Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Szerelmes smsek

Őszinte szerelmes üzenetek a feleségednek

Őszinte szerelmes üzenetek a feleségednek

Minden nap remek nap arra, hogy őszinte, szerelmes üzenetet küldj a feleségednek, és egyedinek és különlegesnek érezze magát! Áss mélyen a szívedbe, és találd meg a legmeghatóbb igaz szerelmes szavakat, amelyeket megoszthatsz vele.

Soha nem késő, hogy szerelmes üzenetek segítsgével fejezd ki az igaz érzéseid, a jobbik felednek.

A feleséged úgy ért meg téged, mint senki más. Mindig is kitart, melletted. Tudod, mennyi erőfeszítést tesz azért, hogy a kapcsolatotok erős és fontos maradjon. Bár mindezt nem úgy teszi, hogy ezért cserébe várna valamit, de jó lenne, ha legalább néhány szerelmes üzenetet küldenél a feleségednek, amiben kifejezed az érzéseid.

Igen, nem mindig drága ajándékokról és gyertyafényes vacsoráról van szó! Egy váratlan, szeretettel teli üzenet boldogabbá teheti őt.

Egy romantikus üzenet is lehet aznap a számra a legjobb ajándék, amely kifejezi az érzelmeid, és felhívja a figyelmét arra, hogy milyen sokat jelent neked.

A dolgod megkönnyítése érdekében, 36 szerelmes üzenetet olvashatsz itt, amelyeket elküldhetsz a feleségednek, hogy és erősítsd a kapcsolatotokat. Olvass tovább, hogy kiválaszthasd a legjobb üzenetet a feleségednek.

Minden nap remek nap arra, hogy őszinte, szerelmes üzenetet küldj a feleségednek, és egyedinek és különlegesnek érezze magát! Áss mélyen a szívedbe, és találd meg a legmeghatóbb igaz szerelmes szavakat, amelyeket megoszthatsz vele.

Ha nehezedre esik egyet összeállítani, keress egyet a lent felsorolt különleges és őszinte romantikus üzeneteek között a feleségednek. Küldd el neki azt, amely egyenesen a szívéhez szól!

Ezt is olvasd el: Szerelmes SMSek

Szerelmes üzenetek a feleségednek

 1. Kedvesem, te vagy a boldogságom és a sikerem titka!
 2. Te vagy az a nő, akiről álmodtam. A Nő, aki valósággá tette gyönyörű álmomat és megadta nekem a családomat. A Nő, aki értelmet adott az életemnek!
 3. Eltüntetted a felhőket, és szerelmünk legfényesebb szineivel festetted be, az eget!
 4. Miattad találtam meg életem igazi értelmét, attól a naptól kezdve, amikor feleségem lettél. Szeretlek gyönyörű feleségem!
 5. A kapcsolatunkat, egy gyönyörű családdá változtattad!
 6. Az első naptól fogva, amikor megismertelek, ez az érzés volt irántunk. A béke és boldogság érzése közös életünkben.
 7. Amikor a szemedbe nézek, még mindig egyszerre van bennem a türelmetlenség és a csodálat.
 8. Te vagy a motivációm, hogy tovább menjek, és az oka minden jónak, ami az életemben történik! Feleségem, te vagy a legjobb ajándék számomra!
 9. Az irántad érzett szeretetem végtelen! Mindig hálás leszek neked mindazért, amit a családunkért tettél!
 10. A házasságunk ennyi éve után, még mindig a kapcsolatunkra építünk, amire mindenki féltékeny. Szeretlek drágám!
 11. Ennyi év házasság után biztosan tudom, hogy te vagy az egyetlen nő, akivel együtt szeretnék megöregedni. Szerelmünk együtt tart minket, amíg a halál közénk nem jön.
 12. Amikor látom a mosolyodat rájövök, hogy miért vagyok még mindig őrülten szerelmes beléd!
 13. Ahogy telnek az évek, a házasságunk egyre erősebb lesz, a jó és a rossz időkben is. Köszönöm, hogy mindig mellettem vagy, és ígérem, hogy mindig a veled leszek!
 14. Mindennél jobban szeretlek, az életemben. Te vagy a rózsa, aki széppé teszi az életem!
 15. Esküszöm, hogy soha nem foglak elengedni, bármit is csinálsz. Mindig ott leszek, amikor szükséged van rám, és támogatlak mindenben, amit csak szeretnél!
 16. Megtiszteltetés számomra a férjednek lenni, és nagyon büszke vagyok arra, hogy olyan feleségem van, mint te!
 17. Nem könnyű leírni az érzéseimet annak a nőnek, aki minden nap a legkeményebb küzdelmet vívja azért, hogy családunk szorosan összetartson. Szeretlek és mindig is foglak!
 18. Te vagy az inspirációm! Te vagy az oka annak, hogy folytassam a harcot és, soha ne adjam fel! Szeretlek gyönyörű feleségem!
 19. Szeretlek téged ennyi éven át! Te vagy nekem az a levegő, amit lélegzem, és az a parfüm, ami gyönyörűvé teszi az életemet!
 20. Te vagy a legritkább, és leggyönyörűbb virág ezen a bolygón, és én vagyok a legszerencsésebb ember, aki a karomban tarthatom.
 21. Csókod meg tudja gyógyítani szívem, minden összetört darabját. Egyetlen rólad szóló gondolatom is megnyugtat!
 22. A szerelmed olyan, mint egy orvosság, ami átfut az ereimen. Szeretlek életem nője!
 23. Soha nem tudtam elképzelni magamat apának, de még férjnek sem egészen addig a napig, amíg be nem jöttél az életembe. A feleségem lettél, a legjobb anya a gyerekeimnek! Köszönöm!
 24. El sem tudod képzelni, mennyit segítettél abban, hogy jobb emberré, legyek. Te vagy a motivációm, hogy mindennap küzdjek érte!
 25. Amikor a karomban tartalak, még mindig érzem, ahogy hevesen ver a szíved. Emlékeztet azokra az időkre, amikor először találkoztunk. Ez a szeretet, amit akkor éreztünk, még mindig itt van, és soha nem múlik el!
 26. Nagyon nehéz szerelmes üzenetet írni, neked. Csak azt akarom, hogy tudd, te vagy a mindenem. Egy feleség, akire büszke vagyok!
 27. Szeretni téged olyan, mint egy édes játék. Próbálsz meglepni, én pedig igyekszem téged biztonságban tartani, a karjaimban. Szeretlek!
 28. A házasságunkat a szerelem küldetésévé tettük. Számtalan boldog, és szomorú pillanatokon keresztül. Sikerült továbbra is megőriznünk, a szeretet lángját.
 29. Minden nap, te hozod el a napsütést a szívembe! Nagyon hálás vagyok, hogy olyan feleségem van, mint te!
 30. Valahányszor rád gondolok, mosoly jelenik meg az arcomon. Egy pillanat alatt eltünteted a negatív gondolatokat!
 31. Te vagy álmaim hercegnője és a nő, akit valaha is a feleségemnek akartam! Szeretlek, és mindig is foglak!
 32. Az a legcsodálatosabb veled, hogy mindig mellettem állsz minden jó, vagy rossz döntésemben! Szeretlek!
 33. 15 évvel ezelőtt jól választottam. Téged vettelek feleségül. Azt a nőt, aki a mindent jelenti nekem.
 34. A gyerekeinket nézve, nagyon boldog és büszke vagyok arra a nőre, aki mindezt megvalósította!
 35. Amikor azt mondom, hogy szerelem, akkor rád gondolok. Amikor azt mondom, hogy boldogság, akkor rád gondolok. Amikor azt mondom, kedvesség, akkor rád gondolok! Amikor azt mondom, hogy „életem legjobb dolga”, rád gondolok!
 36. Nincs szebb, mint a mély igaz szerelem két ember között. Amikor megtalálod azt a személyt, akitől a szíved kihagy, az a világ legcsodálatosabb érzése.

Ha annyira szerencsés vagy, hogy az a különleges valaki szeret téged, akkor mindenképpen tudasd vele, mennyire szereted, és mennyire fontos neked. Ezek a szerelmes üzenetek, jó megoldást nyújtanak neked arra, hogy emlékeztesd őt, mennyire sokat jelent neked.

Minden üzenettel tudni fogja, hogy a szerelmed olyan erős, mint amilyen. Miért ne lepnéd meg kedvesed néhány szívhez szóló üzenettel, még ma?

Ezek a neki szóló szerelmes sms üzenetek, segítenek neked a helyes irányba haladni.