Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

40 kis titok, hogyan legyél szexuálisan vonzó

40 kis titok, hogyan legyél szexuálisan vonzó

Szexuálisan vonzónak lenni nem csak annyit jelent, hogy te vagy a legcsodálatosabb, vagy leglenyűgözőbb ember a szobában. Ez, a megjelenésed és a személyiséged egy érdekes kombinációja. Az, hogyan lehetsz szexuálisan vonzó, attól függ, hogy a különböző emberek mit találnak számukra vonzónak.

Mindenek előtt le kell szögeznem, hogy az, hogy kinek milyen ember az, aki számára a szexuálisan vonzónak tűnik, csupán szubjektív megítélés alapján dől el. Annak megtanulása, hogyan legyél szexuálisan vonzó, létfontosságú szerepet játszik a szexuális vonzerőben! Függetlenül attól, hogy egyedülálló vagy-e, vagy van-e párkapcsolatod. És most, nem csak a fizikai tulajdonságokról beszélünk!

Miért fontos a szexuális vonzalom?

Ismétlem, csak azért, mert ezt szexuális vonzalomnak nevezik, ez nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül hagyhatsz más tényezőket. Például: a személyiséget és a viselkedést. Példaként említve, ha valaki az első randevú után szerelmes smsek tömegét küldi, az inkább ijesztő az ember számára, nem pedig vonzó.

A szexuális vonzalom fontos! Akkor is, ha egyedülálló vagy, és akkor is, ha párkapcsolatban élsz. Mivel ez, segít életben tartani a vágyat és a szenvedélyt, egy kapcsolatban. Szexuális vonzalom nélkül, hiányozna a kémia. Ez azt jelentené, hogy a kapcsolatodból hiányzik egy fontos rész.

Bár sok kapcsolat működhet a szexuális vonzalom nélkül is, az létfontosságú szerepet játszik mind a kapcsolatokban, mind a házasságokban.

Ezenkívül a szexuális vonzalom az első típusú vonzalom, amelyet bárkivel megoszt az első néhány interakció során. Aztán később ez végül érzelmi és mentális vonzalommá fejlődik.

Ezt is olvasd el: 50 Édes Szerelmes SMS Barátnőnek

Hogyan legyél szexuálisan vonzó – 40 lépés, hogy eljuss idáig

Ha nem hiszel az alábbi írásnak, a legjobb módszer többnyire azzal kezdődik, hogy átgondolod, milyen tulajdonságokat találsz szexuálisan vonzónak, egy másik emberben. Ez nem csak a kinézeten múlik, igaz?

Szóval, most, hogy tudod, nem kell plasztikai sebészhez rohannod, vagy valamiféle divatdiétát folytatni, hogy szexuálisan vonzóbbá válj. Mit tehetsz? Nézzünk meg néhányat ezek közül.

1. Magabiztosság

Szexuálisan vonzónak lenni, részben az önbizalomról szól. Légy elégedett magaddal. Emeld fel a fejed, és fogadd el magad olyannak, amilyen vagy! Ha magabiztos vagy, akkor a szexuális vonzalom elérése olyan egyszerű lesz számodra, mint biciklizni!

2. Testbeszéd

A nyitott, egyértelmű testbeszéd elengedhetetlen. Vonzóbbá tesz téged, ha beszéd közben finoman megérintesz valakit. Játssz a hajaddal, és megérinted magad. A magabiztosságodat nagymértékben tükrözi, a testbeszéd.

Ezt is olvasd el: Testbeszéd, Flörtölés egy pasival

3. Öltözz jól

Ha jó érzéked van az öltözködéshez és tudod, hogy mi áll jól neked, az szintén növeli az önbizalmat. Ez is rendkívül vonzóvá tesz, mások számára.

Nem kell a legjobb ízléssel rendelkezned ahhoz, hogy megtanuld, hogyan legyél szexuálisan vonzó. Csak csinosan kell öltöznöd, és mások számára reprezentatívnak kell lenned. Nem kell félreérteni, nem kell drága és különleges ruhákat hordanod. Egyszerűen csak arra kell figyelned, hogy az amit felveszel, a te alakodhoz, megjelenésedhez illő legyen. Ízléses összeállításban.

4. Maradj jó formában

Az egészség, nagyon fontos. Nem arról van szó, hogy sovány, roppant izmos vagy szuper fitt legyél. Azonban, ha vigyázol magadra, és tónusosnak látszol, valóban segít szexuálisan vonzóbbnak lenni.

Emellett a fizikai aktívitás lehetővé teszi, hogy gondoskodj az általános egészségedről és jó közérzetedről. Arról nem is beszélve, hogy ha jó formában vagy, attól is magabiztosabbnak érzed magad!

5. Higiénia

Fontos emlékezni, az alapokra. Ügyelj arra, hogy frissnek nézz ki, és jó illatú legyél. Egy csábító parfüm, vagy kölnivíz is csodákra képes! Lehet jó divatérzéked, de megfelelő higiénia nélkül nem fogod elérni, hogy szexuálisan vonzó légy mások számára. És itt is meg kell jegyezni, hogy nem a drága parfümökét vagy kölniket kell megvenni. A hozzád illő illatot kell kiválasztani.

6. Sok barátod van

Vedd körül magad emberekkel, és úgy fogsz kinézni, mintha mindenki veled akarna beszélgetni. Szexuális vonzalom, nem csak a megjelenésedtől függ. Ez, az egyik ilyen.

Ha sok barátod van, az azt jelenti, hogy általában barátságos és szimpatikus ember vagy. Ez pedig vonzóbbá tesz téged.

Ezt is olvasd el: Hogyan vonzzuk be és hogyan kell elcsábítani egy nőt

7. Titokzatosság

Soha ne becsüld alá a titokzatosság erejét, amikor a szexuális vonzalomról van szó.
Tehát ha meg akarod tanulni, hogyan legyél szexuálisan vonzó, ne árulj el mindent magadról, azonnal. Különben nem lesznek kíváncsiak arra, hogy jobban megismerjenek!

8. Elérhetetlenség.

Ha azonnal megengeded nekik, hogy mindent megkapjanak, amit csak akarnak, akkor nincs idő arra, hogy a másik fél részéről kialakuljon a kémia. Bizonyos értelemben, ez is összefügg a fenti javaslattal. Az emberek általában kihívást akarnak. Ezért is fontos, ne legyen túl könnyű elérniük azt, amit akarnak. Legalábbis nem azonnal.

9. Hagyd, hogy üldözzenek

Dolgozz rá, egy kicsit! A móka a hajszában van! Ha van valami, akkor ez az egyik legfontosabb dolog, ami kapcsolatban áll a szexuális vonzalommal. Udvarlás, flörtölés, kacérkodás, megint udvarlás…

Ahogy azt, a filmekben látod: A lány egyértelmű jelzést ad a srácnak, aki reagál. A lány, csak egy kicsit kacérkodik vele, mielőtt hagyná magát elcsábítani. És működik, még a való életben is!

Ezt is olvasd el: Honnan tudod, hogy egy lány kedvel téged?

10. Hideg-meleg zuhany

Oké, ebben van egy finom határ, amit észre kell venni. Ha kicsit kacérkodsz vele, és a kiszemelted megfelelő időben kapja a hideget-meleget, az kellemesen frusztráló lehet a számára. Csak, ne ess túlzásokba. Ellenkező esetben inkább feladja, semmint elvadulna a vágytól.

Ne menj vele túl messzire, nehogy a végén teljesen kiborítsd őt.

11. Jó táncosnak lenni

Egy jó táncos mindig felkelti a figyelmet. Ezért ügyelj arra, hogy a táncparketten, mindig a megfelelő mozdulatot tedd meg. Főleg, ha meg akarod tanulni, hogyan legyél szexuálisan vonzó. Tanulj meg, néhány táncmozdulatot. Végül is, mindig vonzó látni valakit, akinek jó tánctudása van!

12. Pajzán nevetés

Tudjuk, hogy nehéz megváltoztatni a nevetést, de egy jó öreg pajzán nevetés nagyon vonzó lehet. Egy bosszantó is, és eléggé visszataszító is lehet, ha rosszul csinálod! De, ha jól csinálod…

Ezt is olvasd el: Az 50 legjobb szexi sms üzenet

13. Éreztesd vele, hogy ő is szexi

Természetes, hogy te is vonzóbbá válsz egy személy számára, ha ugyanezt érezteted vele. Tehát ne feledd, ez nem csak rólad szól. Adj bókokat, figyelj arra, amit mond, és éreztesd vele, hogy Ő az egyetlen ember a szobában!

Ha jól érzi magát valakivel, akkor ezt az érzést hozzád fogja kötni. Ezért működnek olyan jól a bókok is!

14. A hálószobában való eligazodás

Szexuálisan vonzónak lenni, a csábításról szól. De, ha már a hálószobában vagytok, valljuk be, az ottani bátorságod sokat számít.

A magabiztosság és néhány jó trükk biztosítja, hogy továbbra is visszatérjetek! Itt jön képbe, a vágy.

15. Mocskos beszéd

A piszkos szavak, sokaknál növelik a szexuális feszültséget. Rendkívül magabiztossá tehet a hálószobában, és fokozza az izgalmat, és a vágyat.

Mielőtt azonban elkezdenéd, győződj meg róla, hogy a megfelelő jelzést kaptad. Ezért sose indíts a csúnya szavakkal.

16. Piros viselése

Tudományosan bebizonyosodott, főleg nők esetében, hogy ha vörös ruhát, piros nyakkendőt vagy élénkvörös rúzst vesznek fel, vagy használnak, az szexuálisan vonzóbbá teszi őket.

Miért nem próbálod ki? Soha nem tudhatod! Lehet, hogy ez a te színed.

17. Szemüveg viselése

A megfelelő szemüveg viselése, az intelligencia látszatát kelti. Gyakran idézi elő azt a szexi, intellektuális hangulatot. Válassz az arcformádhoz, és vonásaidhoz illő szemüveget, és kész!

18. Az ajkad beharapása

Az ajkad beharapása beszélgetés közben, felhívja a figyelmet erre az erogén zónára. Ha jól csinálod, a partnerben felkelti a vágyat arra, hogy megcsókoljon.

Ez megmagyarázza azt, hogy egyes filmek miért ábrázolják ezt a fajta flörtölési taktikát közvetlenül a csókolózás előtt.

Ezt is olvasd el: Hogyan kell elcsábítani egy férfit?

19. Mosoly

A barátságos, és mosolygós megjelenés valóban segít a szexuális vonzalom növelésében. Szóval, csak érezd jól magad, mosolyogj rá, és légy önmagad! Van valami vonzó abban, ha valaki természetesen, őszintén mosolyog.

Tehát ne légy szégyenlős, mutasd meg azt a csodálatos mosolyt, a világnak!

20. Nevetés

Ha felszabadultan nevetsz, vonzóbbnak tűnsz. Bónuszpont, ha a vágyad tárgyát is nagyon meg tudod nevettetni! Tehát, ha meg akarod tanulni, hogyan legyél szexuálisan vonzó, többet kell nevetned, és meg kell mutatnod vidámságodat másoknak.

21. Sétálj

Azok a nők, akik séta közben mozdítják a csípőjüket, több férfiben keltenek vágyat. Azok a srácok pedig, akik úgy járnak, mintha övék lenne a szoba, hasonlóan figyelemfelkeltőek.

Csak ne vidd túlzásba, különben nem csak, arrogánsnak tűnhetsz de egy kicsit ostobának is! Ha akarod, akkor gyakorolhatod is a sétát, amikor egyedül vagy otthon.

22. Ne sírj!

Ez, eléggé nyilvánvaló lehet. A túlérzékenység, a sírás, a túlzott érzelmek, a ragaszkodó vagy a rászoruló viselkedés, mindkét nem számára nagyon kiábrándító. Hagyd otthon a gyerekes indulatokat. Bár a sírás normális, senkinek nem segít jó benyomást kelteni.

23. Mutass egy kicsit magadból

Egy kis bőr felvillanása segít abban, hogy a férfiak elgondolkodjanak azon, hogyan néznél ki meztelenül. Csak ne felejtsd el, ízlésesen csinálni. Végül is, egy kicsit rá kell hagyni a képzeletre is.

A hölgyek választhatnak egy crop top-ot, vagy egy alkalmi rövidnadrágot. A férfiak választhatnak egy V-nyakú inget, amiből egy kicsit kilátszik a mellkas.

24. Elpirulás

Az elpirulás, segít egy kicsit szégyenlősnek, és kacérnak látszani. Ami mindenféle piszkos gondolatot és vágyat juttathat a másik eszébe.

Arról nem is beszélve, hogy egyben imádnivalónak is tűnsz. Szóval ne aggódj, nem kell minden alkalommal elrejteni az arcod, amikor elpirulsz!

Ezt is olvasd el: Testbeszéd, Flörtölés egy pasival

25. A szemkontaktus fenntartása

Ha tudni szeretnéd, hogyan legyél szexuálisan vonzó, ne félj elkapni a tekintetét amikor hozzád beszél, vagy amikor hosszú pillantásokkal mérnek téged. A szemkontaktus szexi, ezért ne riadj vissza attól, hogy elkapd a tekintetét.

26. Suttogás a fülükbe

Ha valakinek a fülébe suttogsz, finom borzongás fut végig a gerincén. Ezért menj oda hozzá, hajolj közel hozzá és suttogj a fülébe. Ügyelve arra, hogy az ajkaid finoman súrolják őt.

Ha valami csábító, győződj meg arról, hogy a kapcsolat már olyan szinten van, hogy ezt megtehesd.

27. Csók, közel az ajkához

Amikor köszönsz vagy elköszönsz, csókold őt arcon. De valójában, csak a szájuk szélére adj csókot. Ez arra készteti őt, hogy bárcsak egy kicsit elfordította volna a fejét, hogy a pusziból csók legyen.

Kicsit heccelésnek hat, amikor ezt csinálod. És ettől biztos, hogy többre vágynak majd!

28. Jól flörtölni

Ha tudod, hogyan kell magabiztosan flörtölni, az nagyszerű módja annak, hogy valaki szexuálisan vonzóbbnak találjon. Tehát, ha meg akarod tanulni, hogyan legyél aktívabb, azonnal kezdj el dolgozni a flörtölőkészségeden!

Ezt is olvasd el: Flörtölős smsek

29. Vörösbor ivás

Szeretnéd tudni, hogyan lehet szexuálisan vonzó még csak pihenés, és italozás közben is? Ha nő vagy, próbáld ki a vörösbort.

Van valami megmagyarázhatatlanul szexi és bódító a vörösborban, szóval miért ne osztozna meg egy üveggel a vágyad tárgyával, és nézd meg, merre visz az este?

30. Szakáll növesztése

Nyilvánvalóan csak a srácoknak javasolt, de ha szakállt vagy borostát növesztesz, azonnal megkapod azt a vonzó arcélt, amire vágytál. Miért, ne próbálnád ki? Ez is növeli a férfias megjelenést, akár csak egy kicsit is.

Tehát ha olyan hölgyeket akarsz magad mellé, akik szeretik a szakállt, ez a legjobb esélyed, hogy vonzónak tűnj számukra! Azonban, figyelj rá nagyon! A szakállad magától nő, de rendben kell tartani. Ha randi alatt a tegnapi vacsorád kilóg az orrod alól, az nagyon gusztustalan. És persze, van az a fránya megfázás dolog is. A megfázás és a szakállhoz tartozó bajusz, elég régi ellenségek. 😉

Ezt is olvasd el: Hogyan legyél határozott férfi, a lányok közelében

31. Hangszeren játszani

Úgy gondolják, hogy azok a srácok és lányok, akik valamilyen hangszeren jól játszanak, vonzóbbak az ellenkező nem számára. Nemcsak vonzóbbá teszi őket, de tehetségesnek és ügyesnek is tűnhetnek, mások számára. Legyen szó gitárról, zongoráról vagy bármilyen hangszerről, amit csak szeretnél, tanulj meg játszani rajta!

32. Idegen nyelv

Sokak számára vonzó az, ha ha valaki beszél valamilyen idegen nyelven. Sőt, az idegen akcentus is csodákra képes! Tehát ha meg akarod tanulni, hogyan legyél szexuálisan vonzóbb, tanulj meg egy idegennyelvet. Akkor is jól jöhet, ha udvarolsz valakinek, egy másik országból!

33. Kutya

Ha van kutyád, akkor te is tudod, hogy egy aranyos kutya, mindenkit sokkal vonzóbbá tesz. Azonban csak emiatt, nem szabad hazavinned egy kutyát, mert hamar rádöbbensz, hogy hibás döntés volt. Hiszen egy kutya, rengeteg felelősséggel és mégtöbb munkával jár. Lehet, hogy rádférne mindkettő, de ha nincs meg benned ez az érzés, felejtsd el, ezt a kutyás dolgot. Van sok másik dolog, ami vonzóbbá tehet téged.

34. Legyen humorérzéked

Alap, mégsem feltétlen követelmény! A humorérzékkel rendelkező embereket, többnyire vonzóbbnak tekintik. Tehát ha meg akarod tanulni, hogyan legyél szexuálisan vonzó, fejleszd a saját humorérzékedet, és használd azt a magad javára. Nem számít, hogy szarkazmusról van-e szó, vagy viccelődésről! Csak meg kell tudnod nevettetni, másokat.

Ezt is olvasd el: Hogyan legyek érdekes? 17 apró trükk, hogy érdekesebbnek tűnj

35. Legyen jó testtartásod

Nem leszel vonzó, ha mindig görnyedt a hátad. Tehát állj egyenesen és húzd ki magad- Legyen egyenes a vállad. A jó testtartással álló embereket, magabiztosabbnak látják, a képességeit illetően.

36. Viselj napszemüveget

Megvan annak az oka, hogy amikor csak lehetőségük nyílik rá, a hírességek mindig napszemüveget viselnek. Menő, és vonzóvá varázsolja az embert. Tehát ha meg akarod tanulni, hogyan legyél szexuálisan vonzó, viselj napszemüveget! Nyilvánvaló, hogy ne legyen rajtad, amikor esik az eső mert akkor eléggé furcsán fogsz benne kinézni.

37. Viseljen magasabb sarkú cipőt

Kifejezetten a hölgyeknek szól, hogy ne féljenek egy kicsit megemelni a sarkukat! Nem számít, milyen magas vagy, a magassarkú viselése növelheti önbizalmad, és ez miatt jobban érzed magad! Viseld a legjobb ruhádat, viselj napszemüveget és magassarkút, és máris vonzóbbnak tűnsz! Természetesen, van aki nem bírja a magassarkút. Nekik nem kell erőltetni.

38. Törekedj a karcsúságra

Ez inkább a férfiakra vonatkozik, mint a nőkre, de valójában mindkét nemre érvényes. Általában vonzóbb a karcsú és sportos test, mint egy terjedelmes és izmos test. Tehát, ha meg akarod tanulni, hogyan legyél szexuálisan vonzó, ne lájkold túl magad az edzőteremben, és nyugodtan hanyagold egy kicsit, az edzést!

Ezt is olvasd el: Hogyan állapítható meg, ha a barátod megcsal?

39. Ne hordj bő ruhát

Bár a bő ruhák néha rendben vannak, nem a legjobb fizikai tulajdonságaidat segítik elő. Ha továbbra is bő ruhát viselsz, egyensúlyozd ki. Hordhatsz például bő melegítőnadrágot, de párosíthatod egy csinos crop toppal. Ha érdekel, hogyan legyél szexuálisan vonzó, akkor tartsd észben, hogy a bő ruhák nem azok. Bármilyen kényelmesek is.

40. Legyél vonzó személyiség

A fizikai megjelenéseddel, jobbára bármit megtehetsz. De akárhogy is nézel ki, nem leszel vonzó, ha unalmas személyiség vagy. Szóval légy érdekes! Élj életet, és tényleg éld az életed a komfortzónádon túl is! Biztos lehetsz benne, hogy a többség, ilyen embereket tart vonzónak.

Szóval, hogyan lehetsz szexuálisan vonzó?

Szexuálisan vonzónak lenni nem csak annyit jelent, hogy te vagy a legcsodálatosabb, vagy leglenyűgözőbb ember a szobában. Ez, a megjelenésed és a személyiséged egy érdekes kombinációja, ami az embereket számára vonzóvá tesz téged. Fontos újra megjegyezni!

Ahogy azt az elején említettem az, hogyan lehetsz szexuálisan vonzó, attól függ, hogy a különböző emberek mit találnak vonzónak. De az a fontos, hogy légy magabiztos, légy az aki vagy, és ami a legfontosabb, érezd jól magad, a saját bőrödben!