Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Ünnepi smsek

BUÉK smsek barátoknak

BUÉK smsek barátoknak

Ahogy búcsúzunk a jelen évtől és köszöntjük az újévet, az a múlt elfogadását és a jövő üdvözlését jelenti. Ünnepeld az újévet sok örömben és boldogságban, és oszd meg az öröm pillanatait barátaiddal. Ha boldog új évet kívánsz nekik, használd bátran az alábbi BUÉK smseket, és üdvözleteket.

Ezek a BUÉK smsek barátoknak szólnak. mert a bartáok azok, akik mindíg mellettünk állnak, így szilveszterkor nem hagyhatjuk ki őket sem, azok közül, akiknek boldogságot kivánunk.

És az újév eljövetele, mindíg ad okot ad az ünneplésre. Okot ad a barátokkal vagy a családdal eltöltött időre, valamint BUÉK smsek küldésére. Az alábbi BUÉK smsek barátoknak szólnak, hogy azokkal fejezd ki ünnepi jókívánságaid. Segtségükkel összegezheted, mit jelentett számodra az elmúlt év.

Sok dolog megtörténhet egy év alatt! A jó, a rossz és a csúnya dolgok között, ez a legtöbb ember számára, alábecsülésnek tűnhet. Miközben felemelkednek a poharak, és a tűzijátékok felrobbannak az ég felé, fontos felismerni az újév különleges jelentését.

A BUÉK smsek barátoknak, az új kezdetekről és az újrakezdésekről szólnak. Akár újévi fogadalmakból áll a jókivánságod, hogy távol tartod majd a kezed a sütisüvegtől, akár szívből jövő szavad adod a szeretteiddel való kapcsolatra, ez sok erőfeszítést igényel. És nagyon sokat számíthat, ha ezeket a reményeket egy kedves jókívánságba helyezed újévi smsekkel.

Az alábbi BUÉK smsek barátoknak szólnak! Ezek a jókívánságok és idézetek emlékeztetnek majd arra, hogy betartsd az újévi fogadalmaidat. Segít majd kitölteni az üres helyet az üdvözlőlapon, és ami a legfontosabb, oszd meg örömöd másokkal ebben az kellemes időszakban.

Ezt is olvasd el: Újévi smsek

Újévi smsek, barátoknak

Boldog új évet annak a barátomnak, aki inkább már a testvérem. Kívánok reményt, bátorságot, erőt és hitet, hogy legyőzz minden akadályt, amellyel szembesülhetsz.

Az emberek folyamatosan azt ígérik, hogy új életet kezdenek, amikor új év jön. De nagyon remélem, hogy a te esetedben ez nem lesz üres ígéret és az újév, valóban különleges lesz számodra. Boldog új évet, haver!

Ezen a szilveszter estén szeretném tudatni veled, hogy örülök, hogy ilyen csodálatos barátom van, mint te! Sikeres újévet kívánok neked, az elkövetkező évre!

Legyen ez az új év még jobb, mint amire számítottál! Kellemes ünnepeket kivánok neked, és családodnak!

Köszönöm a sok vidám pillanatot, amit ebben az évben együtt éltünk át! Remélem, a következő évben is sok ilyenben lesz részünk! Boldog újévet kivánok neked!

Kedves barátom, te vagy az egyetlen ember a világon, aki mindent tud rólam. Tudod a kedvenc illatom, kedvenc könyvem és filmem, kedvenc dalom és énekesem. De ami igazán fontos, az, hogy te vagy az igazi barátom! Szeretettel gondolok rád, és minden jót kívánok neked a következő évben!

Az elmúlt évben, sok felejthetetlen pillanatban volt részünk. Legyen az új év még meghökkentőbb, és kellemes meglepetésekben gazdag!

Az új év egy új kezdetet! Új terveket, új kalandokat, új lehetőségeket és új emlékeket jelent. A következő év hozzon neked, 365 csodálatos napot. Legyen boldogabb az új újéved!

Kedves, értékes emlékek színesítsék a napjaidat.
A boldog pillanatok díszítsék, ezt a szép évszakot.
Legyen különleges és új, a következő év minden napja.
Boldog új évet kivánok neked, és a szeretteidnek!

Csodálatos, élményekben és eredményekben gazdag új évet kívánok !

Szeretett barátom! Szeretném megköszönni, hogy velem voltál ebben a hosszú évben, hogy megosztottad velem a legszebb emlékeket, és hogy minden pillanatot igazán varázslatossá tettél. Te vagy a belső és a külső szépség tökéletes kombinációja! Remélem, ez soha nem fog megváltozni! Boldog új évet!

Ezt is olvasd el: BUÉK smsek

Szilveszteri smsek, üzenetek

Szépség, hit, szerelem..
Bizalom, képzelet, lehetőségek..
Álmok, elszántság, igazság..
Itt az új év kezdete!
Nagyon boldog és sikeres évet kívánok!

Az időnek nincs felosztása, hogy aláírja múlását,
Nincs trombitaszó, nincs vihar, Újév kezdetére.
Boldog ünnepet kívánok!

Boldog új évet, a szerencse és a megújult kreativitás segítsen a megfelelő döntések meghozatalában a szakmai és a magánéletedben!

A szilveszter a barátság, a szerelem és az élet ünnepének ideje.
Itt az ideje, hogy hálát érezzünk a csodálatos emberekért, akik mellettünk vannak,
hogy örömet és varázslatot vigyünk az életükbe.
Boldog új évet!

Az óév véget ér, de minden befejezésnek van egy új kezdete.
Hagyd, hogy az újév örömet és boldogságot hozzon a mindennapjaidba!

Ha kevés volt az öröm,
Ha nem találkoztál a boldogságoddal,
kívánom, hogy ez az újév hozza el mindazt, amiről álmodozol!

Kedves barátom! Ezen a különleges éjszakán sok szerencsét kívánok neked! A szerelem, az egészség és a gazdagság olyan dolgok, amelyeket biztosan megtalálsz, de a szerencse olyan, ami segít abban, hogy sokkal könnyebb legyen. Boldog új évet!

Minden jót kívánok erre az újévre!
Hadd olvadjon el minden baj a gyertyák lángjában,
hogy csaj a jó dolgok maradjanak meg, az életedben.
Boldog új évet!

Az óévet a múltban hagyva egészséget és jó egészséget,
végtelen örömet és boldogságot kívánok!
Boldog új évet!

Minden év nyomot hagy, mert valamit adnak és valamit elvesznek.
Fényes napokat, és örömteli gondolatokat kívánok!
Boldog új évet!

Kedves barátom! Sok közös emlékünk van. Némelyikük jó, van, némelyikük néha fáj, de a végén örülök, hogy van egy olyan ember az életemben, mint te. És én, nagyon hálás vagyok ezért! Az újév hozzon neked igaz szerelmet, és boldogságot!

Ezt is olvasd el: Szilveszteri smsek

Újévi jókivánságok, barátoknak

Kedves barátom! Megtanítottál, mi az igazi barátság! Mindig itt vagy, hogy támogass és ígérem, hogy jövőre mindent megteszek azért, hogy olyan figyelmes legyek veled, mint te voltál velem. Sok örömet és boldogságot kívánok, boldog új évet!

Számomra az újév csak egy újabb alkalom, hogy felismerjem, örökké te leszel a legjobb barátom! Az emberek jönnek-mennek, de te mindig velem maradsz, bármi történik velem, veled, velünk. Legyen ez az új év tele reménnyel, és örömmel!

Boldog új évet barátom! Isten adjon rád sok szeretetet és törődést, és kívánom, hogy sikeres legyél az élet minden útján!

Kedves barátom! Nagyon különlegessé és fontossá tette számomra az elmúlt évet. Ha a közelben vagy, minden pillanat különleges lesz számomra! Minden jót kívánok neked, a jövő évre is!

Boldog új évet kívánok, legjobb barátom. Tekintsd ezt az új évet egy üres könyvnek, tollal a kezedben! Írd tele az álmaiddal és menj utánuk!

Az újév egy újabb jó ok arra, hogy elmondjam, mennyire szeretem és becsülöm a barátaimat. Minden év, csak miattad válik izgalmassá! Köszönöm szépen! Csodálatos évet!

Az életünk olyan, mint a mozaik. Évről évre keressük a kirakós hiányzó darabjait. Hiszem, hogy az idei év meghozza az összes hiányzó darabot, és végül te is egy szép képet kapsz! Boldog új évet, barátom!

Kedves barátom! Nagyon sok csodálatos pillanatban volt részünk, az elmúlt évben! Hiszem, hogy a következő évben még sok szép percet töltünk majd együtt!

Új év, új lehetőségek, új találkozások… Szívből kívánom, hogy mindent megkapj, amire vágysz! Ha segítségre és támogatásra van szükséged tudd, hogy mindig melletted vagyok. Boldog új évet haver!

Az újév mindenből újat jelent! Ezért kívánom, hogy ebben az évben sok új ismeretségre tégy szert! Látogass el új, csodálatos helyekre és élj át új és izgalmas dolgookat. Kellemes pihenést!

Kedves barátom! Rengeteg örömöt hozol, az életembe! Hálás vagyok ezért, és szeretnék neked mesés jövő évet és hatalmas sikereket kívánni!

Ha szilveszteri csengőhangokat keresel, az alábbi linken megtalálod:

Szilveszteri csengőhangok