Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Ünnepi smsek

A legjobb újévi smsek

A legjobb újévi smsek

Boldog új évet üzeneteket bárkinek küldhetsz, akit szeretsz. Ez ráébreszti őket, hogy nagyon különlegesek számodra! Élvezd hát, ezt a figyelemre méltó ünnepet a barátaiddal és a családoddal! Küldj nekik, néhány nagyszerű buék smst!

Az alábbi, az egyik legjobb újévi smsek gyűjtemény. Segítségükkel mondj búcsút az óévnek, és üdvözöld az újévet! Küldj BUÉK smseket a barátaidnak, családtagjaidnak és szeretteidnek. Oszdd meg velük a boldogságod és örömöd, az újév éjszakáján!

Mert az újév, különleges alkalom arra, hogy megünnepeljük a rokonainkal, vagy barátainkal fennálló barátságot. A kedves újévi jókívánság pedig, a szeretet és a gondoskodás érzetét váltja ki.

Fogadd boldogan, a következő évet! Csak ne felejtsd el az előző év hibáit, tanulj belőlük és élvezd, az újév örömteli pillanatait.

Újévi csengőhang letöltés, az alábbi  linken.

BUÉK üzenetek barátoknak

Elhatároztam, hogy többé nem vesztegetem az fogadalmaimat magamra. Arra használom fel, hogy viszonozzam azt a kedvességet, amelyet kaptam tőlled. Boldog új évet, barátom.

Új álmok, új remények, új élmények és új örömök: új szerelmemnek, nagyon boldog új évet kívánok!

Minden kívánságom, minden reményem, minden álmom, és főleg minden szerelmem adom a boldog újévhez.

A legjobbakat kívánom szeretett barátomnak, egy csodálatos újévhez.

A boldogság napsütése, mindig ragyogjon feletted! Remélem, hogy a béke galambja megnyugszik feletted és beköltözik hozzád!

A szerelem sűrű erdeje vegyen körül téged, az egész évben! Boldog újévet kívánok.

Újabb év múlt el, újabb év jött el. Kívánom neked, hogy minden évben elérd, minden álmodat. Isten öntsön rátok szeretetet és gondoskodást! Boldog új évet!

Újabb sikerrel, és boldogsággal teli év telt el. Minden újévvel, újabb kihívások és akadályok jönnek az életben. Bátorságot, reményt és hitet kívánok neked, hogy legyőzd az összes akadályt, amellyel szembesülhetsz. Legyen szép éved, és csodás időszak álljon előtted! BUÉK barátom!

A sikerhez vezető úton az a szabály, hogy mindig előre tekints. Érd el a célod, és legyen csodálatos az utazásod. Boldog új évet kívánok!

Senki sem tud visszamenni az időben, hogy megváltoztassa a történteket. Ezért dolgozz a jelenen, hogy csodálatos jövőt teremts magadnak! Boldog új évet!

Ezt is olvasd el: Szilveszteri smsek

A legjobb újévi smsek szerelmeseknek

El kell engedned a múltat, és újat kell kezdened! Meg kell bocsátanod mindazoknak, akik megbántottak, és nyitottnak kell lenned az új kapcsolatokra! Ezért hívják „újévnek”. Boldog új évet kívánok!

Amit a tükörben látsz, az örömet szerezzen neked, és amit mások látnak benned, az okozzon örömet nekik! Szeressen valaki annyira téged, hogy megbocsájtsa a hibáidat, ne vegye észre azokat, és mondja el a világnak az erényeidet!

Ne felejtsd el a múltat, tanulj belőle. Boldog új évet!

Boldog újévet kívánok neked! Legyen emlékezetes az újéved!

Ne aggódj, ha mások nem képesek megérteni téged! Csak akkor aggódj, ha nem tudod megérteni magad. Boldog új évet kívánok!

Azt kívánom, hogy ebben az évben kevesebb probléma, kevesebb gyűlölet és sok szeretet legyen, az életedben. Boldog új évet!

Nagyon boldog, és sikerekben gazdag újévet kívánok. Isten öntse rátok a szeretetét és áldását!

Ideje elfelejteni a múltat, és megünnepelni az új kezdetet. Boldog új évet!

Eljött a pezsgő, a torta és a lufi ideje! Itt az ideje, hogy megünnepeljük az újévet! Boldog új évet kívánok!

Engedd el a múltat, hagyd ​​a hátad mögött! Rögtön előttünk van, egy új kezdet. Tedd emlékezetessé. Boldog új évet.

Legyen ez az újév az, amikor minden álmod valóra válik! Ezért, örömteli szívvel kezdd újra ezt az évet. Boldog, és sikerekben gazdag új évet kívánok!

Köszöntsük melegen az új évet! Ápoljunk minden pillanatot, amelyet az év tartogat! Gyűljünk össze, és ünnepeljük meg az újév boldog kezdetét. Boldog új évet kívánok!

Ezt is olvasd el: Buék smsek

A legjobb újévi smsek barátoknak

Ismerd meg a szerelem örömét, hogy csillapítson minden fájdalmat! Legyen veled egy igaz barát, aki melletted sétálhat minden egyes napon! Imádkozom, hogy az újév fényesebb legyen, mint az előző, jó egészséggel és boldogsággal, és áldással. Boldog új évet!

Legyenek arannyal festve, a napjaid! Legyen az életed tele, gyémántokkal! Remélem, a csillagok fényesen ragyognak, a világodban! Legyen vidám éved! Boldog új évet!

Nem számít, ha minden naplemente megacéloz egy napot az életünkből, de minden napkelte újabb napot ad nekünk a reményre! Kívánom, hogy az új remények mindig az életed részei legyenek. Boldog új évet!

Csodálatos januárt, kellemes februárt, békés márciust, stresszmentes áprilist, vidám májust, júniustól novemberig tartó örömöt, és végül boldog decembert kívánok ezen az újéven. Teljesüljön a kívánságom, és legyen szerencsés, az újéved!

Ezen az újéven az irányon változtass, és ne a dátumokon! Változtass a kötelezettségeiden és ne a naptáron, változtass a hozzáállásodon és ne a cselekedeteiden, és változtass a hiteden, az erődön és ne a sikereid eredményein!

Tartsd be az ígéreteid, és teremtsd meg magadnak és szeretteidnek, a valaha volt legboldogabb újévet!

A szezon üdvözlete és jókívánságai egy új évhez, amely örömmel tölti el szíved! Boldog új évet kívánok!

Az előttünk álló jövő, számos meglepetést tartogat a számodra. Légy nyitott, a változásokra! Boldog új évet!

Az újév a távlatok kibontakozásának, és az álmok megvalósulásának ideje! Fedezz fel magadban új erőt, és gyűjts vele hitet.

Boldog új évet kívánok! Tudj örülni az élet által kínált egyszerű örömöknek, és állj szembe bátran minden olyan kihívással, amely az utadba kerül.