Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Szerelmes smsek

Romantikus sms üzenetek

Romantikus sms üzenetek

Időnként, a lehető legkevesebb szóval is el lehet mondani, a fontos dolgokat. Ha jobban szereted a tömör üzeneteket, íme néhány kiváló romantikus szöveg, amelyekkel elcsábíthatod őt.

A romantikus sms üzenetek küldése mindig is az egyik legjobb stratégia volt a női szív elnyerésére. Néhány jól átgondolt, aranyos és szívet megható szerelmi üzenet elég ahhoz, hogy életben tartsa a romantikus szikrát. Mégis, gyakran könnyebb megmondani, mint megtenni, hogy tökéletes szöveges üzeneteket készítsen, amelyek arra késztetik, hogy vágyjon rád.

Mik a tökéletes szavak, amiket elmondhatsz neki? Hogyan tudod rávenni az üzeneteken keresztül, hogy akarjon téged? Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan érheted el ezt néhány jól kidolgozott szó erejével.

Ezt is olvasd el: Romantikus smsek és idézetek

Romantikus smsek, amelyektől megkívánod őt

Amikor a romantikus szövegekre gondolsz, automatikusan egy bizonyos valaki jut az eszedbe. ezek az sms szövegek segíthetnek neked, hogy tudd, hogyan kell meghúzni a szívet költői SMS-ekkel.

Szerezz inspirációt a lentebb található szövegekkel és indulj el egy olyan utazásra, ami segít neked elcsábítani a párodat. Sajnos, ezek az smsek csak úgy működnek, ha nagyon személyre szabottak, de az összes eléggé nagyszerű tipp lehet ahhoz, hogy sikered legyen. Hiszen, a konkrét jobb, mint az általános. Ha bele tudsz szőni valami olyasmit, ami a személyes tapasztalatodon alapszik, borítékolható a siker. Van itt néhány univerzálisabb példány, a kezdéshez.

Összeszedtem neked a legkedvesebb, legromantikusabb szövegeket, amelyeket bármilyen forgatókönyv szerint elküldhetsz a kedvesednek. Az egyik vicces, a másik pedig komolyabb, vagy szenvedélyes.

Ezt is olvasd el: 18 varázslatos karácsonyi smsek szerelmeseknek

Szerelemes sms szövegek, friss pároknak

Annyira jól szórakozom, amikor együtt lógunk… Olyankor mindig feldobottnak, és kicsit zavartnak is érzem magam melletted.
Ezt valószínűleg nem kellene elmondanom neked, de jobban izgulok érted, mint évek óta senkiért.
Úgy érzem, hogy most egy légüres térben lebegek.” (randi után kell küldeni)
Tudod, hogy nem szeretek dohányozni, mert a dohányzás öl. De hadd mondjam el, ha te cigaretta lennél, én hagynám, hogy megölj.
Örülök, hogy péntek van, de még jobban örülnék, ha látnálak.

Jó reggelt, Aphroditém!

Egy egyszerű „Jó reggelt, gyönyörű” – segít kibírni a napot.

Szeretlek! Nem nagy ügy! De igen, az…

Nagyon intelligens vagy, megnevettetsz, nagyon kedves vagy és rendkívül csinos. Jó barátom vagy, és ezért vagy nagyon fontos nekem. Ezt, ne felejtsd el.

Hé csajszi! Gondoltam, küldök neked egy SMS-t lefekvés előtt, hogy tudd, mennyire szeretlek… Nagyon!

Te jobban hozzám tartozol mint az az Oscar, amit DiCaprio kapott.

Még mindig nem hiszem el, hogy valaki, aki ennyire tökéletes számomra, ilyen közel került hozzám! Nagyon boldog vagyok, hogy megismertelek. Gyorsan beléd szerettem.

Mindjárt felkelek, és készülök a munkahelyemre. El sem tudom mondani, mennyire utálom otthagyni az ágyadat, és mennyire akarlak a karjaimban tartani, amíg alszol.

Te vagy a legcsodálatosabb dolog, az életben.

Te vagy az életem [Név] és azt kívánom, bárcsak a minden szabadnapunk együtt tölthetnénk. Találkozunk délután. Nagyon-nagyon szeretlek!

Ezt is olvasd el: 78 romantikus üzenet, szerelmes szöveg fiúknak

Romantikus smsek, régi kapcsolatokhoz

Te vagy, az életem legjobb része. Őszintén szólva nem tudom elképzelni, hogy nélküled éljek. Sokkal jobbá teszed az életem.

Te vagy az, akiben feltétel nélkül megbízom. Mindig megmosolyogtatsz. Akit érzek, hogy mindig ott van mellettem.

Te vagy a világ, számomra.

Úgy érzem, nem is lehetnék boldogabb! Soha senki nem fog közel kerülni ahhoz a helyhez, amit a szívemben elfoglalsz. Tudom, hogy az a lány vagy, akivel le akarom élni az életem.

Annyira szerencsés vagyok, hogy veled élhetem az életem!

Annyira örülök, hogy örökké együtt leszünk, bár úgy tűnik, ez nem elég hosszú.

Szívesebben élek egy kutyák nélküli világban, mint egy nélküled létező világban.

Annyira szeretlek! Néha, túlságosan is!

A mi szerelmi történetünk, örökkévaló kicsim!

Amikor te 92 éves leszel, én pedig 93, és majd mindenki azt kérdezi tőlünk, hogyan tudtuk együtt leélni ezeket az éveket anélkül, hogy megöltük volna egymást, akkor majd azt mondom, hogy azért, mert a legtürelmesebb, legmegfontoltabb és legszebb emberrel vagyok házas.

Már le akarom tépni azt a pizsamanadrágot, de nem fogom! Mert tudom, hogy fáradt vagy, és korán kell felkelned dolgozni. Ehelyett hozzád fogok bújni, ha hazaérek. Szeretlek.

Csak egy rövid infó: Te egy nagyszerű feleség vagy, és nem tudom, mit csinálnék nélküled.

A szerelem olyan barátság, amely lángra lobbant. Csendes megértés, kölcsönös bizalom, megosztás és megbocsátás. Hűség jó, és rossz időkben. Megelégszik a tökéletességgel, és enged az emberi gyengeségnek.

Tökéletes vagy és a legjobb! Szeretlek, barack!

Ezt is olvasd el: 50 költői jó éjszakát smsek a lánynak, akit szeretsz

Romantikus sms üzenetek, ha távol vagytok egymástól

Alig várom, hogy holnap láthassalak, és egész hazaúton rád és a szép fenekedre fogok gondolni.
Hiányzik az, ahogy hozzám bújsz és a lábad átveted rajtam..

Nélküled, minden nap pokol…

Néha végig lapozom a telefonomat, és nézegetem a rólunk készült képeket. Olyankor úgy érzem, újra együtt vagyunk, abban a pillanatban.

Tudtam, hogy hiányozni fogsz, de azt nem, hogy ennyire.

Nem kellett volna most felhívnom téged, mert most mégjobban hiányzol!

Elképesztő vagy, tudod? Nagyon hiányzol!

Rád fogok ugrani, amikor legközelebb meglátlak, és valószínűleg egy darabig nem engedlek majd el!

Szeretni olyan, mint lélegezni! Bár könnyű, de néha elfelejtik. Abban a pillanatban, amikor nem lélegzel elkezdesz elsorvadni, és az élet elhalványulni látszik. Nélküled, semmi az életem. Alig várom, hogy újra mellettem legyél.