Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Miről beszélgess a szerelmeddel?

Miről beszélgess a szerelmeddel?

Nagyon fontos kiválasztani a megfelelő témát, amelyről a szerelmeddel beszélgethetsz. A kommunikáció létfontosságú minden kapcsolatban, és ti csak most kezditek megismerni egymást.

Miről beszélgess a szerelmeddel? Amikor egy kapcsolat elején vagy, vagy megpróbálod lenyűgözni azt, akit szeretsz. Nagyon fontos kiválasztani a megfelelő témát, amely tökéletes arra, hogy arról  beszélgess a szerelmeddel.

A kommunikáció létfontosságú minden kapcsolatban, és ti csak most kezditek megismerni egymást. Ez azt jelenti, hogy vannak dolgok, amelyeket még mindig nem tudsz róla: könnyen megsértődik? Van valami, amivel soha nem fog viccelni? Mi, a hobbija? Mi, a szenvedélye?

Valószínűleg, mindketten sok kérdést tesztek fel egymásnak. De ugyanakkor bizonytalannak, vagy túl félénknek is érezheted magad. Ez pedig, nagyon kínos csendekhez vezethet. Ezt, nem akarod, igaz?

Komolyan kell venned, hogy milyen témákról beszélgess a szerelmeddel. Ha egy jó témát választassz, jó esélyed van rá, hogy egy tartós kapcsolatot, nem pedig egy egynyári szerelmet találj magadnak.

Ha esleget beszélgettek, ha a jó témákról beszlgettek, idővel sokkal erősebb kapcsolat alakul ki kettőtök között, és mindketten úgy érzitek majd, hogy megértitek egymást.

Ezt is olvasd el: 10 ok, amiért a fiatal férfiak idősebb nőt választanak

10 téma, miről beszélgess a szerelmeddel…

A múlt.

Bár jobb a jelenre és a jövőre összpontosítani, a múltról való beszélgetés a kedvelt lánnyal vagy fiúval nagyszerű alkalom lehet arra, hogy többet megtudj róla. Vagy arról, hogy miért viselkedik egy bizonyos módon.

Sokat fogsz tudni a családjáról, a helyről, ahol felnőtt, vagy a korábbi kapcsolatairól. És ez, egy jó alkalom arra is, hogy magadról beszélj, és hogy kitárd a szíved! Figyelj, emlékezz, és tanulj az ex hibáiból. De mindenekelőtt, légy őszinte.

A jövő.

Ez, egy lehetséges hosszú távú kapcsolat kezdete. Úgy gondoljátok, hogy örökké együtt lesztek, de még mindig túl korai házasságról, gyerekekről vagy házvásárlásról beszélni. Ha ezt teszed a kapcsolat elején, a kedvesed egy másik bolygóra fog előle szökni.

Ehelyett összpontosíts az álmaira, életcéljaira vagy rövid távú terveire.

Talán több a közös bennetek, mint gondolnád, és együtt valósíthatjátok meg, az álmaitokat. Körbeutazhatjátok a világot? Extrém sportot űz? Zenei fesztiválra mész vele?

Bókok.

Az emberek szeretik, ha tetszenek a kedvesüknek. És szeretik, ha valaki észrevesz egy új frizurát, új ruhát vagy új parfümöt. Nem számít, hogy tinédzser fiú vagy lány, vagy felnőtt férfi, vagy nő.

Ha valaki bókot mond neked, az önbecsülésed sokat javul, és általában egész nap rajtad marad a mosolyod. De légy óvatos, mivel ebben a kérdésben van néhány fontos dolog amit „NE” tegyél:

  • Ne légy durva, udvariatlan, kellemetlen vagy hátborzongató: kerüld a testrészek bókolását. De, a haját, a kezét, vagy a mosolyát, a vállát nyugodtan megdicsérheted.
  • Ne bókolj neki állandóan, vagy minden nap: a végén nem fog jelenteni semmit!
  • Ne olyan bókokat mondj, amit nem gondolsz komolyan: az őszinteség kötelező.
  • Ne légy idegesítő!

Munkahely vagy iskola.

Ezt is olvasd el: 5 módszer az egészséges kapcsolathoz

A mindennapi élet visszatérő téma. Hogy arról beszélgess valakivel, akit szeretsz természetes, ezért könnyű  téma, és egyáltalán nem lesz kínos. Ha a munkáról vagy a tanulmányokról beszéltek, akkor kihagyhatod a beszélgetés kellemetlen, néma pillanatait.

Ugyanakkor megtudhatod, miért választotta az adott pályát, vagy hogy a munkája kielégíti-e őt. Ez a téma, egy egyszerű út az önbizalom megszerzéséhez, amikor a szerelmedel beszélgetsz!

Család.

A család óriási hatással van az életünkre, akár tetszik, akár nem. Ezek képezik oktatásunk alapját, és ez az oka annak, hogy bizonyos dolgokat különleges módon csinálunk.

Ők azok is, akikkel nem kell úgy tennünk, mintha nem lennénk olyanok, akik nem vagyunk. Tehát ha a családról beszélünk, hacsak nincs rosszul működő családjuk, az jó módja annak, hogy élvezd a beszélgetést. Jó mód arra, hgy megtudd, hogy az anyja nagyon szigorú-e, vannak-e idősebb testvérei, vagy a nagyszülei fontos részét képezik-e az életüknek.

Barátok.

Azt mondják, hogy a barátok az a család, amelyet választunk. És lehet, hogy igaz. Általános szabály, hogy a barátok nagyon fontos részét képezik, mindenki életének.

A barátok ott vannak a jó, és a rossz pillanatokban is, és természetesen szükséged lesz az ő jóváhagyásukra, mielőtt komolyan foglalkozol azzal a lánnyal vagy fiúval!

Valamikor találkozni fogtok velük, de előtte beszélgethetsz vele, a saját kalandjairól!

Ezt is olvasd el: Hogyan vonzzuk be és hogyan kell elcsábítani egy nőt

Önmagáról, vagy rólad.

Ez lehet egy téma a randevú végén, vagy akár a második vagy harmadik randevú során is. Önmagunkról beszélni nem könnyű. A legmélyebb érzéseinket fejezzük ki annak, akivel beszélünk róla, igaz?

De mindenesetre, ha úgy érzed, hogy különleges kapcsolat van köztetek, megpróbálhatod kitárni a szíved és megnézni, hogyan reagál rá a másik.

Ebben a témában különösen fontos, hogy ne legyünk rámenősek. És csak akkor hagyjuk a másikat beszélni, ha jól érzi magát. Ha ezt elérted, már nagy lépést tettetek előre.

Hobbi.

A hobbi, és bármi amit valaki szabadidejében csinál, nagyon fontos. Ezzel sok mindent felfedezünk, pl.:

  • Ha sok időt töltünk hobbijaikkal, vagy tevékenységeikkel.
  • Ha nem tudjuk otthagyni a hobbinkat, és ez életük első számú prioritása lesz.
  • Ha, van közös hobbitok.
  • Ha sportszerető, könyvmoly vagy megállíthatatlan utazó.
  • Ha még ha nem is szereted a hobbiját, rövid időn belül, akár élvezhted is.

Utazások.

Nem számít, hogy az álmuk egy romantikus hétvége Párizsban, egy kalandtúra egy indonéz vulkánban, egy all-inclusive csomag a Bahamákon, vagy egy hónapos kirándulás Tokióba.

Mindenki szeret utazni, legyen szó kikapcsolódásról, új kultúrák felfedezéséről vagy különféle tevékenységekről. Ebben a témában, nagyon jó beszélgetni az elmúlt utazásokról, és akár egy közös utazást tervezni !

Ezt is olvasd el: A romantikus nosztalgiázás

Még több dolog miről beszélgethetsz a szerelmeddel.

A fenti témák, a leggyakoribbak. Hacsak nem csinálod nagyon rosszul, szinte lehetetlen elrontani, vagy rossz hangulatban, nem pedig vidáman beszélgetni a szerelmeddel.

Mindenesetre elgondolkodtunk még négy témán, miről beszélgess a szerelmeddel. Ha, bizalmat építesz magatok között, ezek is nagyon jó témák lehetnek.

Melyik a kevenced:

Ez egy jó kérdés, amely szinte minden témára, és a beszélgetés bármely pillanatában alkalmazható. Például kérdezhetsz a kedvenc állatáról, ha tudod hogy állatbarát, vagy a kedvenc sportjáról, kedvenc színéről (ha a ruhákról beszélünk), kedvenc filmjéről, zenéjéről, énekeséről, daláról, könyvéről, verséről , kedvenc autó, focista/csapat, évszak, a hét napja, tantárgy az iskolában… Kérdezd, hogy mit miért szeret, és ezen már elindulhat egy tartalmas beszélgetés.

Látod, hogy a lehetőségek végtelenek? Miután megkaptad a választ, megoszthatod vele a saját véleményed, és beszélhetek arról, hogy miért választottátok, vagy miért nem választottátok ugyanazt. Légy ötletes! Mosolyogjatok, és élvezzétek a témát!

Mit szeretnél inkább?

Az „inkább” kezdetű kérdések, nem mindig a kezdőknek szólnak. ezekkel a kérdésekke, általában flörtölni szoktak. azzal aki ébren tart éjszaka,. Éppen ezért, nagyon okosan kell használni, az iylen kezdetű kérdéseket.

Nagyon vicces játék lehet, ha ilyen kérdéseket teszünk fel a partnerünknek. De, először meg kell próbálnod, egy kicsit jobban megismerni a másikat. Így kihagyhatod a kellemetlen témákat, vagy kellemetlen kérdéseket, amelyek akár tönkre is tehetik a randevút.

Ez, egy egyszerű, aranyos és vicces módja annak, hogy megismerjük egymást.

Gyűlölet és szeretet.

Az élet nem csak fekete-fehér, sok szürke tónus is van, a közepén. Vannak azonban olyan dolgok, amelyeket végképp utálunk, és vannak olyan dolgok, amelyeket a legjobban szeretünk a világon .

És ugyanez történik, a szerelmeddel is. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy összpontosítsunk arra, amit a másik szeret. Kockázatos lehet, hogy túl sokat beszélünk valamiről amit mi szeretünk, de meguntathatjuk a szerelmünkkel.

Ezt is olvasd el: Valentin-napi smsek, 47 szerelmes üzenet

Amikor olyan dolgokról beszél, amelyeket mindketten utáltok, próbáld meg vicces perspektívába helyezni, de soha ne negatívan!

Érdekességek.

Meg kell ismerkedned azokkal a témákkal, amelyekről tudod, hogy az adott lány vagy fiú, a legjobban élvezi.

Például, ha ő a futball szerelmese, utánaolvashatsz arról, hogy mi, hogyan működik a fociban. Ily módon elérheted azt, hogy ne csak némán hallgasd őt, hanem tényleges beszélgetést folytasssatok. Így pedig ő is jobban érzi majd magát, ha arról beszél neked, hogy mit szeret.

Mindannyian szeretünk új dolgokat tanulni. És ennek, nem is kell a hobbinkhoz kapcsolódnia. Tudtad, hogy a növények 85%-a a tengerben található? Vagy azt, hogy a mandarin, a spanyol és az angol a legtöbbet beszélt nyelv a világon?

Amint látod, sok téma tökéletes arra, hogy beszélgess a szerelmedel. Ne feledd, hogy mindig természetesnek és pozitívnak kell lenned, ráadásul a lehető legőszintébbnek kell lennie a beszélgetéseteknek. Különösen, ha azt szeretnéd, hogy ez a kapcsolat, tartós legyen.

Ne felejts el odafigyelni arra, hogy mit mond neked a társad. Mivel valószínűleg, nem akarsz egy rossz témával, vagy rossz megjegyzéssel mindent elrontani.

Légy kedves, maradj nyugodt és élvezd a beszélgetést azzal, akit szeretsz!