Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Szerelmes smsek

Romantikus, szerelmes üzenet, nőknek

Nem kell küzdelemnek lennie, hogy boldoggá tedd a nőt. A megfelelő szavakkal egész nap, és egész évben érezheti a párod, hogy szeretik és dédelgetik. Lehet, hogy nem tudod, hogyan mondd el neki, mit érzel.

Nem kell küzdelemnek lennie, hogy boldoggá tedd a nőt. A megfelelő szavakkal egész nap, és egész évben érezheti a párod, hogy szeretik és dédelgetik. Lehet, hogy nem tudod, hogyan mondd el neki, mit érzel.

A férfiak, sokszor küszködnek a szavakkal. Ez megnehezíti, hogy megmutassák a szeretett nőnek, mennyire szeretik őket. Néha úgy is gondolják, hogy versenyezniük kell a nő munkájával, a haverjaival, és még néhány barátnővel is.

Férfiként az a feladatod, hogy a párod a nap minden órájában királynőnek érezze magát. A szerelmes levelek folyamatos áramlása, sok erőteljes érzelmet válthat ki, amelyek segítik a nőt abban, hogy elfoglalja a helyét az életedben.

Nem kell küzdelemnek lennie, hogy boldoggá tedd a nőt. A megfelelő szavakkal egész nap, és egész évben érezheti a párod, hogy szeretik és dédelgetik. Lehet, hogy nem tudod, hogyan mondd el neki, mit érzel. Ne aggódj! Íme néhány szerelmes üzenet, a kezdéshez.

Ezt is olvasd el: Szerelmes SMSek

Romantikus szerelmes üzenet, nőknek

1: Meglepsz azokkal a dolgokkal, amiket csinálsz, édesem, és még soha egyetlen lány sem szeretett úgy, mint te.

2: Abban a pillanatban, amikor megláttalak tudtam, hogy te vagy az, akit egész életemben kerestem.

3: Ha arra a napra gondolok, amikor találkoztunk, akkor szó szerint nem számítottam rá, hogy megtalálhatom a szerelmet.

4: Gondoltam minden módra, hogy elmondhassam neked, milyen szép, okos és intelligens vagy! De csak annyit tudok mondani, hogy kívül-belül szeretlek.

5: Az irántad érzett szerelmem olyan, mint egy mag, amely minden földfoltban kikel. Nem számít, hol találom magam, szerelmed és szépséged vesz körül.

6: Azzal, hogy te vagy az életemben ráébredtem, milyen szerencsés vagyok. Nem tudom elmondani, hogy milyen mértékű szeretetet hoztál az életembe…

7: Te vagy a szerelem legcsodálatosabb kifejezése, akivel valaha találkoztam. Minden alkalommal, amikor felébredsz mellettem rájövök, hogy te vagy az egyetlen nő, akit valaha is ennyire szerettem.

8: Mindabban, amit teszel, látom a értem tett áldozataidat, és azon tűnődőm, hogy egy ilyen gyönyörű angyal mint te, miért szerethet valakit, aki olyan mint én.

9: Egy percig se gondold, hogy nem látom azt a szeretetet és ragaszkodást, amit tőled kapok. Megismerem a szerelmet, amikor látom, és te vagy a legjobb kép a szerelemről, amit valaha láttam.

10: Hiszek a csodákban és az, hogy szeretlek, egyike azoknak a csodáknak, amelyek az életem hatalmas részévé váltak. Köszönöm, hogy életem szerelme vagy.

11: Őszinte gondolataim vannak arról, milyen édes, kedves, szerető és ragaszkodó vagy velem. Egyszerűen tökéletes szerető, és barát vagy.

12: Sok embert láttam egész életükben a szerelem után kajtatni, ami nem tartott sokáig. Ezért ha elmondom, mennyire kielégítő a szerelmed, hinned kell nekem.

13: Nagyon sok nő van a világon, és sokféleképpen lehet szeretni, de egyik sem egyezik azzal, ahogy te szeretsz engem.

14: Pontosan te vagy minden, amire valaha vágytam egy nőben. Tudom, hogy te vagy a legjobb választás élettársnak! Nagyon szeretlek!

Ezt is olvasd el: 30 kérdés, amit fel kell tenned egy lánynak

Szerelmes üzenet, lányoknak!

15: Ha azt kérdeznék tőlem, hogy mit akarok a világon a legjobban, azt mondanám, hogy életem királyává akarlak koronázni, mert te irányítod a szívemet.

16: Régóta várok arra, hogy megismerjem a tökéletes nőt! De te, túlszárnyaltad az elvárásaimat azzal, hogy a tökéletlen nő vagy, aki tökéletesen szeret.

17: Soha nem láttam még olyat, aki olyan hibátlanul szeret, mint te. Biztosan az ég ajándéka vagy, egy magányos szívhez hasonló elmének.

18: Szeretni téged, az egyik legjobb döntésem, mert túl egyszerűnek tűnik a szerelem megtalálása, és én ezt nem veszem természetesnek.

19: Egy olyan világban, ahol a szerelem aligha lehet őszinte és igaz, találtam egy nőt, aki lényének minden atomjával engem szeret.

20: Amikor a szemed egy új nap reggelén kinyitod,  én szeretnék lenni az első ember, akit meglátsz! Olyankor tudatni akarom veled, hogy a szerelmed mennyire megváltoztatta az életemet.

21: Amióta beléptél az életembe, minden tevékenységem szerves részévé váltál, és ez rádöbbent arra, hogy mennyire szerelmes vagyok beléd.

22: Soha ne felejtsd el azokat a napokat, amelyeket együtt tötöttünk és az éjszakákat, amelyeken egymás karjában aludtunk.

23: A szívem mindig is vágyott egy szeretni való személyre, és többször elbukott, amíg nem találkoztam veled! A szívünk erőfeszítés nélkül kapcsolódott össze.

24: Nagy áldás vagy számomra, és nem tudom eléggé megköszönni, hogy megengedted magadnak, hogy úgy szeress, ahogy szeretsz!

25: Amióta megismerkedtünk, valami megváltozott bennem, és biztos vagyok benne, hogy azért, mert most már tudom, mennyire szeretsz.

26: Minket egymásnak szánt a sors, és ez biztosít engem arról, hogy a természet mennyire tökéletesen kitalálta azt a tervet, hogy találkozzak veled.

27: Mindenhol kerestem azt az igaz szerelmet, amely elhatalmasodik, és most itt vagy! A legszebb nő, akit valaha is láttam! Szeretlek.

Ezt is olvasd el: Hogyan kell flörtölni egy lánnyal: A legjobb módszerek

Romantikus szerelmes feljegyzések neki

28: Minden percet és minden másodpercet melletted akarok tölteni. A szerelmed egy életre szóló élmény, és nem akarok lemaradni semmiről sem.

29: Hogy foghatom a kezed, az annyi önbizalmat ad, és úgy feldobja a napjaimat, ahogy eddig semmi más nem tette. Egyetlen másik nő sem okozott még nekem,  ekkora boldogságot!

30: Beszéljünk a szerelemről, a csókokról és a szivárványokról, mert a szereteted mindezeket a dolgokat hozzáadtad az életemhez! És én, nem tudok betelni vele.