Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Jelek, hogy egy fiú többet akar

Jelek, hogy egy fiú többet akar

Elég sok jel utalhat arra, ha egy fiú valami komolyat akar veled. Közülük sok a saját személyes és magánéletéhez kapcsolódik.

Honnan tudod azt, hogy egy fiú többet akar? Azt mondják, hogy a nők bonyolultak, de mi van a fiúkkal? A férfiak sem olyan egyszerűek, mint gondolnánk. A fejükben több dolog van mint a játék, a sport, az ételek és a lányok. És különösen a nők esetében, nem csak fekete-fehérek, nagyon sok árnyalat van a kettő között.

És honnan tudod, hogy komolyan gondolja-e? Nos, a szavak becsaphatnak és összezavarhatnak, de vannak konkrét jelek, amelyek alapján biztosan tudhatod, hogy csak egy nyári szerelem vagy a számára, vagy téged akar a gyerekei anyjának.

Nem mutatsz be bárkit a szeretteidnek.

Ha valaki találkozik a másik családjával, akkor valószínűleg kijelenthetjük, hogy a kapcsolat új szintre érkezett. Tehát, ha meghív téged, hogy találkozz a szüleivel, a húgával vagy bátyjával, a nagyszüleivel vagy bármely más közeli rokonával, akkor komolyan gondol téged.

Ha azon tűnődsz, hogy komolyan gondolja-e vagy sem, gondolj erre: bemutatnál egy egyéjszakás kalandot, az anyukádnak? Tehát, ha te, vele szemben nem érzed ugyanezt, hagyd abba a kapcsolatot, még mielőtt ez megtörténik. És ráadásul ne félj, ha eljön az ideje!

Ha egy fiú többet akar, sokat beszél az életéről

A srácok általában visszafogottak és kissé visszahúzódóak, amikor az életükről, a múltjukról, és természetesen az érzéseikről kell beszélniük. Különösen akkor, ha mindenzt lányok előtt kell tenniük. De, ha odafigyelsz és törődsz azzal, amit mond, és neki is komolyak a szándékai, sok mindent felfedezhetsz .

Például, mindig a legjobb haverjaival folytatott kalandjairól mesél. Vagy elmeséli neked, hogyan töltötte a gyermekkorát, a már elhunyt nagyszüleinél? Ha felületesen mesél a múltjjáról, vagy csak szórakozásból beszélget veled, valószínűleg nem áll készen semmi komoly dologra. Másrészt a nyitott szív, bizalmat jelent. A bizalom pedig, minden jó kapcsolat alapja.

Persze, ennek is megvan a maga módja. Nyilván, egy 15 éves srác, nem tud éjszakákon át mesélni a múltjáról, mert nincs annyi történet, amit elmesélhet.

Ezt is olvasd el: A 20 legjobb jel, hogy egy félénk srác kedvel téged

Ha egy fiú többet akar, odafigyel arra amiről beszélsz, mert meg akar ismerni

Ugyanez történik fordítva is. Elvárja, hogy magyarázz el neki dolgokat magadról, a múltadról, mit szeretsz, kivel jártál már, mi a hobbid, és hogy áll a családod . Még azt is javasolhatja, hogy találkozz velük!

Tisztán láthatod a különbséget a valódi kíváncsiság és a véletlenszerű beszélgetés között. Ha egy férfi valami értelmeset akar, nem kérdezi meg például, hogy hol születtél (és semmi mást)… Ehelyett az fogja érdekelni, hogy hol nőttél fel, vagy milyen jó voltál az iskolában.

Fontosnak tartja a véleményed

Megkérdezi a véleményed, még mielőtt bármilyen tervet készítene. A férfiak szeretik a szabadságukat és a függetlenségüket. Az, hogy megkérdeznek valamiről, mielőtt bármilyen tervet készítenének, nem jelenti azt, hogy egy fiú többet akar, hogy már nem szabad. Vagy azt, hogy a kezedből eszik. Ez csak azt jelenti, hogy érdekli őt a véleményed, és azt akarja, hogy az élete része legyél.

Azzal, hogy megosztja veled a kalandjait, és beosztja szabadidejét, hogy órákat töltsön veled megmutatja, hogy több vagy, mint egy röpke. Elsődleges jele annak, hogy egy fiú többet akar.

Jövő időben beszél rólatok

Ne beszélj neki a „jövőbeli tervekről” az első randevúdon. Amikor azt mondjuk, hogy valaki a közös jövőről beszél, akkor többnyire nem a házvásárlásról vagy a gyerekvállalásról szokott beszélni. Bár arról is beszélhet, hogyan képzeli el magát néhány év múlva de ez, jobbára nem így van. A jövőbeli tervekről beszélünk: esetleg egy olaszországi utazás? Új mozibemutató?

Ezt is olvasd el: 36 jele annak, hogy egy férfi érzelmileg kötődik hozzád

Ha egy fiú többet akar, nem fél attól, hogy téged is bevonjon a rövid távú terveibe.

Különleges, és fontos eseményekre hív meg

Nem elégedett meg azzal, hogy egyszer találkoztál a szüleivel. Az egyik egyértelmű jele annak, hogy többre vágyik az az, hogy különleges eseményekre hív meg családjával és/vagy barátaival. Például: a nagymama születésnapja, a nővére ballagása, karácsonyi vacsora, unokatestvére esküvője, nyári kirándulás a barátaival…

Sok különleges alkalom van, valakinek az életében. Ha azt szeretné, hogy részese legyél ezeknek a különleges pillanatoknak, akkor azt is szeretné hogy a jövőbeni emlékeibe is bekerülj. Sőt, ha megöregszel, együtt emlékezhetek rájuk!

Bónusz: még két jel, hogy egy fiú többet akar

Elvisz a kedvenc helyeire

Mindenkinek van egy kedvenc helye! A város egy bizonyos része, ahol szívesen tartózkodik, egy titkos bár a legjobb italokkal és a legjobb személyzettel, a város egy eldugott, vagy épp forgalmas, de számára szép része… Ha megmutatja neked, hol szeretne egy kis időt egyedül tölteni, ez többnyire azt jelenti, hogy elég jól érzi magát veled. Ilyenkor valószínűleg, valami többre vágyik.

Ezt is olvasd el: Honnan tudod, hogy egy lány kedvel téged?

Gondoskodik rólad, ha beteg vagy

Amikor megbetegszünk, nem vagyunk különösebben imádnivalók. Nagy vörös az orrunk, egész nap fújjuk az orrunkat, tüsszögünk, kócos a hajunk… Szóval ha a legrosszabb pillanataidban magad mellett látod az azt jelenti, hogy jóban-rosszban ott lesz. Valószínűleg, jó fogás! Ne engedd!

Amint látod, elég sok jel utalhat arra, hogy valami komolyat akar veled. Közülük sok a saját személyes és magánéletéhez kapcsolódik. Például, az időbeosztásához, a hobbijaihoz vagy a családjához, vagy a legjobb barátaihoz.

A kérdés most az, hogy TE Készen állsz-e arra, hogy komoly kapcsolatot kezdj? Vagy ezek csak figyelmeztető jelnek tűnnek, számodra?