Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Honnan tudod, hogy egy férfi kedvel téged?

Honnan tudod, hogy egy férfi kedvel téged?

Nem vagy biztos aazokban a jelekben, ami alapján meg lehet mondani, hogy egy férfi kedvel téged? Ezt úgy tudhatod meg a legbiztosabban, ha elmész és megkérdezed tőle. A legtöbb srác félénk, amikor kifejezi szerelmét a lánynak.

Hogyan állapítható meg, hogy egy férfi kedvel téged?

Az alábbiakban bemutatunk neked 10 összetéveszthetetlen jelet arra, hogy a fiú kedvel téged.

Gondolkodtál már azon, hogy miért viselkedik olyan furcsán a fiú, amikor a közeledben vagy? Szeretnéd tudni, hogy mi van vele, és miért viselkedik olyan furcsán, de nem akarod nyiltan megkérdezni? Úgy érzed, hogy van egy szoros kötelék vagy kötődés, amit érzel kettőtök között? Kicsit frusztráló lehet megmondani, hogy tetszel-e neki.

Az egész, amit érzel, lehet egy tévedés, ha csak feltételezed ezt az érzést amikor megteszed az első lépést. Vannak olyan helyzetek, amik amikor elég egy rossz mozdulat, amivel tönkreteheted kettőtök barátságát. Ha a férfi igazán kedvel téged, az több mint tökéletes! De ha nem, akkor nagyot fogsz csalódni.

10 összetéveszthetetlen jel, amely megmutatja, ha a fiú kedvel téged.

Szóval, hogyan lehet megállapítani, hogy egy férfi kedvel téged? Nincs más módja annak, hogy megtudd, hogy tetszel-e neki, hacsak a kiszemelt férfi úgy nem dönt, hogy megmondja neked. Ellenkező esetben megkeresheted ezt a tíz összetéveszthetetlen jelét annak, hogy tetszel neki.

Ezt is olvasd el:  Honnan tudod, hogy egy lány kedvel téged?

1. Gyakran bámul rád?

Az egyik első jele annak, hogy valóban érdeklődik irántad, az, ahogyan gyakran rád néz. A férfiak, a legtöbbször „keménynek” mutatják magukat és, nem a legszókimondóbbak, amikor a szerelmről, az érzésekről van szó. Lehet, hogy van valami mondanivalója neked, vagy egyszerűen szépnek tart téged, és ezért néz rád folyton.

Akárhogy is, ha hosszú ideig rajtad tartja a tekintetét, elég nyilvánvaló, hogy vannak érzései irántad. A tekintete mindent elmond, ami jó dolog! Ezért biztos, hogy hamarosan te is tudni fogod.

2. A barátaid mondják ezt neked?

A legjobb módja annak, hogy megtudd, hogy tetszel-e egy férfinak, ha megkérdezed a barátait. Ha tetszel neki, akkor jó eséllyel kikerte rólad a véleményüket. Amikor a férfiak érdeklődnek egy nő iránt, többször is megkérdezik róla a barátaikat. Annak tudatában érdeklődj, hogy a barátai olyan információkkal szolgálhatnak neki rólad, mint a neved, hol laksz, randevúzol-e valakivel, stb…

Mivel a barátok mindig érdeklődnek a szerelemmel kapcsolatos dolgok iránt, nyilvánvalóan mesélni fog nekik, rólad. Ez pozitív jele annak, ha valóban megosztotta velük az érzéseit.

3. Gyakran megnevettetett?

Ha azt veszed észre, hogy a fiú gyakran megnevettet, akkor biztosan kedvel téged. Szereti, ha nevetsz a történetein, és mindent megtesz, hogy észrevedd őt. Amikor egy társaságban vagytok nézd meg, hogy te vagy-e az első, akire egy vicc elmondása után ránéz. Ha igen, akkor teljesen egyértelmű. NEKED mondta, a viccet.

4. Néha idegesítő? Ahogy azt már olvashattad, a férfiak mindent megtesznek azért, hogy felkeltsék a szeretett lány figyelmét. Olyannyira, hogy ezért néha olyan dolgokat is csinálnak, amelyek miatt teljesen kiakadsz, ami miatt biztosan bosszankodni fogsz.

A férfi azért tesz ilyen dolgokat, hogy kiderítse, szereted-e, ha ugrat téged, és hogy te is kedveled-e őt. Gyakran megteszik, hogy mosolyogni lássanak. Vedd ezt figyelembe, hogy megbizonyosodj arról, hogy szereted-e vagy sem.

Hogyan állapítható meg, hogy egy férfi kedvel téged? Soha nem fog szándékosan bosszantani, ha nem tetszel neki. Ez azt mutatja, hogy fontos neki, hogy jó hangulatod legyen mellette.

Ezt is olvasd el: 29 dolog, amit a lányok szívesen hallanak a férfiaktól

5. Szerinted, odafigyel rád?

Mindent meghallgat, amiről beszélsz, egyetlen szót sem hagyna ki. Akkor is, ha nem érdekli a téma. Hogy jó benyomást keltsen, gondoskodni fog arról, hogy sokat kelljen beszélned. Sőt, még fölösleges kérdéseket is feltesz neked, hogy jobban érezd magad. Ilyenkor biztos lehetsz benne, hogy tetszel neki.

6. Túl gyakran dadog, ha te is ott vagy?

Hogyan állapítható meg, hogy egy férfi kedvel téged? Ha dadog, amikor a közelében vagy, vagy amikor beszél hozzád. Ez nem azt jelenti, hogy nem magabiztos, hanem azt, hogy kicsit ideges.

Segíthetsz neki, ha megtöröd a jeget. Kezdeményezd te, a beszélgetést. Ettől fokozatosan megnyugszik, és magabiztosbban kezd majd beszélni veled.

7. Féltékeny lesz, amikor más srácokkal beszélsz?

Ez a biztos jel! A féltékenysége egyértelmű lesz, amikor más férfiakkal beszélsz egy partin. Persze, ezt nem mondja el, de minden nő szembesült már hasonló helyzettel. Vigyázz, nehogy elárulja, mit érez, mert ez zavarba hozhatja. Vedd észre a csipetnyi dühöt amikor hozzád beszél. Egyértelmű, hogy szeret téged.

8. Nem érdeklődik más lányok iránt?

Ha nem néz meg egyetlen másik lányt sem, és csak veled szereti eltölteni az idejét, akkor nem lehet nem észrevenni, hogy nagyon szeret téged. Annak a megértéséhez, hogy csak rád gondol-e, kérdezd meg, érdeklődik-e másvalaki iránt. Ebből biztosan tudni fogod, hogy téged szeret. Abból, ahogy válaszol neked, és a válaszból, amit ad.

9. Többet segít neked?

Még ha fárasztóbb is a munka, ő elvégzi helyetted. Mindig készen áll rá, hogy neked segítsen. Ha nem kedvelne téged annyira, akkor miért fordítana rád, ennyi időt?

Ezt is olvasd el: Jelek, hogy egy fiú többet akar

10. Hosszan beszél veled?

Üzenetet küld neked, amikor meglát online? Annak érdekében, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem úgy beszél veled, mint egy barátod, és a gyakori csevegései többről szólnak, ellenőrizd mennyi ideig cseveg veled. Ha minden alkalommal sokáig beszél veled, akkor nyilvánvalóan szeret veled beszélgetni.

Kérsz ​​még jeleket? Nem vagy biztos azokban a jelekben, ami alapján meg lehet mondani, hogy egy férfi kedvel téged? Ezt úgy tudhatod meg a legbiztosabban, ha elmész és megkérdezed tőle. A legtöbb srác félénk, amikor kifejezi szerelmét a lánynak. Ha megkaptad ezeket a tippeket, akkor talán kényelmesebbé teheted számára a beszélgetést és lehet, hogy kiönti neked a szívét.