Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan kell randevúzni lányokkal?

Hogyan kell randevúzni

Ne feledd, hogy a hölgyek nagyon érzékenyek, és nem játszhatsz velük. Csak akkor válalj elkötelezettséget egy lány mellett, ha komolyan gondolod őt, és szeretnéd, ha vele töltenéd jövődet.

Hogyan kell randevúzni, egy lánnyal? Az ellentétek, mindig vonzzák egymást. De néha, ez a vonzalom nem tart tovább 2-3 óránál. Még akkor sem, ha te másként akarod. Sok olyan férfi van, aki jól néz ki, okos és művelt, de egyszerűen nem tudja, hogyan kell randevúzni egy lánnyal.

Az okot, legtöbbször a hölgyekhez való hozzáállásukban lehet megtalálni. Hogyan segítsünk, egy egyedülálló férfinak?  Az alábbiakban olvashatsz néhány tanácsot, amelyek segítenek megtudni, hogyan kell randevúzni egy lánnyal.

Amikor megtanulod, hogyan kell randevúzni a lányokkal, az első dolog, amit érdemes megfontolni, az az online társkereső szolgáltatás. Lehet, hogy nehéz megtalálni a megfelelő lányt magad körül, de az online társkereső oldalak segítségével könnyebben megtalálhatod a megfelelő lányt. Rengeteg lehetőség közül, választhatsz. Cseveghetsz a kiválasztottakkal, és véglegesítheted azt, akit a legmegfelelőbbnek találsz.

Az online társkereső oldalak, megbízható forrásnak számítanak. Korra nemre való tekintet nélkül. Hiszen annyi, és olyan részletes szűrési formák állnak a rendelkezésedre, amelyekkel egészen pontosan be tudod állítani, hogy ki az,  akit te keresel. Ennek köszönhetően, csak akkor fogsz személyesen találkozni a lánnyal, ha biztos vagy benne, hogy ő az akit keresel.

Azonban azt is tudomásul kell venned, hogy az online társkeresés sem jelenti azt, hogy azonnal megtalálod a párod! Ez, csak egy ezköz, amely a földrajzi határokat szélesíti ki, az ismeretségi kör hiányát pótolja számotokra.  A randevúzáshoz, a kiválasztáshoz, egymás megismeréséhez ugyanúgy türelemre és kitartásra van szükséged.

És természetesen ugyanúgy viselned kell, az esetleges elutasítást is. Erről bővebben, itt olvashatsz: Hogyan kezeljük az elutasítást, online randevúzás során

Az alábbi viselkedési mintákat azonban, mineképp érdemes betartani.

Légy alázatos, de magabiztos.

Nagyon fontos dolog, amit minden férfinak tudnia kéne! Légy szerény, de magabiztos. A lányok mindig vonzódnak, a magabiztos fiúkhoz. Ez biztonságérzetet nyújt nekik. Azonban, a magabiztosság, nem jelenti azt, hogy irányítanod kell a lányt. És, a lányokkal való durvaság sem vezet sehova. Ez két olyan dolog, amely nem csak tiszteletlenség, de ijesztő is, egy nő számára.

Fontos, hogy alázatos és udvarias maradj.  Ez, megmutatja a lánynak, hogy tiszteled őt, ezzel megnő az esélye annak, hogy máskor is találkozzon veled. Ne feledd, hogy a megjelenésed vonzóvá tehet, de a hozzáállásod lesz felelős az első benyomásért.

A magabiztosságról, itt olvashatsz bővebben: Hogyan legyél határozott férfi, a lányok közelében

Ne beszélj össze-vissza

Gyakori hiba, amit a legtöbb fiú elkövet, hogy túl sokat beszélnek. Beszélnek az eredményeikről, és a barátaikkal megélt kalandokról. Temészetesen ennek is megvan a létjogosultsága, de nem feléttlenül akkor, és ott. A férfiak gyakran nem értik, hogy a sok beszéd, inkább a későbbi randevúkra való.

Ezért fontos, hogy az első randin hagyd, hogy ő is beszéljen. Ha mindent megteszel, az azt sugallja a számára, hogy végre ott egy férfi, aki meghallggatja őt. Ha viszont egyfolytában beszélsz, elég valószínű, hogy partnered hamarosan megunja a dolgot, és nem megy el veled egy újabb randevúra.

Kérdezd, az érdeklődési köréről. Ha egyszer megnyílik előtted, akkor valószínű, hogy tetszeni fog neki.

Légy szórakoztató

Bölcsen kell megtervezned, az első randevút. Még akkor is, ha a főiskola padján ülsz. Ügyelj arra, hogy minden szórakoztató legyen, a lány számára. Tény, hogy a lányok szeretik a humoros srácokat, de ha nem tudod szórakoztatóvá tenni a dolgokat, akkor lehet, hogy többé nem megy el veled.

Olyan helyekre kell vinned, ahol szívesen szórakozna. Ha játékra vágyik, vigye el egy játékterembe. Figyelned kell annak a lánynak a hobbijaira és tetszésére, akivel randevúzni fogsz.

Ne beszélj, az exedről

Amikor azt tanulod, hogyan kell randevúzni a lányokkal, fontos észben tartani, hogy az exedet a múltban kell tartanod. Ott kell maradnia, ahova tartozik. Ha beszélsz a ánnyal az exedről, az rossz benyomást kelt.

Úgy fogja érezni, hogy még mindig szerelmes vagy a volt barátnődbe. Az is lehet, hogy azt érzi, összehasonlítod őt az exeddel. Ez miatt, kényelmetlenül fogja érezni magát.

Jobb lenne, ha értékelnéd azt a lányt, akit elvittél randevúzni, és olyan dolgokról beszélnétek, amelyek nem kötődnek a volt barátnődhöz.

Készíts olyan tervet, ahol jól érzitek magatokat.

Amikor elmész az első randira, minden zavaró lehet. Nem rendezhetsz elegáns vagy gyertyafényes vacsorát, mert a lány kényelmetlenül érezheti magát. Mivel ez az első alkalom, ezért érdemes olyan nyilvános helyet választani, ahol mindketten magabiztosan érezhetitek maguatokat egymás mellett.

Vidd el egy parkba, a kedvenc bevásárlóközpontjába, vagy valami izgalmas helyre ebédelni. Amikor észreveszi, hogy törődsz azzal, mi tetszik neki, és mi ellenszenves a számára, és még az apróbb részletekre is odafigyelsz, akkor nőnek az esélyeid nála.

Ha tényleg érdekel a táma, itt bővebnbebn olvashatsz a dologról: 28 igazán romantikus első randevú ötlet

Próbáld őt megérteni.

Az egyik legfontosabb dolog, amire mindíg emlékezned kell, hogy meg kell próbálnod megérteni őt. Ne kövesd el azt a hibát, hogy megpróbálod irányítani őt. Vagy, hogy azt mutatod, hogy mindent tudsz a nőkről,mert ez egyáltalán nem igaz. Nem lehet, igaz.

Jobb lenne, ha hagynád őt beszélni. Jobb lenne, ha meghallgatnád minden félelmét és aggodalmát. Fontos, hogy elnyerd a bizalmát. Ez, csak úgy lehetséges, ha megmutod neki, hogy megpróbálod őt megérteni. Hogy megpróbálod megérteni azt, amit neked mond.

Amikor beszél, oda kell figyelni, mert az azt a benyomást kelti benne, hogy érdekelnek azok a kérdések, amelyekkel a lány foglalkozik.

Az éttermi számlák

Azt gondolom, alapvető, hogy ha meghívsz valakit egy étterembe, vagy egy kávézóba, a számla a tiéd. Ezért, ha vacsorázni vagy kávézni mentek egy lánnyal, mindenképp ajánld fel a teljes számla kifizetését.

Vannak lányok, akik szeretik megosztani a számlát, mert nem szeretnének terhet róni rád. Ez részéről, mindeképp egy értékelendő gesztus! Neked azonban úgy kell felajánlanod, hogy azzal ne sértsd meg az egóját.

Ha a lány ellenáll az ajánlatnak, mindeképp jobb lenne, ha hagyod, hogy tetszése szerint ossza fel a számlát. Lehet, hogy később megengedi, hogy kifizesd a teljes számlát, de hidd el, hogy eleinte mindenképp jobb, ha hallgatsz és engedelmeskedsz.

A lényeg:

Miután megtanultad, hogyan kell randevúzni lányokkal fontos, hogy megtaláld a megfelelő lányt. Ne feledd, hogy a hölgyek nagyon érzékenyek, és nem játszhatsz velük. Csak akkor válalj elkötelezettséget egy lány mellett, ha komolyan gondolod őt, és szeretnéd, ha vele töltenéd jövődet.

Ha nem érdekel komolyan, akkor nincs jogod őt kihasználni!

Ha érdekel a téma, tiovábbi randevúzási tanácsokat olvashatsz, itt: 12 tanács férfiaknak randevúzáshoz, egy nőtől