Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Mikor telefonáljon egy srác, az első randevú után?

Mikor telefonáljon egy srác, az első randevú után?

Tudod-e, hogy mikor kell egy srácnak felhívnia a lányt, az első randevú után? Ahhoz, hogy jó benyomást kelts, meg kell találnod a megfelelő időpontot, az első randevú után.

Tudtad, hogy a társkereső játékban szeretnéd kijátszani, a kártyáidat. De, tudod-e, hogy mikor kell egy srácnak felhívnia a lányt, az első randevú után? Ahhoz, hogy jó benyomást kelts, meg kell találnod a megfelelő időpontot, az első randevú után.

Nagyon sok nézet létezik ezzel kapcsolatban, de vajon tényleg lehet egyetlen tipp, a legjobb válasz?

Szóval, mikor kell egy pasinak felhívnia a lányt, az első randevú után?

A szerelem, akárcsak a benne szereplő két egyén, minden esetben egyedi. Ami az egyik embernek működik, az nem biztos, hogy a másiknak is működik. De ha egy sikeres randevú után kell felhívni a lányt, sokat kell hibáznod ahhoz, hogy rosszul süljön el.

Biztos, hogy ismerős érzés, amikor éppen hazafelé sétálsz a randevúdról, vagy épp a lakásod ajtaja előtt állsz, kezedben a telefonoddal, és azt kívánod, bárcsak beszélhetnél vele. Lehet, hogy te is hallottad azt a régi randevúzási szabályt, miszerint várj két napot, mielőtt keresnéd.

Ha rövid választ szeretnél kapni arra vonatkozóan, hogy egy pasinak mikor kell felhívnia egy lányt, a legjobb tanács az, hogy hívd fel, amikor úgy érzed, hogy fel akarod hívni.

Ezt is olvasd el: Honnan tudod, hogy egy férfi kedvel téged?

Mikor telefonáljon egy fiú, az első randevú után?

A legtöbb srác sokkal nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy mikor telefonáljon, mint amennyit valóban kellene. Nyilvánvalóan remek randevúd volt azzal a lánnyal, különben nem tűnődnél azon, hogy melyik lenne a legjobb időpont, a telefonáláshoz.

Ne feledd, a nőknek is vannak érzéseik! Egyszerűen nem játszhatsz pontosan a „nagykönyv” szerint, és nem mindig várhatsz néhány napot az első telefonhívással. Főleg akkor, ha nagyon hiányzik neked a lány, és beszélni akarsz vele. Indokolt, hogy a nők keményen játszanak, mert a férfiak szeretik a csábítást.

De a nők nem szeretnek várakozni. Nem szeretik, a bizonytalan dolgokat. Az izgalom első pillanatai azonban frusztrációba, sőt haragba is fajulhatnak akkor, ha túl sokáig várakoztatod.

Ha tetszik a lány, és jól érezted magad vele, fejezd be jól a randevút. Tudasd vele, hogy csodálatosan érezted magad, és szívesen látnád újra. Légy vele lovagias, és kellően egyenes, amikor felveszed vele a kapcsolatot. „Hamarosan találkozunk…” vagy „Hamarosan hívlak téged…” Ezek mind vidám, és mégis bíztató módok, a beszélgetés befejezésére.

Arról, hogy mikor kell őt visszahívod, a következőket kell szem előtt tartanod.

1 Hívd fel, ugyanazon az éjszakán

Ha életed egyik legjobb randevúját élted át és tudod, hogy a lánynak is különleges élmény volt, nincs semmi baj azzal, ha még aznap felhívod őt.

De mennyire vagy biztos abban, hogy vonzódik hozzád? Mondott valami ilyesmit: „Alig várom, hogy újra találkozunk” vagy „Hiányoznak a beszélgetéseink…”?

Ha nem vagy biztos benne, hogy jól érezte magát veled, akkor még ne hívd fel! Akkor se, ha te nagyon jól érezted magad vele. Legfeljebb, írj neki egy sort, amiben megköszönöd a nagyszerű randevút. Ezzel megnyitod az ajtót, a beszélgetéshez. Ha beszélni akar veled, a gyors válaszaiból kaphatsz tippet. Nyilvánvalóvá teheted számára azt is, hogy el vagy ragadtatva tőle. De, adhatsz neki elég teret azzal, ha nem hívd fel, és nem küldesz neki SMS-t.

Ami egy egyszerű smsváltásnak indul, az azt is eredményezheti, hogy egyikőtök még aznap este felhívja a másikat. Ebből pedig akár, egy hosszú, késő esti romantikus beszélgetés is kialakulhat.

A lányok szeretik azokat a srácokat, aki még aznap este felveszi velük a kapcsolatot. Eloszlatja a bizonytalanságukat, és ettől kicsit boldogabbnak érzik magukat.

Először írj neki egy kedves SMSt. Ha a lány nem túl lelkes a válaszában, vagy nem hzza szóba, hogy felhívjátok egymást, te kijátszottad a lovagi kártyát azzal, hogy megköszönted a nagyszerű randevút. Nem vesztettél semmit. Szégyenérzet nélkül mehetsz tovább a saját utadon.

A legtöbb nő értékelne egy olyan pasit, aki már a randevú estéjén beszélgetést kezdeményez. De ez csak akkor válik a javadra, ha a találkozód során, te is lenyűgözted a lányt.

Ezt is olvasd el: Mitől lehetünk szerelmesek?

2 Hívd fel másnap

Ha tökéletes randevútok volt, akkor az ugyanazon a napon írt üzenet lehet a legjobb út. De ha nem vagy teljesen biztos benne, hogy milyen érzései vannak irántad, akkor talán nyugodtan várhatsz egy napot, mielőtt felhívnád.

Ha másnap este felhívod, azt nyugodtan elmondhatod neki, hogy gondoltál rá. Ha számára is kellemes volt a randevútok, egészen biztos, hogy ez jólesik neki.

Lehet, hogy a lány egyik napról a másikra elbizonytalanodott, de a hívásod legyőzheti a bizonytalanságát. Egy kellemes hangulatú telefonbeszélgetés újra felélesztheti a boldog érzéseket. Ha másnap felhívod, nyugodtan tudathatod vele, hogy kedveled. Akkor is, ha még nem vagy elragadtatva tőle, és több időre van szükséged, hogy belevágj. Ezt azonban mindig tedd egyenesen, és becsületesen.

3 Hívd fel két nap múlva

Egy srác, aki két nap után felhív egy lányt, a nagykönyv szerint játszik. Mindenki ismeri azt az íratlan szabályt, hogy várjon két napot, mielőtt telefonálna egy randevú után.

Szóval kedveled őt? Jól mérzed vele magad? Fogalmad sincs, igaz? Fogalmad sincs arról, hogy csak egy könnyed csábítás erejéig érdekelne, vagy tényleg őszintén érdeklődsz-e iránta. Míg a hívás előtt néhány napot várni biztonságos döntés lehet, nagy az esélye annak is, hogy a lány bizonytalansága annyira felerősödik, hogy akár bosszankodhat is miattad.

Ha egy lány szemszögéből nézed a dolgokat, te sem szeretnél túl sokat gondolkodni a randevún, különösen akkor, ha másik fél két napot várakoztat az első hívásig. Még ha úgy érzed, hogy jól sikerült a randi, akkor is lehet egy reálisnak vélt félelme az elutasítástól vagy akár attól, hogy nem kap semmilyen visszajelzést. Egy rövid kedves sms üzenettel elaltathatod a felesleges aggodalmat.

4 Hívd fel, egy hét után

Ha a partnered egy hétig parázson ülve várattad, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy nem igazán érdeklődsz iránta. Sőt, még csak nem is döbbent rá, hogy nem jó nálad. Te tudod ezt, és ő is megértette a hallgatásoddal.

És még ha ő fel is hív, de nincs valódi oka annak, hogy csak késleltetve hívod vissza, akkor is azt fogja hinni, hogy vagy egy „játékos” vagy, vagy egy bunkó. Ha tetszik, és alig várod, hogy újra találkozhass vele, soha ne várj egy hetet, mielőtt felhívnád. Ha viszont nem akarsz vele újra találkozni, mondd el neki. Légy egyenes, és őszinte.

Ha csak egy héttel később hívod fel, azzal csak magadra haragítod.

Mikor telefonáljon egy srác, az első randevú után?

Ha engem kérdezel, két lehetőséget ajánlok. Írj neki még aznap este, vagy hívd fel másnap.

Ha úgy gondolod, hogy azon randevún a lelki társaddal találkoztál, akkor elhiszed, hogy tényleg várni kell egy hetet, mert valaki ezt mondta? Addig üssök a vasat, amíg meleg! Különösen akkor, ha mindkettőtöket megérinti a másik. Mindenesetre, egy rövid sms szöveg, csak az aggodalmadról és lovagiasságodról árulkodik.

De, ha nem vagy biztos benne, hogy ő is ugyanígy érez irántad, hívd őt már fel másnap este, és beszélgess vele. Valószínű, hogy ebből te is tudni fogod, mi jár a lány fejében.

Szóval, mikor hívjon fel egy pasi egy lányt, a randevújuk után?

Nos, ismered a régi szabályokat, és ismered a szíved. Küldd el azt az udvarlós SMS-t vagy hívd őt fel! Soha nem tévedhetsz túl nagyot, amíg észben tartod az érzéseid.