Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Szerelmes smsek, Születésnapi smsek

Romantikus születésnapi smsek, szerelmeseknek

Születésnapi smsek szerelmeseknek

A születésnapok, a legjobb napok! Nem egyeznél bele, minden napra? A születésnapi telefonhívásoktól kezdve a tortákig, és a gyertyákig... Egy kicsit mindenki különlegesebbnek érzi magát, köszönhetően egy kis születésnapi szeretetnek és figyelemnek

A születésnapi smsek létezése, egy szükséges rossz. Azért nevezem annak, mert alapvető, hogy  egy születésnapi köszöntést személyesen adunk át a kedvesünknek.

Ha azt tervezed, hogy egy romantikus születésnapi SMSt küldesz a kedvesednek, akkor észre fogod venni, hogy néha kissé nehéz megtalálni az igazán megfelelő szavakat. Azokat, amelyekkel néhány szóban elmondhatod neki az érzéseid. Egy romantikus idézet, vagy vers segíthet ugyan, de sokkal jobb, ha valami személyesebb üzenetet írsz.

Az alábbiakban egyedi, és friss szerelmes szülinapi köszöntő szövegeket találsz olyan romantikus születésnapi smsekhez, amelyet elküldhetsz akár a feleségednek, akár férjednek, menyasszonyodnak, vőlegényednek is.

Ezt is olvasd el: Szerelmes SMSek

Születésnapi smsek, szerelmeseknek

Az éjszakai égbolt olyan fényes, tele ragyogó csillagokkal, amennyire az én életem is  fényes lett, miattad. Köszönöm, hogy ragyogó csillag vagy számomra. Boldog születésnapot szerelmem!

A kellemes meleg tűz, és a forró csokoládé nagyszerűek a hideg és havas napon. Születésnapod alkalmából, egy szoros ölelés és egy finom torta!

A bájos herceg, mindig ott van a hercegnőjéért, ahogy én is mindig ott vagyok neked! Boldog születésnapot, szerelmem!

Gyönyörű mosolyt csalsz az arcomra, mint ahogy a színes szivárvány örömet hoz a gyerek arcára. Köszönöm, hogy itt vagy nekem.

A születésnapod különleges alkalom számodra! Én azért vagyok itt, hogy minden kívánságod teljesüljön. Nekem, te voltál a legjobb kívánságom, amit valaha is kívánhattam. Boldog születésnapot!

Tartsd a kezed a szívemen, és érezd a dobbanást, amit te okozol. Szükségem van arra, hogy mellettem legyél még ezen a különleges napon is, hogy szívem gyorsabban verjen. Boldog születésnapot!

Az éjszakai égbolton, minden csillag az irántad érzett végső szerelmem egy kis részét képviseli! Akárcsak számomra te, úgy az égben fent is ez alkotja az egész Univerzumot. Boldog születésnapot!

Az én szerelmem mélyebb a kék óceánnál, és ragyogóbb a fényes égnél. Olvasd ki a csillagokból, és az érintetlen vizekből. Érezd a szerelmemet, a születésnapodon is.

Születésnapi köszöntők, szerelmeseknek:

Megőrjítesz! Feltüzelsz! Repülök! A legjobbat látod, bennem. Te vagy nekem, a világ. Boldog születésnapot, kedves szerelmem!

Nem kell egy dzsinn, hogy a kívánságod valóra váljon… Az én kívánságom is teljesült azzal, hogy valaki olyan csodálatos valaki a szerelmem, mint te! Boldog születésnapot, kincsem!

Tudom, hogy a szerencseangyalom mindig is mellettem volt. De több, mint szerencse az, hogy te és én találkoztunk. Ez a sors, és ahogy telnek az évek, ez a sors igaz szerelemmé változik.

Boldog születésnapot, szerelmem! Ha megvolna hozzá a hatalmam, az ajándékod az lenne, hogy az összes fényes csillagot az ezüsttányérodra teszem. Ezt azonban, nem tudom megtenni. Ezért fogadlak téged, mosollyal az arcomon szerelmem, hogy örökre megtarts engem.

Egy óra percnek tűnik, amikor veled vagyok, és egy perc egy óra nélküled. Szóval a születésnapodon, töltsük el együtt az életünk idejét! Boldog szülinapot, kedves!

Édes drágám, boldog születésnapot kívánok neked! Szinte egész nap hálát adok a szerencseangyalomnak, hogy a tiéd vagyok, te pedig az enyém.

Ma szeretlek, holnap mégjobban foglak szeretni. Hadd gyújtsam meg a gyertyákat a születésnapi tortán, az irántad érzett szerelmemmel.

Akárcsak a varázsbab, az én szerelmem is egyre csak nő. Még több álommal a szememben, romantikusabb szavakkal az ajkamon, hadd ünnepeljük együtt különleges napodat. Boldog születésnapot!

Szerelmes üzenetek romantikus szívűeknek:

Te vagy a nap, aki beragyogja a napomat. Te vagy a szivárvány, aki színeket ad az életemnek, és te vagy a csillag, aki ragyogást ad az arcomnak. Szóval hadd köszönjem meg születésnapodon, hogy mindig mellettem vagy.

Valaki megkért, hogy határozzam meg és írjam le a SZERETETET.
Rögtön te jutottál eszembe és csak annyit mondtam neki: Ő!
Sokkal jobban szeretlek, mint amit gondolsz! Boldog születésnapot szerelmem!

Ebből a különleges alkalomból, minden szeretetemet elküldöm hozzád, hogy szíved melegen és kellemesen tartsa egész évben.

Tudom, hogy csak néhány másodpercbe telik, hogy kimondjam, szeretlek. Ezért vagyok most itt, hogy megmutassam, mennyi időbe telik ennek kifejezése. Boldog születésnapot kedves!

Ma biztos vagyok benne, hogy sok csodálatos üdvözletet fogsz kapni a születésnapod alkalmából. Azért vagyok most itt, hogy valami különlegesebbet adjak neked… örök szerelmemet. Remélem, érzed azt a szeretetet amit irántad érzek, kedvesem!

Biztos vagyok benne, hogy az a nap, amikor megszülettél, napsütéses nap lehetett! Mert, attól a pillanattól kezdve, hogy megismerkedtem veled annyi meleget és napsütést hoztál az életembe, amennyiben nem volt részem soha, előtted. Nagyon szeretlek, boldog születésnapot!

Évente, csak egyszer van születésnap. Az itt található születésnapi smsek, jó szolgálatot tesznek neked, ha nem tudod, mit írj egy születésnapi kártyára, vagy hogyan kívánj boldog születésnapot valakinek.