Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan flörtölnek a lányok: flörtöl velem?

Hogyan flörtölnek a lányok: flörtöl velem?

Honnan tudhatod, hogy egy lány nem flörtöl veled? Néha félreérthetjük a jeleit, ami olyan helyzethez vezethet, amikor egyértelmű hibákat követünk el, egy lány előtt. Az udvarlás legfontosabb alapja, hogy figyelned kell arra a lányra, akit szeretsz. Ne aggódj, ha kezdő hibákat követsz el, hiszen ez mindannyiunkkal megtörtént már.

Sok férfi nincs tisztában azzal, hogyan flörtölnek a lányok. Ezért, számukra nem könnyű feladat megállapítani, hogy egy lány flörtöl vele. Ehhez, a három dolog közül legalább kettőre van szükség: tapasztalatra, és türelemre. Az első éveken belül jön, de türelemre, senki sem taníthat meg. Amit most megkaphatsz, az egy csomó forrás, trükk, jel és sok információ, hogy egy kicsit többet tudj meg a női pszichológiáról, és megtudd, valóban rajong-e érted.

Amiben biztos lehetsz, hogy a nők bonyolultak, és számos jelre kell figyelned, hogy biztosak lehess abban, mikor kell egy lányt megközelíteni, megölelni vagy megcsókolni. Akár új vagy a csábítás művészetében, akár már egy ideje kikerültél a piacra, ez az útmutató arról szól, hogyan tudhatod meg, hogy egy lány flörtöl-e veled.

Ezt is olvasd el: Hogyan flörtölnek a fiúk: flörtöl velem?

Hogyan flörtölnek a lányok?

A lányoknak, akárcsak a fiúknak, megvannak a maguk technikái a fiúk, és a férfiak elcsábítására. Ezen trükkök egy része nagyon hasonlít a férfiak által használt trükkökhöz. Másokat pedig, csak nők alkalmaznak. Sőt, meg kell értened, hogy sokféle lány létezik, és flörtölési módjaik és jeleik eltérőek lehetnek. Végül is két fő lánytípust különböztethetünk meg, amikor flörtölünk:

Merész lányok: a nagyon magabiztos lányok, akiktől megijedhetsz

Félénk lányok: a titokzatos lányok… soha nem tudhatod, mi jár a fejükben

A merész lányok, általában közvetlenek. A jeleik elég egyértelműek, és rövid ideig áll fenn, a hiba kockázata. Ha tetszel neki, akkor biztosan tudni fogod, és nem enged el. Ha nem szeret téged, akkor teljesen figyelmen kívül hagy, és megbánás nélkül visszautasít.

Kicsit szemtelen, és szemérmetlen tud lenni. Nagyon magabiztos, és ez megfélemlítő lehet az Ön számára. Rajtad múlik, hogy követed-e őt!

És vannak, a félénk lányok. Soha nem lehetsz biztos abban, hogy van-e valami a szemében, vagy rád kacsint. Nem fogod megkülönböztetni, hogy veled nevet-e vagy rajtad. Szóval a flörtölés szempontjából ez a típus, a legnehezebb. Óvatosabban kell megközelítened őket, átgondolva, hogy mit mondasz és mit teszel.

Ez egyszerű felosztásnak tűnhet, és azt mondhatod, hogy sok más fajta lány is létezik, de végül mindannyian ebbe a két csoportba sorolhatók. Ha, mindenkivel nagyon kedves akkor lehet, hogy teljesen félénk lesz veled, mert tetszel neki. Tehát, a második kategóriába tartozik.

Ezt is olvasd el: 12 tanács férfiaknak randevúzáshoz, egy nőtől

És mi a helyzet azokkal a lányokkal, akiknek barátja vagy férje van? A fő tanácsunk az, hogy felejtsd el őket. Rengeteg hal van a tengerben, miért próbálod a legnehezebbet megszerezni?

Egyes lányok, még megpróbálhatják elrejteni a flörtölés jeleit előtted, ezért valamiféle Sherlock Holmesnak kell lenned. Kérd meg a legjobb haverodat, hogy legyen Dr. Watson! Mindenesetre, minden lánynak vannak közös jelei, amelyek megmondhatják, hogy flörtöl-e veled vagy sem. Lássuk!

Ezek a fő jelei annak, ha veled flörtölnek a lányok

Lehet, hogy elsőre nem tűnik magától értetődőnek – főleg ha nem vagy jó ebben –, hogy egy lány fel akarja hívni magára a figyelmed, flörtölni akar veled, vagy csak kedves. A szerelem, egy kicsit elvakíthat bennünket. Ha azonban megnézzük a verbális és testi nyelvezetet láthatjuk, hogy megpróbál-e elcsábítani minket.

 • Túl sokszor néz rád, még akkor is, ha a szoba másik felén van. Figyeli a mozgásodat és a reakcióidat? Rád néz minden alkalommal, amikor ránézel? Legalább érdeklődik irántad. Ebben az esetben, ha neked is tetszik a lány, mosolyoghatsz rá, tarthatod vele a szemkontaktust, vagy felhúzhatod a szemöldöködet. Ezeket a jeleket is, figyelembe kell venni.
 • Viccelődik veled, de nem megalázó módon? Ez nem flört, hanem csak incselkedik, vagy akár kacérkodik veled. Egy szemtelen mosoly és egy vicces megjegyzés valamivel kapcsolatban, amit mondott vagy tett, azt jelenti, hogy egy kicsit flörtöl veled. Lehet vele viccelődni is, de próbálj meg nem gonosz lenni, és megbántani az érzéseit!
 • Amikor csak tud, megérint. Például megragadja a karod, hátulról csiklandoz, megfogja a kezed, vagy megérinti a hátad, és egyszerre mosolyog. Ha egy lány testileg ennyire közel áll hozzád, az sokat jelent.

Ezt is olvasd el: Honnan tudod, hogy egy lány kedvel téged?

Ha online flörtölnek a lányok:

A közösségi média és az alkalmazások teljesen megváltoztatták életmódunkat. Ez egy új módja annak, hogy új embereket ismerj meg és kommunikálj szeretteiddel. Néhány jel arra, hogy flörtöl veled, a következők lehetnek:

 • „Lájkol” egy régi képet rólad az Instagramon vagy a Facebookon (Miért nézi a 2009-es képeidet?)
 • „Jó reggelt” vagy „jó éjszakát” üzenetet küld a hét több napján, vagy akár csak néhanapján. Ez azt jelenti, hogy te vagy az első dolog, ami eszébe jut reggel, és az utolsó, amire gondol lefekvés előtt.
 • Ellenkezőleg, nem biztos, hogy azonnal válaszol a szövegeidre (és tudod, hogy elolvasta), vagy ő az első, aki befejezi a beszélgetést. Ne ess pánikba. A lány azon igyekszik, hogy ne lásd őt kétségbeesettnek, és az a célja, hogy növelje az őt övező rejtélyt és a vágyat.
 • Ő az első, aki a Whatsappon vagy a Facebookon keresztül beszélgetést kezdeményez, és általában csak egy viccet, egy buta kép vagy egy vicces szöveg segítségével.
 • Posztol egy képet, amin ketten vagytok!
 • Sok hangulatjelet (emojit) használ a beszélgetései során. Különösen a csókokkal és mosolygással.
 • Kínos kifogásokat talál ki, hogy beszéljen veled. Például kitűnő tanuló, de a tanuláshoz segítséget kér. Vagy nem tudja vinni a táskáját, mert túl nehéz, és megkér, hogy segíts neki. Ha túl nehéz, akkor miért visz magával annyi mindent?

Ezt is olvasd el: Miről beszélgess a szerelmeddel?

Honnan tudhatod, hogy egy lány nem flörtöl veled?

Néha félreérthetjük a jeleit annak, milyen az, amikor flörtölnek a lányok. Ez, gyakran olyan kínos helyzethez vezethet, ami miatt rosszul viselkedünk egy lány előtt. Nem akarjuk, hogy szenvedj abban a pillanatban, ezért felfedjük a jeleket, hogy egy lány csak a fejedben flörtöl veled, de a való életben nem.

 • Ha nem néz közvetlenül rád, amikor mindketten beszéltek. Ezzel óvatosan, mert a félénk lányokat ilyenkor nehéz megérteni!
 • Teste az ellenkező oldalra dől, tőled távol.
 • Mindig tesz kettőtök közé valamit, például a táskáját vagy akár a kezét.
 • Ha nem nevet a vicceiden, ne aggódj mert talán rossz napja van. Nevetés helyett vedd figyelembe, ha úgy beszél veled, mintha mindig rohanna vagy ideges lenne, és azt is, ha gonoszkodik veled. Határozottan nem jó jel.
 • Megérint téged, nevet rajtad és sokat beszél veled… de ugyanezt teszi minden barátjával (lányokkal és fiúkkal). Talán csak egy nyitott lány, nagyon extrovertált. A jeleit, nagyon könnyű félreolvasni.
 • Ha más srácokról beszél, akik flörtölni próbálnak vele, ez viszont egy csavaros technika lehet, hogy felhívja magára a figyelmedet, vagy ezzel próbáljon meg egy kicsit féltékennyé tenni. De ha tőled kér tanácsot, hogyan flörtöljön azzal a fiúval, vagy azt mondja, hogy szeret egy másik férfit, felejtsd el őt.

Összefoglalva:

Figyelned kell arra a lányra, akit szeretsz. Még akkor is, ha egy zajos kocsmában, az osztályban vagy a munkahelyen vagytok. Ne aggódj, ha kezdő hibákat követsz el, hiszen ez mindannyiunkkal megtörtént már. Idővel megtanulod, hogyan kell olvasni a lányok jeleit, és megtudhatod, hogy egy nő próbál-e flörtölni veled.

Ma sok tanácsot kaptál, néhány tipp nyilvánvaló (de ismerned kell azokat), és néhány jel meglepő lehet számodra. Hidd el, teljesen jól működnek: hiszen tanultunk korábbi hibáinkból is!