Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Szerelmes smsek

Romantikus smsek lányoknak

Romantikus smsek lányoknak

Az őszinteség a kulcsa, egy nagyszerű szerelmes üzenetnek. Ügyelj arra, hogy ezeket a szerelmes üzeneteket saját stílusodhoz vagy szerelmed ízléséhez igazítsd a konkrét részletekkel. Ettől az üzenet, még különlegesebb lesz.

Romantikus smsek lányoknak? Minden nap tökéletes lehet arra, hogy szerelmes üzenetet küldj feleségednek, vagy a barátnődnek. Legyen szó kézzel írt jegyzetekről, vagy édes szerelmes üzenetekről, a neki szóló szerelmes smsek megerősíthetik kapcsolatotokat, és megfűszerezhetik a romantikát. Az ilyen apró gesztusok, bármilyen kapcsolatban megváltoztathatják a világot. A napi nyüzsgés közepette, ezek a cuki üzenetek megerősítik a kapcsolat mélységét.

A szerelmet azonban, nem mindig könnyű kifejezni. Bár lehet, hogy tudod, mit érzel iránta, sokkal nehezebb lehet szavakba önteni ezeket az érzéseket. A dicséret, a megerősítés, a hála és az őszinte kedvesség mind-mind tökéletes érzés, egy szerelmes sms írásához.

Az édestől a kacérig, itt minden sms típust megtalálsz. A felsorolásban találhatóak még szerelmes szövegek, és romantikus idézetek. Akár először, akár ezredszer vallod meg a szerelmed reméljük, hogy ezek a romantikus üzenetek kellően inspirálóak lesznek, mindkettőtök számára.

Ezt is olvasd el: 112 szerelmes SMS

Szerelmes smsek, lányoknak

Próbálok elaludni, de egyszerűen nem tudok, mert nem tudom megállni, hogy ne gondoljak rád. Megpróbáltam megszámolni a birkákat, de nem ment. Ezért, elkezdtem számolni a szeplőket az arcodon, ahogy emlékszem rád.

SMS-t küldeni neked azt jelenti, hogy megszállottan bámulom a képernyőmet, és izgatottan várom a választ. Nem az én hibám, hogy olyan gyönyörű vagy.

Üzenetben flörtölni veled rendben van, de én megcsókolni akarlak! Nem csókolhatlak meg a képernyőn keresztül, és ez nagyon rossz. Alig várom, hogy lássalak, és átöleljelek téged!

Ha úgy érzed, hogy ez a világ nem bánik veled tisztességesen, csak írj nekem! Együtt megoldjuk! Soha nem leszel egyedül, mert nem hagyom. Számíthatsz rám!

Szóval az ágyamban feküdtem, és olyan hidegnek és üresnek éreztem magam. Nem értettem, mi a baj… De, aztán megértettem. Az ágyamnak szüksége van rád, hogy újra jól érezzem magam. Segítesz neki teljesíteni, a kötelességét?

Biztosan sok időt töltesz azzal, hogy vigyázz magadra, mert senki sem nézhet ki olyan gyönyörűen mint te, ha nem csinál semmit. Mi a titkod? Várj, ne mondd el! Nem kell tudnom! Továbbra is csak csodálni fogom, a szépségedet.

Nemrég vettem új selyemlepedőt a franciaágyamhoz. Azt hallottam, hogy a selyem kellemes érzés a bőrön. Szeretnéd ezt ellenőrizni?

Ezt is olvasd el: Romantikus sms üzenetek

Romantikus smsek lányoknak

Hála az égnek, hogy férfi vagyok! Mert ha nő lennék, akkor nagyon féltékeny lennék a szépségedre. Szeretném, ha egy kicsit gyakrabban csodálhatnálak! Találkozhatnánk és megbeszélnénk ezt?

Kicsim, törvénytelennek kell lennie egy olyan arcnak, mint a tiéd! Annyira gyönyörű vagy! Azt hiszem, most tönkretetted az életemet, mert nem fogom tudni abbahagyni, hogy rád gondoljak.

Nagyon irigylem, a tükrödet. Egész nap rád nézhet, csodálhatja a gyönyörű mosolyod és csillogó szemeid. Lehetek valaki, aki elvégzi a tükör munkáját?

Szeretek terveket szőni! Ezért, csak a jövőmre gondoltam, és nem tudom elképzelni nélküled. Hogyan tudsz a nap 24 órájában, a fejemben maradni? Biztos varázsló vagy, én pedig a varázslatod áldozata vagyok.

Ki mondja, hogy flörtölök veled? Csak próbálom tudatni veled, hogy te vagy a legszebb és legokosabb nő, akivel valaha találkoztam! Nos, ha ez bűn, akkor hívj bűnözőnek. Készen állok börtönbe menni, ha megígéred, hogy vársz rám.

Játsszunk egy játékot! A győztes, randevúzik a vesztessel. Tudom, hogy mennyire gyönyörű, okos és független vagy! Valószínűleg, most nem érdekel téged semmiféle kapcsolat de ezt, el kellett mondanom…

Amikor levert vagyok, csak rád gondolok! Ha a mosolyodra gondolok, azonnal feldobod a napomat. Kérhetek egy randevút, hogy még egy kicsit élvezhessem ezt a mosolyt?

Ezt is olvasd el: Romantikus, szerelmes üzenet, nőknek

Az őszinteség a kulcsa, egy nagyszerű szerelmes üzenetnek. Ügyelj arra, hogy ezeket a szerelmes üzeneteket saját stílusodhoz vagy szerelmed ízléséhez igazítsd a konkrét részletekkel. Ettől az üzenet, még különlegesebb lesz.