Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Ünnepi smsek

Újévi smsek

Újévi smsek

Az újév új fogadalmakat, ígéreteket és döntéseket hoz az életünkbe. Ezért a boldog új évet kívánó idézeteknek, az új kezdetekről és reményekről kell szólniuk. Olvasd el ezeket az újévi smseket, amelyek átadják az érzéseidet.

Az újévi smsek, jókívánságok és idézetek emlékeztetnek minket arra, hogy nem szbad feladni a vágyainkat. Az újév közeledte okot ad az ünneplésre, a barátokkal és a családdal eltöltött időre, valamint az újévi smsek és jókívánságok küldésére. Keresd meg a kedvedre valót az alábbi újévi smsek között, hogy kifejezd a jókívánságaid.

Sok minden történhet velünk, egy év alatt. Ahogy a poharak felemelkednek, és a tűzijátékok felröppennek az ég felé, fontos felismerni az újév különleges jelentését! Új év, új lehetőségek. A boldog újévet smsek pedig, az új kezdetekről, és az újrakezdésekről szólnak.

Akár az újévi fogadalmakról szól az smsed, hogy távol tartsd a kezed a sütistálcától, akár szívből jövő jókivánságot küldesz a szeretteiddel való kapcsolat fejlesztésére, ez sok erőfeszítést igényelhet. Ellenben, nagy változást is hozhat az életedbe, ha ezeket a reményeket újévi smsek és kedves újévi kívánságok közé helyezed.

Az újévi smsek, jókívánságok és idézetek emlékeztetnek minket arra, hogy nem szbad feladni a vágyainkat. Az újév közeledte okot ad az ünneplésre, a barátokkal és a családdal eltöltött időre, valamint az újévi smsek és jókívánságok küldésére. Keresd meg a kedvedre valót az alábbi újévi smsek között, hogy kifejezd a jókívánságaid.

Ezt is olvasd el: Szilveszteri smsek

Sok minden történhet velünk, egy év alatt. Ahogy a poharak felemelkednek, és a tűzijátékok felröppennek az ég felé, fontos felismerni az újév különleges jelentését, új év, új lehetőségek. A boldog újévet smsek pedig, az új kezdetekről, és az újrakezdésekről szólnak. Akár az újévi fogadalmakból áll, hogy távol tartja a kezét a sütisüvegből, akár szívből jövő szót ad a szeretteivel való kapcsolatok fejlesztésére, ez sok erőfeszítést igényel. És ez nagy változást hozhat, ha ezeket a reményeket újévi üzenetekbe és meleg újévi kívánságba helyezi újévi kártyáiban.

Rövid újévi smsek

Boldog új évet kívánok neked, abban a reményben, hogy sok sikerben lesz részed, a következő évben!

Ki a óévből, be az újévbe! Légy boldog egész évben. Boldog új évet!

Számítok a sikerekre, és neked még többet kívánok. Remélem, élvezni fogod az új évet!

Az éjszakák sötétek, de a nappalok világosak, azt kívánva, hogy az életed mindig fényes legyen, BÚÉK!

Tekintsünk vissza az elmúlt évre, a legkedvesebb emlékekkel. BÚÉK.

Az óév véget ér, és az újév kezdődik a legfontosabb törekvésekkel. BÚÉK!

Újabb édes emlékekkel, és vidám időkkel teli év telt el. Kivételesen szokatlanná tetted az évemet, és szeretném, ha ez mindíg így lenne.

Ha itt vagy, minden perc egyedi esemény számomra! Kívánom, hogy legyen egy olyan hihetetlen éved, mint amilyen te vagy számomra.

Az újév olyan, mint egy üres könyv, és a toll a te kezedben van! Itt a lehetőség, hogy gyönyörű történetet írj magadnak. BÚÉK!

Ezt is olvasd el: BÚÉK smsek

BÚÉK smsek

Mivel az újév új reményekkel közeledik felénk, ezúton kívánok neked és családodnak csodálatos jövő évet!

Ahogy az újév virrad remélem, tele lesz egy szebb holnap ígéreteivel! BÚÉK!

Minden vég, egy új kezdetet jelent. Tartsd rendíthetetlen lelkedet és elszántságodat, és mindig a dicsőség útján jársz majd! Bátorsággal, hittel és erőfeszítéssel mindent elérsz, amire vágysz. Boldog Új Évet Kívánok!

A sikerhez vezető úton mindig az a szabály, hogy előre kell nézni! BÚÉK!

Senki sem mehet vissza az időben, hogy megváltoztassa a történteket! Ezért dolgoz a jelenen, hogy csodálatos jövőt teremts magadnak.

Minden évet zárj le, néhány jó leckével! Kezdd az újévet azzal, hogy megmutatod, hogy jól megtanultad a múlt leckéit.

A kudarc nem befolyásolja a belső rugalmasságodat, a kudarc egyszerűen azt jelenti, hogy felfedeztél egy másik módot arra, hogyan nem tudod előremozdítani az életed. Boldog újévet kivánok!

Pontosan abban a pillanatban, amikor úgy érzed, hogy feladod a siker, még mindig ugyanúgy elérhető. Emlékezz erre, az újévbe költözve.

Újévi smsek barátoknak

Mesterkurzus voltál, az igaz barátságban. Nagyon boldog új évet kívánok!

Újabb sikerekben, és boldogságban gazdag év telt el. Minden új év újabb kihívásokkal és akadályokkal jár az életben! Bátorságot, reményt és hitet kívánok neked, hogy legyőzd az összes akadályt, amellyel szembesülhetsz.

Legyen a következő egy szép év a számodra, és csodálatos időszak amely előtted áll.

Kívánom neked, hogy minden évben elérd minden álmodat. BUÉK!

Minden évben fogadalmakat teszünk, és megfogadjuk, hogy betartjuk azokat. Ebben az évben az egyetlen elhatározásom, hogy veled töltöm az időt.

Nagyon izgatott vagyok, hogy új terveket és új emlékeket készíthetek veled. legyen ez az év is olyan jó, mint az előző. BUÉK!

12 hónap sikert, 52 hét nevetést, 365 nap szórakozást, 8760 óra örömet, 525 600 perc szerencsét és 31 536 000 másodperc boldogságot kívánok!

Sokan azért várják az új évet, hogy újrakezdjék a régi szokásokat. 365 napja várok arra, hogy „Boldog Új Évet” kivánjak, mióta tavaly olyan jól szórakoztam. Boldog új évet, barátom!

Ezt is olvasd el: Szilveszteri üzenetek

Szilveszteri üdvözletek

Az új év a lehetőség, hogy tiszta lappal kezdjük újra. Kár, hogy a hitelkártyámmal nem ez a helyzet. Boldog újévet kivánok!

Itt van még egy év, és én úgy teszek, mintha kedvelnélek téged! BÚÉK!

Mindjárt itt az újév! Kezdheted újra a falást, a piálást és a lógást. Boldog újévet kivánok!

Mindannyian, pontosan ugyanazt a 365 napot kapjuk. Az egyetlen különbség az, hogy mit csinálunk velük. Légy sikeres, az újévben!

Idén azt kívánom, hogy végre megtanuld az okostelefon helyes használatát. BUÉK!

Boldog vagyok, hogy olyan barátaim vannak, mint te! Boldog újévet!

Sikerekben és szeretetben gazdag, boldog újévet kivánok!

Tedd személyessé az újévi jókívánságaidat! Fontos, hogy a szívedhez legközelebb állókkal tudasd, mennyire becsülöd barátságukat, legyen az régi vagy új.