Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

36 jele annak, hogy egy férfi érzelmileg kötődik hozzád

36 jele annak, hogy egy férfi érzelmileg kötődik hozzád

Szóval, most egy csomót olvasol arról, hogy milyen egy férfi, aki érzelmileg kötődik hozzád. Ha, te is kötődsz hozzá érzelmileg, akkor szinkronban lesztek, és a dolgoknak szépen kell haladniuk a maguk útján addig, amíg érthetően kommunikálsz vele.

Szeretnéd tudni, hogy milyen jelei vannak, ha egy férfi, érzelmileg kötődik hozzád? Tudnod kell, hogy mire kell figyelned, mert így nagyobb biztonságban érezd magad a kapcsolatodban.

Íme, amit tudnod kell.

A legtöbb férfi nem kürtöli világgá az érzéseit. Ha arra vágysz, hogy a párod valami drámai dolgot csináljon akkor lehet, hogy sokáig kell várnod. Egy kis nyomozói munkára, és az érzelmi kötődés jeleinek ismeretére van szükséged ahhoz, hogy megkapd a választ.

Kétségtelen, hogy egy kapcsolatban mindig tudni akarod, hol állsz. Vannak, akik túlbuzgónak nevezik az ilyen embereket, de ez nem igaz, mert mindannyian szeretnénk elkerülni, az időpazarlást.

„Kedvel engem? Elképzelem? Csak szexet akar? Többek közt, ezek azok a kérdések, amelyek felbukkannak, amikor elkezdesz randevúzni, egy sráccal!

A férfiak nem mindig tudják jól megfogalmazni, ha készen állnak arra, hogy elkötelezzék magukat. Őszintén szólva, gyakran csak rajtad múlik, hogy kiderítsd, mennyire kötődik hozzád.

Ha egyszer elmondja, nem csak nagyobb biztonságban érzed magad, de ez segíthet megszilárdítani kapcsolatot is.

És legyünk őszinték: egyes srácok kissé érzékenyen reagálhatnak arra, amikor túl korán kell meghatározniuk, a kapcsolatotok állapotát. Ha még nem egészen kötődnek hozzád, az egész könnyen elriaszthatja őket a kapcsolat folytatásától az, ha te már készen állsz, de ők még nem.

Mit jelent, az érzelmi kötődés?

Az érzelmi kötődést a szótárak általában, a szabadság hiányaként határozzák meg! De az érzelmi kötődés a stabilitást, a támogatást, és a kényelmet biztosítja. A házi kedvenceinkkel, a szüleinkkel és barátainkkal megosztott kötelékek, érzelmi kötődések. Ezek, nem okozzák a szabadság hiányát.

Ha észre szeretnéd venni az érzelmi kötődés jeleit, először is meg kell értened, mit jelent.

Egyesek úgy érzik, leláncolják őket. Mások számára pedig, gyengeség vagy sebezhetőség érzetét kelti. Pedig az érzelmi kötődés, nem rossz dolog.

Nem számít, hány macsó srác mondhatja, hogy gyenge az érzelmek kimutatásában. Valójában, ez az egyik legmerészebb dolog, amit tehetsz.

Ezt is olvasd el: Szerelem, vagy csak kötődés?

Miért jó az érzelmi kötődés?

Bár egyesek azt mondják, hogy az érzelmi kötődés miatt, elveszíti a függetlenségét, ez egyáltalán nem igaz. Még az érzelmileg kötődő, boldog és egészséges kapcsolatban élő emberek is függetlenek maradnak. Az érzelmi kötődés az, ahogyan kapcsolatot teremtünk barátainkkal, és családunkkal.

Ha egy srác érzelmileg kötődik hozzád, akkor valami közel tartja hozzád őt. Rád támaszkodik, meghallgat, tanácsot ad, vigasztal, társaságot ad, és hasonlók.. És ebben, nincs semmi rossz.

Igen, ha kialakul a kötődés, lelkileg is sérülhetünk. Megkockáztathatjuk, hogy egy esetleg szakítás során fájdalmat érzünk majd, és ez ijesztő lehet. De, a helyzet az, hogy érzelmi kötődés nélkül soha nem leszel igazán szoros, vagy egészséges egy szerelmi kapcsolat.

Mi is valójában az érzelmi kötődés?

Az egymástól való függés a legegyszerűbb módja annak, hogy meghatározzuk, mit jelent érzelmi kötődés.

És ez egy gyönyörű dolog. Ezért most ismerd meg azokat a jeleket, amelyek megmutatják, ha egy férfi érzelmileg kötődik hozzád.

A férfiaknak megvan a maguk módja annak, hogy megmutassák, mennyire akarnak elköteleződ egy kapcsolatban. Ez, bizonyos értelemben olyan, mint egy másik nyelv. A srácok egyedi módon mutatják meg neked, hogy el akarnak köteleződni, és hogy még ragaszkodnak is hozzád. Persze, néhány férfi elég pimasz ahhoz, hogy egyszerűen csak elmondja neked, de ez nem igazán jellemző.

Emiatt, ha képes vagy az apró jelekben olvasni, az elősegíthet téged abban, hogy jobb feltételeket teremts egy szoros kapcsolatra. Jobban megérted majd, hogy hol art a kapcsolat, és ez segíteni fog mindkettőtöknek a továbblépésben.

Ezt is olvasd el: Hogyan legyél szimpatikus?

A nyilvánvaló jelei annak, ha egy férfi érzelmileg kötődik hozzád

A legtöbben, életünk során egynél több embert szeretünk. Szívfájdalmat, fájdalmat, örömet, boldogságot és büszkeséget tapasztalunk. Mindent, amit el tudsz képzelni ezzel a személlyel.

Aztán történik valami, és vége. Gyászolunk, drámázunk, aztán amikor kihevertük tovább megyünk. Ez után, ez a ciklus, újra megismétlődik. Az élet egy vicces dolog, igaz?

Szerencsés véletlen, de ha észreveszed a férfi az érzelmi kötődésének a jeleit, lehet esélyed arra, hogy kiderítsd, merre is tart a kapcsolat.

1. Jól érzi magát melletted

Nehéz érzelmileg kötődni hozzád, ha nem tud önmaga lenni melletted. Ez az oka annak, hogy ha megmutatja valódi énjét, mind a jót, mind a rosszat, azt jelenti, hogy érzelmileg kötődik hozzád.

Tudja, hogy nem ítéled el. A félelem hiánya, lehetővé teszi számára, hogy megmutassa furcsa oldalát, amit senkinek sem mutat meg, a nyilvánosság előtt. Biztonságban, és jól érzi magát a saját bőrében.

Érzelmileg kötődsz azokhoz az emberekhez, akikkel szívesen vagy együtt. Ha a férfi boldog és jól érzi magát, ha nem tesz semmit ami téged bántana, akkor valószínűleg érzelmileg kötődik hozzád, és nyitott egy komoly kapcsolatra.

2. Rád támaszkodik

A jele, hogy egy férfi érzelmileg kötődik hozzád, ha kinyújtja feléd a kezét. Látni fogod, ha keres téged, mikor baráti, munkahelyi vagy bármi más problémája van. Az emberek nem szeretnek megnyílni és rossz híreket megosztani olyanokkal, akikhez nem kötődnek.

Azt akarja, hogy mellette légy az életében minden hullámvölgyben. A fő jel, hogy egy férfi érzelmileg kötődik hozzád, hogy rád támaszkodik, ami azt jelenti, hogy hajlandó felfedni előtted törékeny és bizonytalan oldalát is.

3. Veled akar ünnepelni

Ugyanez vonatkozik, a szép időkre is. Számára ugyanolyan fontos megosztani veled a jó híreket, mint eljönni hozzád akkor, amikor a dolgok nem jól alakulnak. Mégjobbá teszed számára, a jó napjait.

Értesíteni fog, ha felfedez egy új nagyszerű éttermet, vagy akkor, ha nyert a kaparós sorsjegyen, mert azt akarja, hogy te is boldog légy. Tudja, hogy örülni fogsz neki, ezért örömmel osztja meg veled.

Csak azokat az embereket akarja maga körül, akikhez érzelmileg kötődik ezekben az érdekes pillanataiban. Tehát ha olyan valaki vagy, akivel ő együtt szeretne ünnepelni, ez is az egyik jele annak, hogy érzelmileg kötődik hozzád.

4. Kikéri a véleményed

Ha érzelmileg kötődsz valakihez, érdekel, hogy mit gondol rólad, vagy a dolgaidról. Előfordulhat, hogy az ingétől a legjobb barátjáig mindenről kikéri a véleményed. Ha figyelembe veszi a te véleményed, mielőtt bármiről döntést hozna, legyen az kicsi vagy nagy dolog, akkor értékeli a mondanivalód.

Nemcsak tiszteli a véleményed, de azt is akarja, hogy boldog legyél az általa hozott döntésekkel.

Ezt is olvasd el: Tönkreteszed a kapcsolatod?

5. Terveket készít

Ha több mint egy hónapra előre tervez veled, egészen biztos, hogy érzelmileg kötődik hozzád. A srácok, de valójában bárki így vana dologgal, nem tervez veled jövőbeli eseményeket, ha nem tervezi azt, hogy akkor veled lesz.

És nem akarnának téged tovább az életükben, ha nem kötődnének hozzád érzelmileg. Amikor előre tekint, és lát téged a jövőjében, ez annak a jele, hogy nagyon fontos vagy neki.

Nemcsak terveket sző veled, de ilyenkor azt is tudatja veled, hogy mik a tervei. Ennek sok köze van ahhoz is, hogy tisztel téged, és hogy fontos szereped van az életében.

Nem hagyja függőben a kérdést, ha a hollétéről van szó. Különösen akkor, ha nem tudod elérni őt telefonon. Ez is csak azt bizonyítja, hogy mennyire komolyan gondolja a kapcsolatotokat.

6. Azt akarja, hogy a dolgok komolyra forduljanak

Sokféleképpen lehet megtudni, hogy komoly kapcsolatot akar-e veled. Ha pedig komolyra akar fordítani a kapcsolatot, akkor vagy már érzelmileg kötődik hozzád, vagy úton van felé. Ha azt akarja, hogy találkozz a barátaival és a családjával, kulcsot ad a lakásához, vagy akár össze akar veled költözni, ezek mind jó jelei a kötődésnek.

Ha valaki érzelmileg kötődik hozzád, megteszi a szükséges lépéseket a dolgok előremozdítása érdekében.

7. Bejelentkezik

Amikor együtt vagytok, könnyen azt gondolhatod, hogy az érzelmi kötődés nyilvánvaló lesz. De ha külön vagytok, ez még jobban látszik!

Ez azt jelenti, hogy gondol rád, amikor nem vagy a közelben. Tehát, ha egész nap sms-ben vagy telefonhívással jelentkezik be, hogy köszönjön, vagy megnézze, hogy vagy, ez az egyik egyértelmű jele annak, hogy egy férfi érzelmileg kötődik hozzád.

Ha aggódik amiatt, hogy épségben hazaértél-e, vagy megpróbál segíteni olyan dolgokban, amelyek neked gondot okoznak, akkor tényleg törődik veled. Egymás érzéseiből táplálkoztok, amikor érzelmileg kötődtök egymáshoz.

8. Soha nem akarja, hogy elmenj

Ez kissé félelmetesen hangzik, de nem úgy kell érteni, hogy túszul ejt téged! Inkább egy kicsit szorosabban ölel, mielőtt munkába indul. Akkor is maradni akar a hétvégén, ha kifogyott a tiszta fehérneműből. Minden veled töltött időt, meg akar élni.

Ezek a jelei annak, hogy a közeledben akar lenni, és annak is, hogy boldogabb, amikor vele vagy. Ez is, érzelmi kötődést jelez.

Ezt is olvasd el: Létezik szerelem első látásra?

9. Figyelembe veszi az érzéseid, és törődik velük

Az a férfi, aki figyelembe veszi az érzéseidet, általában nem csak azért teszi ezt, hogy elcsábítson téged. Ha érzelmileg kötődsz valakihez, az érzéseid és az ő érzései, szorosan összefonódnak. Gyakran átveszitek egymás hangulatát, amikor érzelmileg kötődtök egymáshoz.

Tehát ugyanígy vegyük figyelembe a saját érzéseinket, mielőtt véleményt alkotunk. Költözünk vagy új fogorvost keresünk? Ezt ő is megteszi értünk. Mielőtt döntést hoznál, fontold meg, ő hogyan vélekedne a dolgokról. És ha elégedett vagy egy döntéssel, ő is az lesz.

Ő is törődik az érzéseiddel, és ott van neked, ha ideges vagy. Azok a srácok, akik nem állnak készen az elköteleződésre, nem fognak odasietni, ha valami felkavaró történik. Ez azt jelenti, hogy ha azért jön, hogy megnyugtasson, amikor a dolgok nehézzé válnak, akkor komolyan gondolja a kapcsolatotokat

10. A barátai tudnak rólad

Az a srác, aki csak véletlenül lát téged, és nincs érzelmi kötődése, nem fogja megkockáztatni, hogy bemutatsson a barátainak. Ha beenged téged a szűk ismeretségi körébe, akkor a közelében akar tartani.

11. Megpróbál megvédeni

Vigyáz rád. Ha rossz az idő, felajánlja, hogy elvisz autóval, Még az is a kötődésre utalhat, ha egyszerűen felajánlja, hogy viszi a csomagjaid. Azt mutatja, hogy a férfi azon gondolkodik, hogy megkönnyítse az életed.

Egy srác nem megy ki olyan valakiért az állomásra, akihez érzelmileg nem kötődik.

12. Megnyílik előtted

Az egyik fő jele annak, hogy egy férfi érzelmileg kötődik hozzád az, amikor megnyílik előtted. Nem azt akarom mondani, hogy elmeséli, milyen volt nagy embernek lenni az egyetemen. Ha arról beszél, hogy hiányzik a nagymamája, vagy hogy milyen volt a gyerekkora, akkor rád bízza ezeket a privát, és kényes dolgokat.

Idegenekkel, valószínűleg nem osztja meg ezeket a dolgokat. Mert ez, lelkileg sebezhetővé teszi őt, más előtt. De veled kapcsolatban, nem aggódik emiatt, mert ragaszkodik hozzád, és megbízik benned.

13. Beépíti a kapcsolatotokba a családot, és a barátokat

Egy másik jele annak, hogy érzelmileg kötődik hozzád az, amikor részleteket oszt meg veled, a családjáról. Nem csak azt mondja, hogy a bátyja egy vadállat a jégkorongban. Ha megosztja a családi kapcsolatainak mélyebb részleteit, szoros kapcsolatban érzi magát, veled.

Érzelmileg kötődik hozzád, ha azt akarja, hogy jobban megértsd őt. Azt akarja, hogy te is így érezd. A család olyan személyes és privát dolog, amiről bárkivel nem beszélhetünk. De ha hajlandó megnyílni előtted, még a karácsonyi üdvözlőlapból kihagyott dolgokkal kapcsolatban is, annak oka van.

A barátait és a családját is, magával viszi. Ha egy srác nem akar elköteleződni, akkor nincs értelme bemutatnia neked az élete fontos szereplőit. Ha mindent megtesz annak érdekében, hogy találkozzatok, és ők kedveljenek téged, ez az egyik legfontosabb jele annak, hogy kötődik hozzád. Főleg, ha még jövőt is tervez veled.

Végül, erőfeszítéseket tesz a barátaival, és családjával is. Ha találkoztál velük, gondolj arra az alkalomra, amikor a barátaid vagy a családod közelében volt. Beszédes volt, kérdezősködött, és úgy tűnt, őszintén érdeklődik irántuk? Ha igen, akkor valószínűleg már nagyon ragaszkodik hozzád.

14. Nem találkozik senki mással

Az a srác, aki komolyan gondolja veled a kapcsolatát, nem fog más lányokkal szaladgálni. Arra fog összpontosítani, hogy milyen érzései vannak irántad, és hogyan tud közelebb kerülni hozzád, és kapcsolatot építeni veled.

15. Nem kényszerít rá a szexre

Igen, a srácok szexet akarnak. Még az érzelmileg kötődő férfiak, is szexet akarnak. De egy srác, aki tényleg érez irántad valamit, nem fog nyomást gyakorolni rád. Lehet, hogy tesz feléd egy mozdulatot, de ha eltávolodsz, vagy akár a legkevésbé is elbizonytalanodsz, ő meghátrál, és nyugodtan beszél és ölel.

Az érzelmi kötődés kéz a kézben járhat szexuális kötődéssel, de gyakran még annál is erősebb.

Ezt is olvasd el: A 20 legjobb jel, hogy egy félénk srác kedvel téged

16. Veszi az apró jelzéseid

Észreveszi, hogy étkezés után, mindig marad egy morzsa a tányéron. Az a férfi, aki érzelmileg kötődik hozzád, odafigyel az apró részletekre. Ez az ember látja, hogyan reagálsz a közelben lévő kiskutyára, vagy babára.

Ez a srác nem csak kötődik hozzád, de ismer is téged. Még azt is észreveszi, amit a legtöbb ember nem lát.

17. Elmondja neked

Igen, tudjuk. Ez, a nyilvánvaló. Egyes srácok azt mondják neked, hogy érzelmileg kötődnek hozzád. Szavaikkal kifejezik, mennyire törődnek veled és ez, számukra óriási üzlet. Sok férfinak nehéz ilyen dolgokról beszélni, ezért ha erőfeszítéseket tesz, komolyan is gondolja.

Ha azt mondja neked, hogy a közeledben akar lenni, vagy hiányzol neki, határozottan kötődik hozzád, érzelmileg. Ha megnyugtat az érzéseiről, és megosztja veled az érzéseit, az egyértelmű jele annak, hogy szeretné, ha tudnád, hogy kötődik hozzád.

18. Sok időt akar veled tölteni

Ha van szabadideje, veled tölti? Ott van egy kulcstábla! Lehetne kint a barátaival, élvezheti a hobbijait, megnézheti, amit a tévében nézni szokott, de inkább veled tölti az idejét.

Erre, senki sem kényszeríti őt. Ő döntött úgy, hogy ezt teszi. Ez, mond neked valamit?

Tudom, mire gondolsz! Talán, a szex miatt csinálja. Tény, hogy van rá esély. Egy kicsit, teszteld ezt az elméletet, és kerüld el vele a szexet, egy későbbi időpontig. Ha még mindig kitart, akkor ott van egy érzelmileg kötődő srác.

De ha sok időt akar veled tölteni, akkor neki te vagy az első. Bármely férfi, aki veled akar lenni, prioritásként kezel téged.

Nem számít, mi történik az életében, megtalálja a módját, hogy időt szakítson rád. Ezt leginkább akkor fogod észrevenni, amikor össze kell kevernie az időbeosztását, mert ott akar lenni melletted akár egyetlen randevú estén is.

Valójában, szívesebben tölti az időt veled, semmittevéssel, mint a barátaival. De azért ne gondold azt, hogy csak azért, mert egy srác a barátokkal akar lenni, nem kötődik hozzád.

19. SMS-t ír vagy felhív téged, ok nélkül

Egyetlen férfi sem ír neked rendszeresen SMS-t, vagy még csak fel sem hív tényleges indok nélkül, ha nem akar veled lenni. A rendszeres, véletlenszerű sms-ek azt jelentik, hogy „Rád gondolok”.

Ha mindig ő lép először kapcsolatba veled, nem érzed jól magad?

Fenn akarja tartani veled, a kapcsolatot. Ezt csak azok a srácok csinálják, akik rajonganak érted. Ő lesz az, aki beszélgetést, randevút kezdeményez. Minél többször csinálja ezt, annál jobban kötődik hozzád.

20. Megpróbál lenyűgözni

Egy srácnak, nem kell pazar ajándékokat vásárolnia ahhoz, hogy egyértelművé tegye a rajongását. Ha egy kicsit túllép azon, amit tőle elvárnál, pl. megjelenik az ajtódnál a kedvenc csokiddal, akkor ez jó jel az irányodba.

Senki nem tesz ilyen dolgokat, ok nélkül. Mint a legtöbb ilyen jelnél, ha a fiú apró gesztusokat tesz, akkor megpróbál téged lenyűgözni, egyértelművé tenni, hogy ragaszkodik hozzád. Csak azokat próbáljuk lenyűgözni, akikre számítunk!

Amikor egy férfi érzelmileg kötődik hozzád, az idő nagy részében komoly erőfeszítéseket tesz. A kedvenc dolgaidra gondol, apró ajándékokat és átgondolt üzeneteket küld neked.

21. Észreveszed, hogy figyeli az arcod

Ha valaha is rajtakaptad a pasidat, amint csodálkozással a szemében és vigyorral néz rád, akkor nem gondol másra. Rád gondol! Csodál téged és közben arra gondol, milyen szerencsés.

Csak akkor bámulunk a dolgokra csodálva, ha érdekel minket. Ez annak a jele, hogy megértette az érzéseit, úgy gondolja magáról, hogy szerencsés az életedben.

Ezt is olvasd el: 15 jele annak, hogy egy srác jobban szeret téged, mint egy barát

22. Mindent megtesz, hogy ne hagyjon téged cserben

Egyetlen férfi sem tökéletes. Egyik nő sem. Néha önző dolgokkal bántjuk azokat, akiket szeretünk anélkül, hogy ezt észrevennénk. Mindannyian emberek vagyunk. Ebben az esetben megtudod, hogy egy férfi érzelmileg kötődik-e hozzád, ha megvizsgálod, hányszor tett meg érted minden tőle telhetőt.

Ha téged helyez előtérbe, bocsánatot kér, ha téved, vagy nem tud valamit jóvá tenni, és őszinte a hozzád akkor akár hiszed, akár nem, ő egy jó srác, aki mindent megtesz, hogy soha ne engedjen el. Ez az egyik fontos jele annak, hogy egy férfi érzelmileg kötődik hozzád.

23. Érdekli, hogy mit gondolsz, amikor döntéseket hozol

Bár valószínűleg kikéri a barátok és a család véleményét is, téged is bevon bármilyen döntéshozatalba azzal, hogy megkérdezi, mit gondolsz. Ez megmutatja számodra, a sebezhető oldalát. Tudni akarja, mit gondolsz, és el akarja nyerni a jóváhagyásod azokban a kérdésekben.

Tégy meg mindent annak érdekében, hogy nyílt és őszinte légy, de ne legyél túl nyers, és ne sértsd meg az érzéseit. Mindenképpen mondd el neki az igazat, de tedd úgy, hogy azt ő könnyen tudja kezelni.

Azzal, hogy ilyen módon megnyílik előtted, mindent kockára tesz. A legtöbb férfi nem találja olyan egyszerűnek a nyitást.

24. Magát adja, amikor veled van

A legtöbb srác olyan emberekkel foglalkozik, akiket kedvel, legalább addig, amíg jobban meg nem ismeri őket. De ha észreveszed, hogy jobban érzi magát körülötted, és egy kicsit lazább és bohókásabb lesz, ez egy csodálatos jel. Mert ez is azt mutatja, hogy hajlandó neked felfedni, az ő „titkos” oldalát, amit senki másnak nem.

Sőt, még a barátai sem láthatták a személyes életének olyan részét, amelyről te tudsz. Ha ez a helyzet, akkor ugyanezt kell tenned érte, ha tényleg szereted. Végül is ez egy valódi kapcsolat kezdete, amely kölcsönösen előnyös mindkettőtöknek.

25. Lezseren emlegeti, a jövőt

Időnként, mindannyian beszélünk a jövőről azokkal, akikhez közel állunk. Nem csak a hétvégi kiruccanásokról beszélünk, hanem 2 és 5 éves élettervekről.

Ha a jövőjéről, az álmairól és a vágyairól beszél, és mindegyikben benne vagy, az egy egyértelmű jele annak, hogy érzelmileg teljes mértékben kötődik hozzád.

26. Elmondja magáról a titkait, és az intim dolgait

A férfiaknak általában nem könnyű megnyílni, és beszélni titkaikról és a félelmeikről. Ez persze, nem minden férfira vonatkozik.

Általánosságban elmondható, hogy ha egy srác megosztja múltbeli tapasztalatait, félelmeit és más részleteket önmagáról, az az érzések egyértelmű jele. Bízik benned, és jól érzi magát veled.

Amikor leültök beszélgetni, és ő komoly és fontos információkat árul el az életéről, máris tudhatod, hogy jó vagy nála. A srácok, nem csak szeszélyből tálalnak ki ilyesmit.

Ez azt jelenti, hogy megbízik benned, és szeretné, ha mélyebben megismernéd őt.

27. Az élet komolyabb témáiról beszél veled

Ha egy srác megnyílik előtted, és általánosságban beszél az életről, pl. a hiedelmeiről, a véleményeiről, és tartalmas beszélgetéseket folytat veled komolyabb témákról, az jó jel. Azt jelenti, hogy érzelmileg egyre jobban kötődik hozzád. A legtöbb srác, fenntartja ezeket a csevegéseket azoknak, akikben megbízik.

28. Az érzelmek külső jeleit mutatja

Nem minden férfinak könnyű, sírni. Van akinek igen, van akinek nem. De, ha egy srác elsírja magát előtted, ha csak egy picit könnybe lábad a szeme, az nagy dolog.

Nem kell, hogy könnyek legyenek. Az érzelmek külső jelei lehetnek remegő ajak, egy pillantás, amely azt mondja, hogy „ez jelentett valamit”, vagy egy ölelés, amely a szokásosnál néhány másodperccel tovább tart.

29. Aggódik érted

Ha egy ideig nem hall felőled, mi a reakciója? Csak azért néz be hozzád, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jól vagy? Ha igen, az nagyszerű jele annak, hogy már kötődött. Aggódik érted, amikor nincs a közelben.

És nem csak arról van szó, hogy bizonytalan, és szüksége van a figyelmedre. Amikor egy férfi aggódik érted, azt akarja, hogy biztonságban legyél. Ez is azt mutatja, hogy törődik veled.

Az egyik legcsodálatosabb érzés, ha valaki aggódik érted. Ez azt mutatja, hogy törődnek veled. Az egyik jele annak, hogy egy férfi érzelmileg kötődik hozzád. Legyen szó az egészségedről, valami történésről az életedben, amiért nem mosolyogsz, vagy, hogy miért tűntél levertnek, stb…

Az érzelmi kapcsolat, mindkét irányban működik. Ez nem csak azt jelenti, hogy eléggé megbízik benned ahhoz, hogy megnyíljon. Ő is tudni akarja, mi van veled.

Ezt is olvasd el: A szerelem 11 biztos jele

30. Tudni akarja, hogy eszel/éppen hazaértél stb.

Amellett, hogy aggódik érted, ha egy srác aggódik amiatt, hogy jól aludtál-e, ettél-e ma, vagy felhív, hogy épségben hazaértél-e, az is azt mutatja, hogy mélyebb szinten törődik vele. Ez azt jelenti, hogy az érzelmeivel is tisztában van.

31. A viták, nem tartanak sokáig

Irreális elvárni , hogy soha ne vitázzunk. Ha veszekedtek, az egyik jele annak, hogy egy férfi érzelmileg kötődik hozzád, hogy a vita nem fajul el. A srác, nem akar veled vitatkozni. Nyugodt, és boldog. Az a célja, hogy mosolyogni lásson, nem pedig a homlokodat ráncolva.

Lehet, hogy nem mindig kér bocsánatot, de valószínűleg valamilyen módon meg fogja tenni. Ne feledd, bizalomra és bizonyos kényelmi szintre van szükség ahhoz, hogy ki tudjuk mondani a másiknak, hogy „sajnálom”. Különösen annak, aki büszke vagy általában makacs jellemmel rendelkezik.

32. Lanyhul az ébersége, körülötted

Mindannyiunkat érdekel, hogy mások mit gondolnak, akár be akarjuk ismerni, akár nem. Ha engedi, és nem is bánja, hogy butaságot csinált amikor együtt van veled, az azt jelenti, hogy jól érzi magát.

Bízik benned, és elégé biztonságban érzi magát ahhoz, hogy önmaga legyen. Ez az egyik jele annak, hogy egy férfi érzelmileg kötődik!

33. Tudni akar a céljaidról, és az álmaidról.

Egy srác, aki a jövődben is benne akar lenni, kíváncsi lesz rád. Mindent tudni akar majd a céljaidról és arról, hogy merre halad az életed. Ha rákérdez az álmaidra és az életcéljaidra, az annak fő jele, hogy ragaszkodik hozzád, és elkötelezett irántad.

34. Emlékszik az apróságokra

Amikor egy srác különös figyelmet fordít olyan dolgokra, mint például az általad preferált kenyérfajta, vagy akár arra is, hogyan fogyasztod a kávédat, ragaszkodik hozzád. Meg akar győződni arról, hogy ezek az apróságok helyesek, és ez azt jelenti, hogy különös figyelmet fordít mindenre, ami veled kapcsolatos.

35. Tiszteli az idődet

Alapvetően nem akarja elpazarolni az idődet. Ha valahol, egy bizonyos időpontban találkozol vele, és ő időben ott van, az azt jelenti, hogy komolyan vesz téged. Az egyik hatalmas jele annak, hogy ragaszkodni kezd, ha tiszteletben tartja a rád szánt időt, sőt még azt is, amit te rászánsz.

36. Érdeklődést mutat a hobbijaid iránt

Egy férfi, aki ragaszkodik hozzád, az életed minden részéhez kötődik. Tudni akarja, mivel töltöd a szabadidődet, és miért szereted azokat a dolgokat.

Igazán érdekelni fogja őt a hobbid és szenvedélyed, mert az életed ezen oldalának is része akar lenni. És ez azért van, mert valóban kötődik hozzád, és készen áll arra, hogy minden tekintetben része legyen az életednek.

Mi a teendő, ha érzelmileg kötődik hozzád?

Szóval, most egy csomót olvasol arról, hogy milyen egy férfi, aki érzelmileg kötődik hozzád. De, most mi van?

Ha te is kötődsz hozzá érzelmileg, akkor szinkronban lesztek, és a dolgoknak szépen kell haladniuk a maguk útján addig, amíg érthetően kommunikálsz vele.

De ha azon kapod magad, hogy visszafogod magad, vagy visszahúzódsz mellette, akkor lehet, hogy nem vagytok érzelmileg azonos hullámhosszon. Ha ez a helyzet, nyugodtan beszélhetsz vele erről.

Megmondhatod neki, hogy le akarod lassítani a dolgokat, hogy az érzéseid utolérjék az övét. Vagy ha nem látsz benne potenciált, akkor véget is vethetsz a dolgoknak, még az előtt, hogy a férfi még jobban ragaszkodna hozzád.