Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Szerelmes smsek

Szerelmes idézetek feleségnek

Szerelmes idézetek feleségnek

A szeretet a létező legnagyobb hatalom. Jelenléte mélyen érezhető, bárhol is tartózkodik. A szerelem mindent legyőzhet, és nagyszerűen jobbá teheti a bonyolult helyzeteket.

A szerelmes idézetek feleségnek, nagyon fontosak. Ezért, nem kell megvárnod az alkalmat, hogy kifejezd a szerelmed a feleséged iránt. Az összes férfi számára, van itt egy kis titok: egy nő nem vágyik gyémántokra, virágokra vagy drága ruhákra. Csak a te igaz, és őszinte szerelmedre vágyik! Ez az egyik dolog, ami betölti a szívét és a lelkét. Tehát, amilyen gyakran csak tudod, fejezd ki a szereteted.

Küldj neki sms-t, egy cuki szerelmes üzenettel. Vagy egyszerűen, teremts romantikus légkört otthon, és olvasd el ezeket az egyszerű szerelmi üzeneteket, hogy megtudd, mennyire megolvad érted a szíve. Íme néhány a legjobb szerelmi idézetek közül, amelyeket elküldhetsz a feleségednek.

Ezt is olvasd el: Szerelmes SMSek

Szerelmes idézetek, amelyek boldoggá teszik a feleségedet

1. Imádom, ahogy kihozod belőlem a gyermeki részemet. Imádom, hogy szabad lehetek, amikor együtt vagyunk. Te tényleg egy különleges nő vagy. Nagyon szeretlek, kicsim.

2. Még mindig te vagy a legszebb nő, akivel valaha is találkoztam. És mindig is az maradsz nekem. Ez azért mondom neked, hogy emlékeztesselek arra, hogy folyamatosan téged és a házasságunkat fogom választani újra, és újra. Jó reggelt drágám.

3. Az élet újabb fordulatot vett abban a pillanatban, amikor megismertelek. Ez a fordulat nem mentes az akadályoktól, és a küzdelmektől. De ez a legcsodálatosabb és legszebb fordulat, amit életemben megtettem. Még egyszer köszönöm, hogy a feleségem legyél. Nagyon szeretlek, kedvesem.

4. Te vagy az a nő, akire minden reggel fel akarok ébredni, és a tiéd az utolsó arc, amit látni akarok elalvás előtt. Nagyon szeretlek, te gyönyörű nő.

5. Mióta csak ismerlek, mindvégig következetes nő voltál. És figyelembe véve, hogy milyen emberekhez szoktam, mindig friss levegő és napfény maradsz számomra. Annyira szeretlek, édesem.

Ezt is olvasd el: Hogyan írjunk SMS-t egy kedvelt lánynak?

6. Tudom, hogy mostanában, körülötted a dolgok nem mentek túl zökkenőmentesen, de ne feledd, hogy most is itt vagyok. A férjed vagyok, és szeretnék segíteni, amiben csak tudok. Ne zárj ki. Ne érezd úgy, hogy mindezt egyedül kell megtenned. Szeretlek, és itt vagyok neked, bébi.

7. Mindig libabőrössé válok, ha rád gondolok. Annyira le vagyok nyűgözve, hogy milyen szerencsém volt veled. Sokadik alkalommal is köszönöm, hogy beleegyezel, hogy velem és mellettem éled az életet. Nincs hozzád hasonló ember, az egész világon.

További idézetek a feleségednek

8. Annyi mindenért hálás lehetek az életnek. A világ legcsodálatosabb nője a feleségem. És azért, hogy a fiunkat hordja a pocakjában. Tényleg sok mindenért hálás lehetek. Jó reggelt szépségem!

9. Soha nem fog elapadni az irántad érzett szerelmem. Küzdelmeink, mindenre kiterjednek. A horkolást és a fingást is beleértve. Teljesen meg vagyok győződve arról, hogy az én örökkém, biztonságban van veled.

10. Mindig olyan büszkévé teszel. Beszélgess velem a célokról és az inspirációdról! Azzal, hogy feleségül vettelek, jobbra változtatta az életem. És nagyon hálás vagyok ezért.

11. Szeretni téged, engem teljesen meggyógyított. Megtisztított azoktól a hegektől, amelyekről soha nem gondoltam, hogy elmúlnak. Az, hogy szeretlek téged, vadonatúj emberré tett.  Téged szeretni, minden!

12. Remélem, tudod, hogy megtiszteltetés a férjednek lenni? Mert én tényleg nem veszem természetesnek, ezt a kiváltságot. Bármelyik másik férfi lehetett volna odakint, de te úgy döntöttél, hogy velem leszel. Szeretlek most és mindig, kedvesem.

13. Ha van valami, ami annyira megrémít, az, hogy elveszíthetlek téged. Amiatt küzdök azért, hogy biztosítsam, több mint elég pénzünk legyen a bankban. Ezért küzdök azért, hogy mindent megtegyek értünk. Mert, mindent ezért csinálok. Mert az egész életemmé váltál. Annyira szeretlek, drágám.

14. Soha nem akarok külön lenni, tőled. Drágám, a napom szó szerint azzal kezdődik, hogy reggel látom az arcodat. Ezért teszek mindent, amit napközben teszek. Egyszerűen, nagyon szeretlek.

15. Imádom, amit együtt felépítünk. Nézem az évek során tett utunkat, és büszke vagyok arra, hogy milyen messzire jutottunk. Isten alatt a legjobb döntésem volt, hogy feleségül vettelek.

Az egyik bevált módja annak, hogy a feleségedet boldoggá tedd nem csak az, ha rendszeresen szerelmes idézetek landolnak a telefonján. Az is sokat elmond az érzéseidről, ha otthon rendszeresen segíted a munkáját, ha ajándékokkal leped meg, és elárasztod őt szeretettel és odafigyeléssel.

Most, hogy tudsz egy másik titkot, bátran küldj a szerelmednek annyi üzenetet, amennyit csak szeretnél.