Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

12 tanács férfiaknak randevúzáshoz, egy nőtől

12 randevúzási tipp férfiaknak egy nőtől

12 randevúzási tipp férfiaknak egy nőtől

A randevúzás, párkapcsolatok tekintetében az egyik legfontosabb dolog. Mielőtt a nők függetlenebbé váltak (hála a nőjogi mozgalmaknak!), a nemek közötti kötelezettségek tömörek, és jól meghatározottak voltak. Amikor egy férfi egy nőnek udvarolt, mindketten jól tudták, hogy a végső cél a házasság.

Manapság, hogy a két nem egyenjogúsága társadalmilag változik, a randevúzás folyamata, egy kicsit összetettebb lett. A „csatlakozás” és a „lógás” folyamatai, felváltották a hagyományos udvarlási technikákat. A szex és a szexualitás már nem szent, a leendő partnerek, gyakran egy szempillantás alatt ágyba kerülhetnek.

De, egy dolog mindig ugyanaz: nem könnyű belelátni egy nő gondolataiba. Különösen, ha randevúzni szeretnél vele. Ha segítségre van szükséged, olvasd el a következő, nő által, kimondottan férfiaknak írt randevúzási tippeket!

Amit a férfiaknak kerülniük kell!

Vannak nagyon régimódi randevúzási módszerek, amelyek már tényleg nem hatékonyak. Ha, ezek közül egyet vagy többet használsz akkor az, akaratlanul is taszítóvá válhat a számodra kiszemelt, értékes nőnél!

Ezt is olvasd el: 17 dolog, amit kerülni kell az első randevún

A rossz tényezőkre összpontosítva

Lehet, hogy leginkább a munkádra koncentrálsz, és nem adsz elsőbbséget az ismerkedésnek, a randevúzásnak. Ha társkereső oldalon regisztrálsz akkor nagyon fontos, hogy a valós adatokkal töltsd ki, a profilodat.

Ha, az online profilod, nem ábrázolja valódi megjelenésedet, az egyértelmű bukás. Például, hazudhatsz az életkorodról, megjelenésedről, magasságodról, érdeklődési körödről, stb… Gondold meg, hogy mit írsz magadról, mert előbb-vagy utóbb úgyis kiderül az igazság.

Ha megfelelő adatokat adsz meg, azzal kerülöd azokat a nőket, akik nem tartoznak az általad keresett csoportba. Ez jelentős időt spórol neked, és rengeteg felesleges csalódástól is megvéd.

Ne légy fantáziátlan, és unalmas!

Lehet, hogy unalmas, vagy az egyébként teljesen szokásos, vagy talán furcsa üzeneteket ismerkedő üzeneteket küldesz a hölgyeknek, online! Hetekig küldhetsz SMS-eket és e-maileket az helyett, hogy telefonon kommunikálnál, és randevúznál velük. Ne kerülgesd a forró kását! Ha, az elején válaszolt neked, akkor hívd el őt randizni, mert nyilván való, hogy érdeklődik irántad. Hívd őt el, mielőtt más teszi.

Ezt is olvasd el: Jó éjszakát üzenetek a barátnődnek, vagy feleségednek

Játssz becsületesen!

Lehet, hogy olyan dolgokat mondasz neki, amiről azt gondolod, hogy szereti hallani, de te egyébként egyáltalán nem gondolod komolyan. Kihasználhatod a hölgy kedvességét, pénzét, testét, érzékeny állapotát a csábításhoz, miközben pontosan tudod, hogy igazán nem érdekel téged.

De te kitartasz mellette, mert még nem jött jobb. Megvezetheted azt a szegény nőt, és elhitetheted vele, hogy ő az egyetlen nő akit látsz, miközben más nőkkel is randevúzol. Lehet ezt egyenesen, becsülettel is csinálni, de annak nem ez a módja.

Rossz visszajelzések…

Lehet, hogy túl sok erőfeszítést teszel, ami azt az üzenetet küldi a nőnek, hogy kétségbeesett vagy. Az is ugyanezt jelentheti, ha túlságosan a szexre koncentrálsz, például szexuális töltetű üzeneteket küldesz neki, ha személyes találkozásnál direkt módon a csábításra játszol vagy, ha olyan dolgokat mondasz neki, amiről úgy gondolod, hogy ennek köszönhetően engedni fog a vágyaidnak.

A sietség, vagy ha nyomást gyakorolsz a nőre, elriasztja a komoly kapcsolatot kereső nőket. Van az a típus is, akiknél ez működik, aki erre vágyik, de ne velük akarj komoly kapcsolatot, mert ők sem azt keresik.

Ezt is olvasd el: 28 igazán romantikus első randevú ötlet

Hogyan randevúzz, a hozzád való nőkkel?

Légy önmagad!

Mutasd be magad hozzá hasonló személyként offline, és online is. De, ne állíts magadról olyan dolgokat, amelyek nem igazak. Ha az online ismerkedés során, nem valótlanságokkal kelted fel a nő érdeklődését, akkor a nők a személyes találkozás alkalmával, azt kapják amire számítottak. Egyáltalán nem kifizetődő az, ha a találkozás előtt másmilyennek állítod be, magad.

Az első személyes találkozás alkalmával, a nők nagyon örülnek annak, ha olyan férfira bukkannak, aki őszintén képviseli magát. A bizalom elengedhetetlen, és az őszinteséggel kezdődik. A külső tényezőkről, például életkorról, hobbikról, magasságról, megjelenésről stb… szól.

Beszélj nyíltan önmagadról, az elveidről, életszemléletedről, a szerelmedről, stb… Ez lehetővé teszi, hogy a lehetséges partnereid, megismerjék az igazi éned. Engedd meg neki, hogy az igazság alapján válasszon, ha az igazi éned, megfelelő neki.

Légy úriember!

Úgy bánj egy nővel, ahogy te szeretnéd, hogy egy férfi bánjon a lányoddal, a nővéreddel vagy egy olyan nővel, aki sokat jelent neked. Ez azt jelenti, hogy felelősnek kell lenned, a randevúzáshoz. Ügyelj a megjelenésedre, és a higiéniádra.

Ezt is olvasd el: Aranyos és érzelmes üzenet a feleségednek

Tartsd be, a szavad!

Gyakorolj jó modort! Légy udvarias és tisztelettudó a szavaidban, és a tetteidben. Szánj időt arra, hogy megtudd, ki ő, és miről is szól az élete. Tudasd vele, hogy te ki, és milyen vagy. Inkább hagyd, hogy a dolgok természetes úton menjenek, nehogy rákényszerítsd, hogy lefeküdjön veled. A szex magától jön, ha úriemberként viselkedsz!

Őszinteség!

Légy őszinte! Ha, egy randevú után nem akarod őt viszontlátni, kerüld el az olyan mondatokat, hogy „Még találkoznunk kellene, felhívlak.” Az értelmetlen szavak és a hamis ígéretek, hamis reményt keltenek, és a végén még bántóbbak lehetnek. Ilyen körülmények között a legjobb dolog, a kedves őszinteség.

Tedd meg az első lépést!

Annak ellenére, hogy a nők vezető szerepet töltenek be az egyik szakterületükön, amikor a romantikáról van szó, sokan inkább szeretik megtenni, az első lépést. Ha érdeklődsz iránta, kérj egy időpontot, és randizz vele. Vedd fel vele a kapcsolatot attól függően, hogy a profilja mit mutat.

Ha, hasonló hasonló az érdeklődési körötök, ne légy rest kérdéseket feltenni neki olyan dolgokkal kapcsolatban, amelyek kiváltották a figyelmedet. Igyekezz, nehogy elmúljon ez a lehetőség. Fontos, hogy ne beszélj furcsán arról, hogyan néz ki, például „Szia szexi vagy, imádom a testedet.” Egy értékes hölgy, nem reagál pozitívan, az ilyen furcsa üzenetekre.

Ezt is olvasd el: Hogyan kell flörtölni egy lánnyal: A legjobb módszerek

Légy vele rugalmas!

Légy rugalmas a nő megjelenését, korát, és méreteit illetően. Kedves nők, minden „kiszerelésben” kaphatók. Az helyett, hogy a külsőre koncentrálnál, az ítélőképességed 80%-át a nő belső értékeire, 20%-át pedig a külső megjelenésére összpontosítsd. Ez azt is magában foglalja, hogy olyan nőkkel randevúzz, akik közelebb állnak a korodhoz és megjelenésedhez.

Légy tapintatos!

Mutass törődést és együttérzést, a nő érzései iránt. Egy hölgynek, kapcsolatot kell éreznie saját maga és a férfi között ahhoz, hogy fenntartsa a kapcsolat építésére szánt energiát. Ha, nem kommunikálsz egy nővel a randevúk között, negatív energiaperiódus halmozódik fel.

Egy nő arra vágyik, hogy tudatában legyen, hogy ott van a te elmédben, még a találkozások között is. Tudatosíthatod ezt egy gyors telefonhívással, egy romantikus sms üzenettel, stb… A kis dolgok fontosak, és sokszor hatalmas változást okoznak.

Légy vele türelmes!

A türelem előny, és nem csak a randevúzással kapcsolatban. Kerüld el az átmeneti megoldásokat az állandó boldogságod érdekében. Ha túl gyorsan veszed a dolgokat, azzal tönkreteszed az esélyeidet.

Elszalasztod a lehetőségét annak, hogy a kiszemelt nő számára is fontos kapcsolattá váljon a közös kapcsolatotok. Ahelyett, hogy szándéknak tekintenéd a randevúzást, tekintsd úgy, mint egy fontos kapcsolat megszerzéséhez vezető utat.

Találd meg az egyensúlyt, az életedben

Amire figyelsz az fontos lesz az életedben. Mérd meg, mennyi időt és energiát fektetsz bele a munkádba, mennyi időt töltesz a haverjaiddal, randevúzással, stb… Ha sok időt töltesz munkával, vagy a barátaiddal, a szerelmi életed nem fog magától működni.

A randevúzás energiát, erőfeszítést és időt igényel. Találd meg az egyensúlyt az életedben, hogy hatékonyan dolgozhass, tölts egy kis időt a haverokkal és jót randevúzz. Az élet jobban működik, ha egyensúly van az életedben.

Ezt is olvasd el: Testbeszéd, Flörtölés egy pasival

Következtetés

A leglényegesebb dolog, amit tehetsz, hogy felelőssé válsz abban, amit magad tehetsz meg azért, hogy sikeresen ismerkedhess.

Ez azt jelenti, hogy meg kell értened, milyen akadályokat állítasz fel magadnak, amelyek megakadályozzák számodra, hogy hatékony és jól működő ismerkedési szokásokat, egy kellemes és izgalmas életet érj el.

Tekintsd meg a szokásos szokásokat, amelyek megjelennek a randevúzási szokások közt. Ezután dolgozz azon, hogy megváltoztasd a saját rossz szokásaidat. Azokat, amelyek riasztóan hatnak a nők számára.