egész szívem a szerelmed után vágyik, egész nap.

82. Nem tudom leírni, hogy ha rád gondolok, mennyire felgyorsítja a szívverésemet. Mosolyt csal az arcomra, és felragyognak a szemeim. Szeretlek, és senki sem állhat közénk.

83. Angyal! Imádom a szemeidet, és nagyon szerelmes vagyok beléd! Imádom a stílusod. Mit szerethetnék jobban, mint téged?
Szeretlek.

Gyönyörű idézetek a barátnődnek

84. Elgondolkodtam azon, hogy miért szeretlek annyira, aztán kitaláltam a választ. Szeretlek, mert te vagy a legjobb dolog a világon. A szívem örökké az otthonod.

85. Egyedülálló mosolyod van, amivel semmi sem vetekedik. Egyedi arcod van, alig várom, hogy lássam, amikor eljön az a nap. Megvan az a különleges ember, aki örökké szeretni fog.

86. Szerelmem, örökre a tiéd. A szívem, a te tulajdonod. A testem, a hívásodra vár. Kicsim, bármit megteszek, hogy megmutassam, mennyire szeretlek.

87. Te képviseled a kék eget, amely fényes nappalról biztosít. A napot, amely megvigasztal, hogy minden rendben lesz, és a holdat, amely álmomban énekel. Te vagy minden, amire szükségem van.

88. Ott voltál, amikor szükségem volt rád. Te vagy az egyik létfontosságú összetevő, amely feldobja az életemet. Mi mást tehetnék, mint hogy örökké szeretlek?

89. Nincs verseny, mert te uralod a szívemet. A tudat, hogy örökre a szeretőm vagy, megnyugtat.

90. Egyedülálló vagy, még az égiek is tudják. Úgy érzem, nagyra értékelem, hogy én vagyok az, akit szeretsz.
Szeretlek drágám.

91. Visszatekintve arra, amin keresztülmentünk, csak akkor fogom újra átélni, ha mellettem állsz. Te vagy az angyalom, és semmit sem helyezek föléd.

92. Úgy léptél be az életembe, mintha a a lelkem a termőfölded lenne. Megtermesztetted a nevetésem, és annyi örömmel töltötted meg az életem, hogy nem tudom abbahagyni, hogy szeresselek!

93. Szia kedves! Bűnösnek találtak abban, hogy több értelmet adtál az életemnek. Közvetlenül mellettem kell ítélkezni, és a szívemben életfogytiglani börtönbüntetésre kell téged ítélni.

Ezt is olvasd el: 50 Édes Szerelmes SMS Barátnőnek

Romantikus Valentin-napi üzenetek

94. Soha nem féltem megmutatni, mennyire szeretlek, mert számíthatok rá, hogy megvéded a szívemet minden fájdalomtól. Szeretlek kedvesem.

95. Te vagy az angyalom, és úgy érzem, ebben a pillanatban melletted vagyok. Szeretlek és becsüllek, kedvesem.

96. Szeretlek, és úgy tűnik, mindtha ez mindíg így lett volna. Szeretlek, és nem fogom abbahagyni, mert semmi sem jobb, mint megmutatni azt, hogy, mennyire szeretlek.

97. Fú! Egy csomó édesség, öröm, napsütés és szórakozás vagy.

98. Csak ha el tudod képzelni, mennyire szeretlek, akkor tudhatod, hogy a világon senkinek nem volt ekkora szerencséje mindt nekem. Szeretlek.

99. Nem fogok óceánt átúszni vagy hegyet mászni, hogy megmutassam, mennyire szeretlek és becsüllek. Szeretni foglak, amíg rá nem veszel ezekre.

100. Minden mást mondhatok, de minden alkalommal azt mondom: „Szeretlek”. Hidd el, soha nem jutott más az eszembe. Szívből jött. Szép napot.

101. Ha hiányzom neked, te nekem mégjobban hiányzol. Ha szükséged van rám, nekem nagyobb szükségem van rád. Ha szeretsz, szeretném ha tudnád, hogy annyira szeretlek, hogy a csillagok irigyelnek.

102. Az arcod, a jövőre emlékeztet. A hangod olyan aranyos, mint az éneklő madarak hangja. Valahányszor az ajkadra gondolok, nagyon akarlak.

103. Nem tudok uralkodni az érzéseimen, amikor melletted vagyok. Mint a mágnes, a szerelem kútjába vonzol engem.
Nem tehetek mást, mint tehetetlenül beléd esek.

104. Szerelmed mámorító, mint a vörösbor. A jelenléted sokat mond, még akkor is, ha azt mondod, „semmi kicsim”.

105. Amióta megismertelek, láttam a napot, és te vagy a tökéletes párja annak, amiről az igaz szerelem szól. Nem tudom szavakkal elmagyarázni, de szerintem te vagy a legjobb.

Ezt is olvasd el: Romantikus SMSek a feleségednek

Romantikus szöveges ötletek

106. El sem tudom mondani, mi a különbség közted, és a reggeli napsütés között.

107. Minden alkalommal érezlek, amikor eszembe jut a gondolatod. Folyamatosan felbukkan, és egész nap nem tudok mást csinálni, mint leírni ezt a szöveget, amelyben azt mondom: „Szeretlek”.

108. Te maradsz az egyetlen ok, amiért veszek még levegőt. Az élet szar, de veled kevésbé szívás. Ezt minden másodpercben elmondom neked, minden nap anélkül, hogy elfáradnék. Szeretlek drágám.

109. Mindig hálás leszek a szüleidnek, amiért egy olyan áldást hoztak létre, mint te. Te vagy a legjobb dolog az életemben.

110. Te vagy az én napfényem reggel, és a holdfényem este. Ha látlak, boldoggá teszel. A jelenléted feje tetejére állítja, a világomat.

111. Ha boldognak látlak, az boldoggá tesz engem. Ha szomorúnak látlak, szomorúvá tesz engem. Te vagy az érzelemvezérlőm, amiért minden pillanatban mosolyognom kell. Különleges vagy.

112. Jól nézünk ki együtt, mert minden, amit csinálsz, másképp alakítja át az életemet. Soha ne tévedjünk, mert nem engedhetem meg magamnak a nélküled való élet költségeit.