Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Születésnapi smsek

Születésnapi smsek barátnőnek

Születésnapi smsek barátnőnek

Ha egyedülálló módot keresel arra, hogy boldog születésnapot kívánj valakinek, kezdheted egy szerelmes üzenet kiválasztásával! Mert ezek, nem hétköznapi tucat smsek a barátnődnek.

A születésnapi smsek barátnőnek, mára már teljesen hétköznapi dologgá váltak. Mert, mindannyian úgy gondoljuk, hogy a születésnap egyedülálló, és jelentőségteljes esemény. Lehet, hogy valaki épp lelkesen várja a te jókívánságaid mert azt szeretné, hogy megoszthassa veled a szeretetét.

Az alábbiakban találhatók azok a születésnapi smsek, amelyek talán a legromantikusabb születésnapi kívánságok közül kerültek ki. Mindegyik sms szöveg, kimondottan egy barátnő számára lettek megfogalmazva így, édes szavakkal fejezheted ki a gondolataidat. Ezek a születésnapi kívánságok szívből jövők, szenvedélyesek és érzelmesek.

Születésnapi kívánságok barátnőnek

Ma van a születésnapod, és én igazán remélem, hogy ez a nap különlegesebb, mint minden más különleges pillanat, amit megosztok veled. Nagyon boldog vagyok, hogy van az életemben egy olyan csodálatos lány, mint te.

Ennek a napnak az öröme legyen veled mindíg, az elkövetkező években. A szeretetünk, napról napra erősödjön! Boldog születésnapot kivánok, az én gyönyörű barátnőmnek!

Nagyon örülök, hogy megszülettél, és még jobban örülök annak, hogy beléptél az én világomba. Boldog születésnapot, édesem!

Olyan sok mindent csodálok, benned. A lendületes jellemed, a bájod, a humorérzéked, de legfőképpen az együttérzésed. Boldog születésnapot, kedvesem!

A szeretet óceánját küldöm neked, születésnapod napján, kedvesem! Legyen a különleges napod, és olyan vidám, mint te!

Ezt is olvasd el: Születésnapi jókívánságok lányoknak

A szeretném, ha tudnád, hogy milyen sokat jelentesz nekem! Nagy becsben tartok, minden egyes veled töltött pillanatot. A legjobbakat kívánom neked, és fantasztikus születésnapot kívánok!

Nálam van a legértékesebb dolog, amit az élet bárkinek kínálhat. Nekem van, a világ legszebb, és legszerethetőbb lánya. Boldog születésnapot, szerelmem!

Hé édesem! A szívem, az utolsó leheletig csak téged kíván! A kezeim, szerelmes verseket írnak, neked. Vidám születésnapot kívánok, a világ legkülönlegesebb lányának!

Az élet hozzon meg neked mindent, amiről álmodsz! Gratulálok a születésnapodhoz, és jó szórakozást kívánok neked ezen a napon. Boldog születésnapot, királynőm!

Születésnapi köszöntések, barátnőknek

A világ legcsípősebb barátnőjének, a legízesebb boldog születésnapot kívánom! Imádkozom érte, hogy egy életen át boldog és sikeres legyél! Boldog születésnapot édesem!

A legkülönlegesebb napon is szeretném ha tudnád, milyen különleges vagy számomra! Hálás vagyok, és mindig hálás leszek a szerencsémnek, hogy elhozott téged az életembe! Élj sokáig, élj boldogan és szeress tovább! Boldog születésnapot, szerelmem!

Boldog születésnapot kívánok egy különleges embernek, aki annyi örömet és boldogságot hoz a szívembe! Ez a te különleges napod és szívből remélem, hogy sokkal jobbá tehetem számodra azzal, hogy találkozol velem! Szeretlek, édesem!

Te vagy az oka annak, hogy az életem teljesnek, és bőségesnek tűnik. Minden nap, mosolyt csalsz az arcomra! Boldog születésnapot, szerelmem!

Isten áldjon meg téged, a szíved minden csodálatos vágyával, és áldjon meg téged, hogy megtartsd azt a sok áldást, amivel már rendelkezel. Boldog születésnapot, kedves!

Minden egyes nap, amit veled töltök érzem, hogy a szenvedély egyre erősebbé válik. Minden egyes nap, még jobban beléd szeretek. Boldog születésnapot, szerelmem!

Ezen a napon született egy gyönyörű hercegnő. Szerencsére belém szeretett és én úgy éreztem magam, mint a világ legszerencsésebb pasija. Tehát, mindent megteszek felségedért! Boldog születésnapot, hercegnőm!

Cuki szerelmem! Itt a barátod, aki a legkülönlegesebb és legemlékezetesebb születésnapot kívánja, neked. Boldog születésnapot! Maradj boldog és mosolyogj.

Boldog születésnapot, drágám! Minden egyes kívánságod, valóra válhat. Sok boldog születésnapot!

Ha minden este mellettem vagy, biztonságban és nagyon energikusnak érzem magam. Te vagy a legcsodálatosabb ember, a földön. Boldog születésnapot, szerelmem!

Ezt is olvasd el: Születésnapi smsek, szerelmeseknek

Áldást kértem, és Isten megadta nekem! Boldog születésnapot, szerelmem!

A születésnapod ugyanolyan különleges számomra, mint neked! Mivel megtisztelő rám nézve, hogy veled tölthetem ezt a csodálatos napot! Boldog születésnapot, kedvesem!

Kedves szülinapi üzenetek, lányoknak.

Bárcsak olyan gyönyörű és szeretettel teli lenne a születésnapod, mint te! Csak a legjobbat érdemled, és minden jót kívánok neked, szerelmem. Boldog születésnapot!

A születésnapod az egyik legtökéletesebb pillanat számomra ahhoz, hogy ne mondjam neked többször azt, hogy kedvellek! Mostantól elkezdem helyette azt mondani, hogy szeretlek! Boldog születésnapot, drágám!

Minden eltelt év egy újabb lehetőség számomra, hogy tudassam veled, milyen csodálatos barátnő vagy! Boldog születésnapot kívánok neked, szerelmem!

Boldog születésnapot a világ legszeretőbb, gondoskodó és jószívű barátnőjének! Élj még ezer évet, és szeress engem tovább, életed hátralévő részében!

Mindig te maradsz a legnagyobb eredményem, az életben. Mindig is te voltál az álmaim nője! Hálás vagyok a sorsnak, hogy velem vagy! Boldog születésnapot!

Kedves barátnőm! A születésnapodon, egy életre szóló ígéretet szeretnék neked tenni. Nem számít, hol leszünk a jövőben, ha valaha is szükséged lesz rám, ott leszek, hogy támogassalak. Boldog születésnapot, barátnőm!

Ez a csillogás, a szemeidben! Az érzés, ahogy az ajkaid az enyémhez érnek. Az ölelésed melegsége. Minden, amit tőled kapok, felejthetetlen! ugyanilyen felejthetetlen születésnapot kívánok!

Köszönöm az összes jó pillanatot, amit az életembe hoztál! Boldog születésnapot szerelmem, és minden jót kívánok! Szeretlek!

Felejtsd el az összes rosszat és azokat a dolgokat is, amelyek szomorúvá tettek téged. Minden jót kíván neked egy olyasvalaki, aki rendkívül szeret téged.

Veled együtt ünneplem, ezt a napot! Mert ezen a napon született meg, erre a világra, az én életem szerelme! Az én lelki társam, a legjobb barátom! Boldog születésnapot, aranyos barátnőm!

Az egész kapcsolatunk olyan volt, mint egy romantikus tragédiafilm! Azzal a különbséggel, hogy volt egy rossz forgatókönyvünk, amit egy pocsék író írt. Boldog születésnapot!

Rájöttem, hogy ha valaha is megpróbálok békét kötni a szívemben lévő démonokkal, akkor békét kell kötnöm egy lánnyal, aki egykor angyal volt az életemben. Boldog születésnapot kívánok!

Boldog születésnapot, kedves ex-barátnőm! Figyelemre méltó ember vagy, és nagyon örülök, hogy lehetőségem volt veled találkozni!

Szívből jövő jókívánságaim érkeznek hozzád, a csodálatos születésnapod alkalmából. Imádkozni fogok, hogy többet kapj erre a születésnapra, mint amit reméltél. Boldog születésnapot!

Szeretném, ha tudnád, hogy nagyon sokat jelentesz nekem! Nagy becsben tartok minden egyes veled töltött pillanatot! A legjobbakat kívánom neked, és fantasztikus születésnapot kívánok!

Születésnapod alkalmából, a szeretet óceánját küldöm neked, kedvesem! Legyen különleges, a napod! Olyan nyugodt és vidám, mint te!

Ennek a napnak az öröme legyen veled, az elkövetkező években! Szeretetünk, erősödjön napról napra! Boldog születésnapot kívánok az én gyönyörű barátnőmnek!

Ezt is olvasd el: Rövid születésnapi üzenetek fiúknak

Remélem, hogy ez a nap számodra is olyan különleges, mint nekem! Ez a legkedveltebb napom az évben, mert ez az a nap, amikor megszülettél!

Boldog születésnapot kívánok, életem szerelmének! Megérdemled a legjobbat, amit az élet hozhat! Boldogságot, sikert és jó egészséget kívánok! Szeretlek!

Hé, születésnapos lány! Ünnepelj keményen, és bulizz még többet! Boldog születésnapot, kedvesem!

Lányoknak szóló születésnapi sms köszöntők

Boldog születésnapot, a valaha volt legtámogatóbb barátnőnek! Köszönöm, hogy mindig itt vagy mellettem!

Legyen tele az életednek ez a különleges napja, nagyon különleges dolgokkal! Olyanokkal, amelyeket az élet kínálhat! Mert te, annyira különleges vagy! Boldog születésnapot, édesem.

A világ felébredt, amikor megszülettél, és a szívem felébredt, amikor találkoztam veled! Boldog születésnapot a lánynak, aki kitölti a szívemet.

Nálam van a legértékesebb dolog, amit az élet bárkinek kínálhat! Nekem van, a világ legszebb, és legszerethetőbb kedvese! Boldog születésnapot, szerelem!

Te vagy az oka annak, hogy minden nap mosolygok. A szenvedélyünk soha nem fog elmúlni, és a szerelem ezen a különleges napon fog a legfényesebben ragyogni. Szeretlek!

Te vagy az életem, egyik legértékesebb embere! Nem is lehetnék boldogabb, hogy mellettem vagy. Boldog születésnapot neked, szerelem!

Az irántad érzett érzéseim, napról napra erősödnek! Nem tudok elképzelni egy napot sem az életemben anélkül, hogy ne szeretnélek, igazán őrülten és mélyen. Boldog születésnapot!

A mai nap tökéletes arra, hogy elmondjam neked, hogy mennyire csodálatos barátnő vagy. Boldog születésnapot, és minden jót kívánok neked ezen a napon úgy, ahogy az egész évben!

Életemben van az ég, és a föld! És ez nekem mind te vagy, kedvesem! Olyan sok örömet hozol az életembe, hogy ezért a születésnapodon megígérem, hogy ugyanezt teszem érted. Te vagy a boldogságom! Boldog születésnapot, szerelem!

Csodálatos nő vagy! Te vagy az én kincsem, és örökké az is maradsz! Ez a születésnap ajándékozza meg a kedvesemet mindennel, amire vágyik! Imádkozom a boldogságodért és az egészségedért. Boldog születésnapot, királynőm.

Ez, egy édes születésnapi kívánság küldése, az univerzum legcsodálatosabb gyermekének. Legyen a nagy napod olyan édes, mint a születésnapi tortád! Boldog születésnapot.

Boldog születésnapot a szerelmemnek, a legjobb barátomnak és a lelki társamnak.

Te vagy a legjobb dolog, ami valaha történt velem! Te vagy az édes lány, aki mindig megérdemli a legjobb dolgokat a világon! Boldog születésnapot szerelmem!

Születésnapi smsek barátnőnek

Ha van barátnőd, és külön megjegyzést szeretnél írni neki, arra tökéletesek a fentebb található születésnapi smsek barátnőnek.

Sokak számára nagyon fontos, hogy a személyes köszöntés mellett, akár korán reggel, már közvetlenül ébredés után egy egyszerű boldog születésnapot smst kapjon a barátjától. Bár ezek az sms szövegek csak javaslatok, az születésnapi sms szövegnek, mindig szívből kell jönnie.

Ha egyedülálló módot keresel arra, hogy boldog születésnapot kívánj valakinek, kezdheted a fentiek közül egy üzenet kiválasztásával, mert ezek, nem hétköznapi tucat születésnapi smsek barátnőnek.

Azonban semmiképp ne felejtsd el a kedvesedet meglepni, egy személyes élménnyel is! Mert anélkül nem lehet születésnap, hogy a kedvese meg ne ajándékozza az embert!