Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan írjunk SMS-t egy kedvelt lánynak?

Hogyan írjunk SMS-t egy kedvelt lánynak?

Hogyan írjunk SMS-t egy kedvelt lánynak?

Az sms küldés, talán a legegyszerűbb módja annak, hogy felkeltsd egy lány érdeklődését. Különösen akkor, ha az érzéseidet könnyebb elmondani írásban az helyett, hogy kimondanád. Ennek a megoldásnak a használatához azonban, szükséged lesz a telefonszámára. A terv első lépése tehát az, hogy szerezd meg álmaid lányának a telefonszámát.

Lehet, hogy a számát a közös barátoktól is megkaphatod. A legjobb azonban, ha közvetlenül tőle kéred el a számot.

Hogyan írj SMS-t, egy neked tetsző lánynak?

A telefonszám megszerzésének legegyszerűbb és leggyorsabb módja a közvetlen út. Menj oda hozzá, és mondd: „ Elbűvölőnek talállak, és szeretnélek jobban megismerni. Megkaphatnám a telefonszámod?” A legtöbb lány értékelne egy ilyen egyenes megközelítést, és megadná a számát. De természetesen vannak kivételek.

Ha úgy érzed, hogy a lány nem az a típus, aki bárkivel megosztja a számát, akkor néhány alternatív módszert kell alkalmaznod.

Ezt is olvasd el: 150 jó reggelt sms

Hozz össze egy bulit a közös baráton keresztül.

Hívd meg őt a bulidra, egy közös baráton keresztül, és akkor lesz elég alapod ahhoz, hogy elkérd a telefonszámát. Így már valószínűleg ő sem bánná, ha megadná neked, hiszen így már megismerne téged.

Szervezz be egy barátot, aki bemutat neki téged.

Keress egy olyan közös barátot, akire számíthatsz és kérd meg, hogy mutasson be neki. Előfordulhat, hogy „véletlenül összefutsz vele, és a közös baráttal”, mielőtt elkérnéd a számát.

Barátkozz vele valamilyen munka miatt.

Derítsd ki, miben jó és kérd a segítségét azon a területen. Keress egy jó okot, és kérd meg, hogy segítsen. Ha beleegyezik, és jobban ismeritek egymást, kérdd el tőle a telefonszámát.

Ezt is olvasd el: Szuper névnapi smsek

Szervezz egy jó bulit, egy közös barátnak!

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy megszerezd a számát, ha megkéred, hogy segítsen megszervezni egy meglepetés bulit egy közös barátotoknak. Természetesen, egy hozzá közelálló barátjának kell lennie, hogy ez működjön.

Kínálj fel neki valamit, amit nem tud megtagadni.

Ennek, valami nagyon szentimentális értéknek kell lennie. Valami ritka könyvet, lemezt, képregényt, akár egy régi babaházat stb… Az ajándék, nem lehet túl drága, különben nem fogadja el. Arra is kérhetsz segítséget, hogy otthont találjon egy cicának, kölyökkutyának, csecsemőnek stb… Erre a legtöbb lány örömmel rászánja az idejét.

Megvan a száma! Ilyenkor mi van?

Megvan a száma. A következő napirendi pont az, hogy mit írj egy olyan lánynak, akit kedvelsz. Most, hogy megvan a telefonszáma, már nem nehéz vele „beszélgetni”. Az smsküldés, valójában a legegyszerűbb módja annak, hogy átadjuk az érzéseinket a legkevesebb pillangóval a gyomorban.

Ezt is olvasd el: Rövid romantikus születésnapi jókívánságok fiúknak

Kezdd el bármilyen értelmes dologgal.

Az első sms-t bármilyen témáról elküldheted neki. Az a fontos, hogy az üzenet, valamilyen módon összekössön titeket. Kövesd a rövid és egyszerű üzenet elvét. Kezdetben a szövegnek tartalmasnak és könnyednek kell lennie, így a lány nem fogja azt gondolni, hogy van valamilyen hátsó szándékod. Amint megismered, a következő szintre léphetsz, és fokozatosan bekerítheted őt.

Hangulatjelek használata.

A hangulatjelek édesek és viccesek, ezért kiváló módja annak, hogy kommunikálj velük és apcsolatot építs. Először el kell érned, hogy a lány megkedveljen. Ha, kedves és vicces vagy, akkor jók az esélyeid. Szöveget tarkítsd smiley-kkal, és nézd meg, hogy reagál rá. Ha tetszik neki, akkor bátran, de mértékkel használd. Ha nem szereti, hanyagold a smiley-kat.

Légy számára rendkívül hasznos.

Tégy többet a vártnál, és tedd ezt mosolyogva, kötöttségek nélkül. Tudd meg, hogy mit kell tenned, és tégy meg mégvalamit, vagy akár annál is többet. Próbáld meg őt rávenni, hogy valamiben szüksége legyen a segítségedre. Aztán érdd el, hogy segítséget kérjen tőled. Ez sokkal könnyebbé teszi az „ismeretség” „barát” szintre emelését abban a reményben, hogy később, egy újabb szintlépéssel, majd „barátnővé” válik.

Ezt is olvasd el: Mikor telefonáljon egy srác, az első randevú után?

Ne vidd túlzásba!

A kezdeti szakaszban elég, ha csak néhány sms-t küldessz el neki. Ne vidd túlzásba, különben tolakodónak, nyűgnek minősít, és elveszíted az esélyed arra, hogy a barátok legyetek.

Légy humoros!

Nem baj, ha jópofa vicceket, vagy animációkat küldessz neki. Azonban, semmi olyat ne küldj, ami illetlennek vagy nyersnek tekinthető. A korai SMS-ezési időszakban tiltott témák többek között a bűnözés, a meztelenség, a halál, a politika, a vallás és a rasszizmus. Maradj távol mindentől, ami negatív felhanggal bír.

Továbblépés, a következő szintre.

Hogyan vegyél rá egy lányt, hogy megkedveljen téged?

Már kényelmesen, de még nem romantikus stílusban, de veled közös hullámhosszon üzen. Itt az ideje, hogy a következő szintre lépj és rávedd, hogy találkozzon veled. Ez a legfontosabb ebben az egész folyamatban, mert ez, egy nagyon kényes lépés. Egyetlen hiba is elég, hogy elveszítsd, a továbblépés esélyeit.

Kedvel téged?

Tudnod kell, hogy ő is annyira kedvel-e téged, mint te őt. Néha a tetszés erős, és kölcsönös, és csak egy apró jelre vár tőled. Kezdd az ártatlan apró, de kedves dolgokkal. Mint például: „Ma rád gondoltam, amikor meghallottam az XYZ dalt” vagy „Ma láttam egy kis cicát, és ez eszembe juttatott téged, mert olyan édes volt, mint te” Ez a munkádhoz, emberekhez, vagy más egyéb dologhoz is kapcsolódhat. Kezdd azzal, hogy elmondod neki, hogy a legutóbbi találkozótok óta folyton rá gondolsz. Ezután figyeld meg, hogyan reagál.

Ha hangulatjelekkel és emojikkal válaszol, az valószinűleg tetszik neki. Ha nem válaszol, vagy szűkszavúan „megköszöni” akkor valószinűleg nem tetszik neki az, amit írtál. Lehet, hogy túl erős volt, amit írtál neki, vagy túl hamar tetted. Vissza kell venned egy kicsit, lépj vissza egy lépést. Kedd előről, de lassabban kell haladnod.

Ha azt mondja: „Ó, istenem! Én is sokat gondoltam rád!”
Készen áll a következő szakaszra, hívd el őt egy első randevúra.

Állj meg egy-két napra, és figyeld meg, mit csinál. Ha sms-t ír és megkérdezi, hogy vagy, akkor kedvel téged. Ha csendben van, folytatnod kell az udvarlást. Lehetséges, hogy bíztató választ küld, ha két nap kihagyás után SMS-t küld neked. Ez azt jelenti, hogy kedvel téged, és ezt csak most vette észre.

Mondd ki, egyenesen!

Miközben sms-eket írsz, keresd azokat a lehetőségeket, amikor elhívhatod őt valahová. Még ne említsd meg, a randevúzást. Ehelyett, írj neki valami ilyesmit:

„Szia! Találtam egy csodálatos helyet, ahol világszínvonalú kávét szolgálnak fel angol gofrival. Kipróbálnád velem, holnap 5 óra körül?” Keress egy olyan ajánlatot, amelyet valószínűleg nem fog visszautasítani.

Ha szereti a macskákat – „Találtam egy a helyet, ahol van 5 cuki kiscica! Szeretnél velem eljönni, és megnézni őket? Próbálok nekik otthont találni.

Keresd a lehetőségeket, amelyeket a lány ellenállhatatlannak talál. Válassz valamit, ami szórakoztató, érzelmes, de nem romantikus. még nincs itt az ideje, hogy azt mondjuk: „ Hé, az XYZ film fut. Szeretnéd megnézni szombaton?” Ez a lépés, még sokkal később jön.

Ha üzent neked, ne várj a válasszal!

SMS-ezz vissza, gyorsan. Ha nincs megfelelő szavad azonnal, csak lőj neki egy hangulatjelet.

Figyelmeztetés: Ne használj semmilyen hangulatjelet, csak és kizárólag akkor, ha 200%-ig biztos vagy abban, hogy mit jelent. Sok bimbózó kapcsolat megszakadt már, a rossz hangulatjel elküldése miatti, félreértés miatt. Ebben a szakaszban előfordulhat, hogy nem veszi a fáradságot, hogy visszakérdezzen, tudod-e, hogy rossz képet használtál-e. Simán feltételezheti, hogy komolyan gondoltad.

A nők szeretik, ha értékelik őket és nehéz azért megharagudni valakire aki ártatlanul azt mondja: „Szerintem neked van a legcsodálatosabb mosolyod” vagy „csodálatosan csillog a szemed, és ettől olyan különlegesnek tűnsz” és így tovább… Legyél vele őszinte, és szúrj be tiszta bókokat a beszélgetésbe. A hízelgés, bár könnyebben használható, lehet, hogy elriasztja a lányt.

Kezdd vele kicsiben. Például, hívd meg egy kávéra, vagy látogassatok el egy művészeti galériába.. Kínálj fel neki egy finom reggelit a munka előtt, stb. Ha kicsiben kezded, az óriási előnyt jelenthet, mert számára semmi rosszat nem lát abban, hogy elfogadja. Másodszor pedig már, figyelni fog. Könnyebben udvarolhatsz neki ezeken az ártatlan találkozókon.

Kérdezd ki, milyen cuccokat szeret. Derítsd ki, hogy milyen apróságokat szeret, és mit nem. Így, apró ajándékokat adhatsz majd neki. Kérdezd meg tőle, mi a kedvenc színe, étele, utazási helye, virágtípusa, olvasnivaló könyve, kedvenc írója, zenéje, énekese, autója, gyümölcse, személye, állatok, ékszerei, stb… Minél többet tudsz meg róla, annál nagyobb az esélye, hogy szorosabb kapcsolatba kerüljetek.

Könnyű megkedveltetni magad egy lánnyal úgy, hogy smseken keresztül tartjátok a kapcsolatot. De figyelmeztesd magad arra, hogy ha nem vagy türelmes és óvatos, akkor nagyon könnyen elronthatod az egészet.

Készülj fel arra, hogy kezdetben lassan haladj azzal a céllal, hogy először megbízzon benned. Sokkal könnyebb elcsábítani egy lányt, ha egyszer megbízik benned és meg is kedvelt téged, mint barátot. Hiszen a barátság, a szerelem alapköve.