Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Születésnapi smsek

Születésnapi jókívánságok egy lány barátnak

Születésnapi smsek lányoknak

Születésnapi smsek lányoknak

Születésnapi jókívánságok a barátnődnek. Kívánj boldog születésnapot a barátnődnek, vagy legjobb barátnődnek, egy mesés születésnapi kívánsággal! Ezen az oldalon rengeteg születésnapi sms szöveget találhatsz. Olyanokat, amelyek segítenek számodra megtalálni a tökéletes jókívánságot, amelyekkel elindíthatod a barátod születésnapi ünnepségét!

Boldog születésnapot baráti üzenetek, minden típusú barátságra kiterjednek. Vannak gyönyörűen kidolgozott születésnapi jókívánságok az olyan barátnőknek akiket évek óta ismersz, valamint rövid és kedves üdvözletek az ismerősöknek. Ezen kívül, számos születésnapi jókívánság található a távol élő barátainak is!

Születésnapi kívánságok, a legjobb barátnőnek!

A legjobb barátnőd születésnapja van? Küldd el neki a kiválasztott sms szöveget, hogy  a napját egy mosollyal kezdhesse! Ezek biztosan tudatják a legjobb barátoddal, hogy mennyire törődsz vele, és milyen különleges a barátsága, neked!

#1: Amikor ezt az üzenetet olvasod, Isten áldjon meg életed minden területén! Élj boldogan, békét kötve mindenkivel, aki csak az utadba kerül. Boldog születésnapot kedves barátom.

#2: Az, hogy van egy olyan barátnőm mint te, sok mindenre megtanított! Soha nem  tudnám eléggé megköszönni neked. A világ egyik legritkább és legszebb virágának, Boldog születésnapot kívánok neked.

#3: Világszínvonalú születésnapot kívánok, egy világszínvonalú barátnak. Szerencsésnek tartom magam, hogy a barátom vagy, de neked szerencsésebbnek kell tartanod magad, azért, amilyen vagy. Ha visszamehetnék az időben, hamarabb találkoztam volna veled. Születésnapi ölelések és puszik küldése.

#4: A zene, a tánc és az evés mellett remélem, hogy ez a nap a örömet, és békét hoz számodra mert te, minden jót megérdemelsz. Egy újabb boldog és bölcs év után nem is lehetnék büszkébb. Boldog születésnapot, kedves barátom.

#5: Végre eljött a nap, amire egész évben vártunk. Boldog születésnapot a legcsodálatosabb barátnak és annak az egyetlen embernek, aki az én barátom!

#6: Üdv annak a csodálatos nőnek, akivé válsz, és annak a nagyszerű barátnak, aki vagy! Tegyük emlékezetessé ezt a napot, miközben várjuk a következőt. Minden jót barátom!

#7: Születésnapod alkalmából csak hosszú életet kívánok neked, és a céljaid valamint az álmaid megvalósulását. Légy hálás az életedért, és ünnepeld ezt az időszakot stílusosan. Vigyázz magadra.

#8: Nagyon boldog születésnapot, és csodálatos jövőt kívánok neked! Mert te, egy igazi királynő vagy! Köszönöm, hogy ilyen kedves és figyelmes voltál, és hogy soha nem mondtál le rólam, amikor mindenki más megtette.

#9: Minden emlékezetes pillanatomban benne vagy, és ez sokat elárul a barátságunkról. Olyan kedves vagy nekem, amennyire senki és soha nem cserélnélek el semmiért ezen a világon. Ahogy idősebb leszel egy évvel, minden jót kívánok neked az életben. Boldog születésnapot.

#10: Boldog születésnapot a legérdekesebb barátomnak! Lehet, hogy nem volt szándékos volt az ismeretségünk, de az egyik legjobb dolog az, hogy a barátommá lettél. Jó szórakozást.

Ezt is olvasd el: Rövid romantikus születésnapi jókívánságok fiúknak

Születésnapi jókívánságok, lányoknak:

#11: Legyen a napod tele minden jó dologgal, amit szeretsz. Köszönöm, hogy te vagy a vicces a csoportban, és hogy mindig kiállsz az igazad mellett. Nézz előre, mert az előtted álló fejezet is érdekes. Boldog születésnapot!

#12: A legőszintébb születésnapi kívánságom neked, barátom. Élvezz minden jót, amit az élet ad. Köszönöm a szerencsémnek, hogy elhozott hozzám téged, és ezt a csodálatos barátságot. Hamarosan találkozunk!

#13: Neked köszönhetően színesebb és érdekesebb lett az életem. Csodálatos lány, nővér és unokahúg vagy, de mindenekelőtt te vagy a legjobb barát, aki csak lehet. Legyen szép születésnapod, és ne felejts el egy jót szórakozni.

#14: Megérdemelsz egy kitüntetést, amiért ilyen nagyszerű osztálytárs, kolléga és barát vagy! Az évek során a barátságunk csak erősödött! Mi, mindvégig ott voltunk egymásnak. Boldog születésnapot és újabb eredményes évet kívánok.

#15: Az iskolában töltött időm unalmas, és frusztráló lett volna nélküled. Köszönöm, hogy ott voltál nekem. Mindig mögötted leszek! Boldog születésnapot, legjobb barátom.

#16: Rajtad keresztül más szemszögből látom a világot. Kedves, bátor, gondoskodó, és igazán jó barátom vagy! Nem érdemlünk meg, ekkora nagyszerűséget az életünkben. Boldog születésnapot, és jó időtöltést.

#17: Sok szempontból te voltál az én nővérem. A mentorom, akit mindenki szeretne magának. Az olyan emberek mint te, csak egyszer jönnek az életben. Kellemes születésnapot és minden jót kívánok.

#18: Ahogy kecsesen megöregszel azt kívánom, hogy kitűnj mások is észrevegyék, mennyire kitűnsz a tömegből! Isten áldjon téged, és a kezed munkáját. Boldog születésnapot.

#19: Soha nem tudtam, mi az igaz barátság, amíg nem találkoztam veled. Jóságoddal és kedvességeddel túljutottam a legrosszabb időszakokon is. remélem, mindenkit túlélsz, és megismered majd az unokáidat! Boldog születésnapot, királynő.

#20: Az árnyékomon kívül te vagy az egyetlen dolog, aki ilyen közel áll hozzám. Soha nem tudnám felfogni vagy leírni, mennyire értékelem ezt a barátságot. Boldog születésnapot!

Ezt is olvasd el: Szerelmes idézetek feleségnek

Születésnapi jókívánságok osztálytársnőknek

#21: Még a legdrágább köveket sem lehet összehasonlítani azzal, amit a barátságod jelent nekem. A jó szerencse kísérjen el téged, életed minden napján. Szerencsével és szeretettel teli, szép születésnapot kívánok.

#22: Boldog születésnapot a lánynak, aki mindig bölcsebb és hozzáértőbb volt mindenkinél, akit ismerek. Nagyszerű kiegészítője vagy az életemnek, és én örülök annak, hogy a barátom vagy!.

#23: Mosolyod, és mérhetetlen boldogságod állandó emlékeztető, hogy te vagy a bolygó egyik legkedvesebb lelke. Csodás születésnapot, barátom.

#24: Átmentünk jó, és rossz időszakokon is, de egy dolgot megtanultam. Az életedben csak egyvalakire van szükséged, aki rajta végig sétál veled. Köszönöm, hogy te vagy ez a valaki, számomra. Boldog születésnapot!

#25: Boldog születésnapot kívánok, egy kivételes személyiségű hölgynek. Meggyőződésem, hogy egy nap nagyszerű vezető leszel. Rád, és erre a csodálatos barátságra gondolva kívánok neked, boldog születésnapot.

#26: Gyermekkorunktól kezdve vagyunk, a legjobb barátok. Nagyra tartok mindent, amit együtt csináltunk, jót és rosszat egyaránt. Remélem, te vagy ma a legboldogabb ember, mivel barátok és a család vesz körül téged. Boldog születésnapot, leányzó!

#27: Puszikat küldök neked, amiért ilyen csodálatos ember vagy! Kedves természeted, és bölcs szavaid mindig visszhangozni fognak a gondolataimban! Mindig olyan erő leszel, amellyel számolni kell. Nagy áldás, hogy egy évvel idősebb lettél. Boldog születésnapot!

#28: Boldog születésnapot a legjátékosabb fiatal felnőttnek, akit ismerek. Menj ki ma este, érezd jól magad, és ne érdekeljen, hogy van aki már milliomos volt a te korodban. Mikor lesz, a buli?

#29: A mai nap egy új fejezet kezdetét jelenti, egy különleges ember számára. Kár, hogy nincs barátod, aki elvinne, vagy meglepetés szülinapi bulit rendezne. Egyelőre élvezd a legjobb barátodat, és ne várj tőle semmilyen ajándékot.

#30: Az összes barátunk által rám ruházott hatalommal élve, ezennel öregasszonynak nyilvánítalak! Megünnepelheted születésnapod annak tudatában, hogy soha többé nem leszel fiatalabb.

#31: Megragadom az alkalmat, hogy a legnagyobb üdvözletben részesítsem, ismeretségem legidősebb nőjét! Tudatom veled, hogy ez még csak a kezdet. Még mindig van időd rá, hogy milliókat keress, és meglátogasd álmaid úticélját. Boldog születésnapot.

#32: Boldog születésnapot neked, öregember. Minden reményed és álmod váljon valóra azon kívül, hogy komikus leszel, mert mindig vannak béna poénjaid. Továbbra is maradj céltudatos, és boldogulsz majd mindenben, amit belekezdessz.

#33: Soha nem gondoltam volna, hogy a legjobb barátom egyszerre ilyen szórakoztató, és bosszantó tud lenni. Hála neked, meghoztam életem legrosszabb döntéseit, de a legtöbbjük csodálatos történetnek bizonyult. Boldog születésnapot.

#34: A társaságod, és a vele járó finomságok olyan dolgok, amelyeket soha az életben nem akarok elveszíteni. Remélem, ezen a különleges napon a legnagyobb békét és boldogságot kapod. Ne egyél túl sokat mert tudod, olyankor mi történik a pocakoddal.

#35: Kedves barátom! Legyen mindig körülötted a pozitivitás és a szeretet! Még akkor is, ha kigúnyolsz másokat. Köszönöm, hogy mindent eltűrtél a kettőnk barátságában. Boldog születésnapot!

#36: Boldog születésnapot a legmagasabb lánynak, akit ismerek. Semmi sem érhet fel az eszeddel! Áldásnak tartom, hogy a barátnőm vagy. Legyen a mai a legjobb napod, és ne nőj magasabbra.

#37: Egy nagyon különleges, és egyedülállóan kedves lány mint te, ugyanolyan kedves és különleges születésnapi kívánságokat érdemel! Legyen az idei születésnapod, minden lehetséges módon tökéletes!

Ezt is olvasd el: 10 dolog, amit a pasik utálnak

A születésnapi jókívánságok  egy rövid sms üzenetben azt mutatják, gondolsz a barátnődre. ezt pedig, minden barátnő megérdemli. Remélem, te is megtaláltad azt, ami a legjobban illik a kapcsolatotokhoz.