Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

A 20 legjobb jel, hogy egy félénk srác kedvel téged

A 20 legjobb jel, hogy egy félénk srác kedvel téged

Ha legközelebb találkozol egy olyan félénk sráccal, aki tetszik, nézd meg a 20 jel egyikét. Megérheti randevúzni egy félénk pasival, mert nem kell más nővel versenyeznie.

Amikor fiatal nő vagy, akit érdekel egy félénk férfi, nehéz lehet tudni, hogy tetszel-e neki. Szeretnél romantikus kapcsolatba kerülni vele, de nem akarod vesztegetni az idődet, ha őt ez nem érdekli?

Az elején kell kezdened, mint mindenki másnak. Meg kell találnod a jeleket, hogy ez a félénk férfi kedvel téged, esetleg szerelmes. Kezdd el keresni a különleges jeleket, amelyek arra utalnak, hogy tetszel neki, ha nem akarod, hogy egy másik lány elkapja őt, mielőtt még lehetőséged lett volna randevúzni vele.

A 20 legfontosabb jel, amelyek segítenek neked megtudni, hogyan lehet megállapítani, hogy egy félénk srác kedvel téged

1. Rád pillant, amikor nem nézel.

Ez a félénk férfi nem akarja, hogy rajtakapják, ahogy rád néz, ezért csak akkor teszi ezt, ha nem nézel rá. Először ki akarja deríteni, hogy tényleg szeret-e vagy sem. Ha úgy dönt, hogy kedvel téged, akkor többet tesz, mint rejtett pillantást. Gondoskodni fog arról, hogy legközelebb észrevedd, hogy téged figyel.

2. A félénk srác, nagyon feszültnek tűnik.

Ez azért nehéz, mert úgy tűnhet, hogy egyáltalán nem kedvel téged, amikor egyszerűen annyira ideges körülötted, hogy csapni akarja neked a szelet. Szerencsére ez csak az elején történhet meg, amikor először találkozik veled. Ahogy az idő múlásával fokozatosan megismeritek egymást, hamarosan feloldódik melletted és jobban bízik majd abban, hogy beszélhet veled.

Ezt is olvasd el: Az érzelmileg éretlen ember

3. A félénk férfi, néha annyira ügyetlen, hogy elejti a dolgokat.

Állandóan leejti a tollat, vagy a könyveit, amikor a jelenlétedben van? Talán véletlenül lesöpörte a notebookját vagy a mobiltelefonját az asztaláról? Az is előfordulhat, hogy nehezen fogja meg a kávésbögréjét vagy a poharát amikor ott vagy? Érdemes lehet egy lépést hátrálni a káoszból, hogy ne kerüljön rád a kávé, de adj egy kis humort is a helyzetbe, mert nem akarod elkedvetleníteni.

4. Másképp fog bánni veled.

Ha ez a félénk férfi igazán kedvel téged, másképp fog bánni veled, mint a többi lánnyal a szobában. Hoz neked egy italt vagy egy valami mást, miközben figyelmen kívül hagyja a szobában lévő többi lány igényeit. Ez akár odáig is eljuthat, hogy bosszankodnak, de kit érdekel, hiszen csak hozzád vonzódik.

5. Titkokat fog megosztani veled.

Előfordulhat, hogy kezdetben még egy rendes srác sem oszt meg veled titkokat. De mivel, ez a félénk srác különleges, boldogan megnyílik előtted, ha egyszer megismer. Megoszt veled apró titkokat, vagy tanácsot kér valamiben, ami aggasztotta. Annyira félénk, hogy nem szívesen osztja meg ezt az információt másokkal.

6. Idegesíti, ha más srácokat említ.

A félénk srácod annyira kedvel téged, hogy összerándul, amikor más srácokat említesz. Ettől elbizonytalanodik, vagy sértettnek érzi magát, mert nem csak te szereted.

7. Érdekli, hogy mit csinálsz.

A félénk fiú megkérdezi, mit csinálsz és mit csináltál a hétvégén. Még az is lehet, hogy belekeveredik néhány olyan dologba, amiben te is részt veszel. A következő dolog, amit megtudsz, hogy ő is tagja egy klubnak, amelyhez te is tartozol. Vagy talán hoz néhány könyvet vagy zenét, ami téged is érdekel.

8. A félénk férfi, előbb meg fogja kérdezni, hogy kapcsolatba léphet-e veled a közösségi médián keresztül.

Az egyetlen jó dolog a közösségi médiában, hogy nem kell személyesen beszélgetni érdekes emberekkel. Ez megkíméli őt attól a zavartól, amit akkor érez, mikor személyesen beszél veled. De meg fog találni a Facebookon vagy a Twitteren, bejelöl, vagy követni fog, és rendszeresen dicsérő megjegyzéseket tesz közzé.

9. A barátai ugratják.

Lógsz a barátaival, és észreveszed, hogy rólad suttognak? Nem rossz értelemben, hiszen mosolyognak és nevetnek. Talán mondott nekik valamit rólad, amit még nem mondott el neked. Vagy talán csak azt mondhatják, hogy tényleg szeret téged.

10. A félénk srác, soha nem ad neked kihívást.

A barátságod állapota mindig ugyanazon a szinten maradt, de a játékot továbbra is játszani próbálja veled? Tudod, hogy tetszel neki, de úgy tűnik, fél bármit megtenni, ami miatt kevésbé kedvelnéd, beleértve azt is, hogy elhív. Fél az elutasítástól, és a barátságod többet jelent neki. Talán arra vár, hogy te tedd meg az első lépést, mert akkor ez leveszi róla a terhet.

11. Meg fog védeni.

A többi barátod gúnyolódik, de ő kiáll érted? Lehet, hogy nem érti, hogy tréfálkoznak, és rosszul fogja értelmezni. Lehet, hogy szó szerint veszi a dolgokat, és túl reagál. Nem számít, mert mindig a hátad mögé áll.

12. Emlékszik a legapróbb részletekre.

A félénk pasid emlékezni fog, hogy hívták gyerekkori kedvencedet, és emlékezni fog a kedvenc pizzafeltéteidre is. Még az is lehet, hogy megjegyzi az egyetemi órarendedet, így véletlenül ő is a kávézóban lesz, amikor te is ott vagy. Sokkal jobb memóriája lesz, mint a többi aranyos srácnak, akit ismersz.

Ezt is olvasd el: 5 módszer az egészséges kapcsolathoz

13. Kiáll érted.

A félénk embered utál társalogni, de amikor vele vagy, beszélni fog a szobában lévő többi emberrel. Megpróbál bevonni téged a beszélgetésbe, mert nem akarja, hogy kihagyva érezd magad. Még akkor is szocializálódik, és csatlakozik egy csoporthoz, ha általában nem olyan csevegő.

14. A félénk srác, vegyes jeleket fog küldeni.

Egyik összeszedte minden bátorságát, hogy beszéljen veled, a másikon pedig már nem is köszön. Lehet, hogy még mindig ideges körülötted, vagy pánikrohamot kap, és ahelyett, hogy hülyét csinálna magából, egyszerűen nem mond neked semmit. Akárhogy is történik, te biztosan össze leszel zavarodva.

15. Közvetlenül szembe áll veled.

Azok a fiúk, akik kedvelnek téged, közvetlenül veled szembe állnak, nem pedig ferdén állnak előtted. Ez egy finom módszer annak megállapítására, hogy valóban szeret-e téged. Ezt felismerni, már a testbeszéd minimális ismeretét igényli.
Ehhez kérlek, olvasd el a A férfi testbeszéd 40 jele című írásunkat

16. Nyitva tartja az ajtót előtted.

Ez különösen fontos, ha hagyja, hogy az ajtó becsapódjon mások arcába, de soha nem gondolná, hogy veled is ezt tegye. Mindent megtesz, hogy nyitva tartsa neked az ajtót, különösen, ha a karjaid tele vannak könyvekkel.

17. Összebarátkozik a barátaiddal.

Annak ellenére, hogy általában félénk srác, összebarátkozik a barátaiddal. Ez azért van, hogy gyakrabban lóghasson veled. Még arra is törekszik, hogy valóban kapcsolatba kerüljön velük.

Ezt is olvasd el: 36 jele annak, hogy egy férfi érzelmileg kötődik hozzád

18. Meghallgat téged.

Annak ellenére, hogy számítógép, vagy okostelefon függő, félrefordul, és időt szakít arra, hogy veled beszéljen. Tényleg meg fog hallgatni, és meghallja, amit mondasz. Ha csörög a mobiltelefonja, vagy riasztásokat kap a táblagépén, egyszerűen kikapcsolja az eszközeit, mivel a mondanivalója sokkal fontosabb számára.

19. Felajánlja, hogy segít.

Nemcsak felajánlja a segítségét, de észre is veszi, ha bajba kerülsz. Azonnal feljön, és felajánlja, hogy segít a számítógépeddel vagy az iskolai munkáddal kapcsolatban. Talán megpróbálod kinyitni azt a ketchupos üveget, ő elveszi tőled, és lecsavarja neked. De lehet, hogy soha nem ajánlja fel senkinek, hogy segítsen a dolgokban, mert ő csak az a félénk fickó, aki a sarokban ül.

20. A félénk srác, sokat mosolyog rád.

Szinte soha nem mosolyog, kivéve ha a közelben vagy? Annyira félénk, hogy túlságosan zavarban van ahhoz, hogy bárkire is mosolyogjon. De rajtakapod, hogy mosolyog rád. Ez azért lehet, mert ez egy öntudatlan lépés a részéről. Valóban beragyogod a napját, és ő nem tehet mást mint, hogy boldog melletted. A félénkségénél több kell ahhoz, hogy ne mosolyogjon rád.

Ha legközelebb találkozol egy olyan félénk sráccal, aki tetszik, nézd meg a 20 jel egyikét. Megérheti randevúzni egy félénk pasival, mert nem kell más nővel versenyeznie. Nagyon hasznos lehet, ha megtudja, hogyan tudhatja meg, hogy egy félénk srác kedvel-e téged. Lehet, hogy rajtad múlik, hogy magasabb szintre lépsz, de ha megteszel, te leszel az a lány, akinek van barátja, mert megtetted ezt a plusz lépést, hogy bátorítsd őt.