Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Születésnapi smsek

Rövid romantikus születésnapi jókívánságok fiúknak

Rövid romantikus születésnapi jókívánságok, fiúknak

A barátod, a legjobb barátod, a bizalmasod, a legnagyobb támogatód és még sok minden más. És bár biztos, hogy rendszeresen elárasztod őt szeretettel és elismeréssel, nincs jobb alkalom arra, hogy a párod különlegesnek érezze magát, mint a születésnapján.

Az ajándékok és meglepetések mellett, a születésnapi jókívánságok fiúknak, nagyon hatásosak tudnak lenni.  Az érzések kifejezésének egyik leghatékonyabb módja, a jól összeállított születésnapi jókívánság.

Függetlenül attól, hogy gondolod ezt, a szavak hosszútávon messzebbre vezetnek, és tartós hatással bírnak, mint bármely fizikai ajándék. A szavak komoly hatást fejtenek ki, és hosszú időn keresztül visszhangzanak, hogy bátorítsák és befolyásolják a címzettet.

Ha valamit ki kell használnod, akkor az a születésnap! Küldj neki egy jólátgondolt üzenetet! Értékeld az erőfeszítéseit, és a jelenlétét az életeben. Egy jól megírt születésnapi sms megmutatja, hogy ő mennyire különleges a számodra és azt, hogy igazából mennyire szereted őt.

Az alábbi, jól megírt születésnapi jókívánságok, fiúknak egy lépéssel választanak el attól, hogy mosolyt csalj az arcára. Olvasd át az összeset, ha többet szeretnél megtudni.

Ezt is olvasd el:Romantikus, szerelmes üzenet, nőknek

Születésnapi jókívánságok fiúknak

 1. Boldog születésnapot, szerelmem, te vagy a hősöm.
 2. Boldog születésnapot, kedvesem! Szeretlek most, és mindörökké.
 3. Boldog születésnapot édesem. Sok-sok boldogságot kívánok. Te vagy a szívem vágya, és mindig szeretni foglak!
 4. Te vagy, életem szerelme! Már alig várom, hogy minden percet együtt tölthessek veled. Boldog születésnapot neked, szerelmem.
 5. Kedves barátomnak! Remélem, ez lesz a valaha volt legjobb születésnapod! Csodálatos év vár rád. Annyira szeretlek.
 6. Két szív vagyunk, egyszer elveszett, de megtaláltuk az utat, vissza egymáshoz. Az otthon ott van, bárhol is vagy, és nagyon hálás vagyok neked mindenért. Boldog születésnapot, az én szívem királyának.
 7. A siker, a jó egészség és a boldogság legyen a tiéd, idén is. Egy évvel idősebbé válni nagy dolog! Örülök, hogy melletted lehetek, ahogy felnősz, most és életed hátralévő részében. Köszönöm, hogy mindig a legjobbat láttad bennem, és segítettél átvészelni a legrosszabbat.
 8. Mielőtt találkoztam veled, gyenge voltam! Összetörtem, és elveszett voltam. Minden megváltozott, amikor megérkeztél az életembe. Ünnepellek ezen a különleges napon mindazért, amit tettél, és még inkább azokért a dolgokért, amelyeket a jövőben meg fogsz tenni.
 9. A legjobb ajándék, amit kínálhatok neked, a jelenlétem az életünk hátralévő részében. Még meg kell tapasztalnod az irántad érzett szeretetem teljes mértékét. Boldog születésnapot, emberem.
 10. A legjobb srácnak a Földön, és az egyetlennek, aki doktori fokozatot szerzett úriemberként! Szép születésnapot! Az emberek, még nem állnak készen arra, akivé válsz!
 11. Boldog születésnapot egy ilyen jóképű fiúnak. Nagyon szeretlek, és remélem, hogy ez az év lesz, a legjobb a számodra.
 12. Elloptad a szívemet, de hagyom, hogy megtartsd! Veled lenni, a legjobb érzés amit valaha éreztem. Boldog születésnapot, szerelmem.
 13. Annak az embernek, aki megvilágítja a világomat üzenem, hogy soha ne hagyja abba a magasba szárnyalást. A csúcs, csak a kezdet. Szeretlek, édesem.
 14. Ha igaz, hogy semmi sem tart örökké, akkor a semmid leszek, hogy örökké veled lehessek, drágám! Boldog születésnapot, kicsim!
 15. Lehet, hogy őrült szerető vagyok, de szeretni foglak, törődni fogok veled és a végsőkig te leszel a legfontosabb az életemben. Boldog születésnapot, kedvesem!

Ezt is olvasd el: 78 romantikus üzenet, szerelmes szöveg fiúknak

Rövid születésnapi kívánság a barátodnak

 1. Ha a kívánságok rózsavirágok lennének, egy gyönyörű kert büszke tulajdonosa lennék, és nagyon boldog születésnapot kívánnék! Boldog születésnapot, szerelmem.
 2. Annyi kívánságot küldenek ma, neked… De remélem, az enyém kivételes lesz, mert jobban szeretlek, mint azt valaha is el tudnád képzelni. Boldog születésnapot, kedvesem!
 3. Bárcsak az egész univerzumnak kikiálthatnám, hogy ma egy rendkívüli ember született. Boldog születésnapot, szép hercegem.
 4. Azt kívánom neked ezen a különleges napon, hogy fényesebben ragyogj, mint egy gyémánt. Kívánságaid mindig teljesüljenek, kedvesem.
 5. Nehéz elhinni, hogy velem vagy! Boldog vagyok, hogy magam mellett tudhatlak! Boldog születésnapot kedvesem.
 6. Az életem egy tündérmese, amióta felültél a fehér lovadra, hogy megments a magányomból. Nagyon szeretlek! A legjobbakat kívánom születésnapod alkalmából!
 7. Nagyon fontos vagy nekem, és szeretek veled lenni. Megnevettetsz, és minden nap, amikor veled vagyok, tele van örömmel. Remélem, csodálatos napod lesz ma. Boldog születésnapot.
 8. Amióta beléptél az életembe, más ember vagyok. Nem tudom, mit csináltam volna nélküled. Boldog születésnapot szerelmem! Sok ölelés, és puszi.
 9. A barátomnak a legjobbakat kívánom, ezen a különleges napon. Hiszem, hogy a sorsunk arra van, hogy együtt legyünk. Alig várom, hogy még sok boldog évet tölthessek, veled.
 10. Az a nap, amikor megismertelek, életem legboldogabb napja volt. Olyan csodálatos volt számomra, és nagyon szeretlek. Születésnapodon, a legjobbakat kívánom. Szeretlek!
 11. Boldog születésnapot, édesem. Nagyon szeretlek, és még nagyon sokáig szeretnék, veled lenni. Remélem, ez az év mindent elhoz, amire vágytál.
 12. Te vagy álmaim férfija, és én nagyon szerencsés vagyok, hogy rád találtam. Ma ölelésekkel és csókkal akarlak elárasztani. Szeretlek! Boldog születésnapot!
 13. Ritkán találunk olyan valakit, aki tökéletes a számunkra. Nagyon boldog vagyok, hogy bekerültél az életembe. A legjobbakat kívánom a születésnapodon, és utána minden nap. Szeretlek.
 14. A születésnapodon szeretném ha tudnád, milyen csodálatos vagy, és mennyire örülök, hogy az életemben vagy! Mindig veled akarok lenni. Boldog születésnapot, kedves.
 15. Amióta megjelentél az életemben, a dolgok világosabbak és boldogabbak lettek. Te vagy az a férfi, akit szeretek, és nem tudom elképzelni, hogy nélküled éljek. Boldog születésnapot, szerelmem!
 16. A legkedvesebb barátom, a legkülönlegesebb ember te vagy számomra! Szeretném veled tudatni, hogy te jelented nekem a világot! Nagyon szerencsés vagyok, hogy a párod lehetek. Boldog születésnapot, szerelmem!
 17. Te vagy az támaszom, ha gyenge vagyok, a vizem, amikor szomjas vagyok, a takaróm a hidegben, és a fényem a sötétben! Boldog születésnapot szerelmem!
 18. Boldog születésnapot ragyogó páncélos lovagomnak. Izgatott vagyok, hogy az életemben vagy, és hogy minden álmomat valóra váltod. A legjobbakat kívánom ma és az elkövetkező években.

A barátod, a legjobb barátod, a bizalmasod, a legnagyobb támogatód és még sok minden más. És bár biztos, hogy rendszeresen elárasztod őt szeretettel és elismeréssel, nincs jobb alkalom arra, hogy a párod különlegesnek érezze magát, mint a születésnapján.