Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Ünnepi smsek

Újévi jókivánságok és idézetek

Újévi jókivánságok és idézetek

Az elmúlt év minden emlékének, és örömteli pillanatának megőrzéséve mellett, nagy örömmel és boldogsággal búcsúztunk az elmúlt évtől. Az új év kezdetével az emberek tele vannak motivációval, pozitivitással és reményekkel. Ezen a különleges alkalmon az emberek, kedves és szívből jövő üzeneteket váltanak szeretteikkel.

Köszöntsük az újévet, pozitív hozzáállással valamint az itt található Újévi jókivánságok és idézetek közül azzal, amelyik neked megtetszik. Mert, az új év az az idő, amikor az emberek fogadalmakat tesznek, vagy épp megszegnek. Az új év során a barátok és a rokonok, újévi kívánságokat, újévi idézeteket, újévi sms-eket küldenek egymásnak, hogy így köszöntsék az évet.

A legtöbb felnőttnek és gyereknek, már van okostelefonja. Így az újévi kívánságok és újévi idézetek megosztása, mára teljesen hétköznapi dologgá vált. Ha nincs időd arra, hogy saját újévi sms-t vagy újévi üzenetet készíts, akkor egyszerűen megoszthatod azt, amit a weboldalunkon közzétettünk.

Korábban az emberek képeslapokat, és dísztáviratokat vásároltak, amit postán küldtek el, az ismerőseiknek. ezek az üzenetek, már régen eltűntek, pedig azoknak is megvolt, a maga varázsa. Manapság, már csak egy e-mail-azonosítóra vagy egy WhatsApp-számra van szükséged, hogy elküldhess néhány újévi üdvözletet.

Annak ellenére, hogy örülünk az új korszaknak, továbbra is élvezzük az élet apró trükkjeit. Az olyanokat mint például, hogy hazamegyünk, és boldog új évet kívánunk a szüleinknek.

Ezt is olvasd el: Szilveszteri smsek

Újévi üzenetek

Élvezd ezeket a gyönyörű újévi idézeteket, és kívánságokat.

Ez egy új év, egy új kezdet, és a dolgok megváltoznak. Boldog új évet!

Holnap lesz egy 365 oldalas füzetnek, az első üres oldala. Írj bele, egy jót. Boldog új évet.

A mindennapok egy új lehetőség az újrakezdésre. Boldog új évet.

Tanulj a tegnapból, élj a mának, reméld a holnapot. Boldog új évet.

Közeleg az új év, és a lehetőségek végtelenek. Boldog új évet!

Ebben az évben higgy magadban, és érj el mindent, amit megérdemelsz. Boldog új évet!

Boldog új évet kívánok, nevetéstől sírva, és vidáman.

Az új év hozzon örömet, békét és boldogságot neked és egész családodnak. Boldog új évet.

Függetlenül attól, hogy mit lop el minden éjszaka az életünkből, a hajnal adjon még egy napot, hogy új reményeket és álmokat szőjünk. Boldog Új Évet kívánok, tiszta szívemből!

Adjon jóisten boldogságot és erőt, az elmúlt év kudarcainak leküzdéséhez!

Eljött egy új nap és egy vadonatúj év, ami lehetőséget ad a ragyogásra. Legyen ez az újév az, amikor minden álmod valóra válik, ezért örömteli szívvel kezdd újra, ezt az évet.

Boldog, és sikerekben gazdag új évet kívánok neked, és a kedves családodnak, egyaránt!

Köszöntsük melegen az új évet! Ápoljunk minden pillanatot, amelyet az év látni fog! Gyűljünk össze, és ünnepeljük boldogan az újév kezdetét.

Ezt is olvasd el: Újévi üzenetek

Újévi jókívánságok

Az újév a kibontakozó távlatok, és az álmok megvalósításának ideje! Fedezd fel újra az erőt, és gyűjts vele hitet! Tudj örülni az élet által kínált egyszerű örömöknek, és állj szembe bátran minden kihívással, amely az utad során eléd áll. Boldog újévet kívánok.

Olyan évet kívánok neked, amely tele van a rózsa illatával, a világ minden fényével megvilágítva, és legyen megáldva a bolygó minden mosolyával.

Még ha a beszélgetéseink ritkultak egy kicsit, és így az üdvözletünk is távolról adjuk át egymásnak, ne feledd, hogy bármi történjék is, az én jókívánságaim soha nem maradnak el.

Legyen ez az év messze a legjobb év, az eddigi életedben! Hozzon neked végtelen örömet, és rengeteg boldogságot!

Csodálatos januárt, kellemes februárt, békés márciust, stresszmentes áprilist, vidám májust, júniustól novemberig tartó örömöt, és végül boldog decembert kívánok neked az újévre.

Teljesüljön a kívánságom, és legyen elbűvölő és szerencsés újéved.

Fogadd el az egyszerűséget és az őszinteséget, és csodálatos újév vár rád.

Fedezd fel az összes rejtett erősségedet az új évben, és alakítsd azokat elragadó vállalkozásokká, amelyek hírnevet és pénzt hoznak az örömre.

Az idő olyan, mint egy folyó! Nem folyik el a víz kétszer a lábad alatt! Ahogy a folyó, a pillanatok sem állnak meg melletted! Ezért ápolj minden pillanatot amit az élet ad, és legyen csodálatos újéved.

Az újév közeledtével egy proaktív lelkületet kívánok neked! Egy olyan szellemet, amely nem arra gondol, hogy mikor jön már egy lehetőség, ami az ölébe hullik. Hanem kimegy, hogy megragadjon egy lehetőséget, vagy ha kell, egyszerűen csinál egyet magának! Bizonyítsd be az értékediet, a világ előtt.

Azt kívánom, hogy ne csak a naptár dátumát változtasd meg, hanem a céljaidat, a vállalásaidat és a tetteidet is, egy gyümölcsöző év előtt.

Ebben az újévben azt kívánom, hogy érd el minden célodat az életben, és légy sikeres az élet minden lépésében! Élvezd a lendületes új évet!

Mindennek meg kell lennie egy évszaknak, az eljövendőnek és a múlandónak is. Imádkozom, hogy ez az újév boldogságot és örömet hozzon számodra, örökkön-örökké.

Ebben az új évben, minden gondod varázslatként tűnjön el! Juss nagy dicsőséghez, és érd el mindazt, amire vágysz! Boldog Új Évet!

Az újévben jobb kezed mindig barátságban nyújtsd ki, sose hiányban! Boldog új évet.

Ezek az Újévi jókívánságok abban segítenek nekünk, hogy az újévet, pozitív hozzáállással valamint az itt található újévi kívánságok és idézetekkel köszöntsük. Azzal, amelyik neked megtetszik.