Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Honnan tudod, hogy egy lány kedvel téged?

Honnan tudod, hogy egy nő kedvel téged?

Szexi módon néz rád, vagy furcsán néz ki a hajad ma reggel? Rád kacsint, vagy csak tikkel a szeme? Akár hiszed, akár nem, vannak bizonyos jelek, hogy egy lány kedvel téged.

Hogyan állapítható meg, hogy egy lány kedvel téged? Az alábbiakban olvashatsz 25 egyértelmű jelet, amelyekből tudhatod, hogy kedvel téged!

Szexi módon néz rád, vagy furcsán néz ki a hajad ma reggel? Rád kacsint, vagy csak tikel a szeme? Akár hiszed, akár nem, vannak bizonyos jelek, hogy egy lány kedvel téged. Igen, a nők tudnak bonyolultak lenni, de ők is emberek. Tehát ha tudni szeretnéd, hogy szeret-e téged, vagy legalább csak egy kicsit érdeklődik irántad, akkor figyelj erre a 25 összetéveszthetetlen jelre, ami arra utal, hogy ő akar téged.

A 25 legfontosabb jele annak, hogy egy lány kedvel téged:

Kissé megérint téged.

Hirtelen megérinti a karod, megragadja a kezed, megigazítja teszi az inged, vagy – várj egy kicsit – még a lábad is megérinti, a lábával? Nos, azt kell mondani, hogy ezek egyértelmű jelei annak, hogy ő közelebb szeretne lenni hozzád.

Most a te feladatod, hogy kitaláld, hogy ő egy egy éjszakás kaland, vagy életed szerelme lesz-e… Ne szalaszd el, ezt az egyértelmű lehetőséget! De emellett az is fontos, hogy ne hibázz, és próbálj meg különböztetni egy véletlen érintést a szándékos érintéstől…

Ha egy lány kedvel téged, mindig jó kedve van melletted…

Mosolyog, melletted mindig boldognak tűnik? Főleg, ha a közelben vagy? A vicceid megnevettetik? Biztos vagy benne, hogy ilyen vicces vagy? 🙂 Jól érzi magát veled? Nos, azt mondják „boldog feleség, boldog élet”, igaz? Ez csak a kezdet!

… és ha nem, akkor nyíltan megosztja veled érzéseit

Természetesen senki sem lehet boldog minden nap, minden percében! Ez nem azt jelenti, hogy nem érzi boldognak magát veled. Lehet, hogy csak aggódik a barátok, a család, a vizsgák vagy a munka miatt…

Ha nyugodtnak érzi magát veled, megosztja veled a problémáit, és kényelemben érzi magát melletted. De légy óvatos, ha nem figyelsz, akkor könnyen beléphetsz, a barátzónába …

Ezt is olvasd el: Hogyan legyél szimpatikus?

Túl sok a véletlen!

Ha egy lány kedvel téged, meg fogja találni, hogyan tud „véletlenszerűen” összefutni veled. Belépsz a moziba, és ott van? Találkoztál vele egyetemre menet? Hirtelen iszik néhány sört a barátaival, a kedvenc bárjában? Gyanakodj, nem lehet mindegyik találkozás véletlen!

Egyenesen téged bámul (ne izgulj ettől!)

Ha bátor és tudja mit akar, akkor bámulni fog téged. Valószínűleg, kacér, csábító módon. Ebben az esetben, és főleg, ha téged is érdekel, úgy kell viselkedned, hogy az tetszen neki is. Persze, ha egy nő így viselkedik veled, akkor valamit jól csináltál eddig is de, próbálj meg nem idegeskedni. Nézz rá, mosolyogj és udvarolj neki! Ez az egyik legegyértelműbb jel egy nőtől, ezért semmiképp ne hagyd ki!

Ha egy lány kedvel téged, gyakran megérinti a haját.

Ez egy trükkös dolog, mivel minden lány megérinti, vagy megigazítja a haját. Ez nem jelenti azt, hogy mindannyian a te csajod akarnak lenni. Ez, az esetek 99%-ában öntudatlan reflex, de van egy 1%-a, amelynek sajátos jelentése van. Ezzel a mozdulattal, a feromonokat rázza ki felénk.  Általában ez, egy egyértelműen lassabb mozdulat. Próbáld meg, ezt a kis százalékot látni! Ez biológia! Ennek mennie kell!

Megjegyzem, hogy jó volna, ha nem kezdenéd el a haját szagolni minden lánynak, aki megigazítja a haját előtted, mert az eléggé hátborzongató lenne. 😀

Az álla feléd van.

Sokan azt mondják, hogy annak csalhatatlan jele, hogy egy nő vágyik rád az, hogy megmutatja neked a nyakát. De ez attól is függhet, hogy milyen pozícióban ül, tehát valójában nagyon súlyos hibákhoz vezethet.

Ehelyett vess egy pillantást az állára!  A lányok, szeretnek közvetlenül a szemedbe nézni, ha érdekli őket az amit mondani akarsz! Ha az álla feléd mutat, az eléggé egyértelmű jele a tetszésének.

Ezt is olvasd el: Szerelem, vagy csak kötődés?

Játszik a lábával?

Amikor egy nővel vagy egy lánnyal állva beszélgettek, figyelned kell a lábára. De, csak diszkréten. Ha mindkét lába egyenes és mozdulatlan, akkor az irántad való szenvedélye messze van. Ellenkező esetben, ha a bokájával játszik, vagy egyik lábát a másik mögött keresztbe teszi, akkor ideges lehet (Szerinted, miért?)

Ha egy lány kedvel téged, sok mindenre emlékszik a régebbi beszélgetésekből

Minden lány emlékszik. Mindegyik. Soha nem felejtenek el, egyetlen apró kis részletet sem. Ha érdeklődik irántad, már az első beszélgetéskor, az első találkozáskor tudni fogja, mi a kedvenc ételed, hány testvéred van, mekkora cipőd van, stb. És nem kell, hogy a barátnőd legyen, hogy mindezt (még) tudja! Lehet, hogy többet tud rólad, mint te magad. Kész vagy?

Nem érzi magát megfélemlítve a kapcsolatodtól

Ha egy lány kedvel téged, és jól érzi magát egy férfi mellett, – az apák, a legjobb barátok, vagy a meleg barátok nem számítanak – az többet jelent, mint amilyennek elsőre látszik.

Normális esetben a nőknek figyelniük kell arra, hogy kivel vannak. Tehát ha nyugodtnak tűnik, még akkor is, ha te az ő személyes terében tartózkodsz, az jó jel! Próbálj türelemmel, és odafigyeléssel, egyre közelebb kerülni.

Elmondja (talán túl gyakran), hogy hol fog lógni

„Ez a kedvenc kocsmám, minden szerdán óra után megyek oda”; „Ma este ekkor vagy akkor ott leszek a barátaimmal”; „Péntek este elmegyek arra a koncertre”… Nos, egyértelműen azt akarja, hogy tudd, hol lesz! Szóval, nyugodtan megjelenhetsz ott. Talán itt az ideje, hogy eldöntsd, csatlakozol-e a terveihez, vagy sem!

Ezt is olvasd el: 5 módszer az egészséges kapcsolathoz

A barátai, nagyon elemzően néznek rád

Ó igen! Egy lány, és az ő baráti társasága. Nincs mitől félned! Ha jól csinálod a dolgokat akkor ők lehetnek, a legjobb szövetségeseid. Ellenben, ha rosszul csinálod, akkor ők lesznek a legrosszabb ellenségeid is! Természetesen, ezek is a jelei annak, hogy egy lány kedvel téged.

Állandóan rád néznek? Úgy érzed, folyamatosan  figyelnek téged? Nagyon személyes kérdéseket tesznek fel? Tudni akarják, te vagy-e a megfelelő a lánynak!

Győzd meg őket róla, hogy te vagy a legkedvesebb ember a Földön, és kinyitják előtted az ajtókat. Nyerd el, a bizalmukat!

Figyelj a közösségi médiára!

Manapság, a közösségi média az életünk tengelye. Tehát, hogy megértsd őt, odafigyelhetsz arra, amit csinál a facebookon, isntán, stb… Szereti és kommentálja az ÖSSZES képedet, még a régieket is? Posztol néhány „gyanús” szöveget? Olyan képeket tölt fel, amelyeken te is rajta vagy? Vagy olyan poénokat, amiket közösen csináltatok? Ha a válasz IGEN, akkor tudod, hogy valami történik…

Ha egy lány kedvel téged, megpróbál féltékennyé tenni

Fel kell ismernünk, hogy ez egy kicsit őrült dolog. De annak érdekében, hogy megtudd, te is szereted-e őt, egy lány féltékennyé tehet téged azzal, ahogy nevet, megérint és beszélget más srácokkal, miközben őt nézed, vagy más fiúkról beszél neked.

Igen, ez egy kicsit torz… de ezzel ő próbára tesz téged. Légy óvatos, ne ess pánikba! Ne ijedj meg, és ne mutass féltékenységet. Csak légy önmagad. Ha egy kicsit dühös vagy, szólj neki, ne tartsd magadban! ( Lehet, hogy a lány erre számított)

Megpróbálja felhívni a figyelmet (szia, itt vagyok, nézz rám!)

Oké! Lehet, hogy nem ezt fogja mondani mert , úgy nézne ki, mint egy kislány. De, az biztos, hogy valamilyen módon tudatni fogja veled, hogy ott van, ugyanabban a szobában, ahol te.

Talán túl hangosan nevet majd egy barátjával. Célja mindig ugyanaz: észre kell őt venned! Figyelni fogsz rá is, vagy figyelmen kívül hagyod a mozdulatait?

Ha egy lány kedvel téged,  az elpirulás egyértelmű jelzés

Korábban már beszéltünk a merész lányokról, de talán ez a lány egy kicsit félénk. Tehát ha tudni akarod, hogy a te barátnőd akar-e lenni, akkor figyelned kell az idegességére. A gyors mozdulatok, a remegés, a babrálás vagy a pirulás egyértelmű jelei annak, hogy kedvel téged.

Bókot mond neked, még úgy is, ha utána azt mondja, hogy „ez csak egy vicc”?

Azt mondja, hogy jól áll neked az a farmer? Vagy nagyon tetszik neki az új frizurád? Vagy hogy ma jól nézel? Nos, ember, ez egyértelmű jele annak, hogy tetszel neki! Nem számít, ha azt mondja, hogy „csak viccelek”… az igazság kiderült.

Valamilyen indokkal megkeres téged még akkor is, ha ez nem feltétlenül szükséges?

Hogyan állapítható meg, hogy egy nő kedvel téged? Biztos lehetsz benne, hogy így van, akkor azt valahogy tudatni fogja veled! Ha kell,  bármikor megjelenik az összes eszközödön! Nem kell, hogy fontos dolog legyen és lehet, hogy ez a leghülyébb dolog, de így van. Facebook chat? Ott van, és elmondja, mi történt vele aznap. WhatsApp értesítés? Megjelenik az arca, és egy új viccet mesél el…

Ezt is olvasd el: Hogyan kell randevúzni lányokkal?

Minden meghívásod elfogadja…

Ha megtetted a szükséges lépést, és megkérted őt, hogy csatlakozzon a barátaihoz, menjen el egy veled valahova, vagy akár nézzen meg egy filmet, vagy menjen veled futni… és minden alkalommal IGEN-t mond, az azért van, mert melletted akarja eltölteni az idejét. Jobban meg akar ismerni, és… ki tudja még mit… 😉

..és terveket fog javasolni neked

Ellenkezőleg, mindenhova meghív téged. Ha nagyon nyitott és extrovertált lánnyal van dolgod, akkor veled kettesben megy randizni. Ha kicsit félénk, akkor a barátaival tervez programot, és megkér, hogy te is csatlakozz hozzájuk.

Ha egy lány kedvel téged, megpróbál jobban megismerni

Lehet, hogy van valami, amit konkrétan megkérdezi tőled amit akar, vagy a barátaidtól. Az is lehet, hogy titokban benéz a Facebook-előzményeidbe… De, egy dolog biztos! Mindent tudni fog rólad, amit csak akar. A cipőméretedtől kezdve, a volt barátnőid nevéig, mindent…

Csatlakozhat veled egy olyan hobbidhoz is, amelyet szeretsz, így te is több időt tölthetsz azzal, amit szeretsz. Lehet, hogy elkezd egy olyan filmet nézni, amiről tudja, hogy te szereted, még ha nem is tud róla sokat! Ugyanez a zenével, a könyvekkel és sok más dologgal…  Figyelj oda!

Mindig csinos melletted! (vagy legalábbis megpróbálja)

A lányok tudják, hogyan kell felhívni magukra a figyelmet! Az intelligencia, és a humorérzék is nagyon fontos számukra, az első benyomásuk rólad nagyon sokat számít. És a második, a harmadik és a negyedik is…

Tudja ezt ő is, ezért veled mindig sminkelve lesz, jól öltözött és takaros, mennyei illatú és mindig gyönyörű lesz a haja is.

Szerinted, ő mindenkivel ilyen? Szerintem, nem!

Kis ajándékok, apró részletek (de egyértelmű jelek!)

Inkább azt szoktuk látni, hogy egy lány kap ajándékot, de hajrá! Ez a 21. század, és az egyenlőség állítólag minden szintet elér. Különösen, a férfi/nő kapcsolatokat.

Így hát egy modern lány, bármikor ajándékot adhat neked a születésnapodra vagy bármilyen kis sikerre. Például egy jogosítvány megszerzésére, vagy a záróvizsgák sikerére, stb… Az ok csak ürügy! Ha tetszel neki, akkor ö ajándékot fog adni.

Igyekszik kedves lenni a barátaiddal (még a leghülyébbekkel is)

Néha, a baráti társaságod idegesítő, gyerekes, durva és udvariatlan lehet. Tudod ezt, ők is tudják, és igen, a lány is tudja! Ha nagyon szeret téged, mindenképp megpróbál közelebb kerülni hozzájuk. Megpróbál kedvesnek lenni velük, nevetni a buta vicceiken (a mocskosokon is). Ne szégyelld, a barátaidat! Ellenkezőleg, szerencsés vagy, ha a lány kijön velük, így nem kell választanod!

Ezt is olvasd el: A 20 legjobb jel, hogy egy félénk srác kedvel téged

Utánoz téged?

Csecsemőkorunktól kezdve a környezetünktől tanulunk. Utánozzuk szüleinket és a szeretteinket. Tinédzser korunkban, a gimnázium legnépszerűbb gyerekének stílusát, dumáját utánozzuk. A ruházatunk pedig, többnyire megegyezik a zenei ízlésünkkel…

Tehát, itt jön a kinyilatkoztatás: amikor vonzódunk valakihez, úgy utánozzuk, hogy észre sem vesszük. Most tiéd az előny, szóval figyelj, és teszteld őt. Érintsd meg a hajad, tedd a kezed az asztalra, vakard meg a karod… ő is ezt csinálja?

Na, nagyjából ilyen jelei vannak annak, ha egy lány kedvel téged!